-
Αυτο δεν σημαινει οτι τα προσεχουν και οι πελατες ...
-
Μόνο εγώ όταν κάνω τεστ ντραιβ περιμένω να ζεσταθει για να το πατησω;
-
Αυτο δεν σημαινει οτι τα προσεχουν και οι πελατες ...
Αυτό είπα, σε 3-10 λεπτα που το έχεις θες να τα κάνεις ολα, οπότε ταλαιπωρείται περισσότερο από τα ιδιωτικά μας.
-
Δεν ξερω, αλλά προσωπικα δεν περιμενω
-
Ναι!! Κυρίως για πρακτικούς λόγους. Όταν το 90% των αντιπροσωπειών βαφτίζυν test drive μια βότλα 10' (το πολύ) και 2-3 χιλιομέτρων (μόνo test drive δεν είναι αυτό), πως α προλάβει να ζεσταθεί το αυτοκίνητο? Και άντε να ανεβάσει θερμοκρασία το νερό, τα λάδια (που είναι το βασικό) με τίποτα.
-
Lap wrote:
Ναι!! Κυρίως για πρακτικούς λόγους. Όταν το 90% των αντιπροσωπειών βαφτίζυν test drive μια βότλα 10' (το πολύ) και 2-3 χιλιομέτρων (μόνo test drive δεν είναι αυτό), πως α προλάβει να ζεσταθεί το αυτοκίνητο? Και άντε να ανεβάσει θερμοκρασία το νερό, τα λάδια (που είναι το βασικό) με τίποτα.
Θέλω να 'δηλώσω' ότι κανένα από τα τεστ ντράιβ που έκανα ΔΕΝ έφτασε καν τα 10 λεπτά. Τα περισσότερα ήταν περίπου 5 λεπτάκια..και φυσικά θες να δεις πως ανοίγει ο κινητήρας από φανάρι, και πώς κάνεις προσπέραση, έστω και σε αστικές συνθήκες.
-
Έτσι όπως τα λές Dublin! Για αυτό εκτίμησα τις 3 εταιρείες που μου έδωσαν αυτοκίνητα για 24 ή 48 ώρες, αυτό μάλιστα είναι πραγματικό test drive και μπορείς να δείς αρκετά ολοκληρωμένα ένα αυτοκίνητο και να εκτιμήσεις τα θετικά και αρνητικά.
-
Έτσι όπως τα λές Dublin! Για αυτό εκτίμησα τις 3 εταιρείες που μου έδωσαν αυτοκίνητα για 24 ή 48 ώρες, αυτό μάλιστα είναι πραγματικό test drive και μπορείς να δείς αρκετά ολοκληρωμένα ένα αυτοκίνητο και να εκτιμήσεις τα θετικά και αρνητικά.
για να γίνει αυτό στην Ελλάδα, 24 και 48 ώρες, ειδικά εκτός Αττικής, πρέπει να έχεις περισσότερο wasta κι απ' το μητσοτακέϊκο*
σε μας τσ' επαρχιώτες, και το κοινό τεστ ντράιβ δίνεται λες και αποδίδονται τιμές αρχηγού κράτους.
Δηλαδή και καφέ η νεράκι που κερνούσαν παλιά στην έκθεση, άρχισε και σπανίζει, ενώ αν είναι περίεργη ώρα κολατσιού κλπ. γυρνάς μόνος σου στην έκθεση σαν την άδικη κατάρα, με πολλά αυτοκίνητα κλειδωμένα...
( ποδοσφαιροποίηση των πάντων από μας ...τσ' αριστεροί! )
-
Fanis75 wrote:
για να γίνει αυτό στην Ελλάδα, 24 και 48 ώρες, ειδικά εκτός Αττικής, πρέπει να έχεις περισσότερο wasta κι απ' το μητσοτακέϊκο*
σε μας τσ' επαρχιώτες, και το κοινό τεστ ντράιβ δίνεται λες και αποδίδονται τιμές αρχηγού κράτους.
Δηλαδή και καφέ η νεράκι που κερνούσαν παλιά στην έκθεση, άρχισε και σπανίζει, ενώ αν είναι περίεργη ώρα κολατσιού κλπ. γυρνάς μόνος σου στην έκθεση σαν την άδικη κατάρα, με πολλά αυτοκίνητα κλειδωμένα...
χαχα!
-
Όχι αναγκαστικά, απλά χρειάζεται να το ζητήσεις και ίσως να πιέσεις κάποιες φορές. Η DS πχ το έδινε σε όλους για 2 μήνες, το είχε βγάλει και διαφήμιση. Στις υπόλοιπες εταιρείες, απλά πίεσα αρκετά και το πήρα. Στη δε Ford ως πελάτης έχω πάρει 3 φορές αυτοκίνητο για ΣΚ (και αναμένω το επόμενο), απλά έχοντας καλές σχέσεις. Τα αυτοκίνητα το ΣΚ κάθονται ή τα παίρνουν οι πωλητές, άρα έχουν διαθέσιμα αυτοκίνητα.
