-
Εγώ μπορώ να ρωτήσω, γιατί οπότε είμαι στο forum μιλάω μόνος μου Και κοιμάστε ολοι;
Και όταν κάνω δουλειές πλακωνεστε και χάνω τους καυγάδες σε live μεταδοση;;;
Γιατί είσαι γκαντεμης. Όσο μιλούσες για την Κούλα μου έκλεψαν δύο
-
Η απουσία μου έχει να κάνει με το ότι δουλεύω 25 ώρες το 24ωρο
-
Σε σκεφτόμουν τις προάλλες αλλά έλεγα να μην σχολιασω την απουσία σου, λόγω της στενάχωρης κατάστασης σου.
Βρε λες;;; τόσο γκαντεμοσκυλο;
Υ.γ Πάντως και εμένα η Κούλα με τρελανε, ήμουν ολοσουμπιτος να κλείσω παραγγελία, άρχισα να ψάχνω κουκούλες και εξτραδακια στο διαδίκτυο, και αποφάσισα να αναστείλω την αγορα για ένα 8μηνο ωστε να σιγουρεψω και κατι οικονομικά θέματα, και όταν πήγα με ένα τεράστιο χαμόγελο και όνειρα ενός φθηνού καλού οικογενειακού, είχαν μόνο το gl+.
Παραξενευτικα, μου τα μασαγαν κιολας και ειπα θα ειναι μαλλον για το facelift η όποια αναστατωση, ας περιμένω λίγο ακόμα.
Λάθος μου....και η συνεχεια πλεον γνωστή.
Αααααχχχχχ
-
Όταν μπήκα στην διαδικασία για καινούριο αυτοκίνητο ξεκίνησα να κάνω td διαφορα μοντέλα που μου κεντριζαν το ενδιαφέρον. Μέσα από αυτή την διαδικασία λοιπόν αποφάσισα οτι αυτό που μου ταιριάζει περισσότερο ειναι το αμάξι που τελικά αγόρασα.θέλω να πω εδώ ότι η συμμετοχή μου στο φόρουμ με βοήθησε τα μέγιστα για να διαλέξω συμφωνα με τα δεδομένα που είχα πραγματικα και με έκανε να κατανοήσω και να εφαρμόσω έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης πανω στο θέμα αυτοκίνητο. Ίσως να φαίνεται υπερβολικό αυτό όμως δεν ειναι, νομίζω μέσες άκρες το χουν πει κι αλλά παιδιά εδώ μέσα.
Στις αρχές Δεκεμβρίου λοιπόν κι ενώ γεννήθηκε ο μπεμπαρος ενάμιση μήνα πριν,επικοινώνησα με τον πωλητη στην Θεσσαλονίκη,που με είχε κερδίσει κι αυτός και το προιον του, με ενημέρωσε για το αυτοκίνητο που ήθελα,και έκλεισα ραντεβού για να ολοκληρώσουμε την συνδιαλλαγή κάποια από τις επόμενες μέρες. Όντως πηρα προσφορα στα χέρια μου σε λίγες μέρες έβαλα κ την προκαταβολη που μου ζητήθηκε και ξεκίνησε η διαδικασία.επειδή λόγω Τειρεσία δεν μπορώ να πάρω δάνειο από συστημική τράπεζα μετά την συνένωση με τον όμιλο της Φίατ η χρηματοδότηση μπορεί να γίνει μέσω της FCA εφόσον πληρω τις προυποθεσεις.αφού δεν είχα όλα τα χρήματα αυτό ήταν και μονόδρομος για μένα πραγμα που έκανα. Οι όροι του δανείου μου εξηγηθηκαν πιστευα όσο καλυτερα γινόταν. Τέλος συμφωνα με τον πωλητη το αυτοκίνητο θα ερχόταν το πολυ Μάρτιο. Τις επόμενες μέρες αλλαξα το χρώμα ( λόγω γυναίκας τι άλλο) παρολαυτα παλι πηρα διαβεβαιώσεις ότι τίποτα δεν αλλάζει στον χρόνο παραδοσης
Διαβάζοντας το επόμενο διάστημα εδώ μέσα για δώρα που προσφερουν άλλες αντιπροσωπειες με την αγορά του 2008 από αλλά παιδια,αποφάσισα να ζητήσω κι εγώ κάτι παραπανω απο τα πατακια που έγραφε η προσφορα ως δωρο
Οπως πηγα έτσι κι έφυγα. Ο πωλητης μου είπε πως ότι θελησω να βάλω αφτερ πληρωνεται και ότι το μόνο που μπορουσε να κάνει ήταν να κόψει το ΦΠΑ. Επίσης μου προτεινε να παω σε συγκεκριμένο κατάστημα για αντίηλιακές μεμβρανες στην οροφή και στα πλαινα τζάμια λέγοντας μου και τιμή πραγμα που με ξενισε γιατί πρωτον η τιμή ήταν μεγαλυτερη απο όσα ήξερα εγω(και από εδώ μέσα) και δευτερον μου άφησε την γευση της μίζας του ίδιου σε περίπτωση που στειλει άτομα σ αυτό το μαγαζί.αυτο δεν λεω σε καμία περιπτωση ότι ισχύει για να μην παρεξηγηθω. Τέλος δεν άλλαξε κάτι ουτε ως προς τους όρους του δανείου ουτε ως προς τον χρόνο παραδοσης.
