Κάθε αγοραστής που έχει δώσει 35Κ+ € για να πάρει το συγκεκριμένο όχημα θεωρώ ότι το έχει κάνει συνειδητά, έπειτα από αρκετό ψάξιμο, μιας και δυστυχώς στην χώρα μας η αγορά αυτοκινήτου είναι μία ιδιάιτερα δαπανηρή κατάσταση σε σχέση με τα εισόδημα.
Θεωρώ ότι θα πρέπει να σεβαστούμε την επιλογή του κάθε αγοραστή και να μην τον πυροβολούμε και να τον προσβάλουμε για την επιλογή του.
Το αν είναι ποιοτικό, γρήγορο, άνετο, οικονομικό και ότι άλλο, το έκρινε ο καθένας πριν την αγορά του.
Προσωπικά το έψαξα πάρα πολύ , είδα όλον τον ανταγωνισμό, μέτρησα τα θετικά και τα αρνητικά και έκανα την επιλογή μου. Ανεξάρτητα από την ποια θέση κατέχει στο βάθρο της ποιότητας, της οικονομίας, της αξιοπιστίας, του εξοπλισμού σε σχέση με τον ανταγωνισμό, το επέλεξα, και δεν θα μου αλλάξει κανείς την άποψη για την ορθότητα της επιλογής μου ότι και αν πει.
Πείτε το τρόλλευ , πείτε το βάρκα, πείτε το ότι θέλετε. Είναι επιλογή μου.
Είναι η πρώτη φορά που πήρα toyota, είχα πάντα στα χέρια μου διάφορα ευρωπαικά σαμάρια που τα έτρεχα κάθε τόσο και λιγάκι στα συνεργεία, άναβαν λαμπάκια τακτικά , και γενικά δεν θυμάμαι να έχω πληρώσει ποτέ σε συνεργείο μόνο λάδια φίλτρα. Όλο και κάποια μακακία θα έσκαγε.
Μπορεί όντως να του λείπει η προσωπικότητα μιας αλφα ή η στιβαρότητα ενός γερμανικού, και να μην έχει ανάρτηση τρένου, αλλά δεν μου έχει λείψει τίποτα από τα παραπάνω.
Μπορεί να μην σου προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις, αλλά δεν πρόκειται να σε προδώσει ούτε στην προσπέραση ούτε σε δύσκολες συνθήκες σε βουνά και λαγκάδια, και θα σε ανεβάσει και γρήγορα σε κάποιο βουνό με στροφές και κακό οδόστρωμα, και θα σε πάει και στον δύσκολο χωματόδρομο το καλοκαίρι.
Έμένα αυτό καλύπτει τα κουτάκια μου και είμαι happy με την επιλογή μου.
Best posts made by nekman
-
RE: Toyota Corolla Cross
-
Όσοι έχουμε Toyota, πρέπει να συνειδητοποιήσουμε και να αποδεχθούμε την πικρή αλήθεια, ότι πήραμε μη σοβαρά αυτοκίνητα, αργά, κακάσχημα και με πολύ μικρούς χώρους.
Και βάσει αυτού, το προφίλ μας σαν ιδιοκτήτες είναι: σε ηλικία σύνταξης, με πρόβλημα στην όραση και στο μυικό μας σύστημα, άσχετοι με την αυτοκίνηση, και ίσως με σοβαρά νοητικά θέματα.
Καλά να 'μαστε ! -
@cirus said in Toyota Corolla Cross:
@nekman said in Toyota Corolla Cross:
Πάντως ακόμη και αν μερικοί πιστεύουν οτι είναι ΑΝΟΗΤΟ, το ΚΚ είναι για να παίζεις με το γκάζι...
Και είναι πραγματικά απόλαυση αυτό!Τι ακριβώς εννοεις?
Οτι είναι απολαυστικά γρήγορο και εχει πολύ γκάζι????
αν ναι είμαι στους μερικους και πρέπει να οδηγήσεις κάποια αμάξια που μπορεις να το πεις πραγματικά αυτό και όχι να προκαλέσεις γέλωτα
Και δεν εννοώ οτι είναι αργό με 197 αλογα. Αλλά δεν είναι και γρήγορο. Επισης είναι βάρκα δεν είναι για σπορ οδήγηση. Και για να μην παρεξηγηθω. Πολύ καλό αμάξι το λογίζω αλλά λέξεις , σπορ , γκάζι, και απολαυση από το γκάζι μου προκαλούν γέλωτα για το ψψ
To CC είναι γρήγορο με τα 7,2 στα 100, αυτό δεν μπορεί να διαψευστεί.
