-
Ποιος είναι αυτός;
Να του πείτε του κυρίου ότι όντως κάποιοι έχουν και τρίτο πόδι, να μη κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια. -
@fanis75 said in CITROEN C4 III mod 2021:
@tsofras said in CITROEN C4 III mod 2021:
Συγνώμη αλλά τα εννοείς αυτά που γράφεις?
Ειρωνεία λέγεται....και δέχομαι ότι έχω ιδιαίτερο χιούμορ και όσοι δεν με ξέρουν μπορεί να μην το καταλάβουν.
Σε κάθε περίπτωση όμως είναι τραγικό το 2008 με κουτάλα...αυτό είναι γεγονός, δεν αλλάζει.
Όσο για τα Τογιότα εε τι να κάνουμε...στην εποχή μου ζούμε είναι hot item και τα καλύτερα και πιο vfm.
Δεν διαφωνώ και εγώ λάτρης του αυτόματου είμαι. Δεν παύει να είναι αισχρή κίνηση από την εταιρεία, πολύ αέρα τους έχουμε δώσει και φέρονται στους καταναλωτές σαν σκουπίδια.
Τώρα για το αν είναι τα καλύτερα τα Toyota ας μην βγούμε off topic -
Και ο μέγιστος LJK το ίδιο έλεγε με εμένα...εαν ο Θεό ήθελε να οδηγούμε συμπλέκτη θα μας έδινε 3 πόδια. Μας έδωσε 2: γκάζι - φρένο. Απλά πράγματα.
Πες μου ότι κάνεις left foot braking...
-
@realzeus said in CITROEN C4 III mod 2021:
Πες μου ότι κάνεις left foot braking...
Χρόνια τώρα, αφού οδηγώ αυτόματο σχεδον 20 χρόνια. Ετσι μας εμαθε ο ΚΚ!!
-
Πέρασα χθες από την αντιπροσωπία (Θεσσαλονίκη) , με είπαν ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αντί για 28/6 , να βγει από την παραγωγή 1 εβδομάδα μετά : 5/7/22. Μόλις βγει , περιμένουμε να πάρει αριθμό πλαισίου και μετά περιμένουμε να φορτωθεί στο πλοίο. Το πλοίο ξεφορτώνει Πειραιά και μετά με νταλίκα , το φέρνουν Θεσσαλονίκη.
Ο πωλητής υπολογίζει μέχρι την εβδομάδα 8-12/8 να έχει έρθει και να έχει προλάβει να κάνει τα χαρτιά για να το πάρω.
ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ και πολύ να πω την μαύρη αλήθεια...
Επίσης με είπε ότι έχουν αφαιρεθεί κάτι ledακια αριστερά και δεξιά από το καντράν πίσω από το τιμόνι. Δεν έχουν αφαιρέσει κάτι άλλο όπως π.χ. έχουν κάνει στο C3...
Όλα αυτά για feel pack λευκό , βενζίνη ,manual , 130hp με κανένα εξτρά πάνω! -
Αυτό τα διαγώνια LEDακια εκατέρωθεν του καντράν θα εννοεί. Με εξαίρεση ότι έδιναν μια ψευδαίσθηση ότι η οθόνη ήταν μεγαλύτερη από την πραγματικότητα (κυρίως το βράδυ) δεν είχαν λόγο ύπαρξης, δεν θα χάσεις κάτι. Εύχομαι να μην έχουν κόψει τίποτα άλλο. Με το καλό να παραλάβεις.
-
https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/premiera-gia-ta-nea-citroen-e-c4-x-kai-c4-x/
Να πω την αλήθεια είχα διαβάσει για C4 sedan και περίμενα κάτι καλύτερο του Elyze, αλλά αυτό είναι το αντίστοιχο του 408, που σημαίνει ότι η Citroen θα έχει δύο γκάμες ψηλών αυτοκινήτων, κλασσικών suv και coupe suv ή crossover.
Προφανώς θα είναι φτηνότερο από το 408 και θα έχει μεγαλύτερους χώρους, ενώ μου κάνει εντύπωση που το 5 aircross έχει νέα κονσόλα και εσωτερικό, ενώ το ds7 παρέμεινε στα παλιά του.
-
Αντίστοιχο του 408 δεν είναι ακριβώς γιατί υπάρχει πάλι η διαφοροποίηση με το πάτωμα. Πιο πολύ αρπαχτή μου κάνει για να χτυπήσει το Arkana.
Επίσης εάν το top spec C4 έχει πάει 37Κ, αυτό πόσο θα χει? 40Κ? 40Κ για b-class πάτωμα, ημιάκαμπτο και copy-paste εσωτερικό από το C4. Αν πουλήσει θα είναι τεράστιοι μάγκες εκεί στη Stellantis.