Κι ενώ περνουσαν οι μέρες κ φτάσαμε μέσα Φλεβάρη,ξαφνικά με παιρνει τηλεφωνο ο πωλητης κ με ρωτάει αν θέλω να παρω το αυτοκίνητο στο αρχικό χρωμα που είχα παραγγειλει. Του λέω να το συζητήσω και θα σε παρω αλλά μάλλον όχι. Και τότε μου λέει καλυτερα να το δεχθείς γτ το λευκό περλα που είχα τελικά παραγγειλει θα έρθει τέλος Απριλίου αρχές Μαΐου. Εκείνη την ώρα ξενερωσα, θολωσα και έκανα κάτι που έπρεπε να κάνω τον Δεκέμβριο. Πηγα στην Pegeuot στα Γιάννενα. Χωρίς να πω ότι έχω ήδη παραγγειλει ρωτάω πόσο κάνει το αυτοκίνητο τι χρώματα παίζουν και ποτε θα έρθει. Ο πωλητης στα Γιάννενα μου λέει ότι υπάρχει λευκό παστέλ και όχι πέρλα ετοιμοπαραδοτο, η τιμή μου την βγαζει μεγαλύτερη από τον δικό μου ΑΛΛΑ μου προτεινει να μου κράτησει το ιμπιζα στα λεφτά της προκαταβολης που έδωσα κι ένα 500αρικο πανω. Οι όροι του δανείου είναι διαφορετικοί παλι από την FCA με λιγότερες δόσεις κ λιγο μεγαλυτερο επιτόκιο.πηρα λοιπόν την προσφορα κι έφυγα. Εδώ να πω ότι ο πωλητης στην Θεσσαλονίκη όταν του προτεινα από τον Δεκέμβριο να κρατήσει το ιμπιζα μου το ξεκοψε πως δεν το κάνει γτ αυτό δεν συμφέρει εμένα λόγω δυο μεταβιβασεων. Είχε ένα ποιντ αλλα υπάρχει κι ένα αλλα...
Την επόμενη μερα με παιρνει το λογιστήριο από την Θεσσαλονίκη μου στελνει εξουσιοδότηση, μου λέει ότι όλα είναι ενταξει το αμάξι ήρθε κι όλα κομπλέ. Μου στέλνει επισης και το δάνειο που οι όροι του συμφωνουσαν με τους όρους που μου εδωσε ο πωλητης στα Γιάννενα.Κι ενώ ψάχνω χαρτιά που χρειάζονται για να στείλω επειγόντως κιόλας τρώω φλασια και στην επικοινωνία με το λογιστήριο ρωτάω για τι χρώμα αυτοκινητο μιλάμε. Και μου λένε για gris artense. Μα εγώ δεν παρηγγειλα τέτοιο τους λέω. Σε δέκα λεπτά με παιρνει ο πωλητης και μου λέει ότι τελικά κάναμε τραμπά με έναν άλλο πελατη και αυτός θα περιμενει μέχρι Μάιο οπότε εγώ μπορώ να παρω το δικό του περλα. Εκείνη την ώρα κατάλαβα πως ο συγκεκριμένος πωλητης με δουλευε ψιλό γαζί. Παρολαυτα ήθελα να του δώσω μια ευκαιρία ακομα. Το ιμπιζα. Αν μου το παρει στα λεφτά της προκαταβολης που του δωσα θα ψωνίσω από αυτον αποφασίζω. Κι αν πει μα και μου στα ίσια θα του πω ότι έχω προσφορα από άλλη αντιπροσωπεία.