Σίγουρα δεν είναι σπόρ κατηγορίας, δεν είπα κάτι τέτοιο, αλλά όσοι λένε ότι δεν είναι γρήγορο μάλλον δεν το έχουν οδηγήσει.
Γέλωτα πάντως μου προκαλεί εμένα η έκφραση αυτών που στον δρόμο, προκαλούν και διαπιστώνουν ότι το CC είναι πιο σβέλτο από το δικό τους ευρωπαικό suv.
Και να μην ξεχνάμε και την, κατά την γνώμη μου, VFM αξία του.Ανακατεύεις διάφορα άσχετα πράγματα μαζί . Μίλησε κανένας για το VFM ??? Εννοείται ότι είναι VFM γι'αυτό το αγοράζουν πολλοί. Το αυτοκίνητο αξίζει τα χρήματα του και είναι μια πολύ καλή επιλογή ποτέ δεν έγραψα το αντίθετο.
Γρήγορη οδήγηση δεν είναι το 0-100 εκτός αν δεν έχεις οδηγήσει αυτοκίνητα που στρίβουν κιόλας και δεν πάνε βάρκα γυαλο στις στροφές. Οπότε το απόλαυση που έγραψες αν πάει στο 7,2 στην ευθεία από στάση οκ, τι να σου πω και γω. Μάλλον απέχει πολύ το τι εννοούμε απόλαυση......... Αλλά αν το επιχείρημα σου ειναι ότι δεν είναι αργό στην ευθεία άρα είναι γρήγορο πάω πάσο. Αν αυτό λες εσύ γρήγορο οκ.
Εγώ σταματάω εδώ. Αν είναι να προκαλείς γέλιο μιλώντας για επιδόσεις και απόλαυση στο cc κάντο με τους υπόλοιπους.
Γέλιο προκαλεί το μένος που έχεις με όποιον μιλάει και λέει κάτι για τις επιδόσεις του CC και να προσπαθείς να πείσεις με τις προσωπικές σου απόψεις.
Προφανώς είσαι κάποιου άλλου στρατοπέδου υποστηρικτής ( τι να πω ) και δεν αντέχεις να ακούς άλλες απόψεις.
Προσωπικά, δεν θέλω να περιαυτολογώ, αλλά μετά από την ειρωνική σου διάθεση στο γραπτό σου λόγο, πίστεψε με, μετά από αρκετά κύπελα και πολλές συμμετοχές με διακρίσεις σε αγώνες rally raid , γνωρίζω και τι σημαίνει γρήγορη οδήγηση και τι σημαίνει γρήγορο αυτοκίνητο.
Σταματάω λοιπόν και εγω εδώ γιατί δεν υπάρχει κάποιο νόημα σε όλο αυτό.κανενος στρατοπέδου δεν είμαι υποστηριχτής και δεν με ενδιαφέρει σε τι έχεις συμμετασχει. Εγώ δεν θελω ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να περιαυτολογίσω αντιθέτως με εσένα.
Αν γραφεις κατι που προκαλεί γέλιο το γράφω ευθεως. Δεν γραφω υποτιμητικά γιατι θα μπορουσα να το κάνω και αυτό αλλα δεν θελω.
και σου θυμίζω οτι απο ΜΟΝΟΣ σου έγραψες στην αρχη ότι " ακόμη και αν μερικοί πιστεύουν οτι είναι ΑΝΟΗΤΟ, το ΚΚ είναι για να παίζεις με το γκάζι...
Και είναι πραγματικά απόλαυση αυτό!"Εσυ το έγραψες αυτό ΟΧΙ εγώ και για να το έγραψες το υποψιαζόσουν ότι κάποιοι το θεωρούμε ανοητο
οπότε ασε τα ότι εγώ ανοικω σε στρατοπεδα αν δεν έχεις πραγματικα επηχειρήματα εκτος από το να περιαυτολογεις. Που δεν θέλεις κιόλας............ Για πες σε τι αλλο έχεις συμμετέχει να κάνεις την άποψη σου πιο ισχυρή για το CC supercar.
