-
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
Παραπονιεμαι για τα footwell γιατι δειτε διαφορα σε σχεση με το φωτακι στη θηκη. Κανονικα επρεπε να ναι τουλαχιστον στην ιδια ενταση. Ειμαι πολυ περιεργος πως μπορει να ειναι τα μαμισια τουοτα στο Γιαρις πχ που εχει ή στο CHR.
Τι κεράκια είναι αυτά ρε συ ;
-
@pgp737ng said in Toyota Corolla Cross:
@lap said in Toyota Corolla Cross:
Άσχετο αλλά πρέπει να έχεις iphone. Η εστίαση της κάμερας θυμίζει φωτογραφία περιοδικού
S23 ultra 5g
Το S23 Ultra έχω κι εγώ. Ό,τι καλύτερο έχει παρουσιάσει η Samsung τα τελευταία χρόνια.
-
@PGP737ng
Τι εταιρεία είναι οι μεμβράνες? -
@gdelio said in Toyota Corolla Cross:
@PGP737ng
Τι εταιρεία είναι οι μεμβράνες?Madico παίζει ο Γιαννικέλης χρόνια τώρα!
Το εχουμε ξαναπεί παντως!
Το ΠΑΝ στις μεμβράνες είναι ο μάστορας!
Την καλύτερη ποιοτικά να βάλεις αν δεν στην περάσουν σωστά ή σου κάνουν ζημιές στην τοποθετηση τι να το κάνεις;
Μου έχουν περάσει από εμπορία καλές ποιοτικά μεμβράνες κατι άμπαλοι που ο δεξιός έχει σημαδέψει όλα τα πλαστικά που έβγαλε για να κανει την τοποθετηση ξεχωρα τα σημαδια / μπιμπίκια μεσα! (aswf σε Σφακ από έναν ανεκδιήγητο στο Περιστέρι και πάλι σε Σφακ από τον ίδιο με σφαξιμο του πλαϊνού αυτοκόλλητου της πόρτας).
Εδω ακόμα και ο παντα αψογος Γιαννικέλης τις προάλλες είχε θεματα ο μαστορας και μου τοποθετησε τη δεξιά χαλια για τα στανταρ του! -
Εγω πήγα σε χειρούργο. Τέτοια τοποθέτηση δεν έχω ξαναδεί. αψεγαδιαστο ουτε το παραμικρό. Με παραξενιές βέβαια.. αφήνεις το αυτοκινητο και έλα να το πάρεις στις τάδε ώρα....Κλεινω ρολα δεν μπαίνει κανεις δουλευω μόνος. Και τυπικός έσβησε τα υδατογράματα της 3Μ απο τις μεμβράνες μπροστά μου.. χώρια χαρτια εγγυήσεις σφραγιδες κλπ κλπ. Ηθελε να μου δείξει τις αναμονές για λαμπες στις πορτες και στα ποδια και σε 5 δευτερα τα ειχε βγάλει όλα.
Μαγαζιά με μαστόρια με τσιγάρα στα χέρια κινητα στο αυτί, και γάτες - σκύλους να τριγυρνάνε πάνω στα κουτιά με τα ρολα που περνάνε με 150 ευρώ έχει πολλα.
-
@iceman επειδή ξέρω ότι η φιλοσοφία του μαγαζιού είναι το αποτέλεσμα να είναι άψογο και ο πελάτης πάντα ευχαριστημένος, θα πρότεινα είτε να του κανείς ένα τηλ. είτε αν θέλεις μπορώ να μεσολαβήσω εγώ, για να σε καλέσει. Το παληκαρι είναι ο ανιψιός του Κώστα.
Σκέψου παλιότερα σε διαφορετικά αυτοκίνητα, στο ένα υπήρχε μια μικρή σκόνη μέσα στην μεμβράνη, και σε κάποιο άλλο το κόψιμο άφηνε μια γραμμή κάτω από χιλιοστό, που το τζαμί δεν ήταν καλυμμένο.
Και στις 2 περιπτώσεις αλλάχτηκαν τα κομμάτια, άμεσα.Για αυτό και για την εγγύηση εφ όρου ζωής!
Εχω ήδη μιλήσει στον κ. Κώστα και μου ειπε να περιμενω καμια 10αρια μερες συνολικά μηπως ειναι νερο και δεν έχει στεγνωσει. Ειμαι χρόνια πελάτης.
Εχουν περάσει και φυσικά δεν ήταν νερο.
Ψαχνω να βρω χρόνο να περασω από εκει να τα δει να κανονίσουμε αλλαγή!
Ξερω τη δουλειά τους απλά σχολίασα οτι παντα όλα ειναι θέμα μαστορα!
Ο ανιψιος εκείνο το πρωί που πηγα ήταν ήδη ζοχαδιασμενος με ένα άλλο που είχε έρθει εμβόλιμα και μου τα έκανε μαντάρα! Απέτυχε στην πρώτη και ξαναέκοψε ενώ ειχε τέτοιο εκνευρισμό που εριχνε και ξανα έριχνε νερό που μου γεμισε όλη την πλευρά!