Κι ανεβαίνω Θεσσαλονίκη και του το λέω και παρολαυτα δεν μου δίνει προσφορα. Μου λέει μόνο ότι θα μου πει σε λίγη ωρα. Η λίγη ώρα γινεται δυο μερες κι ενώ επικοινωνώ εγώ μαζί του μου λέει πως το καλυτερο που μπορεί να κάνει είναι τα μισά λεφτά της προκαταβολης ως προσφορα. Εκείνη την ώρα του λέω πως ακυρωνω την παραγγελια και ότι θέλω την πρόκαταβολη μου πισω.συμφωνει σχεδόν ανακουφισμενος ( γιατί άραγε) αλλά την προκαταβολη μου λέει θα την παρω πισω μόλις πωληθει το αυτοκίνητο. Το οποίο 4-5 μέρες πριν μου πε ότι το κανε τραμπα απο εναν άλλον αγοραστή για μένα. λογια μπερδεμένα και αντιφατικα
Τα υπόλοιπα είναι ιστορία παρηγγειλα τελικά από Γιάννενα σε χρώμα διαφορετικο( που τελικά αποδείχθηκε καλυτερο στα μάτια μου) μιας και ήταν ετοιμοπαραδοτο.η αντιπροσωπεία στα Γιάννενα μου κράτησε το ιμπιζα στην τιμή που μου ειπε εξαρχής(2500) και μου καναν και δώρο υποβραχιονιο.τα πατακια ήταν ήδη μέσα στο πακετο.τελος η προκαταβολη σημερα επιστράφηκε ατόφια στον λογαριασμό μου. Βέβαια για να την παρω είπα πως εχω ιατρικό λογο. Μαλακια το να λέει καποιος μουφες με τέτοια πραγματα αλλα δυσκολα να μου την έδιναν πισω τόσο συντομα
Αυτα κι ελπίζω να μην κουρασα
-
Λοιπόν είστε 35αρης εργένης και έχετε κοντά 36 χιλιάρικα για αμάξι. Θα αγοράζατε την cla 180d ή θα επιλέγατε κάτι άλλο;
-
Λοιπόν είστε 35αρης εργένης και έχετε κοντά 36 χιλιάρικα για αμάξι. Θα αγοράζατε την cla 180d ή θα επιλέγατε κάτι άλλο;
Με τίποτα όμως!!
-
Tesla Model 3 SR.
-
Μπα! Νομίζω ότι υπάρχουν καλύτερες επιλογές σ´αυτο το budget. Άσε που ενώ το προηγούμενο cla και a-class μου άρεσαν εμφανισιακά τα καινούργια δεν. Βέβαια , όλα αυτά είναι υποκειμενικά , και ως γνωστόν, περί ορέξεως ...... κολοκυθόπιτα !
-
Θα παντρευόμουν, γιατί σε λίγο δε θα λεγόμουν εργένης αλλά γεροντοπαλίκαρο, και δε θα είχα 36 χιλιάρικα αλλά λιγότερα με τόσα έξοδα που έχει ο γάμος.
Οπότε ναι θα επέλεγα κάτι άλλο.
Εdit: Μπορείς να το πας και αντίστροφα, να πάρεις τη cla και τότε σίγουρα θα βρεθεί και νύφη.
-
Έκανα την ερώτηση διότι πέτυχα έναν παλιό μου συμμαθητή ο οποίος το πήρε.Εντάξει το παλικάρι είναι κτηνίατρος και δουλεύει κυριολεκτικά όλη μέρα και τα λεφτά τα έβγαλε με πολύ κόπο και δουλειά,οπότε δικαίωμα του να τα ξοδέψει όπως θέλει.Απλά νομίζω είχε την ψώρα ή και το ψώνιο για το αστέρι διότι αν ήξερε ότι αγοράζει μερκ με κινητήρα Ρενο ίσως το σκεφτόταν πάλι.
