-
Κι ομως το Viking εχει φτασει απο χθες και γυρνοβολαει στο Σαρωνικο γιατι μαλλον εχει κινηση το λιμανι. Ποιος ξερει. Ειναι απο χθες το πρωι παντως μεταξυ Πορου και Σαρωνιδας.
-
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
Κι ομως το Viking εχει φτασει απο χθες και γυρνοβολαει στο Σαρωνικο γιατι μαλλον εχει κινηση το λιμανι. Ποιος ξερει. Ειναι απο χθες το πρωι παντως μεταξυ Πορου και Σαρωνιδας.
είχε νοτιάδες και δεν βάζαν καράβια οι πιλότοι. Σήμερα το πρωί ξεκίνησαν
-
Αυτό δεν είναι νημα για αμάξι πλέον. Ο γερος και η θάλασσα έχει καταντησει.
-
@iceman7 said in Toyota Corolla Cross:
Εύχομαι όταν παραλάβουν να μην εξελιχθεί στον Ναυτικό και το τσιμπούκι...
-
@mastoras78 said in Toyota Corolla Cross:
Ή τουλάχιστον να είναι σκέτος ο ναυτικός. Χωρίς το τσιμπούκι της αύξησης. Ειλικρινά το εύχομαι γιατί σε κάποιο βαθμό το πέρασα κι εγώ...
-
Περνάν τα χρόνια, αλλάζει η εμφάνιση...
Ο χρόνος αμίλεικτος! -
@monman2 said in [Toyota Corolla Cross](/post/11000104583
Ναι μια συσκευή απο το μέλλον ... ως κάτοχος και εγω σχολιάζω.
Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα πολλά από τα "καλαμπαλικια" του YC να τα είχε και το C4. Και η υβριδικοτητα του με εντυπωσιάζει. Απλώς δεν εξυπηρετούσε πολλές από τις ανάγκες μου (που θα μπαίναμε 5 άτομα;). Πάντα κάτι χάνεις και κάτι κερδιζεις.
Ίσως εάν είχε έρθει το CC κανέναν χρόνο νωρίτερα, να ήταν κι αυτό μια επιλογή. -
@fanis75 said in Toyota Corolla Cross:
@ss_76 said in Toyota Corolla Cross:
Με την Corolla Cross να είναι εντελώς νέο μοντέλο με νέο υβριδικό σύνολο, η προεξόφληση της αξιοπιστίας μήπως είναι αστεϊσμός;
Με πάνω απο 25 χρόνια στην αγορά και συνεχή εξέλιξη η αξιοπιστία ειναι δεδομένη και καταγεγραμένη, αναφορικά με το μηχανικό σύνολο. Δεν σπάει, δεν χαλάει…τα μαρτυρουν και τα χιλιαδες ταξι σε ολη την Ευρώπη. Δεν τιθεται καν συγκριση αξιοπιστίας, ακομα και ο πιο πολέμιος των τογιότα οπως ο γάτος θα στμφωνήσει.
Φάνη επειδή ανέφερες τα ταξί, το πολύ διαδεδομένο Avensis με τον D4D κινητήρα, θείος ταρίφας της γυναίκας μου, 2 φορές αλλαγή κινητήρα, και το έστειλε και πήρε Vectra και ησύχασε. Μην τα αγιοποιουμε όλα.
-
@groover1972 said in Toyota Corolla Cross:
Φάνη επειδή ανέφερες τα ταξί, το πολύ διαδεδομένο Avensis με τον D4D κινητήρα, θείος ταρίφας της γυναίκας μου, 2 φορές αλλαγή κινητήρα, και το έστειλε και πήρε Vectra και ησύχασε. Μην τα αγιοποιουμε όλα.
Ξεκάθαρα μιλησα για τα υβριδικα συνολα μονο και οχι γενικα για τα ταξί. Ηταν πολυ συγκεκριμένη η απάντηση μου περι αξιοπιστίας. Εξάλλου ειναι γνωστο οτι τα ντηζελ -και της Τογιοτα- ειχαν θεματα.
