-
Θα το βρεις στις ρυθμισεις. Σου λεει ποτε να επιλεξεις να κλειδωνει και να ξεκλειδωνει.
-
Και με μια αναζητηση στο YouTube βρίσκεις συνηθως που πας και τι κανεις.
Έψαχνα τις προαλλες να βρω πως απενεργοποιείται μόνιμα το keyless στα Τογιότα αλλά κατάλαβα ότι στα αμάξια με τα Τογιότα κοννεκτ δεν υοαρχει σχετική επιλογή.
Απορω ξανά ποσο λογική έχει αυτό το στοιχείο εξοπλισμού σε σχέση πχ με αισθητήρες ή αναδιπλουμενους στο YC. -
Μήπως γνωρίζει κάποιος για την δυνατότητα έλξης?Η αντιπροσωπεία δίνει 750 κιλά με η χωρίς φρένα.Δηλαδη ένα σκάφος 1200 κιλά δεν επιτρέπεται να το ρυμουλκήσει παρά τα197 άλογα και παρά την τετρακίνηση?Σίγουρα τη δύναμη την έχει.Ποιος είναι ο λόγος που περιορίζει τόσο το επιτρεπόμενο φορτίο?Θα δημιουργήσει πρόβλημα στη μπαταρία λόγω φόρτισης κατά το φρενάρισμα?
-
@mariossuv said in Toyota Corolla Cross:
Μήπως γνωρίζει κάποιος για την δυνατότητα έλξης?Η αντιπροσωπεία δίνει 750 κιλά με η χωρίς φρένα.Δηλαδη ένα σκάφος 1200 κιλά δεν επιτρέπεται να το ρυμουλκήσει παρά τα197 άλογα και παρά την τετρακίνηση?Σίγουρα τη δύναμη την έχει.Ποιος είναι ο λόγος που περιορίζει τόσο το επιτρεπόμενο φορτίο?Θα δημιουργήσει πρόβλημα στη μπαταρία λόγω φόρτισης κατά το φρενάρισμα?
Πιθανολογώ ότι σχετίζεται με την προστασία του πλανητικού συστήματος γραναζιών (eCVT) της μετάδοσης και όχι με τη φόρτιση της μπαταρίας, την οποία ούτως ή άλλως το υβριδικό σύστημα την προστατεύει από υπερφορτίσεις.
-
Αλλά αυτοκίνητα με πολύ λιγότερους ίππους αυτόματα υβριδικά η και ηλεκτρικά (kia sportage,Hyundai tucson,tesla)δίνουν πολύ μεγαλύτερη
δύναμη έλξης με φρένα ,για να μην πω για volvo η bwv που δίνουν 1800 κιλά με φρένα.Η cc είναι πιστεύω η πιο αξιοπρεπής επιλογή για αυτά που προσφέρει όμως για όποιον χρειάζεται την έλξη για πολυεστερικό σκάφος που ακόμα και πενταμετρο ξεπερνάει τα 1000 κιλά είναι αποτρεπτικό.Γνωριζει κάποιος κάποια λύση για αυτό? -
Είχα διαβάσει κάπου στο φόρουμ ότι μπορεί να έλθει με δυχρομια με 600ευρω επιβάρυνση.Γνωριζετε αν έρχεται με ένα χρώμα και μετά βάφουν εδώ την οροφή όπως κάνει η Hyundai η αν έρχεται με δυχρομια από Ιαπωνία?
-
Με την έλευση του austral θυμήθηκα για μια ακόμη φορά τη σύγκριση του cc στην κατηγορία του με τα λοιπά αυτοκίνητα. Στα 40.000 το austral mild hybrid με κινητήρα 1.3 160ps (βασική έκδοση) και ημιάκαμπτο, και πολλαπλών μόνο στην έκδοση των 200 ph full hybrid στα 50.000.
-
Αλήθεια κανένα νέο για το 1.8 cc υπάρχει?