Ενα άλλο νεαρότερο παλικάρι στην πλευρά οδηγού έκανε αριστη δουλειά! Δυστυχως εκεινη την ωρα απλά τον εκνευρισμό εβλεπα και όχι το αποτέλεσμα...
Μόνο χρόνο χάνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις, που ομως πάντα πολύτιμος είναι! -
Kι εγώ στο Γιαννικέλη τις έβαλα πριν 3μησι μήνες στο QQ κι έμεινα γενικά ευχαριστημένος από τη δουλειά (σημαντικό όταν πήγα δεν είχε άλλο ραντεβού,ήμουν εντελώς μόνος μου).
Όλα ο.κ.,αυτό που μόνο παρατήρησα είναι πως το βράδυ στο πίσω τζάμι, στα αναμμένα φώτα των αμαξιών που ακολουθούν κάνει μια μικρή διάθλαση (όχι φουλ ενοχλητική,αλλά υπαρκτή). Είναι νορμάλ ή θέλει επιδιόρθωση;
-
@panormus772 said in Toyota Corolla Cross:
Kι εγώ στο Γιαννικέλη τις έβαλα πριν 3μησι μήνες στο QQ κι έμεινα γενικά ευχαριστημένος από τη δουλειά (σημαντικό όταν πήγα δεν είχε άλλο ραντεβού,ήμουν εντελώς μόνος μου).
Όλα ο.κ.,αυτό που μόνο παρατήρησα είναι πως το βράδυ στο πίσω τζάμι, στα αναμμένα φώτα των αμαξιών που ακολουθούν κάνει μια μικρή διάθλαση (όχι φουλ ενοχλητική,αλλά υπαρκτή). Είναι νορμάλ ή θέλει επιδιόρθωση;
Και εγω μόνος ημουν αλλα ο άλλος ειχε ερθει νωριτερα και τον είχε καπως αναστατώσει τον ανιψιο! Επεσα στην περίπτωση!
-
@groover1972 said in Toyota Corolla Cross:
Μπήκαν οι νανοκεραμικες μεμβράνες και κατευθείαν το αμάξι άλλαξε! Πολύ καλή τιμή, και προσεκτική τοποθέτηση!
Διπλή οροφή, παρμπρίζ, 4 παράθυρα μαζί με τα μικρά τρίγωνα, και πορτμπαγκάζ. Μισή μέρα δουλειά!
Σιγά σιγά θα συνεχίσω τις αλλαγες, όταν γυρνάω Αθήνα!είναι πανέμορφο, μπράβο.! τιμή?
Ερώτηση: Ξεκούμπωσαν τις ταπετσαρίες στις πόρτες;
-
Εγω πήγα σε χειρούργο. Τέτοια τοποθέτηση δεν έχω ξαναδεί. αψεγαδιαστο ουτε το παραμικρό. Με παραξενιές βέβαια.. αφήνεις το αυτοκινητο και έλα να το πάρεις στις τάδε ώρα....Κλεινω ρολα δεν μπαίνει κανεις δουλευω μόνος. Και τυπικός έσβησε τα υδατογράματα της 3Μ απο τις μεμβράνες μπροστά μου.. χώρια χαρτια εγγυήσεις σφραγιδες κλπ κλπ. Ηθελε να μου δείξει τις αναμονές για λαμπες στις πορτες και στα ποδια και σε 5 δευτερα τα ειχε βγάλει όλα.
Μαγαζιά με μαστόρια με τσιγάρα στα χέρια κινητα στο αυτί, και γάτες - σκύλους να τριγυρνάνε πάνω στα κουτιά με τα ρολα που περνάνε με 150 ευρώ έχει πολλα.
Τι αναμονές για λάμπες? Στο ΨΨ μιλάμε? Έχει όντως στην καλωδίωση των πορτών ένα βύσμα που περισσευεί όπως και στο τιμόνι που μάλλον είναι για το θερμαινόμενο όπου υπάρχει σαν opition.
Οπως επισης βρηκα καλωδίωση πίσω απο blank κουμπί. Άκυρο τελειώς.
Το οποίο τώρα τελικά βλέπω ότι είναι το κουμπί για θερμαινόμενο παρπρίζ, όταν υπάρχει.
-
@ss_76 said in Toyota Corolla Cross:
Ερώτηση: Ξεκούμπωσαν τις ταπετσαρίες στις πόρτες;
Στο QQ που έβαλα (μόνο στα πίσω) κι ήμουν εκεί κατά τη διάρκεια όλης της εργασίας, όχι.
-
Πω πω τα πλαστικά και οι διακόπτες είναι ακριβώς τα ίδια με τα suzuki. Όχι απλώς μοιάζουν αλλα είναι τα ίδια.
-
Από yaris 2022 οι φωτογραφίες. Είναι πολύ διακριτικός ο φωτισμός όταν κινείται το αυτοκίνητο.
Μόλις ανοίξεις το αυτοκίνητο είναι πιο έντονη η ένταση κ μετά μόλις ξεκινήσει ο κινητήρας χαμηλώνουν.