Φαίνεται ότι έχεις μεγάλο κόλλημα τελικά.
Προφανώς για εσένα η λέξη "απόλαυση" έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία και πιθανόν να μην αντέχεις να την χρησιμοποιούν άλλοι.
Αυτό που έγραψα ήταν:
*Πάντως ακόμη και αν μερικοί πιστεύουν οτι είναι ΑΝΟΗΤΟ, το ΚΚ είναι για να παίζεις με το γκάζι...
Και είναι πραγματικά απόλαυση αυτό!
Το ότι θεωρώ εγώ απολαυστική την οδήγηση ενός, ξενέρωτου όντως, suv το οποίο εκπλήσει το πόσο γρήγορα κινείται, το πόσο καλά στρίβει, και την σχετική ασφάλεια που σου παρέχει η υποτυπώδης τετρακίνηση , είναι δική μου καθαρά άποψη και δεν νομίζω ότι έχεις εσύ και κανένας άλλος το δικαίωμα να το κρίνει και να υποτιμά την άποψή μου.
Δεν είπα πουθενά ότι απολαμβάνω την σπορ οδήγηση με αυτό, ούτε ότι είναι ιδανικό για ανάβαση στην Καμάριζα.Επίσης, είναι φοβερό πως ξαφνικά πετάχτηκαν εδώ διάφοροι θεωρητικοί σουπεροδηγάρες που θεωρούν τον εαυτό τους γκουρού της αυτοκίνησης, έβγαλαν αμέσως το συμπέρασμα ότι το προηγούμενο όχημα αυτών που θεωρούν γρήγορο το ΨΨ, ήταν κάποιο παλιό Datsun ή έστω ένα μικρό χάτσμπακ τύπου Uno και δεν ξέρω τι άλλο.
Ηρεμήστε λίγο, είπαμε ότι είναι ένα γρήγορο suv, και όχι ότι τα βάζει με τα Urus και τα Plaid στα λιμανάκια, έλεος! -
Καλημέρα και από μένα,
Σάββατο Αθηνα Καλαμάτα με 130-140 και λίγο παραπάνω όπου μπορούσα 7,0 στο πήγαινε και 7,2 στην επιστροφή. 2,0 4wd -
Επειδή το θέμα αντικλεπτικό το έψαξα αρκετά πριν προχωρήσω σε τοποθέτηση, βρήκα λύση για το πρόβλημα, σε συναγερμό που συνδέεται στο can του αυτοκινήτου και οπλίζει και αφοπλίζει με το κλειδί. Η διαφορά όμως από τους άλλους συναγερμούς της αγοράς είναι ότι έχεις πάντα μαζί σου με τα κλειδιά, ένα rf κουτάκι που για να βγει ο συναγερμός πρέπει να είναι μέσα στο όχημα. Το έχω μαζί με το κλειδί πάντα . Αν λοιπόν κάποιος ανοίξει το όχημα μέσω canbus, χωρίς να έχει το rf κλειδί μαζί του, θα ενεργοποιηθεί ο συναγερμός και το αυτοκίνητο δεν θα παίρνει μπροστά.
Είναι προϊόν Cobra - Vodafone, κυκλοφορεί πολύ στην Ευρώπη, αλλά το βρήκα και εδώ στην Αθήνα.
Χαρακτηριστικά: https://www.vehicletrackingtech.co.uk/cobra-4615-alarm-with-adr-tags.html
Από αρχές Ιανουαρίου που παρέλαβα το CC, το πήγα σε κατάστημα που ασχολείται και κάνει καλή δουλειά, και ως τώρα δουλεύει σωστά.
Δεν διαφημίζω το προϊόν, απλά μοιράζομαι την εμπειρία μου στο θέμα. -
Πάντως ακόμη και αν μερικοί πιστεύουν οτι είναι ΑΝΟΗΤΟ, το ΚΚ είναι για να παίζεις με το γκάζι...
Και είναι πραγματικά απόλαυση αυτό!Τι ακριβώς εννοεις?
Οτι είναι απολαυστικά γρήγορο και εχει πολύ γκάζι????
