-
@lap said in Toyota Corolla Cross:
Με το active plus το συγκρίνω που έχει την άλλη κονσόλα και το χειρόφρενο. Όχι μόνο είναι ολόιδιο αλλά πραγματικά νόμιζες ότι ήταν της ίδιας εταιρίας.
Ίδια πλαστικά στις πόρτες, ακριβώς ίδια, ίδιο ήχο στο χτύπημα του χεριού και στην πόρτα και στο πάνω μέρος του ταμπλό, η ίδια όχι απλά να μοιάζει αλλά η ίδια ακριβώς μοκέτα οροφής στο ίδιο texture και ποιότητα, ίδιο κλικ στα κουμπιά και στα χειριστήρια οι ίδιες ακριβώς τσιμουχες στις πόρτες. Ακριβώς ίδιες από τον ίδιο προμηθευτή. Η διαφορά στο 208 ήταν στην τσιμουχα που ενώνει την οροφή με την πόρτα. Πιο ψευτικη στο dacia.
Στο φιλέτο του 208 που είναι ελαφρώς μαλακό αλλά όχι πολυ το dacia έχει ύφασμα.
Παρόμοια οθόνη, παρόμοια ηχεία στο μπάσο και στα πρίμαΤι να σου πω, είναι ολόιδιο. Καμία διαφορά! Το είδα πολλές φορές όχι για λίγο και φευγαλέα.
Έχει μια έκδοση τελείως γυμνή το 208 που μπήκα πρόσφατα και ήταν χάλια, Life την λένε; Ή κάτι άλλο; Μήπως λες αυτήν; Γιατί η Active Plus δεν την θυμάμαι έτσι.
Επίσης καταλαβαίνω αυτό που λες για το "υφασματακι" αλλά τέτοια κόλπα κάνει και η Citroen, είναι κατώτερο του μαλακού πλαστικού..
Το φιλέτο που μοιάζει με ανθρακονήματα δεν το έχει; Η έλλειψη μεσαίας κονσόλας το χαλάει πολύ, συμφωνώ σε αυτό. Και πρακτικά χάνεις πολλά.
Θα πάω την άλλη εβδομάδα να τα δω, περιορίζω και το jogger για άλλους... από τα Vitara και Stonic θα τους ρίξω σε Dacia τώρα!
-
@pgp737ng said in Toyota Corolla Cross:
Off topic lap!
Είμαι ο δικηγόρος του Lap, και θέλω να τονίσω ότι προηγουμένως απαντήθηκε ερώτηση δια το Πεζώ.. μην τον τρομάζετε έτσι τον Lap μιας και γίνεται τώρα τελευταία Toyota fan...
-
Πες τα ντε.
Ένσταση!
....Απορρίπτεται.
Υ.γ η αλήθεια είναι πως κάτι ενοχλήσεις έχω τελευταία και μου αρέσουν τα Τογιότα. Μου συνέστησαν διακοπές. Θα δείξει.
-
@lap said in Toyota Corolla Cross:
Πες τα ντε.
Ένσταση!
....Απορρίπτεται.
Υ.γ η αλήθεια είναι πως κάτι ενοχλήσεις έχω τελευταία και μου αρέσουν τα Τογιότα. Μου συνέστησαν διακοπές. Θα δείξει.
Suzuki με Toyota είναι πολύ κοντά. Τόσο κοντά που έχουν και κοινά μοντέλα! Θεωρώ απίθανο να μην έχουν συσχετισμό οι πελάτες των 2 εταιρειών.
Θα έλεγα, σε σειρά μπάτζετ, Suzuki < Toyota < Honda, αν και από το νέο Jazz και μετά η Honda Mazd-ιζει πλέον, και έχει ξεφύγει αρκετά από Toyota. Στην προηγούμενη γενιά ήταν λίγο πιο κοντά.
-
suzuki και toyota μοιάζουν σε αξιοπιστία μόνο, αντιθέτως κινητήρα και συστήματα ασφαλείας δεν τα μοιράζονται για αυτό και το suzuki scross αφενός σέρνεται (το πλήρως υβριδικό), το ήπια υβριδικό δεν έχει αυτόματο κιβώτιο, ενώ cruise control, και τα λοιπά ηλεκτρονικά συστήματα δεν είναι εξίσου ανεπτυγμένα (sophisticated). H honda είναι ένα σκαλοπάτι πάνω από toyota σε ποιότητα εσωτερικού (τεχνολογικά μάλλον υπερέχει η toyota βλ. hrv 1.5 ίδια κατανάλωση με 2.0 cc), ενώ η mazda ξεχωρίζει μεν για το εσωτερικό της που πράγματι είναι πολύ προσεγμένο, έχει μείνει ωστόσο πίσω σε σχέση με toyota honda σε εξέλιξη κινητήρων κλπ.
-
Η Μάζντα έμεινε πίσω σε ανάπτυξη υβριδικών κινητήρων, όχι γενικα κινητήρων.
Πάντως τα suzuki όταν είχαν adaptive cruise control τα toyota είχαν μονάχα speed limiter.
