-
@nmsm2 said in Toyota Corolla Cross:
Eαν τυχόν αλλάξει κάτι στο μέλλον ως προς την πρόσβαση του cc στον δακτύλιο, θα έχω ζήτημα με την μετακίνηση γιατί για να μεταβώ στη δουλειά περνάω από κέντρο...
Τις αλλάζεις τότε...όταν και άν δημιουργηθεί θέμα.
Μου την ειχε κάνει και εμένα την ίδια βλακεία...και άλλες πολλές πωλητής της SEAT κάποτε...
Εγώ το πούλησα 2μιση χρόνια μετά και δεν τις άλλαξα ποτέ.
-
Παίζει κύκλωμα με τις πινακίδες, επιλέγονται οι πιο εύηχες και εύκολες στο μάτι (50-100 ευρώ) και ο,τι μείνει φεύγει για όσους δεν έχουν ασχοληθεί, οπότε πιθανολογώ ότι τα μπουμπούκια που εξουσιοδότησα μέσω του αντιπροσώπου για να τις εκδώσουν δεν ασχολήθηκαν και πολύ μου έδωσαν ό,τι υπήρχε διαθέσιμο τη δεδομένη στιγμή δηλαδή ζυγή (η πινακίδα έχει τα γράμματα ανατολικής αττικής ενώ έχει αγορασθεί στο νότιο τομέα). Λεπτομέρειες άνευ σημασίας αλλά δείχνουν πολλά για τη λειτουργία της δημόσιας διοίκησης της Ανατολίας
-
Μια συμβουλή σε όσους εξουσιοδοτήσουν με υπεύθυνη δήλωση να τους εκδώσουν πινακίδες για το αυτοκίνητο που θα παραλάβουν να αναγράψουν ρητά ότι εξουσιοδοτούν για ζυγή ή μονή πινακίδα για να τους δεσμεύσουν. Μόνο έτσι αποφεύγεις το "λάθος"
-
(η πινακίδα έχει τα γράμματα ανατολικής αττικής ενώ έχει αγορασθεί στο νότιο τομέα).
Εκεί θα έχει το "δόντι"... ο αντιπρόσωπος.
-
Και εδω στην Κορινθία εχουν στησει τρελο μαγαζακι με τις πινακιδες.
Ερχεται η σειρά να δοθεί ευκολο νουμερο και το κρατάνε για να το πουλήσουν. Δινουν τα επόμενα.
Ας τα πουλάει τουλάχιστον το υπουργείο να μπαίνει κανα φράγκο στα ταμεία. -
Το κύκλωμα είναι γνωστό και οι αρμόδιοι υπάλληλοι και μεσάζοντες το βγάζουν το έξτρα μεροκάματο. Η μοναδική λύση είναι να γίνουν όλα ηλεκτρονικά χωρίς δυνατότητα ανθρώπινης παρέμβασης (αίτηση, έκδοση, αποστολή και παραλαβή από ΚΕΠ κλπ, χωρίς φυσική παρουσία), δεδομένου ότι δημόσια διοίκηση πάσχει εδώ και δεκαετίες...
-
Για πινακίδες νομίζω πήρε 100 ευρώ, αν δεν κάνω λάθος. Το ζήτημα είναι ότι μου έβγαλε ζυγές και μάλλον δεν αλλάζει παρά μόνο με αντικατάσταση αλλά στην άδεια κυκλοφορίας θα αναγράφονται οι αρχικές πινακίδες και κατόπιν οι νέες ως αντικατάσταση. Τόσο ερασιτεχνισμό και αδιαφορία στους πωλητές δεν έχω ξαναδεί..
Το έζησα κατά την αγορά του Golf και μιας κλούβας εισαγωγής.
Θα τις άλλαζα αν δεν αναγραφόταν η παλιά πινακίδα στην άδεια.
Εσύ βέβαια πες πως δεν θα παραλάβεις διότι δεν μπορείς να το κυκλοφορήσεις στον δακτύλιο. -
Μόλις μίλησα με τον αντιπρόσωπο το αυτοκίνητο είναι έτοιμο για παραλαβή, και αφού τον έβρισα μου πρότεινε να τις αντικαταστήσω και θα καλύψει το κόστος. Το ζήτημα είναι ότι θα φαίνονται και οι παλιές στην άδεια και σε περίπτωση μεταπώλησης..ο μέσος όμως αγοραστής δεν γνωρίζει ότι η αλλαγή πινακίδων δεν συνιστά και μεταβίβαση.