Σε κάποια φάση έψαξα μήπως το κάνω coding να μην χαμηλώνει η ένταση.
Σε ένα πρόγραμμα που βρήκα δεν είχε επιλογή, αλλά αν δεν κάνω λάθος σε corolla usa είδα την επιλογή, θα το δω.Θα βγάλω φωτό με αρχική μεγάλη ένταση κ με χαμηλή κ με καλύτερο κινητό...
-
Μα καλά όλοι καλλιτέχνες μαζεύτηκαν σε αυτό το τοπικό;
-
Ε ναι αφού είναι της πλάκας. Που να δεις παραμέσα. Καλωδιώσεις για γέλια, απροστάτευτα παντού σκόρπια καλώδια. Τουλάχιστον είναι παιχνιδάκι στο μοντάρισμα-ξεμοντάρισμα. Μου παίρνει το μισό χρόνο απ' ότι το Σεατ στα αντίστοιχα σημεία και χωρίς κίνδυνο να σπάσει τίποτα ή να βγάλει τριγμούς.
-
Μα οταν εγραψα οτι εγω ο κλασσικός μανταλοχέρης, εβαλα τον ατμοσφαιρικό μονος μου .....
-
Δεν κάθησα να τα δώ ένα προς ένα.. αλλα μου τα περιέγραψε οτι είδε.
Αν θέλω να ασχοληθώ και του βρώ τις λάμπες ποιες είναι συμβατές δλδ μου τα περνάει αυτός... ειπε.. αλλα που χρονος... Ειναι και ηλεκτρολόγος κάνει εγκαταστάσεις A/V συναγερμούς, μεμβράνες... γενικά πολύ ψαγμένος... Ξήλωνε και έλεγε.. ααα αυτο ειναι σαν το Yaris... ααα αυτό ειναι ίδιο με το suzuki το ταδε.. κλπ -
@dekouk said in Toyota Corolla Cross:
Από yaris 2022 οι φωτογραφίες. Είναι πολύ διακριτικός ο φωτισμός όταν κινείται το αυτοκίνητο.
Μόλις ανοίξεις το αυτοκίνητο είναι πιο έντονη η ένταση κ μετά μόλις ξεκινήσει ο κινητήρας χαμηλώνουν.
Σε κάποια φάση έψαξα μήπως το κάνω coding να μην χαμηλώνει η ένταση.
Σε ένα πρόγραμμα που βρήκα δεν είχε επιλογή, αλλά αν δεν κάνω λάθος σε corolla usa είδα την επιλογή, θα το δω.Θα βγάλω φωτό με αρχική μεγάλη ένταση κ με χαμηλή κ με καλύτερο κινητό...
Έχω ψάξει κι εγώ το Techstream της Toyota αλλά δίνει ελάχιστες δυνατότητες παραμετροποίησης. Νομίζω η λογική είναι βάζουμε αναμονές και κουμπώνουμε απλά εξοπλισμό κατά το δοκούν. Ούτως ή άλλως η Τουότα δουλεύει με εκδόσεις εξοπλισμού και όχι με customization αρα της είναι άχρηστο το πολύ coding. Αντίθετα vag, merc, bmw κτλ είναι ανεξάντλητα σε θέμα coding γιατί έχουν χαώδεις λίστες εξοπλισμών και άρα απο πίσω πρέπει να υπάρχει και ο αντίστοιχος κώδικας για να τα ενεργοποίησει.
-
Και η μόνωση είναι παμφθηνη. Πλεον έχουν περάσει οι κατασκευαστές σε άλλα υλικά. Από την άλλη αν δεν χαλάνε οι αναμονεςτων καλωδίων τότε οκ δεν με πειράζει
-
Δεν κάθησα να τα δώ ένα προς ένα.. αλλα μου τα περιέγραψε οτι είδε.
Αν θέλω να ασχοληθώ και του βρώ τις λάμπες ποιες είναι συμβατές δλδ μου τα περνάει αυτός... ειπε.. αλλα που χρονος... Ειναι και ηλεκτρολόγος κάνει εγκαταστάσεις A/V συναγερμούς, μεμβράνες... γενικά πολύ ψαγμένος... Ξήλωνε και έλεγε.. ααα αυτο ειναι σαν το Yaris... ααα αυτό ειναι ίδιο με το suzuki το ταδε.. κλπΠάντως για τα footwell έχει αναμονή μόνο για να κουμπώσουν τα λαμπάκια. Αυτά δηλ:
Και μόνο μπροστά εννοείται. Παίζει από hatchback ή sedan και oem set και τα πίσω τα βάζει η Τουοτα στη βάση του b pillar εκεί που πιάνει η ζώνη. Ρεύματα έτοιμα δεν υπάρχουν.
Το θέμα είναι η ένταση ρε γμτ. Κάτσε να δούμε και το δεύτερο σετ που περιμένω μήπως είναι λίγο πιο δυνατά γιατί λέγανε στα σχόλια ότι είναι. Αλλιώς μετά είναι εύκολη η εγκατάσταση για κάποιον που ξέρει. Ούτε 2ωρο.
Toyota Corolla Cross