-
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
Και τα 3 ή 4 ελληνικά αυτοκίνητα που έχω περιεργαστεί έχουν σταθερό τεμπέλη. Νομίζω έχω δει style, style skyview και lounge οπότε δύσκολα να ισχύει ο κινούμενος τεμπέλης για ελλάδα.
Θα σας κουράσω, αλλά ΚΑΙ αυτό είναι στάνταρντ στο Suzuki Scross...
-
@sraf said in Toyota Corolla Cross:
... Manhattan grey
φανταζί όνομα για ένα ακόμα ... τσιμεντί
Καλλίτερο χρώμα απο τα γκρί το ασημένιο που το εχει πετύχει σε μια ιδιαίτερα όμορφη απόχρωση η Toyota
καλλίτερο χρώμα γενικά το κόκκινο μεταλλικό
-
@monman2 said in Toyota Corolla Cross:
@sraf said in Toyota Corolla Cross:
... Manhattan grey
φανταζί όνομα για ένα ακόμα ... τσιμεντί
Καλλίτερο χρώμα απο τα γκρί το ασημένιο που το εχει πετύχει σε μια ιδιαίτερα όμορφη απόχρωση η Toyota
καλλίτερο χρώμα γενικά το κόκκινο μεταλλικό
Ή ασταρι μετάλλου. Του πάει είναι η αλήθεια το κόκκινο μεταλλικό. Εμενα μουυ αρέσει η λευκή πέρλα της Toyota
-
Εάν δεν είχαμε μπουχτίσει με το μαύρο χρώμα τόσα χρόνια και λόγω μεσογειακού κλίματος, ταιριάζει εξαιρετικά στη cc, το είχα δει σε έκθεση στην Ιταλία και ήταν πολύ όμορφο, του έδινε μια αρχοντιά
-
Suv και μαύρο παραπέμπει αλλου έστω κι αν μιλάμε για λαϊκό suv. Κρύβει νομίζω την όποια σχεδιαστική προσπάθεια κατέβαλαν οι δημιουργοί του.
-
Και εγώ αυτή τη γνώμη είχα μέχρι που το είδα σε ιταλική έκθεση. Αν και πλέον δεν μου αρέσει το μαύρο χρώμα στα αυτοκίνητα, στο συγκεκριμένο ταίριαζε, αλλά σίγουρα δεν είναι για μεσογειακό κλίμα.
-
Προσπανθώντας να βρω τις συνολικές διαφορές ανάμεσα στην έκδοση Active Plus και την έκδοση Style, βάζοντας δίπλα δίπλα αναλυτικά την εκτύπωση pdf (και όχι με την σύγκριση που έχει στο site και δεν τα βγάζει όλα), κατέληξα στα εξής που υπάρχουν επιπλέον στην έκδοση Style σε σχέση με την Active Plus:
Εσωτερικός ατμοσφαιρικός φωτισμός
Μπλε ατμοσφαιρικός φωτισμός στον εμπρός χώρο αποθήκευσης
Μπλε ατμοσφαιρικός φωτισμός στις εμπρός ποτηροθήκες
Ασύρματος φορτιστής
Περίγραμμα με ένθετο χρωμίου στην εμπρός άνω γρίλια
Πίσω φωτιστικά σώματα με οδηγούς LED
Πίσω φιμέ τζάμια
Περίγραμμα παραθύρων χρωμίου
Σύστημα Έξυπνης Εισόδου
Μαύρες μπάρες οροφής
Διαδοχικά φώτα LEDΜε εξαίρεση τις ζάντες(που δεν με ενδιαφέρει η όποια διαφορά) υπάρχει κάποια άλλη διαφορά που μου διαφεύγει?
-
Βλέποντας τις φωτογραφίες στο site της toyota πιο προσεκτικά εσωτερικά δείχνουν ολόιδια τα active plus και style, με μόνη διαφορά τον εσωτερικό ατμοσφαιρικό φωτισμό.
Εξωτερικά οι κύριες διαφορές είναι:
- το περίγραμμα χρωμίου στην μπροστινή γρίλια
- η ράγα χρωμίου πάνω από τα παράθυρα που στο active plus είναι μαύρη
- τα φώτα μπορς πίσω λόγω led
- Τα λάστιχα στο style είναι πιο φαρδιά.
και φυσικά μπάρες, ζάντες, μεμβράνες κλπ.
-
Κατά την γνώμη μου ζάντες, μπάρες οροφής και ραγα χρωμίου κάνουν την διαφορά στην εμφάνιση. Χωρίς αυτά και ειδικά στο λευκό χρώμα το αμάξι μοιάζει με επαγγελματικό βανακι.
Αυτά και το keyless entry είναι τα σημαντικά. Όλα τα άλλα αδιάφορα.