-
Νομίζω είναι γνωστό ότι σε πρόσφατο ντου στην υπηρεσία έκδοσης πινακίδων είχαν βρεθεί συρτάρια που δεν έκλειναν απ΄το μετρητό και οι αντίστοιχοι υπάλληλοι με τη γίδα στην πλάτη.
Για την ιστορία τα 2 ζευγάρια πάνε 150€, οι χιλιάδες και τα 4 ίδια πάνε 300€. Αυτά το 2019 που πήρα έτσι για το Σέατ. Περιμένω να δω τώρα πόσα θα μου πει για το Toyota. Επίσης δεν ξέρω πόσα από αυτά πάνε στο υπάλληλο και πόσα κρατάει ο διεκπαιρεωτής.
-
Επειδη τα παρακολουθουσα απο το open car λόγω της αγορας που εκανα, σε μας ειχε φτασει στο ΚΡΧ-83.., ζητησα το ΚΡΧ-8330 λογω ι30 και μου ζητησαν χρηματα τα οποία φυσικα και δεν εδωσα. Σιγα το περιζήτητο νούμερο.
Προσφατα ειδα οτι ενω εχουν δωσει τα ΚΡΧ-8501, 8502 κλπ το 8500 το κραταγανε για πωληση παρα το οτι ηρθε η σειρα του. -
-
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
Χθες μου ήρθε αυτό.
Οκ δεν ενθουσιάστηκα με την ποιότητα αλλά από την άλλη είναι στο 1/5 του κόστους του οεμ. Επίσης έρχεται χωρίς κλιπς οπότε χρειάζονται 6 κλιπς με κωδ. 9046709050 που είναι πολύ εύκολο να βρεθούν αλλά εγώ γενικά ψωνίζω από εδώ.
Δεν είχε από το εργοστάσιο;;;
-
@tkin73
Δυστυχώς φίλε μου ως κάτοχος εδώ και 1,5 μήνα του συγκεκριμένου μοντέλου δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο μαζί σου για την κατασκευή του αμαξώματος. Πέραν λοιπόν της διαπίστωσης περί φθηνής κατασκευής μπορώ να σου επιβεβαιώσω ότι το αμάξι είναι «Μην Αγγίζετε».
Δεν θέλω να μιλήσω για τα πλαστικά και ότι όλα είναι κουμπωτά λες και παίζανε Tetris.
Το αμάξωμα έχει ήδη στα νεύρα του στην έξω δεξιά μεριά μεταξύ συνοδηγού και πίσω καθίσματος ένα βαθούλωμα το οποίο το είδε λαμαρινάς και μου είπε ότι δεν νοείται σε καινούργιο αμάξι και σε εκείνο το σημείο τέτοιο βαθούλωμα χωρίς ένδειξη γρατσουνιάς. Αλλά δείχνει πολύ ευαίσθητο και εύκολο να γίνει με λίγη περισσότερη δύναμη από ένα άγγιγμα. Όχι χτύπημα. Εκεί μπορεί να μπει και μέσα όλο…
Εμένα μου βγάζει πολύ προχειράτζα το αμάξωμα και λυπάμαι για αυτό. Δεν περίμενα η Toyota να κάνει τέτοιο λανσάρισμα. Θα μου πεις δεν το είδες στην έκθεση; Θα σου πω όχι δεν έδωσα βάση εκεί. Έκανα το test drive και μου άρεσε πολύ στην κύλιση και μόλις είδα και το 5l/100km με αυτή τη μηχανή εδώ είμαστε λέω.
Οπότε το σασί και το αμάξωμα δεν τα έλεγξα διεξοδικά. 5 αστέρια στο Euro NCAP μου αρκούσαν για την ασφάλεια.
