-
-
@antoniokon said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
@polioan said in [Hyundai Tucson NX4 (2020)]
Χαχαχα...μετά το Sportage 23 και μετά από παραγγελία του CC, να ξαναγυρίσω σε Κορεάτικο!
Πρέπει να γράψω βιβλίο μετά....Σε έχει προλάβει ο Αρτινός ( @alex-mix )...
Έχει τελειώσει τον πρώτο τόμο κι ετοιμάζεται για τον δεύτερο...
Ααααχαχαχαχαχα
-
@alex-mix said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
@antoniokon said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
@polioan said in [Hyundai Tucson NX4 (2020)]
Χαχαχα...μετά το Sportage 23 και μετά από παραγγελία του CC, να ξαναγυρίσω σε Κορεάτικο!
Πρέπει να γράψω βιβλίο μετά....Σε έχει προλάβει ο Αρτινός ( @alex-mix )...
Έχει τελειώσει τον πρώτο τόμο κι ετοιμάζεται για τον δεύτερο...
Ααααχαχαχαχαχα
Χαχαχα...ισχύει!
-
@npapanik said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
@tkin73 said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Και ο πίνακας του εξοπλισμού σε συγκριτικό Excel:
πονηροι εκει στην χιουνται! κατεβασαν πρακτικα τιμες αλλα αδειασαν εξοπλισμο από την πριμιουμ και DISTINCTIVE Που μεχρι τωρα ήταν η φουλ εκδοση για να χωρέσουν τις 2 αλλες.
Από την DISTINCTIVE λειπει αρκετος εξοπλισμος κυριως ασφαλειας και οχι μονο που οδηγει τον υποψηφιο στην επομενη ...
Τελος παντων ακομα και ετσι οταν το 3008 με τον 1.2 ξεκινα από τα 36900 παλι καλα να λεμε για το τουσον!!!Εαν το SCC μπορεί να προστεθεί στην Distinctive ως έξτρα, τότε είναι πλήρης.
Πόσο έχει αυτό να προστεθεί;
Και πάλι λείπουν ο πλήρως ψηφιακός πίνακας, αεραγωγούς πισω του κοψανε, θερμενομενα δεν είχε πρώτα αυτή έκδοση; και φωτισμό εσωτερικό δεν είχε; και αυτά λείπουν πλέον.
Το scc αν πας να το βάλεις θα κοστίζει από μόνο του κάνα 800 η μισή διαφορά κόστους από την limited.
Γενικα στην τιμολογιακη πολιτικη ο Μασκ εχει βουλωσει τα στοματα ολων . Ενα αμαξι τα παντα ολα μεσα και μονο μια δυο εκδοσεις μπαταριων ή επιλογη κινησης.
Δεν ξεζουμίζει τον αγοραστη μπορει να χανει λίγο αλλα κερδίζει σε μαζικότητα παραγωγης ολα τα αμαξια ίδιους κωδικούς εξοπλισμού, τρομερη οικονομια κλιμακας...
Απλα δεν εχουμε χωρο να τα φορτισουμε και δρομους για να τα κυκλοφορήσουμε στην ελλαδα...
Ν line εκδοση και εχει υφασματινες επενδυσεις...- Σε εμένα το SCC είχε κοστίσει (5/2022 παραγγελία) 540€.
- Αναφορικά με τον πίνακα οργάνων έχω την αίσθηση ότι θα είναι σαν του pre-FL. Αναμένουμε.
- Αεραγωγούς πίσω, θερμαινόμενα καθίσματα και ambient lightning δεν είχαν οι δύο πρώτες εκδόσεις.
Για το Elon δεν σχολιάζω, εδώ έχει αφαιρέσει το διακόπτη για τα φλας και της επιλογής ταχύτητας χάριν κόστους.
Καλά όταν βάλουν αυτά που έχουν τα τεσλα σε εξοπλισμό και εμπειρία οδήγησης οι υπόλοιποι ξαναμιλάμε...
Στάνταρ φουλ πανοραμική, θερμαινόμενα μπρος πίσω, οθόνη πολυμέσων πίσω, δέρματα, τα ραντάρ και τις κάμερες που έχει...
Και μην ξεχνάμε ότι τα τεσλα κάθε ένα εξάμηνο βελτιώνονται σταθερά. Ποια άλλη εταιρία το κάνει αυτό;
Απλά δεν κάνουν για Ελλάδα. -
@rockulas said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
@polioan said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Την βλέπω την δουλειά αν αργεί να έρθει το CC μου 1.8 Active Skyview να το γυρνάω σε Tucson F/l Limited...
Αν η οικονομία καυσίμου δεν είναι η πρώτη σου επιλογή,πολύ σοφά θα πράξεις
Βασικά, τα καύσιμα θα τα καλύπτει η εταιρεία που εργάζομαι...
Οπότε δεν ξέρω την σοφία μου που θα κάνω εκείνη την στιγμή... -
@polioan
μιας που στο νήμα αναφέρεται το cc, διαβάστε κι αυτό:
https://www.newsauto.gr/news/erchete-facelift-gia-tin-toyota-corolla-cross/#Echobox=1722943279 -
@d_m said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
@polioan
https://www.newsauto.gr/news/erchete-facelift-gia-tin-toyota-corolla-cross/#Echobox=1722943279Ναι το είχα διαβάσει. Αλλά πριν από 2 μήνες περίπου που έδωσα την παραγγελία και έβλεπα βιντεάκια στο youtube, έβλεπα με την μάσκα όπως της φωτογραφίας σε άλλες ηπείρους, Αμερική, Ασία και νομίζω Αυστραλία. Εκτός και αν κάνουν σοβαρές αλλαγές.
