-
Εγω το βρίσκω όμορφο στη μούρη του. Αρμονικό
-
Ταιριάζει πολύ και με το restomod Manta που παρουσίασαν, γενικά το σχεδιαστικό τμήμα τους είναι στα πάνω του!
https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/opel-manta-gse-elektromod-i-omada-kai-i-technologia/ΥΓ. Ρε Opel βγάλει κι ένα OPC non-plugin να γουστάρουμε λίγο.
-
Να πω πως ισως έχει το καλύτερο εσωτερικό στην κατηγορία του; Λιγότερο φανταχτερό από το 308 αλλά με απλές αρμονικές γραμμές και πολύ σύγχρονο.
Δειτε τους αερογωγους, με την κλίση τους θυμίζουν τα ταμπλο των παλιων opel!
-
Το αυτοκινητο όπως το βλέπω στο βιντεο φαίνεται εκπληκτικό. Δεν κοιτούσα τα opel γιατί δεν μου ταίριαζαν αισθητικά, πλέον ομως αυτό το Astra φαίνεται ως η καλύτερη πρόταση στην κατηγορία παίρνοντας υπόψιν την πλατφόρμα, κινητήρες και αυτόματα κιβωτια της stellantis
-
#Άσχημο! Αλλά λόγω Όπελ θα πουλήσει....
-
@lap said in Opel Astra 2021/22:
Το αυτοκινητο όπως το βλέπω στο βιντεο φαίνεται εκπληκτικό. Δεν κοιτούσα τα opel γιατί δεν μου ταίριαζαν αισθητικά, πλέον ομως αυτό το Astra φαίνεται ως η καλύτερη πρόταση στην κατηγορία παίρνοντας υπόψιν την πλατφόρμα, κινητήρες και αυτόματα κιβωτια της stellantis
Και μένα μου αρέσει πολύ. Και ξέρω γιατί. Γιατί επέστρεψε σε σχεδίαση με γωνίες. Τα Astra 2010, 2016, 2020 ήταν (και είναι) σαν "αυγά".
-
Πιστεύω ότι αν το παίξει όπως και με το mokka και βγάλει το μοντέλο σε προπαραγγελια με τιμές πολύ καλύτερες από ότι αυτές που θα έχει όταν έρθει το μοντέλο συν το πακέτο Opel more, πραγματικά νομίζω ότι θα κάνει πολύ καλές πωλήσεις σε σχέση με το 308!
-
-
Νομιζω σε μπλεδακι θα δειξει ακομη πιο κομψο, το κιτρινο αυτο ειναι πολυ φωνακλαδικο.
-
Πολλά χρώματα του πάνε πιστεύω διοτι όπως είπε ο @storm εχει ωραίες γω ιες και γενικοτερα μια σχεδίαση που θυμίζει σπορτιφ αυτοκινητο το οποίο προσπαθεί να δείχνει οικογενεικο, και αυτό το στοιχείο το κανει πολύ ξεχωριστό.
https://www.ruetir.com/2021/09/02/sneak-preview-opel-astra-2022-autorai-tv/ -
Πανέμορφο αυτοκίνητο αλλά φοβάμαι ότι θα κοστίζει αρκετά, κάπου ανάμεσα σε leon και golf. Ίσως κάνουν καλές εκπτώσεις στο λανσάρισμα όπως με το Mokka...
-
@tutuyo said in Opel Astra 2021/22:
Νομιζω σε μπλεδακι θα δειξει ακομη πιο κομψο, το κιτρινο αυτο ειναι πολυ φωνακλαδικο.
Εγώ πιστεύω ότι πιο πολύ θα του ταιριάζει ένα άσπρο περλε!
Πέτυχαν τρομερό σχέδιο. Οι ζάντες βέβαια στα βίντεο και τις φωτογραφίες τραγικές.
-
@vdx said in Opel Astra 2021/22:
Πανέμορφο αυτοκίνητο αλλά φοβάμαι ότι θα κοστίζει αρκετά, κάπου ανάμεσα σε leon και golf. Ίσως κάνουν καλές εκπτώσεις στο λανσάρισμα όπως με το Mokka...