-
Εδώ ημιακαμπτο θα πληρώνουν αυτοί που θα πάρουν το DS4 το οποίο δηλώνει ευθέως premium, στο C4/x μας πείραξε;
Το X το θεωρώ μια θετική εξέλιξη καθώς ένα σοβαρό, για τα δικά μου δεδομένα, μειονέκτημα στο C4 είναι ο χώρος αποσκευών. Μου αρέσει εμφανισιακά καθώς είναι ένα μαζεμένο C5X.
Γύρω στο 1-1,5κ επιπλέον του C4 το υπολογίζω. Τώρα το που έχουν φτάσει οι τιμολογήσεις γενικά στο γκρούπ είναι ένα σοβαρό ζήτημα το οποίο καλείται να κρίνει ο υποψήφιος αγοραστής ενώ στο συγκεκριμένο γκρουπ πράγματι έχει πάρα γίνει το κακό.
-
Για σημειώστε ποιοι δεν έχουν ημιάκαμπτο, να το μάθουμε κι εμείς.
Μέχρι τώρα ξέρω μόνο Corolla, CHR, Tucson.
Θυμάστε άλλα; -
@piliourits said in CITROEN C4 III mod 2021:
Θυμάστε άλλα;τοναλε φευ και 3008 φευ και ντι ες εφτα φεβ
-
Ε φευ τώρα, οκ. Μιλάτε τώρα για οχήματα με τιμές μισού διαμερίσματος στο υπόλοιπο Αττικής....
Επίσης μια που αναφέρθηκε το πάτωμα "B". Αν έχει το C4x 3,5-4κ διαφορά με το 408 (τους έχω ικανούς) πόσοι θα έχουν πρόβλημα που το 408 θα φοράει το EMP2 πάτωμα;...
-
Θυμάστε άλλα;Renegade, Compass, Fiat 500X, Qashqai (σε 4κινητες και εκδόσεις με 20αρες), Yaris Cross AWD, Golf (οι καλές εκδόσεις), όλες οι DS7....αυτά πρόχειρα.
@gatoz said in CITROEN C4 III mod 2021:
τοναλε φευ και 3008 φευ και ντι ες εφτα φεβ
Εαν δεν κάνω λάθος όλες οι Τονάλες είναι με ανεξάρτητη ανάρτηση.
-
Θυμάστε άλλα;
Renegade, Compass, Fiat 500X, Qashqai (σε 4κινητες και εκδόσεις με 20αρες), Yaris Cross AWD, Golf (οι καλές εκδόσεις), όλες οι DS7....αυτά πρόχειρα.@gatoz said in CITROEN C4 III mod 2021:
τοναλε φευ και 3008 φευ και ντι ες εφτα φεβ
Εαν δεν κάνω λάθος όλες οι Τονάλες είναι με ανεξάρτητη ανάρτηση.
ναι αλλα μονο φεβ αγοραζει καποιος που εχει ηδη φεβ
-
ναι αλλα μονο φεβ αγοραζει καποιος που εχει ηδη φεβ
Ναι αλλά δεν λέμε για εσένα μόνο....γράφουν και άλλοι στο φόρου, όπως ο παγωμένος...να μην ξέρει!?!!
Επίσης, όποιος έχει ΦΕΒ, δεν αγοράζει ΦΕΒ ξανά...μονο ηλεκτρικό, είναι η επόμενη αναβάθμιση. Εσύ π.χ είσαι ταμάμ για Taycan, και offroad να γουστάρεις (σηκώνεται μόνη της, χωρίς σιάλις) και αυτονομία Θεσσαλονίκη και τσάμπα...!
-
ο γάτος μετα το γκεικο για εδώ είναι.....
https://www.google.com/amp/s/www.4troxoi.gr/agora/to-mazda-cx-60-diathesimo-stin-ellada-times/amp/
Μακάρι να είχα φράγκα..,.. αυτό θα έπαιρνα
-
@gtsartsal said in CITROEN C4 III mod 2021:
https://www.google.com/amp/s/www.4troxoi.gr/agora/to-mazda-cx-60-diathesimo-stin-ellada-times/amp/
για δες εκεινα τα λτπφ δεξα. ο γατος σε οτι εχει πανω απο 40k παιρνει ενα πενταμετρο. μυτερο.
-
@gtsartsal said in CITROEN C4 III mod 2021:
για δες εκεινα τα λτπφ δεξα. ο γατος σε οτι εχει πανω απο 40k παιρνει ενα πενταμετρο. μυτερο.
Νόμιζα ότι είχες πει για κάτω από 60 στο λτμφ.Οσο για το πενταμετρο, εμείς το περνούμε όπως κι αν έχει, μη χαλιεσαι....
Καλά το δεξιά ούτε να το γράψεις δεν μπορείς..... -
Πάντως νομίζω ότι είναι όμορφο το αμάξι, γιατί δεν είδα αρνητικές κριτικές.
Για τα λεφτά, θα δούμε όταν ηρεμήσει η αγορά, δηλαδή του χρόνου.
-
Τι είναι αυτό;
Θα έρθει εδώ σε εμάς;Σε τι πλατφορμα είναι;
CITROEN C4 III mod 2021