ΥΓ: Τι είναι το wasta???
-
Fanis75 wrote:
Αν και δεν είμαι τόσο με την vag αλλά εδώ στην Άρτα το κάνουν εγώ που είχα πάει να ρωτήσω για το t cross μου είπαν θα έρθεις το πρωί που ανοίγουμε θα πας για δουλειά για καφέ μες την πόλη θα το πάρεις σπίτι να παρκάρεις στο γκαραζγκαράζ και θα το φέρεις την άλλη μέρα το πρωί (χωρίς να έχω άκρες)
-
Ακουσα την παραίνεση του φιλου Χρηστου και πηγα στην Peugeot,εδω Θεσσαλονίκη.ειδα το 308 εσωτερικα και απογοητεύτηκα απο τους πίσω χωρους.ο πωλητής με έπιασε και μου είπε κανε td το 2008.δεν γουστάρω suv του λεω.καντο μου λεει και θα με καταλαβεις.κανονίζουμε για σήμερα παω κατα τις 12 και ξεκιναμε.κινητήρας 1.2 100 ίππους.το αμαξι ρολαρει καλα εχει απρόσμενη δυναμη καλα φρενα ασυνήθιστα μικρο τιμονι για μενα και κιβώτιο με πολυ διαφορετικό κουμπωμα χωρίς ομως κατι απο αυτα να μου ειναι ενοχλητικό.ισα ισα θα ελεγα το αντίθετο.και ξαφνικά ανεβαινοντας την Καρδία πιάνει αυτη η μπόρα η σημερινή που για όποιον την εζησε ισως μπορεί να με καταλάβει τι ακριβώς πέτυχα και μαλιστα σε td.το εντυπωσιακό της όλης ημερας ηταν το αυτοκίνητο που μπορώ να παραδεχτώ οτι δεν κολωσε στον χειμαρο οταν ανεβαινα η αντιθετα στην κατηφόρα οταν κατεβαιναμε.εξισου εντυπωσιακός και ο πωλητής με την ψυχραιμία του που παρα την μπόρα κ το χαλαζι με ανεβασε τριλοφο και με εβαλε σε κανα δυο κανονικες επαρχιακές στροφές στις οποίες το αμαξι με ενθουσίασε με την συμπεριφορά του.γενικότερα η εικόνα του αυτοκινήτου θα ελεγα.παρότι ειμαι κατα της συγκεκριμένης κατηγορίας σήμερα απέκτησα πονοκέφαλο με το 2008.σαν χωρους και μηκος νομίζω πως είμαστε κ σαν οικογένεια πιο ταιριαστοι ενω και το παρκάρισμα δεν θα προβληματίζει στον ιδιο βαθμό με κατι μεγαλυτερο.το κυριότερο ειναι οτι σήμερα ειδα ενα αυτοκίνητο που δεν θα με ξεγελάσει σε βάθος χρόνου κατα την άποψη μου.κι αν πήγαινα αυριο να το κλεισω εχει προσφορά στην active που για την λογικη μου ειναι απο τις καλύτερες σε σχεση αξιας τιμης(19 χιλιάρικα κλειδι κ με καμερα οπισθοπορειας).ακομα ομως και η allure που δοκιμασα(22 χιλιάρικα κλειδι) τα αξίζει τα λεφτά της.Σήμερα κατάλαβα τον φιλο Dublin που τόσο καιρο φωνάζει γι αυτό το αυτοκίνητο.τεσπα για να μην κουραζω σήμερα νομίζω εκλινα ως προς την απόφαση μου παρότι δεν το υπολόγιζα
-
Ακουσα την παραίνεση του φιλου Χρηστου και πηγα στην Peugeot,εδω Θεσσαλονίκη.ειδα το 308 εσωτερικα και απογοητεύτηκα απο τους πίσω χωρους.ο πωλητής με έπιασε και μου είπε κανε td το 2008.δεν γουστάρω suv του λεω.καντο μου λεει και θα με καταλαβεις.κανονίζουμε για σήμερα παω κατα τις 12 και ξεκιναμε.κινητήρας 1.2 100 ίππους.το αμαξι ρολαρει καλα εχει απρόσμενη δυναμη καλα φρενα ασυνήθιστα μικρο τιμονι για μενα και κιβώτιο με πολυ διαφορετικό κουμπωμα χωρίς ομως κατι απο αυτα να μου ειναι ενοχλητικό.ισα ισα θα ελεγα το αντίθετο.και ξαφνικά ανεβαινοντας την Καρδία πιάνει αυτη η μπόρα η σημερινή που για όποιον την εζησε ισως μπορεί να με καταλάβει τι ακριβώς πέτυχα και μαλιστα σε td.