Αλλά και πάλι έχει πόσα καλύτερα αμάξια για να κάνει μόστρα.
-
Το ενδεχόμενο να μη θέλει να 'κάνει μόστρα' και απλά αυτό να του αρέσει και να το ήθελε πως και πως το σκέφτηκες;
-
τι σημαινει εχει κινητηρα ρενω?
-
Γάτε τι έγινε ήρθε το όχημα?
-
Ότι μπορεί να το πηγαίνει για σερβις στη ρενω αν το ξέρει που θα του βγαίνει και πιο φθηνά.
-
Ότι μπορεί να το πηγαίνει για σερβις στη ρενω αν το ξέρει που θα του βγαίνει και πιο φθηνά.
Δεν μπορεί, γιατί ΟΛΑ τα άλλα δεν είναι Ρενώ. Είναι σαν να λέμε ότι επειδή Peugeot & Mini είχαν κάποτε τον ίδιο κινητήρα, μπορούν να πηγάινουν το ένα στο σέρβις του άλλου....δεν γίνεται. Μόνο ο κινητήρας είναι κοινός, τα υπόλοιπα δεν είναι, ούτε καν το διαγνωστικό.
-
Καλημέρα !
Κοιτώντας για αγορα καινουριου αυτοκινητου, σε ενα μπατζετ εως πανω κατω 15,000 € εχω ριξει μια ματια σε ι30 Hyundai και στο Κορσα, τεινοντας περσσοτερο στο ι30 ! Η ερωτηση ειναι η εξης, υπαρχει καποιο αλλο B SUV τυπου Stonic που να πλησιαζει αυτα τα χρηματα, σε περιπτωση που θελησω να ριξω μια ματια και σε αλλη κατηγορια; Γιατι ηδη ειμαστε 3 ατομα σαν οικογενεια και φοβαμαι οτι σε βαθος χρονου ισως τα ι30 και Κορσα δε μας επαρκουν σε χωρους.
-
Τα b suv είναι μικροτερα σε χώρους από το ι30. Αν θες μεγαλύτερους χωρους από το ι30 πας σε c suv.
Μηπως εννοείς χώρο αποσκευών;
-
Καλημέρα !
Κοιτώντας για αγορα καινουριου αυτοκινητου, σε ενα μπατζετ εως πανω κατω 15,000 € εχω ριξει μια ματια σε ι30 Hyundai και στο Κορσα, τεινοντας περσσοτερο στο ι30 ! Η ερωτηση ειναι η εξης, υπαρχει καποιο αλλο B SUV τυπου Stonic που να πλησιαζει αυτα τα χρηματα, σε περιπτωση που θελησω να ριξω μια ματια και σε αλλη κατηγορια; Γιατι ηδη ειμαστε 3 ατομα σαν οικογενεια και φοβαμαι οτι σε βαθος χρονου ισως τα ι30 και Κορσα δε μας επαρκουν σε χωρους.
Corsa δε νομιζω να σε καλύψει, αλλά i30 γιατί όχι? Δε νομιζω ότι τα b-σουβια πλεονεκτούν σε χώρους έναντι ενός σχετικά ευρύχωρου c-χατς όπως το i30.
-
Καλημέρα !
Το Stonic είναι από τα μικρότερα.
Δες Crossland/Aircross (αυτή τη στιγμή το Crossland φαίνεται καλύτερη επιλογή). Άνετα χωράει μία 4μελης οικογένεια και τις αποσκευές τους.
Το Corsa επίσης ανήκει σε μία κατηγορία που δεν είναι και ότι καλύτερο για οικογενειακό.
Πολλά Β suv πλέον παίρνουν το ρόλο οικογενειακού, και για 4μελης οικογένειες. Το Stonic πάντως δεν είναι από αυτά.
-
tapouts wrote:
Καλημέρα !
Corsa δε νομιζω να σε καλύψει, αλλά i30 γιατί όχι? Δε νομιζω ότι τα b-σουβια πλεονεκτούν σε χώρους έναντι ενός σχετικά ευρύχωρου c-χατς όπως το i30.
Eκανα edit στο αρχικο post αλλα δεν περασε μαλλον, i20 εννοουσα οχι 30 ! Το εγραψα εκ παραδορμης !
Αγορα νεου αυτοκινητου