-
@teo-mak said in CITROEN C4 III mod 2021:
Αλήθεια τώρα;
Το αμάξι είναι ακινητοποιημένο εδώ και 3μηνες;Εεε ναι....και δεν ειναι το μόνο από τα 3008.
-
@gatoz said in CITROEN C4 III mod 2021:
@sakiss said in CITROEN C4 III mod 2021:
Εκείνη η εφαρμογή της Citroen γίνεται να μην μας σπάει τα νεύρα κάθε φορά με το Allow που θέλει σύνδεση για να τραβάει τις διαδρομές ;
ειναι οι ιδιοι προγραμματιστες με της πεζω. θελω να σου πω απο βαθος καρδιας να με πιστεψεις οτι αυτο δεν ειναι τιποτε.... 88 ημερες μετα απο αποτυχημενη αναβαθμιση γαλλικου λογισμικου.
Σοβαρά ακόμα το έχεις συνεργείο;
Δεν μπορείς να το χρησιμοποιείς; -
@gtsartsal said in CITROEN C4 III mod 2021:
Δεν μπορείς να το χρησιμοποιείς;To εχει γράψει κατά καιρούς αλλά περνάει στα ψιλά...εαν θυμάμαι σωστά από τον Αύγουστο είναι ακινητοποιημένο!
-
@fanis75 said in CITROEN C4 III mod 2021:
Δεν μπορείς να το χρησιμοποιείς;To εχει γράψει κατά καιρούς αλλά περνάει στα ψιλά...εαν θυμάμαι σωστά από τον Αύγουστο είναι ακινητοποιημένο!
Ναι και το μιτσου έξω από το γραφείο είναι μόνιμα
Κινείται με το gv -
@nickthetrib said in CITROEN C4 III mod 2021:
@fanis75 said in CITROEN C4 III mod 2021:
Ναι και το μιτσου έξω από το γραφείο είναι μόνιμα
Κινείται με το gvΚαλύτερα παρκαρισμένο αλλιώς θα το χαλάσει και αυτό.. Mono_vitara αντέχει cato
-
Μπήκαν και οι μπροστινοι αισθητήρες παρκαρίσματος. Δεν χρειάστηκε να τρυπήσουμε προφυλακτήρα (ούτε να λύσει κάτι) γιατί χώρεσαν στο κάτω κάτω μέρος στις μαύρες επιφάνειες. Προφανώς τρυπήσαμε εκεί αλλά ανεπαίσθητο…. δεν φαίνονται καν. Ενεργοποιούνται για 20sec με το που κουμπώνεις όπισθεν.
Photo
https://i.postimg.cc/Bn0sJBDK/9544-F4-FE-B5-B7-4122-BE80-81940-CAFEF04.jpg -
Απίστευτο!!!
Παραγγελία 31 Μαρτίου, με πιθανή παράδοση 8-10 μήνες.
Με πήραν τηλ. πριν από λίγο και μου είπαν ότι το αμάξι είναι έτοιμο σε λιμάνι του εξωτερικού. Πιθανώς μέσα στον Νοέμβριο παραλαμβάνω... (Γκρι, Shine Pack, 110 diesel manual)
Τι να πω! Ή εκεί που έχει πάει το πετρέλαιο έγινε καμία ακύρωση "στα μέτρα μου" ή (το πιθανότερο) αποφάσισαν να σπρώξουν τα 110 BlueHdi, αφού αν δεν κάνω λάθος δεν διατίθενται άλλο εδώ και καιρό. -
@andreas72 said in CITROEN C4 III mod 2021:
Απίστευτο!!!
Παραγγελία 31 Μαρτίου, με πιθανή παράδοση 8-10 μήνες.
Με πήραν τηλ. πριν από λίγο και μου είπαν ότι το αμάξι είναι έτοιμο σε λιμάνι του εξωτερικού. Πιθανώς μέσα στον Νοέμβριο παραλαμβάνω... (Γκρι, Shine Pack, 110 diesel manual)
Τι να πω! Ή εκεί που έχει πάει το πετρέλαιο έγινε καμία ακύρωση "στα μέτρα μου" ή (το πιθανότερο) αποφάσισαν να σπρώξουν τα 110 BlueHdi, αφού αν δεν κάνω λάθος δεν διατίθενται άλλο εδώ και καιρό.Σούπερ! Diesel manual, θα είσαι και εσύ συλλεκτικός σαν εμένα!
-
Όταν κουμπώνω όπισθεν , αυτό είναι που βλέπω στην οθόνη.
Ούτε κάποιο μενού για να επιλέξω κάτι , ούτε 180 μοίρες, ούτε στρίβουν οι γραμμές όταν στρίβει το τιμόνι.
Η έκδοση που έχω είναι η Feel Pack.
Ξέρει κανείς τι παίζει? -
@criuser said in CITROEN C4 III mod 2021:
Βασικά C4 καινούργια και μια παλιατζουρία δίπλα είναι...
Καλορίζικο το καινούργιο...
Έλα όμως που η παλιατζουρια δίπλα είναι 20 χρόνια και δεν παθαίνει τίποτα ενώ το citroen σε 5 χρόνια θα ναι για πεταμα
-
@chris__7 said in CITROEN C4 III mod 2021:
Έλα όμως που η παλιατζουρια δίπλα είναι 20 χρόνια και δεν παθαίνει τίποτα ενώ το citroen σε 5 χρόνια θα ναι για πεταμα
Τα δικά μας PSA (Saxo/206/C3 II) άντεξαν λίγο παραπάνω, 20+ χρόνια ας πούμε τα πρώτα.
-
@chris__7 said in CITROEN C4 III mod 2021:
Εχω Σιτροέν 25ετίας που ντρέπεσαι να μπεις μέσα...
Για να μην ψάχνω τι ήταν η παλιατζουρία στην φωτό, γιατί ξέχασα...
-
Δεν έχεις μπει ποτέ εδώ και 25 ετη μέσα στη citroen;
Πω ρε ταξιδευτή, γίνε πιο θαρραλέος. Κάποτε πρέπει να βρεις την ψυχική δύναμη και να μπεις μέσα για να την οδηγήσεις. Θα χαλάσει έτσι όπως κάθεται.
Κάνε ασκήσεις θάρρους.
-
Την οδήγησα για 2 μέρες το καλοκαίρι.
-
Ε ναι, τόση ντροπή δεν είναι για παραπάνω.... Σε καταλαβαίνω.
-
Εχω Σιτροέν 25ετίας που ντρέπεσαι να μπεις μέσα...
Εντάξει δεν ήταν τόσο χάλια.. μην ντρέπεσαι
-
Όταν κλείνω την πίσω πόρτα από την πλευρά του συνοδηγού ακούω κάτι σα να τρίζει από την πλευρά της ανάρτησης. Το έκανε από την πρώτη στιγμή αλλά δεν έσωσα σημασία….;
-
Ανασαίνει το πνεύμα της...
-
Αυτό εδώ κάνει
https://streamable.com/lmhepp -
Δεν εντόπισα κάτι περίεργο με τόση δύναμη που κλείνεις την πόρτα!
Κάτι σαν ταλάντωση ακούω,δεν ξέρω αν εννοείς αυτό ή με ξεγελάει ο ήχος της λήψης.
CITROEN C4 III mod 2021