-
@alex-mix said in Toyota Corolla Cross:
Λοιπον τα γραφω εδω γιατι εχει να κανει με ολα τα toyota.Πηγα σημερα ειδα το ηλεκτρικο ωραιο αλλα οχι κανα ουαου μου αρεσει περισσοτερο το ev6 της kia.Δυστηχως ειχε ερθει καποιος απο τα κεντρικα και ολοι οι πωλητες ετρεχαν απο πισω του οποτε δεν μπορεσα να το οδηγησω.Βλεπω μετα την νεα corolla εκδοση active plus ωραιο αυτοκινητο ομορφο μεσα αλλα δεν μου αρεσε καθολου το υφασμα στα καθισματα και στις πορτες για 28χιλ και κατι μπορουσε κατι καλυτερο
Το ιδιο και για cc .
Βλεπω μετα το yaris cross συγνωμη παιδια εχει να κανει αποκλειστικα με μενα, ποτε δεν μου αρεσε ,αλλα...το συγκεκριμενο ηταν σε χακι με μαυρη οροφη μου αρεσε πολυ,μπαινω μεσα ωραιο πολυ ομορφο εκτος απο υποβραχιονιο.Για κοιτα λεω που μου αρεσει.Βγαινω βλεπω 28800 νομιζω εε οχι ρε παιδια.
Βλεπω τελευταιο chr ,θεωρω πως εχει την καλυτερη ποιοτητα υλικων απ ολα τα μοντελα της.V
vagkirk
less than a minute agoΤι εντύπωση μωρε να σου κάνουν εσένα τα corolla και το CHR με την αμαξάρα που έχεις και εμφανισιακά και ποιοτικά και οδηγικά.
Και με επιδοτούμενο κάυσιμο αν θυμάμαι καλά που επαρχία έρχεται στα ίδια κόστη με τα hybrid.
Το ξαναγράφω για χιλιοστή φορά , απορώ πως αυτό το αυτοκίνητο αυτή την εποχή που στα 28.000 το παίρνεις τούμπανο εξοπλισιτικά και αυτόματο δεν το βλέπουμε σε κάθε γωνία και έχουμε πήξει στα active 3008.
-
parking assist εχει το ΨΨ?
-
@wantone said in Toyota Corolla Cross:
parking assist εχει το ΨΨ?
Ναι, στις Γερμανικές εκδόσεις.. εδω δεν υπάρχει ούτε ως προαιρετικός ο εξοπλισμός
-
-
Καλά προφανώς και δε νομίζω να υπάρχει άνθρωπος να πιστεύει ότι το CC είναι κατάλληλο για τέτοιο "δρόμο"
Βλέποντας τον τίτλο του video πάντως (off road test disaster) και στην πορεία που λέει ότι τρέχουν υγρά από κάτω, περιμένεις κάτι τελείως διαφορετικό από το γεγονός ότι τα υγρά ήταν νερό από το κλιματιστικό και ότι ο μάστορας λέει τελικά πώς έμεινε ευχαριστημένος ...
-
Είχε κάνει το ίδιο θέμα; Επικοινώνησε με αντιπροσωπεία; Ξέρουν τι είναι;
-
@kostis20 said in Toyota Corolla Cross:
...........
οκ, αστειο πραγματι
βολτα με γατο δεν βγαζει ουτε στο ποικιλο. ισως μεχρι το γκρεμο στο νταμαρι που πολυ θα χαρω....
#mono_vitara -
Εμένα μου το έβγαλε 2-3 φορές όταν ήμουν σε υπόγειο parking και δεν είχε καθόλου σήμα
-
Σταμάτησε να το βγάζει και σε εμενα.. Μαλλον βρηκε σημα.. Για την ώρα δεν έχω κάνει ουτε reset κλπ.. φαίνεται οτι δουλεύει φυσιολογικά όπως πριν
-
έχει βάλει κανείς συναγερμό στο CC από την toyota?
εμπειρία θετική / αρνητική , κάτι να μην είναι όπως αναμενόταν ?
ακυρώνει κάποια λειτουργία ? (πχ παλιά σε sx4 έβαλα συναγερμό από τη suzuki και μετά έπρεπε οπωσδήποτε να ξεκλειδώνεις την πόρτα του οδηγού για να απενεργοποιηθεί. αν άνοιγες άλλη πόρτα πρώτη βαρούσε!)
-
@atrias said in Toyota Corolla Cross:
Δεν αξίζει, συναγερμό της πλάκας βάζουν. Εαν είναι να βάλεις, πλήρωσε να βάλεις κάποιον καλό, αλλιώς καθόλου.
-
@fanis75 said in Toyota Corolla Cross:
Δεν αξίζει, συναγερμό της πλάκας βάζουν. Εαν είναι να βάλεις, πλήρωσε να βάλεις κάποιον καλό, αλλιώς καθόλου.
ναι συμφωνώ αλλά να μην έχεις και καθόλου δε μου πάει η καρδιά
-
@fanis75 said in Toyota Corolla Cross:
Εχεις δεν εχεις αν στο ματιασουν σου το πηραν.Καλυτερα δωστα σε καλη ασφαλεια
-
Είχε συζητηθεί το θέμα με το αυτοκίνητο του merlin,
προσωπικά δε μου πάει σε φόρουμ να πω μη βάλεις γιατί άμα γίνει μια στραβή και του το φάνε τι θα λέει? μου είπαν κάποια τυχαία nicks μη βάλεις συναγερμό, δε γίνεται.