Αλλά αυτό που παρήγγειλα δεν νομίζω να είναι το facelift και ας κάνει 6-10 μήνες να έρθει. -
@d_m said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
@polioan
https://www.newsauto.gr/news/erchete-facelift-gia-tin-toyota-corolla-cross/#Echobox=1722943279Ναι το είχα διαβάσει. Αλλά πριν από 2 μήνες περίπου που έδωσα την παραγγελία και έβλεπα βιντεάκια στο youtube, έβλεπα με την μάσκα όπως της φωτογραφίας σε άλλες ηπείρους, Αμερική, Ασία και νομίζω Αυστραλία. Εκτός και αν κάνουν σοβαρές αλλαγές.
Αλλά αυτό που παρήγγειλα δεν νομίζω να είναι το facelift και ας κάνει 6-10 μήνες να έρθει.ναι, για Ευρώπη λογικά δεν θα είναι το f/l...
-
Καλησπέρα, Πλησιάζει το 1ο service και η δευτερη αλλαγή λαδιών, ψάχνω αξιόπιστο πωλητή για το λιπαντικό Εneos prime 0w 20 API SP, ILSAC GF6a, μένω επαρχία όποτε καλό θα ήταν να εξυπηρετεί πανελλαδικά σε ιδιώτες.
-
Ισχύει ότι κάθε 3ο service προτείνουν αλλαγή μπαταρίας mh με κόστος 200€;
-
@sabas_thess said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Παρόλο ότι δεν πρόλαβα να φτάσω στο 3ο σέρβις, πρώτη φορά το ακούω αυτό.
Δεν ξέρω ανά έχει λογική, να κάνουν έναν έλεγχο ναι, αλλά αλλαγή μπαταρίας του mild hybrid... -
Όχι βέβαια, αυτό που σε ρωτάνε είναι αν θέλεις να αλλάξεις την μπαταρία του e-call, η οποία έχει αυτό το κόστος. Επειδή το έχω ψάξει και η δουλειά είναι αρκετή γιατί ξηλώνουν ένα κομμάτι του ταμπλό, προφανώς έχει υψηλό κόστος εργατικών.
-
Όχι βέβαια, αυτό που σε ρωτάνε είναι αν θέλεις να αλλάξεις την μπαταρία του e-call, η οποία έχει αυτό το κόστος. Επειδή το έχω ψάξει και η δουλειά είναι αρκετή γιατί ξηλώνουν ένα κομμάτι του ταμπλό, προφανώς έχει υψηλό κόστος εργατικών.
Και το πάνε σύμφωνα με ποιο σέρβις κάνεις; Και αν για μένα είναι το 4ο σέρβις μέσα στον 2ο χρόνο γιατί κάνω αρκετά χιλιόμετρα πρέπει να την αλλάξω;
-
Και το πάνε σύμφωνα με ποιο σέρβις κάνεις; Και αν για μένα είναι το 4ο σέρβις μέσα στον 2ο χρόνο γιατί κάνω αρκετά χιλιόμετρα πρέπει να την αλλάξω;
Δεν έχει σχέση με χλμ, το βιβλίο αναφέρει προληπτικά κάθε τρία χρόνια. Εγώ προσωπικά θα το αφήσω μέχρι να ανάψει η ένδειξη για πρόβλημα στο e-call. Οι μπαταρίες φθείρονται με διαφορετικό τρόπο ανάλογα των συνθηκών.
-
μιας και αναφερεστε σε θεματα σερβις αν θελετε οι κατοχοι ας πουν τα κόστη που ειχαν για τα σερβις που εχουν κανει ως τωρα και πως τους φανηκαν απο αποψη εξυπηρετησης και κοστους.
-
μιας και αναφερεστε σε θεματα σερβις αν θελετε οι κατοχοι ας πουν τα κόστη που ειχαν για τα σερβις που εχουν κανει ως τωρα και πως τους φανηκαν απο αποψη εξυπηρετησης και κοστους.
Εγώ είμαι αυτήν την στιγμή στον Μητρόπουλο για αλλαγή λαδιών εξαμήνου-7.500km. Τους έφερα τα λάδια εγώ, 53€ η εργασία και το φίλτρο λαδιού.
-
Εγώ είμαι αυτήν την στιγμή στον Μητρόπουλο για αλλαγή λαδιών εξαμήνου-7.500km. Τους έφερα τα λάδια εγώ, 53€ η εργασία και το φίλτρο λαδιού.
προφανως δικη σου πρωτοβουλια η αλλαγη λαδιων στο εξαμηνο. Θεωρεις αν πηγαινες στο ετος θα σε αφηναν να φερεις δικο σου λαδι ή δεν εχουν προβλημα αρκει να ειναι συγκεκριμένων προδιαγραφων.
-
Και γιατί αλλάζεις λάδια στο 6μηνο και όχι στον χρόνο, όπως προβλέπεται. 7,5k km δεν είναι πολλά να πείς ότι κανείς 10+k km...
-
Και γιατί αλλάζεις λάδια στο 6μηνο και όχι στον χρόνο, όπως προβλέπεται. 7,5k km δεν είναι πολλά να πείς ότι κανείς 10+k km...
ενταξει ειναι ενα κοστος που το πληρωνεις εν γνωσει σου για να τρεχει παντα φρεσκο πραμα μεσα...
-
προφανως δικη σου πρωτοβουλια η αλλαγη λαδιων στο εξαμηνο. Θεωρεις αν πηγαινες στο ετος θα σε αφηναν να φερεις δικο σου λαδι ή δεν εχουν προβλημα αρκει να ειναι συγκεκριμένων προδιαγραφων.
Στον Μητρόπουλο δεν έχουν κανένα πρόβλημα να φέρεις τα λάδια σου.
Hyundai Tucson NX4 (2020)