-
Όταν και όποιος κάνει παρέμβαση στο θέμα της ηχομονωσης να ενημερώσει.
Ειχα πει ότι ήμαστε λίγο υπερβολικοί στην κριτική επ αυτού, αλλά παρατήρησα το συγκεκριμένο....Σε συνθήκη ψιλοβροχου και με άσφαλτο τίγκα στο πετραδάκι οι πίσω θόλοι κάνουν σαν καμπαναριό σε σχεση με τους μπροστά που είναι άψογοι, θέλει λίγο βοήθεια εκεί πίσω.Επίσης τι μπορούμε να κάνουμε με την κόρνα, αλλάζει?επιτρέπεται?
-
@manast said in Toyota Corolla Cross:
Ο χρόνος αμίλεικτος!Όντως, και ο Captain Iglo άλλαξε...
-
Ο χρόνος αμίλεικτος!Όχι , δεν είμαι άνθρωπος της τέχνης αλλά ο genuine πρέπει να λέγεται ο γέρος και το τσιμπούκι οπότε δε κόλλαγε
-
Ο χρόνος αμίλεικτος!Όχι , δεν είμαι άνθρωπος της τέχνης αλλά ο genuine πρέπει να λέγεται ο γέρος και το τσιμπούκι οπότε δε κόλλαγε
Σε κάθε περίπτωση, η αναμονή, γερνάει τον άνθρωπο και του ασπρίζει τα μαλλιά. Καμμιά φορά αφήνει και γένια!
-
@sraf said in Toyota Corolla Cross:
Ειχα πει ότι ήμαστε λίγο υπερβολικοί στην κριτική επ αυτού, αλλά παρατήρησα το συγκεκριμένο....Σε συνθήκη ψιλοβροχου και με άσφαλτο τίγκα στο πετραδάκι οι πίσω θόλοι κάνουν σαν καμπαναριό σε σχεση με τους μπροστά που είναι άψογοι, θέλει λίγο βοήθεια εκεί πίσω.Επίσης τι μπορούμε να κάνουμε με την κόρνα, αλλάζει?επιτρέπεται?
Τι επένδυση έχει (αν έχει) ο πίσω θόλος? Πλαστικό ή μοκέτα? Δε θυμάμαι καθόλου.
-
@sraf said in Toyota Corolla Cross:
Τι επένδυση έχει (αν έχει) ο πίσω θόλος? Πλαστικό ή μοκέτα? Δε θυμάμαι καθόλου.
Πλαστικό σκληρό δεν είναι, μοιάζει με μοκέτα αλλά όχι σαν τους μπροστά θόλους, πιο σκληρή.
-
οι πίσω θόλοι είναι σκληρό πλαστικό, όπως φαίνεται στις εικόνες εδω
-
Εμείς λέμε από τη μέρια του τροχού, όχι από μέσα. Από μέσα όντως είναι πλαστικό, σκληρό μεν αλλά και εύκαμπτο παράλληλα. Δεν ξέρω πως το χουν καταφέρει αυτό. Αν το πιέσεις μπαίνει μέσα.
-
Εμείς λέμε από τη μέρια του τροχού, όχι από μέσα. Από μέσα όντως είναι πλαστικό, σκληρό μεν αλλά και εύκαμπτο παράλληλα. Δεν ξέρω πως το χουν καταφέρει αυτό. Αν το πιέσεις μπαίνει μέσα.
Έχει κενό προφανώς... για να αντέχει τα κοπανήματα...
-
Ναι σίγουρα έχει κενό. Αυτο βέβαια το κενό κάνει ηχείο και θα φροντίσω να γεμίσει με τα δέοντα.
-
κάτι τέτοιο?
Toyota Corolla Cross