-
@elteo said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
@d_m said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
@elteo said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Συγγνώμη, μόνο στο δικό μου τιμόνι οι γρατζουνιές αυξάνονται και πληθυνονται?...
... και να πω ότι δεν προσέχω... 20230527_101816.jpgαυτό γίνεται από τα νύχια σου....
Σε τόσα άλλα αυτοκίνητα που είχα με δερμάτινο τιμόνι, τα ίδια νύχια είχα και μηδέν γρατζουνιές...
Έχεις ευαισθητούτσικο αυτοκίνητο όμως.
Χαχαχα, πολύ συναισθηματικο
-
Αυτή η Hyundai ένα καλύτερο υλικό θα μπορούσε να βάλει πάντως. Το θυμάμαι από το τεστ drive ότι είναι ευαίσθητο
-
@cirus said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Σε τόσα άλλα αυτοκίνητα που είχα με δερμάτινο τιμόνι, τα ίδια νύχια είχα και μηδέν γρατζουνιές...
Μη σας χαλάνε τέτοια πράγματα , τα σημερινά αυτοκίνητα γενικά είναι μη μου απτου.
Βάλε ενα ομορφο καλυμμά ή τώρα ή όταν γεμίσει γρατζουνιες το κανονικό και ξενιασες.
Αμαξάρα έχεις, ευχαριστήσου την χωρίς να χαλιέσαι με τέτοιες λεπτομέρειες.
Τα αμάξια σας δεν θα τα κρατήσετε για πάντα. Μετά τα 10 χρόνια τα σημερινά αυτοκίνητα δεν θα είναι συμφέρον να τα κρατήσετε
Απλά, όταν είναι τα γδαρσιματα στο οπτικό σου πεδίο συνέχεια, κάπως σε χαλάει... Θα ρωτήσω μήπως δέχεται βαφή, ολόκληρο το τιμόνι...
-
Μη σας χαλάνε τέτοια πράγματα , τα σημερινά αυτοκίνητα γενικά είναι μη μου απτου.
Βάλε ενα ομορφο καλυμμά ή τώρα ή όταν γεμίσει γρατζουνιες το κανονικό και ξενιασες.
Τα αμάξια σας δεν θα τα κρατήσετε για πάντα. Μετά τα 10 χρόνια τα σημερινά αυτοκίνητα δεν θα είναι συμφέρον να τα κρατήσετε
Απλά, όταν είναι τα γδαρσιματα στο οπτικό σου πεδίο συνέχεια, κάπως σε χαλάει... Θα ρωτήσω μήπως δέχεται βαφή, ολόκληρο το τιμόνι...
βρε συμφωνω και γω τέτοιος είμαι χαχαχαχχα.
απλά προσπαθω και γω να το λέω στον εαυτό μου να μην το παρακάνω και ασχολούμαι τόσο.
Αν δεις ποσο χοντροκομένες κολλήσεις κάνουν στην ρουμανία στα Puma σε μερικά σημεια δεν θα το πιστεύεις!!!! καλές είναι οι κολλήσεις αλλά λες και τις έκανε ο κυρ βαγγος της γειτονιάς οχι ρομποτ σε γραμμη παραγωγής!!! Ε δεν ασχολουμαι άλλο, όσο ψάχνεις βρίσκεις γιαυτο το έγραψα!!!!
μην το βάψεις δεν αξίζει , απλά βάλε ενα κάλυμμα και στα @@ σου ότι και να πάθει το κάλυμμα. Αυτο που σου έβαλα είναι και πολύ όμορφο δεν είναι σαν τα περισσότερα αντιαισθητικά καλύματα τιμονιού στην αγορά
-
βρε συμφωνω και γω τέτοιος είμαι χαχαχαχχα.
απλά προσπαθω και γω να το λέω στον εαυτό μου να μην το παρακάνω και ασχολούμαι τόσο.
Αν δεις ποσο χοντροκομένες κολλήσεις κάνουν στην ρουμανία στα Puma σε μερικά σημεια δεν θα το πιστεύεις!!!! καλές είναι οι κολλήσεις αλλά λες και τις έκανε ο κυρ βαγγος της γειτονιάς οχι ρομποτ σε γραμμη παραγωγής!!! Ε δεν ασχολουμαι άλλο, όσο ψάχνεις βρίσκεις γιαυτο το έγραψα!!!!
μην το βάψεις δεν αξίζει , απλά βάλε ενα κάλυμμα και στα @@ σου ότι και να πάθει το κάλυμμα. Αυτο που σου έβαλα είναι και πολύ όμορφο δεν είναι σαν τα περισσότερα αντιαισθητικά καλύματα τιμονιού στην αγορά
Με ενοχλεί που ένα αυτοκίνητο τέτοιας κατηγορίας και τιμής έχει "τσιγγουνιες" στην ποιότητα σε εμφανή υλικά στο εσωτερικό του , όπως έχω ξαναγράψει... Μου τη δίνει και ο τσιγκινος θόρυβος του πλαστικού, κάτω από το μεσαίο υποβραχιονιο.
