-
@avg_tcs said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
@elteo said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
πότε παράγγειλες?
Στις 1 Μαρτίου έγινε η παραγγελία...
whhhhaattt? πως έγινε αυτό? από ακύρωση?
-
Εγώ παρραγειλα 10/4, πήρα σήμερα τηλ, μου είπε ότι είναι ακόμη σε status παραγωγή Μ ε εκτιμώμενη ημερομηνία 30/6. Χωρίς Αρ. πλαισίου που σημαίνει ότι δεν έχει μπει καν στην γραμμή (δική μου εκτίμηση)
Καλό Πάσχα.
-
πότε παράγγειλες?
Στις 1 Μαρτίου έγινε η παραγγελία...
whhhhaattt? πως έγινε αυτό? από ακύρωση?
Όχι.
Δε ξέρω αν έπαιξε το ρόλο του, ότι επέλεξα το αυτοκίνητο από εκείνα που εμφάνιζε ο υπολογιστής της αντιπροσωπείας.
Όπου σου βγάζει, τα ήδη συμφωνημένα προς παραγωγή.
Χωρίς κανένα extra. Έτυχε να είναι το αυτοκίνητο που ακριβώς ήθελα, στην έκδοση που το ήθελα, αλλά με το 2ο σε ιεραρχία χρώμα που ήθελα (άσπρο το πρώτο, μαύρο το 2ο στο γούστο μου).Αρχικά μου έδωσαν εκτιμώμενο χρόνο 31/08. Πριν κάνα μήνα δέχτηκα τηλεφώνημα από την αντιπροσωπεία οτι το αμάξι τελικά πήρε πλαίσιο και έρχεται 10 Μαϊου. Γέμισε το παπόρι όμως και μετατέθηκε για 25 Μαϊου η άφιξη. Μετά και από επιβεβαίωση της αντιπροσωπείας αλλά και της Hyundai Hellas, ήρθε Περαιά 25-26 Μαϊου. Έχουν διευθετηθεί όλα και περιμένω άφιξη νταλικέρη.
-
Με το καλό να το δεχτείς και να το ευχαριστηθεις γιατι είναι ένα πάρα πολύ καλό αυτοκίνητο.απο την στιγμή που φθάνει τελωνείο χρειάζεσαι άλλες 10-15 μέρες για την παραλαβή(αυτό ίσχυσε στην δική μου περίπτωση)
-
@rockulas said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Με το καλό να το δεχτείς και να το ευχαριστηθεις γιατι είναι ένα πάρα πολύ καλό αυτοκίνητο.απο την στιγμή που φθάνει τελωνείο χρειάζεσαι άλλες 10-15 μέρες για την παραλαβή(αυτό ίσχυσε στην δική μου περίπτωση)
Ευχαριστώ πολύ.
Αν είναι 10 οι ημέρες τότε πέφτουμε του Αγίου Πνεύματος. Αν βιαστεί λίγο ο μεταφορέας κάτι μπορεί να γίνει
Όπως και να έχει, ας έρθει με το καλό. Και θα έχετε feedback. Aν και δε ξέρω αν ενδιαφέρει τόσο, μιας και εγώ περιμένω HEV. Kαι οι περισσότεροι εδώ μέσα είναι με mild και έχουν ήδη μια εικόνα. -
Όπως και να έχει, ας έρθει με το καλό. Και θα έχετε feedback. Aν και δε ξέρω αν ενδιαφέρει τόσο, μιας και εγώ περιμένω HEV. Kαι οι περισσότεροι εδώ μέσα είναι με mild και έχουν ήδη μια εικόνα.
Εννοειταιιιιιιιιιιιιιι πως θέλουμε!!!
-
@czio said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
https://www.thecarexpert.co.uk/expert-rating-index/best-medium-suvs/
Πολύ καλή θέση στο rating για best medium SUV, δημοκρατικά είναι κορυφαία επιλογή. Στα low το driving experience ως "blant - αδιάφορο", ελπίζω να είναι υποκειμενικό.
Μάλλον θα κοιμάμαι ήσυχος.μάλλον.
