Επίσης η τετρακίνηση είναι απαραίτητη προϋπόθεση για το βάλε βγάλε στη γλυστρα.
Best posts made by mariossuv
-
RE: Toyota Corolla Cross
Latest posts made by mariossuv
-
Καλησπέρα σε όλους.Μηπως κάποιος έχει κάτι νεότερο όσο αφορά το θέμα έλξης?Διωρθωσαν κάτι?
-
Αν μπεις στη σελίδα τηςtoyota θα το δεις
-
Μάλλον δεν προσέξατε ότι αναφέρομαι σε έλξη με φρένα.Συμφωνω με όσα λέτε για χωρίς φρένα για τα άλλα χωρίς όμως φρένα.Με φρένα επειδή ρώτησα είναι όλα πάνω από 1200 κιλά.Μονο το ccειναι 750 με η χωρίς φρένα.Δεν είναι άδικο το κράξιμο.Ψαξτε το.
-
Και θα δεις στην πορεία ότι καλά έκανες και πήρες AWD γιατί είναι απαραίτητο στην γλυστρα.Αν αλλάξουν βέβαια κάτι στην έλξη γιατί έτσι είναι ματαιο
-
Σε καταλαβαίνω.Καποιος που δεν έχει τέτοια χόμπι δεν μπορεί να καταλάβει γιατί ένα σκαφακι δεν είναι πολυτέλεια αλλά ανάγκη.Εγω ψαρεύω πια μόνο μεσοπελαγες ξέρες η νησάκια κι αυτό βόρειο Ιόνιο.Εδω δεν βουτάω πια γιατί είναι χαμένος κόπος
-
Επίσης η τετρακίνηση είναι απαραίτητη προϋπόθεση για το βάλε βγάλε στη γλυστρα.
-
Για να απαντήσω στο φίλο pilourits για ενα ψαροντούφεκα το σκάφος πια δεν είναι πολυτέλεια ειναι ανάγκη . Ειδικά το πενταμετρο
-
Ένα πενταμετρο glastron πολυεστερικό είναι με τη μηχανη 900κιλα και 150 το τρέιλερ και βάλε και κάνα 200 βοηθητική και εξοπλισμός ΠΑΕ έτσι απλά 1250 κιλα
-
Εγώ με ένα φτωχό Rav4 του 96 με μολις133 άλογα εκανα τη δουλειά μου παντού και δε με κρέμασε ποτεΤωρα όμως που πρέπει να το αντικαταστησω και επέλεξα το cc λόγω αξιοπιστίας Toyota προβληματίζομαι και φαντάζομαι το ίδιο και πολλοί αλλοιτ που την τετρακίνηση δεν την θέλουν απλά για να την έχουν
-
Δεν μιλάω για κανένα σκάφος τέρας.Μιλαω για μικρό πενταμετρο που έχουν παρά πολλοί για το ψάρεμα τους η τη βόλτα τους χωρίς όμως να είναι τόσο άνετοι όπως εσείς για να έχουν ένα αυτοκίνητο για κάθε χρήση