Εμένα μου βάλανε τον vodafone δώρο στο YC, εντάξει δεν έχω θέματα συμβατότητας.
Άμα διαθέτεις παραπάνω βάλε pandora (500+) και οπωσδήποτε ασφάλεια μερική και ολική. -
Ό,τι θές, απλά λέω ότι δεν αξίζει - καλύτερα να πληρώσεις να βάλεις έναν της προκοπής. Επίσης δεν σου πάει η καρδιά, αλλά σου παει να κόβουν καλώδια και να ξηλώνουν και να τα πιάνουν με μονωτική ταινία μετά!?!
ΥΓ: Εγώ πάντως δεν έχω, σε κανένα μου αμάξι δεν είχα, εκτός εαν το είχα παραγγείλει με τον εργοστασιακό (πανάκριβο φυσικά), δλδ. σε 1 BMW και σε 1 Μινι απο όλα τα αμάξια που έχουν περάσει.
-
εμπειρία θετική / αρνητική , κάτι να μην είναι όπως αναμενόταν ?
ακυρώνει κάποια λειτουργία ? (πχ παλιά σε sx4 έβαλα συναγερμό από τη suzuki και μετά έπρεπε οπωσδήποτε να ξεκλειδώνεις την πόρτα του οδηγού για να απενεργοποιηθεί. αν άνοιγες άλλη πόρτα πρώτη βαρούσε!)
Εμένα μου έβαλαν δώρο από την αντιπροσωπεία. Δεν έχω δει κάτι περίεργο, όλα καλά δουλεύουν.
-
@gdelio said in Toyota Corolla Cross:
Είχε κάνει το ίδιο θέμα; Επικοινώνησε με αντιπροσωπεία; Ξέρουν τι είναι;
Σήμερα μου το έβγαλε και εμένα για πρώτη φορά. Πάτησα το οκ και συνήλθε.
-
Ο συναγερμός που βάζουν είναι της Cobra Vodafone. Είναι αξιοπρεπής και ήταν και δώρο. Η εγκατάσταση δεν ηταν καλή όμως και σε αυτό φταίει η αντιπροσωπεία. Λιγο αρπακολατζίδικη με καλώδια χύμα χωρις να ειναι πιασμένα. Με την σειρήνα πιασμένη με αυτοδιάτρητες στον αέρα και οι αισθητήρες μέσα πιασμένοι στην κολώνα ενω μπορούσαν να τα βάλουν στην τσοχα και να μην χρειαστεί να τρυπήσουν. Δυστυχως δεν ήμουν μπροστά στην εγκατάσταση
Αν σου τον κάνουν δώρο να τον βάλεις, αν έχεις λίγο αίσθηση από συναγερμούς να εισαι πανω απο το κεφάλι τους πραγματικά, για να μην κάνουν οτι να ναι. Αν θελεις να χώσεις λεφτά σε πανδόρες κλπ χρειάζονται επιπλέον παραμετροποίηση και κάπου είχα διαβάσει οτι εβγαζαν μια ασυμβατότητα με το remote access του αυτοκινήτου. Με τον cobra-vodafone κανένα πρόβλημα
Επειδή είχα πελάτη μεγαλη εισαγωγικη εταιρεία συναγερμών στην ελλαδα η οποια κανει και εγκαταστάσεις, μπορώ να σου πω απλά οτι η διαφορά του πιο απλού με τον πιο ακριβό συναγερμό είναι 3 λεπτά χρόνο παραπάνω στα χέρια ενος κλέφτη.
-
@gdelio said in Toyota Corolla Cross:
η διαφορά του πιο απλού με τον πιο ακριβό συναγερμό είναι 3 λεπτά χρόνο παραπάνω στα χέρια ενος κλέφτη.
Όντως 3 λεπτά? Πρόκειται για "αιωνιότητα" για έναν κλέφτη.
Βασικά ίσως είναι λόγος να μην ασχοληθεί καν. -
Χωρίς να είμαι επαγγελματίας κλέφτης και επειδή χρειάστηκα το αμάξι της μάνας μου για λίγες μέρες και η έξυπνη είχε πάρει μαζί της το βασικό κλειδί στο εξοχικό (το δεύτερο είναι συμβατικό χωρίς τηλεχειρισμό), μου πήρε περίπου 30" και ένα κόφτη για να απενεργοποιήσω το συναγερμό του Peugeot.
Μιλάμε για συνεγερμό της πλάκας από αυτούς που βάζουν στις αντιπροσωπείες με τη σειρήνα σε κοινή θέα στο μηχανοστάσιο, καλωδιώσεις για γέλια κτλ κτλ. ΑΝ ποτέ κάτι σας σώσει αυτό θα είναι ένα gps tracker (ή και 2 για επιπλέον ασφάλεια σε περίπτωση που βρουν το πρώτο) και φυσικά μεγάλη δόση τύχης. Οι χρήστες iPhone καλό είναι να έχετε πετάξει κάνα tag μέσα στο αμάξι κάπου. Μόλις σήμερα έμαθα για ένα Tiger που εκλάπη χθες από Πειραία και για καλή του τυχη ο κάτοχος είχε ξεχάσει μέσα τα κλειδιά του με ένα tag και βρέθηκε το μηχανάκι σε λιγότερο από 24ωρο και πιάστηκε κι ένας εκ των 3 που το φάγανε. Καλή λύση επίσης είναι η dashcam για πολλούς και για διάφορους λόγους. Όχι μόνο ως αντικλεπτικό μέσο.
Toyota Corolla Cross