αν περίμενες να δικαιολογησει την αγορά σου, ένα περιοδικό... -
Καλησπέρα στην παρέα και επί του πιεστηρίου (όπως είχε γράψει ένας συμφορουμήτης πριν λίγο καιρό)... Σήμερα είχα κάτι δουλειές και βρέθηκα κοντά στην έκθεση που είχα παραγγείλει το αυτοκίνητο όποτε λέω ας περάσω μια βόλτα να ρωτήσω μερικά πράγματα για τα διαδικαστικά καθώς κάπου μέσα στον Ιούνιο αναμένεται το αυτοκίνητο όπως με ειχαν ενημερωσει πριν δυο εβδομάδες, φτάνοντας βλέπω (για πρώτη φορά ζωντανά, οχι σε φωτό) ένα Tucson στο χρώμα που έχω παραγγείλει (Sunset Red) ωπ! λέω αυτό είναι σαν το δικό μου... ΟΧΙ μου λέει η πωλήτρια, δεν είναι σαν το δικό σου, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ, πριν από λίγο μας το φέρανε! και θα πέρναμε τηλέφωνο να σε ενημερώσουμε λίγο αργότερα.
Καλά, τρελάθηκα απο τη χαρά μου να μην τα πολυλογώ, μέσα στην επόμενη βδομάδα το παραλαμβάνω -
Καλοταξιδο να είναι
-
Καλοτάξιδο να είναι, με πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα! Είμαι και εγώ σε αναμονή του DS7, από μέρα σε μέρα και σε καταλαβαίνω.
-
@nikos-3 said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Καλησπέρα στην παρέα και επί του πιεστηρίου (όπως είχε γράψει ένας συμφορουμήτης πριν λίγο καιρό)... Σήμερα είχα κάτι δουλειές και βρέθηκα κοντά στην έκθεση που είχα παραγγείλει το αυτοκίνητο όποτε λέω ας περάσω μια βόλτα να ρωτήσω μερικά πράγματα για τα διαδικαστικά καθώς κάπου μέσα στον Ιούνιο αναμένεται το αυτοκίνητο όπως με ειχαν ενημερωσει πριν δυο εβδομάδες, φτάνοντας βλέπω (για πρώτη φορά ζωντανά, οχι σε φωτό) ένα Tucson στο χρώμα που έχω παραγγείλει (Sunset Red) ωπ! λέω αυτό είναι σαν το δικό μου... όχι μου λέει η πωλήτρια, δεν είναι σαν το δικό σου, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ, πριν από λίγο μας το φέρανε! και θα πέρναμε τηλέφωνο να σε ενημερώσουμε λίγο αργότερα.
Καλά, τρελάθηκα απο τη χαρά μου να μην τα πολυλογώ, μέσα στην επόμενη βδομάδα το παραλαμβάνωΜε το καλό Νίκο!
-
Kalotaxido !
-
Πολλά καλά κι ασφαλή χλμ.!
-
Καλοτάξιδο και απροβλημάτιστο να είναι. Και με το καλό και άμεσα η παράδοση, να ευχηθώ και εγώ.
Κάποια στιγμή (αν δεν υπάρχει ανάλογο thread) ίσως θα ήταν χρήσιμο να γραφτεί, ειδικά από αυτούς που έχουν ήδη παραλάβει καινούργια αυτοκίνητα, τι να προσεχθεί κατά τη διάρκεια του P.D.I. (pre delivery inspection) που μας καλεί η αντιπροσωπεία να τσεκάρουμε τα νέα μας αυτοκίνητα. Εκτός δηλ. από το αν υπάρχουν όλα όσα έχουμε ζητήσει, ως extra εξοπλισμό, πόση ώρα είναι η ιδανική για τον έλεγχο, πού να δίνεται έμφαση και τί θα μπορούσε να γίνει ως extra έλεγχος
Σε ένα ξένο forum πχ, διάβασα ότι μπορείς να ζητήσεις από τον αντιπρόσωπο, να κάνεις βόλτα το νέο σου αυτοκίνητο, για να δεις αν όλες οι λειτουργίες του είναι εντάξει. Δε γνωρίζω αν σου δίνουν εδώ αυτή τη δυνατότητα.Θα ήταν χρήσιμο πιστεύω ειδικά για όσους είναι απλοί χρήστες αυτοκινήτων χωρίς ιδιαίτερα πολλές γνώσεις.