Όπως τα λες αν και κρατώ επιφυλάξεις για τις εκπτώσεις.
Αργότερα ίσως πέσουν οι τιμές του, όταν θα έχει κυκλοφορήσει αρκετά.
-
Με 20.000 ένα χειροκινητο diesel θα αγοράζεις;
Ή ένα με το 1.2 eat8 -
Με 20.000 ένα χειροκινητο diesel θα αγοράζεις;
Ή ένα με το 1.2 eat81.2 130 eat8 ό,τι πρέπει! Αρκεί να είναι φθηνότερο από τους τοπ της κατηγορίας.
Όχι πχ σαν το 208 που σε 1.2 130 auto κοστίζει πάνω από Fiesta ST2...
-
Αληθεια;
Χαχαχα
Φυσικά st2. Και να μη θέλεις fiesta το παίρνεις με το ζορι. Δεν γινετια να το κάνεις αυτό στον εαυτό σου.... -
Ξεκάθαρες οι γραμμές ομοιότητας, αυτό λέγαμε και με τους φίλους όταν παρουσιάστηκε, ίδιο με Chevrolet Camaro το κάνανε..!
Καλά εμένα μου αρέσει πολύ, στο κόκκινο που είδα του ταιριάζει, θα του πάει και το μπλεδάκι λογικά. Βγάλτε ένα OPC ρε παιδιά με τον κινητήρα που θα έχει και το DS4 με τους 180hp.
-
@babisstinson said in Opel Astra 2021/22:
Βγάλτε ένα OPC ρε παιδιά με τον κινητήρα που θα έχει και το DS4 με τους 180hp.
OPC με 180 ίππους θα είναι ντροπή (το πρώτο Astra OPC είχε 240). Αν έχει και τα 2 ηλεκτρομοτέρ και συνολικά 300 άλογα, τότε μπορούμε να μιλάμε για OPC.
-
o 1.6 με τα 180 δεν είναι και λίγο προβληματικός;
-
@realzeus said in Opel Astra 2021/22:
@babisstinson said in Opel Astra 2021/22:
Βγάλτε ένα OPC ρε παιδιά με τον κινητήρα που θα έχει και το DS4 με τους 180hp.
OPC με 180 ίππους θα είναι ντροπή (το πρώτο Astra OPC είχε 240). Αν έχει και τα 2 ηλεκτρομοτέρ και συνολικά 300 άλογα, τότε μπορούμε να μιλάμε για OPC.
Σίγουρα θα ήθελε πάνω από 200 άλογα ένα σωστό OPC και με τα άλογα να είναι στραγάλια πλέον μάλλον το μοτέρ με τα 300 όντως θα θέλει.
Απλά είναι ευσεβής πόθος ένα δυνατό βενζινοκίνητο μοτέρ γιατί δεν θα ήθελα PHEV.
Περιμένω πάντως να δω και την τιμολογιακή πολιτική, αν θα έχουν τις προσφορές που είχαν και για το Mokka στην αρχή. Με προβληματίζει μονάχα λίγο ο χώρος για τους πίσω. Το παλικάρι του Autogefuhl είναι και πολύ ψηλό αλλά και σε άλλη παρουσίαση που είδα πάλι οριακά είδα έναν άλλο που είναι ~1.82.
Το πορτμπαγκάζ φαίνεται αρκετό, μεγαλύτερο από τα υπόλοιπα της κατηγορίας (Leon, Focus, Golf).Το μοτέρ 1.2 PureTech 130hp παίρνει καμια βελτίωση ή είναι στα όριά του ήδη; Σε τι διαφέρει από το 100αρι; Μόνο στον προγραμματισμό; Γιατί είδα προγράμματα πχ από 100->130hp χωρίς τίποτε άλλο. Μπεκ/Τουρμπίνες/περιφερειακά είναι τα ίδια;
Opel Astra L (2021)