Πλέον με αυτά που έχω δει δεν μπορώ να πω ότι αισθάνομαι το ίδιο. Τουλάχιστον διαφαίνεται ότι το αμάξι όσο αναφορά την εξωτερική του εμφάνιση δεν θα κρατήσει και πολύ. Δεν ξέρω αν φταίει η παθητική ασφάλεια ή τα υλικά που χρησιμοποιούν πλέον οι αυτοκινητοβιομηχανίες αλλά θεωρώ πως είναι ανήκουστο αμάξι 32κ να έχει αυτή την ποιότητα αμαξώματος. Ότι και να του έχεις βάλει μηχανικά. Για παράδειγμα η μηχανή ανοιχτή σαν τριαντάφυλλο. Ούτε καπάκι, σου λένε έξτρα. Μόνωση στο καπό ούτε καν, μάντεψε έξτρα έχει αναμονές να βάλεις.
Δυστυχώς δεν είχα την πολυτέλεια να περιμένω να περάσει 1 χρόνος αφού βγει το μοντέλο να δοκιμαστεί και μετά να προχωρήσω σε αγορά. Κόλλησα στην αξιοπιστία Toyota.
Σίγουρα μηχανικά δεν μπορώ να το κρίνω καθώς το έχω μόλις 1,5 μήνα. Αυτό έλειπε να έβγαζε και εκεί πρόβλημα. Τουλάχιστον εύχομαι τα λεφτά να έχουν πιάσει τόπο εκεί. Στα ηλεκτρομηχανολογικά.
Είναι άνετο στην οδήγηση αλλά ας μη γελιόμαστε σε αυτά τα λεφτά την βρίσκεις και αλλού την άνεση και με καλύτερη ποιότητα αμαξώματος. -
@elteo said in Toyota Corolla Cross:
Χθες μου ήρθε αυτό.
Οκ δεν ενθουσιάστηκα με την ποιότητα αλλά από την άλλη είναι στο 1/5 του κόστους του οεμ. Επίσης έρχεται χωρίς κλιπς οπότε χρειάζονται 6 κλιπς με κωδ. 9046709050 που είναι πολύ εύκολο να βρεθούν αλλά εγώ γενικά ψωνίζω από εδώ.
Δεν είχε από το εργοστάσιο;;;
Η Τουότα Χελλάς θεώρησε ότι δεν το χρειάζεται το αμάξι και το έκοψε απ' τον εξοπλισμό. Σε άλλες αγορές το έχει κανονικά.
Προσωπικά δεν ψήνομαι να αντικρίζω αυτό τις όσες φορές θα ανοίγω καπώ.
-
Η Τουότα Χελλάς θεώρησε ότι δεν το χρειάζεται το αμάξι και το έκοψε απ' τον εξοπλισμό. Σε άλλες αγορές το έχει κανονικά.
Ρε φίλε τόσα ευρώ αυτοκίνητο είναι πολύ κάπως να λείπουν τέτοια. Λες και αγοράζεις aygo βασική έκδοση. Το λες και κατάντια ειδικά για αυτά που φαίνονται και χτυπάνε στο μάτι του αγοραστή.
-
Παίδες αυτό το "τόσα λεφτά αυτοκίνητο" πρέπει να το ξεπεράσουμε σιγά σιγά. Πριν 2 χρόνια αυτό και τα αντίστοιχα αυτοκίνητα θα ξεκίναγαν από 27-28.000 οπότε θα τους συγχωρούσαμε πολύ περισσότερα. Αυτή είναι φάση. Προχωράμε.
Στην τελική διορθώνεται εύκολα με 50 ευρώ και δε φταίει η Τουότα γι' αυτό αλλά ο μλκς ο υπάλληλος στην εδώ εισαγωγική που για να καταφέρει να βγάλει ανταγωνιστική τιμή έκανε τέτοιες τσιπιές.
-
@nikkef said in Toyota Corolla Cross:
@tkin73
Δυστυχώς φίλε μου ως κάτοχος εδώ και 1,5 μήνα του συγκεκριμένου μοντέλου δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο μαζί σου για την κατασκευή του αμαξώματος. Πέραν λοιπόν της διαπίστωσης περί φθηνής κατασκευής μπορώ να σου επιβεβαιώσω ότι το αμάξι είναι «Μην Αγγίζετε».
Δεν θέλω να μιλήσω για τα πλαστικά και ότι όλα είναι κουμπωτά λες και παίζανε Tetris.