αν ναι είμαι στους μερικους και πρέπει να οδηγήσεις κάποια αμάξια που μπορεις να το πεις πραγματικά αυτό και όχι να προκαλέσεις γέλωτα
Και δεν εννοώ οτι είναι αργό με 197 αλογα. Αλλά δεν είναι και γρήγορο. Επισης είναι βάρκα δεν είναι για σπορ οδήγηση. Και για να μην παρεξηγηθω. Πολύ καλό αμάξι το λογίζω αλλά λέξεις , σπορ , γκάζι, και απολαυση από το γκάζι μου προκαλούν γέλωτα για το ψψ
To CC είναι γρήγορο με τα 7,2 στα 100, αυτό δεν μπορεί να διαψευστεί.
Σίγουρα δεν είναι σπόρ κατηγορίας, δεν είπα κάτι τέτοιο, αλλά όσοι λένε ότι δεν είναι γρήγορο μάλλον δεν το έχουν οδηγήσει.
Γέλωτα πάντως μου προκαλεί εμένα η έκφραση αυτών που στον δρόμο, προκαλούν και διαπιστώνουν ότι το CC είναι πιο σβέλτο από το δικό τους ευρωπαικό suv.
Και να μην ξεχνάμε και την, κατά την γνώμη μου, VFM αξία του. -
@gtsartsal said in Toyota Corolla Cross:
@gatoz said in Toyota Corolla Cross:
Χωρίς Νυμφαίο, αναξιόπιστο!
Χωρίς Κρήτη ????
Που θα πιούμε τις ρακές μας?Και για να μην βγούμε off topic, το CC τα πήγε καλά στους κατσικόδρομους του Ψηλορείτη, σε τρομάζει λίγο, αλλά η τετρακίνηση δούλεψε καλά.
-
Εάν υπήρχε η εξωτερική εμφάνιση του 3008 με το αξιόπιστο μηχανικό σύνολο του CC2.0 με τετρακίνηση και με τα ίδια λεφτά θα το έπαιρνα. Επειδή όμως δεν υπάρχει, θεωρώ πολύ καλή επιλογή το CC χωρίς να με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η εξωτερική και η εσωτερική εμφάνιση. Αντίθετα με ενδιαφέρει το μηχανικό σύνολο τα safety features στην βασική έκδοση και το overall value for money.
-
Από προσωπική εμπειρία πάντως, το πρόβλημα είναι η κατάρτιση των τεχνικών. Σε Aygo X με 3000 χλμ άναψε λαμπάκια και άρχισε το ρετάρισμα. Έχω βάλει τηλεματική μονάδα με σύνδεση στα can του αυτοκινήτου και αμέσως μου έστειλε μνμ στο κινητό ότι έχει πρόβλημα ένας αισθητήρας οξυγόνου. Τους το είπα, παρόλα αυτά το κράτησαν μέσα 10 ημέρες και σε ερωτήσεις που έκανα άκουγα ότι βλακεία θέλεις, "ελέγχουμε το τεπόζιτο μήπως έχει σκουπίδια, τις γραμμές καυσίμου και άλλες τέτοιες βλακείες. Μέχρι και ότι το έχει αναλάβει το τμήμα ειδικών βλαβών της toyota Ελλάς. Τελικά στην 10η ημέρα άλλαξαν αισθητήρα και δούλεψε. Κορυφαίοι!!!
-
Και είναι πραγματικά απόλαυση αυτό!
Latest posts made by nekman
-
Καλημέρα και από μένα,
Σάββατο Αθηνα Καλαμάτα με 130-140 και λίγο παραπάνω όπου μπορούσα 7,0 στο πήγαινε και 7,2 στην επιστροφή. 2,0 4wd -
Εάν υπήρχε η εξωτερική εμφάνιση του 3008 με το αξιόπιστο μηχανικό σύνολο του CC2.0 με τετρακίνηση και με τα ίδια λεφτά θα το έπαιρνα. Επειδή όμως δεν υπάρχει, θεωρώ πολύ καλή επιλογή το CC χωρίς να με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η εξωτερική και η εσωτερική εμφάνιση. Αντίθετα με ενδιαφέρει το μηχανικό σύνολο τα safety features στην βασική έκδοση και το overall value for money.