-
@gchris7 said in Toyota Corolla Cross:
Κατά την γνώμη μου ζάντες, μπάρες οροφής και ραγα χρωμίου κάνουν την διαφορά στην εμφάνιση. Χωρίς αυτά και ειδικά στο λευκό χρώμα το αμάξι μοιάζει με επαγγελματικό βανακι.
Αυτά και το keyless entry είναι τα σημαντικά. Όλα τα άλλα αδιάφορα.
Ζάντες δεν μου λένε τίποτα, την ράγα χρωμίου νόμιζα την είχε και μου άρεσε που την είδα απο κοντά, για τις μπάρες οροφής δεν έχω άποψη.
Όπως και να έχει, active plus πήρα, θα δείξει. Το εσωτερικό που θα το βλέπω συνέχεια μια χαρά μου είναι.
-
@pgp737ng said in Toyota Corolla Cross:
Έχω πάρει την εξυπηρέτηση πελατών 2 φορές και τους έχω ξεχεσει για το κολοσαιτ τους. Η κα Λαμπροπούλου απάντησε… Πάρτε τους όλοι μήπως και στρώσουν.
Δεν υπάρχει κάπου συγκριτικό όλων των εκδόσεων μαζί να βλέπουμε διάφορες και τι αλλάζει ανάμεσα τους.Αν κάνεις δύο διαμόρφωσεις και κατεβάσεις τα pdf έχει αναλυτικά τι έχει η κάθε έκδοση.
Όχι ότι είναι σωστός τρόπος αλλά με είχε βοηθήσει.
-
@netgeo said in Toyota Corolla Cross:
Έχω πάρει την εξυπηρέτηση πελατών 2 φορές και τους έχω ξεχεσει για το κολοσαιτ τους. Η κα Λαμπροπούλου απάντησε… Πάρτε τους όλοι μήπως και στρώσουν.
Δεν υπάρχει κάπου συγκριτικό όλων των εκδόσεων μαζί να βλέπουμε διάφορες και τι αλλάζει ανάμεσα τους.Αν κάνεις δύο διαμόρφωσεις και κατεβάσεις τα pdf έχει αναλυτικά τι έχει η κάθε έκδοση.
Και θα είμαι εγώ υποχρεωμένος να ψάχνω έτσι τι αλλάζει και τι όχι γιατί 2 υπάλληλοι βαριούνται να κάνουν την δουλειά τους?
Και αν θελω να συγκρίνω π.χ. 3 διαφορετικές εκδόσεις εκεί τι θα κάνω?
ΗΜΑΡΤΟΝ!Χαχα θα έχεις κάνει τις 3 από τις 4, ρε συ τουοτα είναι τι να συγκρίνεις απλά παραγγέλνεις
-
Και αν θελω να συγκρίνω π.χ. 3 διαφορετικές εκδόσεις εκεί τι θα κάνω?
Μέχρι 3 εκδόσεις μπορείς να συγκρίνεις. Τώρα εαν η σύγκριση δεν τα λέει σωστά, ειναι άλλο θέμα. Μάλλον έχουν ψιλοάχρηστους προγραμματιστές ή βαριούντια να τα περάσουν σωστά.
-
@netgeo said in Toyota Corolla Cross:
Αυτό έκανα και κατέληξα σε αυτά που έγραψα. Προσωπική μου άποψη πως δεν αξίζουν τα παραπάνω χρήματα για αυτά που παίρνεις παραπάνω.
Σε ερώτηση σήμερα για την Active Plus εκτιμώμενη παράδοση Φεβρουάριος 2023. Η Style 2-3 μήνες παραπάνω. -
Εντωμεταξύ που γράφει για την ανάρτηση; Όσο και αν έψαξα στο site δεν βλέπω πουθενά για την ανάρτηση, ούτε για την πολαπλών του AWD ούτε για την απλή του απλού. Και όμως θυμάμαι που κάπου το είχα δει.
-
@kgian76 said in Toyota Corolla Cross:
Εντωμεταξύ που γράφει για την ανάρτηση; Όσο και αν έψαξα στο site δεν βλέπω πουθενά για την ανάρτηση, ούτε για την πολαπλών του AWD ούτε για την απλή του απλού. Και όμως θυμάμαι που κάπου το είχα δει.
Δίπλα ψαλίδια εχουν και οι δύο εκδόσεις.
-
Νομίζω αυτό ισχύει στο Suzuki S Cross, εκεί υπάρχει αυτή η διαφορά.
-
Δεν υπάρχει "απλή" ανάρτηση, όλα έχουν διπλά ψαλίδια, όπως και η Corolla HB.
-
@atsoum said in Toyota Corolla Cross:
Νομίζω αυτό ισχύει στο Suzuki S Cross, εκεί υπάρχει αυτή η διαφορά.
Εδώ ημιάκαμπτος σε όλες τις εκδόσεις, ε όχι και πολλαπλών στο σουζ...
Αντρουπίς! -
Toyota Corolla Cross