Πλέον ένα s cross έχει όλα τα σύγχρονα συστήματα. -
Εκτός από ηλεκτροχρωμικό καθρέπτη @lap ...
-
Καλημέρα κι από μένα.
Κάτοχος Active Plus AWD εδώ και μια εβδομάδα.Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχετε κάποια συμβουλή για το πλύσιμο με ατμό. Αξίζει ή θα δημιουργήσει πρόβλημα μακροπρόθεσμα στο χρώμα (μαύρο)? Έχω βρει κατάστημα στο Χαλάνδρι που το κάνει αλλά είμαι λίγο διστακτικός.
-
-
@groover1972 said in Toyota Corolla Cross:
@sabas_thess said in Toyota Corolla Cross:
Κι όμως έχει.
Είχε.
-
@nekman said in Toyota Corolla Cross:
Καλημέρα κι από μένα.
Κάτοχος Active Plus AWD εδώ και μια εβδομάδα.Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχετε κάποια συμβουλή για το πλύσιμο με ατμό. Αξίζει ή θα δημιουργήσει πρόβλημα μακροπρόθεσμα στο χρώμα (μαύρο)? Έχω βρει κατάστημα στο Χαλάνδρι που το κάνει αλλά είμαι λίγο διστακτικός.
Διάβασα πρόσφατα αυτό.... πάτα εδω
Όσο επαγγελματικά και να γίνεται.. προσωπικά δεν νιώθω πολύ άνετα να το κάνω
-
@antonakis said in Toyota Corolla Cross:
Κι όμως έχει.
Είχε.
Α ναι μπορεί...τι να πω πλέον τα έχω χάσει. Πάντως εταζερα είχε και έχει!
-
Κι όμως έχει.
Είχε.
Άλλαξε κι αυτή από σπαστή σε ενιαία.
-
Κι όμως έχει.
Είχε.
Άλλαξε κι αυτή από σπαστή σε ενιαία.
-
Μου έστειλαν email από toyota να εγγράφω στο mytoyota. Αφού έκανα εγγραφή είχε τα στοιχεία του αυτοκινήτου αριθμό πλαισίου κ πινακίδες. Οπότε το αμάξι εκτελωνιστηκε σε χρόνο μηδεν. Ο ακατανομαστος ομως πωλητής ενώ στην παραγγελία είχαμε αναγράψει να εκδοθούν πινακίδες με μονό αριθμό (το γκολφ έχει ζυγό) βλέπω στο mytoyota ζυγες..αντικατάσταση προβλέπεται μόνο λόγω απώλειας η καταστροφής υποθετω
-
@nmsm2 said in Toyota Corolla Cross:
Μου έστειλαν email από toyota να εγγράφω στο mytoyota. Αφού έκανα εγγραφή είχε τα στοιχεία του αυτοκινήτου αριθμό πλαισίου κ πινακίδες. Οπότε το αμάξι εκτελωνιστηκε σε χρόνο μηδεν. Ο ακατανομαστος ομως πωλητής ενώ στην παραγγελία είχαμε αναγράψει να εκδοθούν πινακίδες με μονό αριθμό (το γκολφ έχει ζυγό) βλέπω στο mytoyota ζυγες..αντικατάσταση προβλέπεται μόνο λόγω απώλειας η καταστροφής υποθετω
Ποσό σου χρέωσαν πινακίδες;
-
Αυτός ο Κόζι Σάτο έχει σχέση με τα πάλαι ποτέΣ έπιπλα γραφείου ΣΑΤΟ;
-
Για πινακίδες νομίζω πήρε 100 ευρώ, αν δεν κάνω λάθος. Το ζήτημα είναι ότι μου έβγαλε ζυγές και μάλλον δεν αλλάζει παρά μόνο με αντικατάσταση αλλά στην άδεια κυκλοφορίας θα αναγράφονται οι αρχικές πινακίδες και κατόπιν οι νέες ως αντικατάσταση. Τόσο ερασιτεχνισμό και αδιαφορία στους πωλητές δεν έχω ξαναδεί..
-
@nmsm2 said in Toyota Corolla Cross:
Για πινακίδες νομίζω πήρε 100 ευρώ, αν δεν κάνω λάθος. Το ζήτημα είναι ότι μου έβγαλε ζυγές και μάλλον δεν αλλάζει παρά μόνο με αντικατάσταση αλλά στην άδεια κυκλοφορίας θα αναγράφονται οι αρχικές πινακίδες και κατόπιν οι νέες ως αντικατάσταση. Τόσο ερασιτεχνισμό και αδιαφορία στους πωλητές δεν έχω ξαναδεί..
Γιατί σε νοιάζει να είναι μονές ή ζυγές? Στον δακτύλιο μπαίνει ούτως ή άλλως...
-
Eαν τυχόν αλλάξει κάτι στο μέλλον ως προς την πρόσβαση του cc στον δακτύλιο, θα έχω ζήτημα με την μετακίνηση γιατί για να μεταβώ στη δουλειά περνάω από κέντρο...
Toyota Corolla Cross