-
@piliourits said in Toyota Corolla Cross:
@terryp117 said in Toyota Corolla Cross:
@spi_duster said in Toyota Corolla Cross:
@nmsm2 said in Toyota Corolla Cross:
@chrisk6 said in Toyota Corolla Cross:
Και μόνο για την αμεσότητα στο γκάζι εγώ θα το δούλευα μόνο sport mode. Εντελώς ανούσιο το eco εκτός και αν σέρνεσαι σαν ταξιτζής στην κίνηση.
Στην τελική πόση διαφορά έχετε στην κατανάλωση;
Δηλαδή μην δίνετε και πατήματα για τρολαρισμα…2 χρόνια το λειτουργώ μονίμως σε sport mode και η κατανάλωση σε αστική χρήση παραμένει 4-5,5 λογικά στο eco θα πέσει στα 4. Η αίσθηση όμως στο sport είναι ασύγκριτα καλύτερη
Εξαιρετική κατανάλωση για το μέγεθος και το βάρος του αυτοκινητου. Το νταστερ μου,ντιζελ έχει 5,7 με νωχελικη κινηση ενω και ο ασσος 116i με comfort mode κυριως ειναι στα 5,9. Μπράβο στην Τουοτα που πλεον φτιάχνει οχι μόνο αξιόπιστα αλλά και οικονομικά στην κατανάλωση αυτοκίνητα με οδική συμπεριφορά επίσης πολυ καλή. Ομολογώ πως τα 4-4,5 είναι σοκαριστικά εξαιρετικη μέση. Αν το ντεποζιτο είναι στα 50+ λιτρα πας δηλαδη Αθήνα Σοφια με ενα γεμισμα!
43 λίτρα το τεπόζιτο..!!
Έχω ακούσει παράπονα για κάποιες εκδόσεις με ακόμη μικρότερο ντεπόζιτο, ισχύουν;
Ισχύουν, 2.0 AWD Active plus, παραλαβή Ιανουάριο 23 , 36L ενώ παντού γράφει 43L. Προσπάθησα να βγάλω άκρη αλλά δεν τα κατάφερα. Θα έπρεπε να κινηθώ πλέον νομικά και δεν έχω χρόνο για κάτι τέτοιο.
-
Όσοι έχουμε Toyota, πρέπει να συνειδητοποιήσουμε και να αποδεχθούμε την πικρή αλήθεια, ότι πήραμε μη σοβαρά αυτοκίνητα, αργά, κακάσχημα και με πολύ μικρούς χώρους.
Και βάσει αυτού, το προφίλ μας σαν ιδιοκτήτες είναι: σε ηλικία σύνταξης, με πρόβλημα στην όραση και στο μυικό μας σύστημα, άσχετοι με την αυτοκίνηση, και ίσως με σοβαρά νοητικά θέματα.
Καλά να 'μαστε ! -
Από προσωπική εμπειρία πάντως, το πρόβλημα είναι η κατάρτιση των τεχνικών. Σε Aygo X με 3000 χλμ άναψε λαμπάκια και άρχισε το ρετάρισμα. Έχω βάλει τηλεματική μονάδα με σύνδεση στα can του αυτοκινήτου και αμέσως μου έστειλε μνμ στο κινητό ότι έχει πρόβλημα ένας αισθητήρας οξυγόνου. Τους το είπα, παρόλα αυτά το κράτησαν μέσα 10 ημέρες και σε ερωτήσεις που έκανα άκουγα ότι βλακεία θέλεις, "ελέγχουμε το τεπόζιτο μήπως έχει σκουπίδια, τις γραμμές καυσίμου και άλλες τέτοιες βλακείες. Μέχρι και ότι το έχει αναλάβει το τμήμα ειδικών βλαβών της toyota Ελλάς. Τελικά στην 10η ημέρα άλλαξαν αισθητήρα και δούλεψε. Κορυφαίοι!!!
-
@gtsartsal said in Toyota Corolla Cross:
@gatoz said in Toyota Corolla Cross:
Χωρίς Νυμφαίο, αναξιόπιστο!
Χωρίς Κρήτη ????
Που θα πιούμε τις ρακές μας?Και για να μην βγούμε off topic, το CC τα πήγε καλά στους κατσικόδρομους του Ψηλορείτη, σε τρομάζει λίγο, αλλά η τετρακίνηση δούλεψε καλά.