Βέβαια, από την άλλη, άλλαξα προχθές φούσκα ανάρτησης οδηγού και αν συνεχίσει έτσι ο σεβασμός από την αντιπροσωπεια (ή οποία από μόνη της εντόπισε το θέμα στο σέρβις), τότε μπορώ να πω ότι ανέχομαι τις όποιες άλλες ατέλειες στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. -
@czio said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Αυτή η Hyundai ένα καλύτερο υλικό θα μπορούσε να βάλει πάντως. Το θυμάμαι από το τεστ drive ότι είναι ευαίσθητο
Εμ, θα μπορούσε... κι αν επίσης αντικαθιστουσε κάτι "τσιγκινα" και σκληρά πλαστικά με πιο μαλακά και ποιοτικά, θα ήταν ακόμα πιο κοντά στα premium brands.
-
Νταξ. Χιουνται ειναι. Συγχωρουνται καποιες ατελειες και εκπτωσεις στην ποιοτητα.
-
@spi_duster said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Νταξ. Χιουνται ειναι. Συγχωρουνται καποιες ατελειες και εκπτωσεις στην ποιοτητα.
Θα έλεγα ότι δεν συγχωρουνται, αλλά αντισταθμιζονται κάπως από το γενικότερο vfm και την 5ετη εγγύηση.
-
Ηδη σχωρεθηκαν
-
-
Κανόνας. Όσο ποιοτικό και καλοφτιαγμένο να είναι ένα τεχνούργημα η χρήση και ο χρόνος ενεργοποιούν έναν counter που του μετρά μέρες ανάποδα. Χαρείτε τα αμάξια σας όσο μπορείτε το λοιπόν. Την πρώτη μέρα που πήρα το ντουστ ένα κοριτσάκι στο πίσω κάθισμα κάθησε με την μαμά του και έφαγε γιερμάδες.
-
Το τιμόνι του πώς σας φαίνεται; Στα reviews όλοι καταλήγουν στο καλούτσικο αλλά δεν έχει το ίδιο feedback με αλλά αυτοκίνητα της κατηγορίας, δεν έxει ακριβή απόκριση, πχ θα αρχίζει να στρίβει μετα από κάποιο περιθώριο κατά την οδήγηση.
Τι εμπειρία έχεται εσείς; Θεωρώ ότι δεν θα απογοητευτω μιας και οδηγώ αυτοκίνητο του 2006 polo και περιμένω σαφή upgrade στο tucson που έχω παραγγείλει.
Καλό μου φάνηκε στο test drive αλλά ήταν μικρό δείγμα.
-
Το τιμόνι του πώς σας φαίνεται; Στα reviews όλοι καταλήγουν στο καλούτσικο αλλά δεν έχει το ίδιο feedback με αλλά αυτοκίνητα της κατηγορίας, δεν έxει ακριβή απόκριση, πχ θα αρχίζει να στρίβει μετα από κάποιο περιθώριο κατά την οδήγηση.
Τι εμπειρία έχεται εσείς; Θεωρώ ότι δεν θα απογοητευτω μιας και οδηγώ αυτοκίνητο του 2006 polo και περιμένω σαφή upgrade στο tucson που έχω παραγγείλει.
θα το ΄θελα πιο 'γρήγορο' (μοντ. 1,6 180 ΗΡ 4Χ4 7DCT)
-
Σου περιορίζει κάτι; Σε δυσκόλεψε σε κάποιον ελιγμό;
-
Σου περιορίζει κάτι; Σε δυσκόλεψε σε κάποιον ελιγμό;
Για τις συνθήκες πόλης και σημεία που απαιτείται αμεση αντίδραση, θα ήθελα μεγαλύτερη αμεσότητα στο τιμόνι. Θα το χαρακτήριζα απλώς ικανοποιητικό. Βέβαια άλλοι φίλοι κάτοχοι το βρίσκουν μια χαρά.
-
https://www.thecarexpert.co.uk/expert-rating-index/best-medium-suvs/
Πολύ καλή θέση στο rating για best medium SUV, δημοκρατικά είναι κορυφαία επιλογή. Στα low το driving experience ως "blant - αδιάφορο", ελπίζω να είναι υποκειμενικό.
Μάλλον θα κοιμάμαι ήσυχος. -
-
Αισίως, αναμονή για την πρώτη γνωριμία με το αυτοκίνητο, αφού πριν 2-3 ημέρες έπιασε λιμάνι και περιμένουμε να το ανεβάσει ο κύριος Νταλικέρης βόρεια. Άντε να δούμε πότε
Σχετικά γρήγορη η έλευση, σε σύγκριση με τα συνήθη των τελευταίων χρόνων, ευτυχώς.
Οριακά προλαβαίνουμε νομίζω Αγίου Πνεύματος. Διαφορετικά, από εβδομάδα με το καλό...
-
πότε παράγγειλες?
-
Hyundai Tucson NX4 (2020)