το εντυπωσιακό της όλης ημερας ηταν το αυτοκίνητο που μπορώ να παραδεχτώ οτι δεν κολωσε στον χειμαρο οταν ανεβαινα η αντιθετα στην κατηφόρα οταν κατεβαιναμε.εξισου εντυπωσιακός και ο πωλητής με την ψυχραιμία του που παρα την μπόρα κ το χαλαζι με ανεβασε τριλοφο και με εβαλε σε κανα δυο κανονικες επαρχιακές στροφές στις οποίες το αμαξι με ενθουσίασε με την συμπεριφορά του.γενικότερα η εικόνα του αυτοκινήτου θα ελεγα.παρότι ειμαι κατα της συγκεκριμένης κατηγορίας σήμερα απέκτησα πονοκέφαλο με το 2008.σαν χωρους και μηκος νομίζω πως είμαστε κ σαν οικογένεια πιο ταιριαστοι ενω και το παρκάρισμα δεν θα προβληματίζει στον ιδιο βαθμό με κατι μεγαλυτερο.το κυριότερο ειναι οτι σήμερα ειδα ενα αυτοκίνητο που δεν θα με ξεγελάσει σε βάθος χρόνου κατα την άποψη μου.κι αν πήγαινα αυριο να το κλεισω εχει προσφορά στην active που για την λογικη μου ειναι απο τις καλύτερες σε σχεση αξιας τιμης(19 χιλιάρικα κλειδι κ με καμερα οπισθοπορειας).ακομα ομως και η allure που δοκιμασα(22 χιλιάρικα κλειδι) τα αξίζει τα λεφτά της.Σήμερα κατάλαβα τον φιλο Dublin που τόσο καιρο φωνάζει γι αυτό το αυτοκίνητο.τεσπα για να μην κουραζω σήμερα νομίζω εκλινα ως προς την απόφαση μου παρότι δεν το υπολόγιζα
Το ίδιο test drive έχω κάνει και εγώ με τον ίδιο πωλητή λογικά με το ίδιο αμάξι (μαυρο) αλλά χωρίς την μπόρα! Ίδιες εντυπώσεις με εσένα έχω αποκομίσει και ενώ ήμουν ψημένος να το κλείσω allure 1.2 100hp μου λέει για παράδοση Σεπτέμβριο και ξενέρωσα. Οπότε επιλέγω να το τρενάρω λίγο μήπως πετύχω κάτι που θα με κάνει να αλλάξω γνώμη.
Το συγκεκριμένο μαυρο allure το εχουν στο car προς πώληση στα 20.500. Θυμάσαι πόσα χλμ έγραφε ο χιλιομετρητής? Στην αγγελία γράφουν 280χλμ. Μόνο??? Αν δεν το ανέφερε ότι πωλείται ίσως το έχουν για κράχτη?
-
χαχα! ούτε τρελός είμαι, ούτε τα παίρνω από την Peugeot, είναι το μόνο B suv που θα έπαιρνα (και πήρα) για οικογένεια με 2 παιδιά, ενώ δεν ήθελα να πάω σε C κατηγορία (εργάζομαι Αθήνα). 2 χρόνια κοίταγα, και σχεδόν 1 χρόνο έκανα βαθυά έρευνα, γι'αυτό τα μοιράζομαι μαζί σας.
Μην το σκέφτεσαι για την Active, είναι value for money, αλήθεια, αλλά και η Allure σε 3,000 πάνω τα αξίζει τα λεφτά της, εγώ έδωσα ουσιαστικά 4 παραπάνω για Allure diesel, για 3.000 θα πέταγα τη σκούφια μου.
Το Active είναι και λίγο ποιο άνετο με τις 16', αλλά η 17' του δίνουν λίγο καλύτερα δυναμικά χαρακτηριστικά, 18' θεωρώ υπερβολή.
Αν δεν σε ενδιαφέρουν οι οθόνες (και γιατί άλλωστε;) και βιάζεσαι χτύπα Αctive τώρα που είναι σε επίπεδα Arona!
-
Κοιτα περαση το 2008, μωρε μπραβο. Μαλλον χτυπησαν φλεβα με τους ελληνες. Λιγα κυβικα, μπανικη εμφανιση, σωστο μηκος για κεντρο, χωρανε τα παιδια.
Ε ρε θα γεμισει ο τοπος χαχα
-
Κοιτα περαση το 2008, μωρε μπραβο. Μαλλον χτυπησαν φλεβα με τους ελληνες. Λιγα κυβικα, μπανικη εμφανιση, σωστο μηκος για κεντρο, χωρανε τα παιδια.