-
Κάθε αγοραστής που έχει δώσει 35Κ+ € για να πάρει το συγκεκριμένο όχημα θεωρώ ότι το έχει κάνει συνειδητά, έπειτα από αρκετό ψάξιμο, μιας και δυστυχώς στην χώρα μας η αγορά αυτοκινήτου είναι μία ιδιάιτερα δαπανηρή κατάσταση σε σχέση με τα εισόδημα.
Θεωρώ ότι θα πρέπει να σεβαστούμε την επιλογή του κάθε αγοραστή και να μην τον πυροβολούμε και να τον προσβάλουμε για την επιλογή του.
Το αν είναι ποιοτικό, γρήγορο, άνετο, οικονομικό και ότι άλλο, το έκρινε ο καθένας πριν την αγορά του.
Προσωπικά το έψαξα πάρα πολύ , είδα όλον τον ανταγωνισμό, μέτρησα τα θετικά και τα αρνητικά και έκανα την επιλογή μου. Ανεξάρτητα από την ποια θέση κατέχει στο βάθρο της ποιότητας, της οικονομίας, της αξιοπιστίας, του εξοπλισμού σε σχέση με τον ανταγωνισμό, το επέλεξα, και δεν θα μου αλλάξει κανείς την άποψη για την ορθότητα της επιλογής μου ότι και αν πει.
Πείτε το τρόλλευ , πείτε το βάρκα, πείτε το ότι θέλετε. Είναι επιλογή μου.
Είναι η πρώτη φορά που πήρα toyota, είχα πάντα στα χέρια μου διάφορα ευρωπαικά σαμάρια που τα έτρεχα κάθε τόσο και λιγάκι στα συνεργεία, άναβαν λαμπάκια τακτικά , και γενικά δεν θυμάμαι να έχω πληρώσει ποτέ σε συνεργείο μόνο λάδια φίλτρα. Όλο και κάποια μακακία θα έσκαγε.
Μπορεί όντως να του λείπει η προσωπικότητα μιας αλφα ή η στιβαρότητα ενός γερμανικού, και να μην έχει ανάρτηση τρένου, αλλά δεν μου έχει λείψει τίποτα από τα παραπάνω.
Μπορεί να μην σου προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις, αλλά δεν πρόκειται να σε προδώσει ούτε στην προσπέραση ούτε σε δύσκολες συνθήκες σε βουνά και λαγκάδια, και θα σε ανεβάσει και γρήγορα σε κάποιο βουνό με στροφές και κακό οδόστρωμα, και θα σε πάει και στον δύσκολο χωματόδρομο το καλοκαίρι.
Έμένα αυτό καλύπτει τα κουτάκια μου και είμαι happy με την επιλογή μου. -
Το ΨΨ το πήρα σε 3 εργάσιμες από την ώρα που ηρθε στον dealer. Αυτό τον 1/23. Τον Γενάρη που μας πέρασε είχε έρθει το όχημα της συζύγου και έκαναν 14 (!) εργάσιμες να το παραδώσουν. Και θα έκανε περισσότερο αν δεν έκανα φασαρία.
Έχουν πολλές πωλήσεις και δεν μπορούν να τις διαχειριστούν, αφού έχουν ακόμη προσωπικό μειωμένο όπως την περίοδο covid. Δεν καταλαβαίνουν όμως ότι με αυτή την τακτική δημιουργούν αρνητική εντύπωση στον πελάτη από την πρώτη μέρα. -
Το χωρίς προσβολές μου άρεσε...
Πολύ αστείο -
@fanis75 said in Toyota Corolla Cross:
[mod] παρακαλώ να πέσουν οι τόνοι και από τις 2 πλευρές. Δεν υπάρχει λόγος για ειρωνίες και προσβολές...αρκετά είπατε εκατέρωθεν, τέλος!
τα βρήκαμε ολα καλά!!!
θα πιουμε και καφε σε κανα καπη δεν έγινε τίποτα, το σταματήσαμε
Σωστά, όπως είπαμε όσοι έχουν Toyota είναι άνω των 40 και κουλοί στο τιμόνι....
Ενώ οι υπόλοιποι είναι τζόβενα και F1 επίπεδο.
Respect!