Το αμάξωμα έχει ήδη στα νεύρα του στην έξω δεξιά μεριά μεταξύ συνοδηγού και πίσω καθίσματος ένα βαθούλωμα το οποίο το είδε λαμαρινάς και μου είπε ότι δεν νοείται σε καινούργιο αμάξι και σε εκείνο το σημείο τέτοιο βαθούλωμα χωρίς ένδειξη γρατσουνιάς. Αλλά δείχνει πολύ ευαίσθητο και εύκολο να γίνει με λίγη περισσότερη δύναμη από ένα άγγιγμα. Όχι χτύπημα. Εκεί μπορεί να μπει και μέσα όλο…
Εμένα μου βγάζει πολύ προχειράτζα το αμάξωμα και λυπάμαι για αυτό. Δεν περίμενα η Toyota να κάνει τέτοιο λανσάρισμα. Θα μου πεις δεν το είδες στην έκθεση; Θα σου πω όχι δεν έδωσα βάση εκεί. Έκανα το test drive και μου άρεσε πολύ στην κύλιση και μόλις είδα και το 5l/100km με αυτή τη μηχανή εδώ είμαστε λέω.
Οπότε το σασί και το αμάξωμα δεν τα έλεγξα διεξοδικά. 5 αστέρια στο Euro NCAP μου αρκούσαν για την ασφάλεια.
Πλέον με αυτά που έχω δει δεν μπορώ να πω ότι αισθάνομαι το ίδιο. Τουλάχιστον διαφαίνεται ότι το αμάξι όσο αναφορά την εξωτερική του εμφάνιση δεν θα κρατήσει και πολύ. Δεν ξέρω αν φταίει η παθητική ασφάλεια ή τα υλικά που χρησιμοποιούν πλέον οι αυτοκινητοβιομηχανίες αλλά θεωρώ πως είναι ανήκουστο αμάξι 32κ να έχει αυτή την ποιότητα αμαξώματος. Ότι και να του έχεις βάλει μηχανικά. Για παράδειγμα η μηχανή ανοιχτή σαν τριαντάφυλλο. Ούτε καπάκι, σου λένε έξτρα. Μόνωση στο καπό ούτε καν, μάντεψε έξτρα έχει αναμονές να βάλεις.
Δυστυχώς δεν είχα την πολυτέλεια να περιμένω να περάσει 1 χρόνος αφού βγει το μοντέλο να δοκιμαστεί και μετά να προχωρήσω σε αγορά. Κόλλησα στην αξιοπιστία Toyota.
Σίγουρα μηχανικά δεν μπορώ να το κρίνω καθώς το έχω μόλις 1,5 μήνα. Αυτό έλειπε να έβγαζε και εκεί πρόβλημα. Τουλάχιστον εύχομαι τα λεφτά να έχουν πιάσει τόπο εκεί. Στα ηλεκτρομηχανολογικά.
Είναι άνετο στην οδήγηση αλλά ας μη γελιόμαστε σε αυτά τα λεφτά την βρίσκεις και αλλού την άνεση και με καλύτερη ποιότητα αμαξώματος.Πολλα πράγματα στην έκθεση δε μπορεις να τα δεις σε ένα αυτοκίνητο. Μόνο αν τα ζήσεις...
-
Ενώ εγώ που το πήρα σε μαύρο, μια χαρά μπορώ να έχω ανοικτό το καπό και δεν φαίνεται καμία διαφορά!!
-
Νομίζω είναι γνωστό ότι σε πρόσφατο ντου στην υπηρεσία έκδοσης πινακίδων είχαν βρεθεί συρτάρια που δεν έκλειναν απ΄το μετρητό και οι αντίστοιχοι υπάλληλοι με τη γίδα στην πλάτη.
Για την ιστορία τα 2 ζευγάρια πάνε 150€, οι χιλιάδες και τα 4 ίδια πάνε 300€. Αυτά το 2019 που πήρα έτσι για το Σέατ. Περιμένω να δω τώρα πόσα θα μου πει για το Toyota. Επίσης δεν ξέρω πόσα από αυτά πάνε στο υπάλληλο και πόσα κρατάει ο διεκπαιρεωτής.
Εμένα όταν με ρώτησε ο πωλητής αν ενδιαφέρομαι για συγκεκριμένο ή εύκολο αριθμό του είπα όχι και όταν πήγα να παραλάβω είχε 4443.
-
Ε ναι τυχαίνει κι αυτό εννοείται. Έχω δει και leasing που δεν ασχολούνται καθόλου με το θέμα να έχουν τέτοια νούμερα.
Toyota Corolla Cross