-
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
Θα το βρεις στις ρυθμισεις. Σου λεει ποτε να επιλεξεις να κλειδωνει και να ξεκλειδωνει.
Το βρήκά... το έψαχνα βεβαια στην οθόνη του καντράν.. ενω είναι στο infotainment.
thanks @stefan147 -
@mariossuv said in Toyota Corolla Cross:
Είχα διαβάσει κάπου στο φόρουμ ότι μπορεί να έλθει με δυχρομια με 600ευρω επιβάρυνση.Γνωριζετε αν έρχεται με ένα χρώμα και μετά βάφουν εδώ την οροφή όπως κάνει η Hyundai η αν έρχεται με δυχρομια από Ιαπωνία?
και δεν το κάνεις βινύλιο...?
-
Τη διχρωμία την κάνουν και αντιπρόσωποι της nissan στο qq, επειδή με διχρωμία έρχεται μόνο στην έκδοση techna που η τιμή είναι στον θεό... ιδίως από Πειραιά μεριά εκάναν διχρωμίες μη εργοστασιακές κατά κόρον...
Κανόνας για εμένα απαράβατος, το εργοστασιακό χρώμα δεν συγκρίνεται ποιοτικά και δεν θα το πείραζα σε καμία περίπτωση, ιδίως την οροφή του αυτοκινήτου που ταλαιπωρείται από ήλιο.
Η διχρωμία στο cc υπάρχει αλλά σε άλλες χώρες όπως και η διχρωμία στο εσωτερικό (ταμπλό) κυρίως αμερική αλλά όχι στην Ευρώπη τουλάχιστον ακόμη -
Πρώτη πρωινή φωτό -
Όπως το βλέπω απο πάνω και για να πω για το θέμα της διχρωμίας θα του πάει πολύ αλλα για μεμβράνη πρέπει να είναι δύσκολο ...
αυτό είναι το urban khaki; -
Και η μεμβράνη έχει χρόνο ζωής. Καλύτερα βάψιμο αν το θες απαραίτητα.
-
@antonakis said in Toyota Corolla Cross:
Και η μεμβράνη έχει χρόνο ζωής. Καλύτερα βάψιμο αν το θες απαραίτητα.
θα μιλουσα, αλλα αστο...
-
@gdelio said in Toyota Corolla Cross:
Πρώτη πρωινή φωτό
Μεγειά! Manhattan Grey; Το ορθόδοξο active plus βλέπω.
-
-
Εάν είναι συνειδητή επιλογή θεωρώ θα σε ικανοποίησει. Εγώ είμαι αρκετά χάππυ. Απλά είναι πολύ κρίμα που για 2-3 λεπτομέρειες δεν το ανεβάσανε ένα επίπεδο πάνω.
Βασικά ακόμα και η ηχομόνωση που είναι σημείο που πονάει, δεν είναι τόσο τραγική ή τέλος πάντων συνηθίζεται χωρίς να ξενερώνει. Τα υλικά τα χω ακόμα και κάθονται και έχω κάνει ήδη 3 ταξίδια με 130-140 σερί. Δεν είναι ότι με έχει ενοχλήσει τόσο ώστε να πω ότι θα κάτσω να φάω 2 μέρες να τα φτιάξω. Τα ηχεία μόνο πρέπει να βάλω οπωσδήποτε.
-
Τον ήχο τον συνηθισα και εγώ... Μου λειπουν πρακτικές θήκες για τα μικροπράγματα... Σε γενικές γραμμές με δικαιώνει καθημερινά η επιλογή. Αρέσει επίσης πάρα πολύ στη σύζυγο... οποτε happy wife happy life
-
Καλά η σύζυγος πετάει σκούφια αλλά τα στάνταρ της είναι χαμηλά (Honda Jazz). Εγώ δηλώνω ευχαριστημένος πάντως κυρίως λόγω οδηγικού. Είναι απροσδόκητα καλό στο δρόμο.
Toyota Corolla Cross