Edit : μόλις με πήραν και μένα τηλέφωνο. Το αυτοκίνητο έφτασε Θεσσαλονίκη. Πάω για την πρώτη γνωριμία μας.
-
Καλοτάξιδο και απροβλημάτιστο να είναι. Και με το καλό και άμεσα η παράδοση, να ευχηθώ και εγώ.
Κάποια στιγμή (αν δεν υπάρχει ανάλογο thread) ίσως θα ήταν χρήσιμο να γραφτεί, ειδικά από αυτούς που έχουν ήδη παραλάβει καινούργια αυτοκίνητα, τι να προσεχθεί κατά τη διάρκεια του P.D.I. (pre delivery inspection) που μας καλεί η αντιπροσωπεία να τσεκάρουμε τα νέα μας αυτοκίνητα. Εκτός δηλ. από το αν υπάρχουν όλα όσα έχουμε ζητήσει, ως extra εξοπλισμό, πόση ώρα είναι η ιδανική για τον έλεγχο, πού να δίνεται έμφαση και τί θα μπορούσε να γίνει ως extra έλεγχος
Σε ένα ξένο forum πχ, διάβασα ότι μπορείς να ζητήσεις από τον αντιπρόσωπο, να κάνεις βόλτα το νέο σου αυτοκίνητο, για να δεις αν όλες οι λειτουργίες του είναι εντάξει. Δε γνωρίζω αν σου δίνουν εδώ αυτή τη δυνατότητα.Θα ήταν χρήσιμο πιστεύω ειδικά για όσους είναι απλοί χρήστες αυτοκινήτων χωρίς ιδιαίτερα πολλές γνώσεις.
Edit : μόλις με πήραν και μένα τηλέφωνο. Το αυτοκίνητο έφτασε Θεσσαλονίκη. Πάω για την πρώτη γνωριμία μας.
Πολύ καλή ιδέα, εγω θέλω να δω k τα blue link services υποτίθεται αγόρασα 5ετη συνδρομή (distinctive)
-
![alt text](image url)![alt text]( image url)
Ήρθε
Ήρθε...
Αναμονή 3 μηνών.
Από εβδομάδα, παραλαμβάνω (ταξινόμηση κλπ). Με το καλό όλοι, όσοι περιμένουν...
Τα υπόλοιπα στην πορεία
υγ1. Παρεμπιπτόντως έμαθα, επειδή το ανέφερα στο προηγούμενο post, οτι δε γίνεται να κάνει test drive το αυτοκινητο σου, για να ελέγξεις αν όλα ειναι οκ, λόγω του ότι δεν έχει ακόμα πινακίδες.
υγ2. Έμαθα επίσης, μετά από ενημέρωση τη Hyundai (για όποιον τον ενδιαφέρει) πως το facelift πήγε για Μάρτιο του 2024. Δε προλαβαίνουν τα παιδιά στην Κορέα...
-
Ήρθε
Ήρθε...
Αναμονή 3 μηνών.
Από εβδομάδα, παραλαμβάνω (ταξινόμηση κλπ). Με το καλό όλοι, όσοι περιμένουν...
Τα υπόλοιπα στην πορεία
υγ1. Παρεμπιπτόντως έμαθα, επειδή το ανέφερα στο προηγούμενο post, οτι δε γίνεται να κάνει test drive το αυτοκινητο σου, για να ελέγξεις αν όλα ειναι οκ, λόγω του ότι δεν έχει ακόμα πινακίδες.
υγ2. Έμαθα επίσης, μετά από ενημέρωση τη Hyundai (για όποιον τον ενδιαφέρει) πως το facelift πήγε για Μάρτιο του 2024. Δε προλαβαίνουν τα παιδιά στην Κορέα...
καλορίζικο, καλοτάξιδο να είναι. Να το χαρείς και να σας ταξιδέψει απροβλημάτιστα
Λογικό να μην μπορείς να το πάρεις για βόλτα χωρίς πινακίδες σε δημόσιο δρόμο. Δεν το βρίσκω παράλογο.
-
Καλοταξιδο να είναι και να το χαρείτε.
-
Καλοταξιδο κ απροβληματιστο.
Φωτό απαιτείται...με το καλό. -
Καλοτάξιδο να είναι και να το χαρείτε!
Hyundai Tucson NX4 (2020)