Ε ρε θα γεμισει ο τοπος χαχα
Γαλλία μέχρι στιγμής και το 208 και το 2008 είναι μπροστά σε πωλήσεις από τα Renault.
Δεν έχω ακούσει για προσφορές εξωτερικό, αλλά οι τιμές Active Ελλάδα είναι από τις καλύτερες που παίζουν.
Υπάρχει έλλειψη icockpit και καθυστερούν τα Allure, αλλιώς θα πούλαγε καλύτερα γιατί έξω παίρνουν τις μεγαλύτερες εκδόσεις (208 Gt Line 45% των πωλήσεων).
Ακόμη και στον άθλιο Απρίλιο, 2η σε πωλήσεις η Peugeot Ελλάδα (3 Opel)!
Με τις προσφορές αυτές μάλλον και τον Μάιο τη βλέπω 2η, και γενικά.
Το αυτοκίνητο είναι ελαφρύ με το νέο πάτωμα (1280κιλά με οδηγό το diesel) και στην κορυφή, ή κοντά στην κορυφή σε όλους τους τομείς.
Επίσης νομίζω ήταν λάθος της Ford να βγάλει ένα τόσο μικρό B suv, ενώ έχει άλλο ένα στο ίδιο μήκος περίπου, και το Fiesta Active. Δηλαδή 3 παρεμφερή σε μέγεθος, και με ίδιο εσωτερικό(!). αν είχε βγάλει στα 4.30-35 το Puma με λίγο ποιο upscale χαρακτηριστικά, μπορεί να μιλάγαμε διαφορετικά τώρα. Και αν έφερνε το Seltos η Kia (4.31m).
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί φτιάχνουν όλοι coupe crossover για Ευρώπη, και εμείς θέλουμε SUV χαρακτηριστικά! Ευτυχώς η Toyota πέτυχε το σχεδιασμό του Cross, αλλά αργεί..
-
Τους εσκισε στα b σουβ ρε συ. Η οπελ 3η; ελεος, μαλλον φευγει αβερτα κορσα ισως και κροςλαντ. Κλασικα ελληνες, γερμανικο θελω και αφου δν μπορω μερκ θα παρω οπελακι.
-
Τους εσκισε στα b σουβ ρε συ. Η οπελ 3η; ελεος, μαλλον φευγει αβερτα κορσα ισως και κροςλαντ. Κλασικα ελληνες, γερμανικο θελω και αφου δν μπορω μερκ θα παρω οπελακι.
Crossland έχει τρομερές προσφορές πριν ακόμη και από την κρίση, και τώρα το Corsa έχει τρελές προσφορές, κλασσική αξία, ποτέ δεν μου άρεσαν, αλλά τώρα που είναι PSA τα συμπαθώ περισσότερο!
-
Argosxolos wrote:
Το ίδιο test drive έχω κάνει και εγώ με τον ίδιο πωλητή λογικά με το ίδιο αμάξι (μαυρο) αλλά χωρίς την μπόρα! Ίδιες εντυπώσεις με εσένα έχω αποκομίσει και ενώ ήμουν ψημένος να το κλείσω allure 1.2 100hp μου λέει για παράδοση Σεπτέμβριο και ξενέρωσα. Οπότε επιλέγω να το τρενάρω λίγο μήπως πετύχω κάτι που θα με κάνει να αλλάξω γνώμη.
Το συγκεκριμένο μαυρο allure το εχουν στο car προς πώληση στα 20.500. Θυμάσαι πόσα χλμ έγραφε ο χιλιομετρητής? Στην αγγελία γράφουν 280χλμ. Μόνο??? Αν δεν το ανέφερε ότι πωλείται ίσως το έχουν για κράχτη?
Δεν κοιταξα καν πόσα χλμ ειχε το αυτοκίνητο.πάντως αν το βιάζεσαι υπάρχει και η active.εγω αν μπορούσα αυτη την στιγμή θα το ξεκιναγα οι διαφορές μεταξύ των δυο εκδόσεων δεν δικαιολογουν τρια χιλιάρικα.Δυστυχώς δεν μπορώ τωρα
-
Αυτό είναι το αμάξι που λέω. Αν κάποιος Καβαλιώτης το έχει κάνει τεστ ας μας πει! Αυτοί επιμένουν ότι είναι του αφεντικού ( δεν τους πολυπιστευω ) θα πάω να το δω από κοντά.
Θα το σηκώσουμε στην ράμπα του από τους ειδικούς τους φόρουμ που είναι πολλοί , τι να προσέξω στον έλεγχο που θα κάνω;
Την αντιπροσωπεία την ξέρει κανείς ? έχει εμπειρία?
Αγορα νεου αυτοκινητου