-
Οϊ οϊ μνμ μου...
Τελικά όντως οι γιαπωνέζοι έγιναν Γερμανοί...
Τώρα καταλαβαίνω γιατί είχε πέσει το φόρουμ το πρωι...
-
Είναι κόλπο για να ανεβάσει τιμή στο LBX η Lexus που δεν αναφέρετε στο άρθρο
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
μπορεί και να μην αφορά καν Yaris Cross...εκτος εαν εννοείς κάτι άλλο με αυτή την πρόταση.Δεν είναι ακόμα γνωστό, αλλά θεωρώ ότι θα διαλευκάνει τις επόμενες ημέρες, ποιες εκδόσεις του Yaris Cross που έρχονται στην Ελλάδα επηρεάζονται. Είναι πάντως πρώτο θέμα σε όλα τα ξένα μέσα.
-
@dimsabas said in Toyota Yaris Cross:
μπορεί και να μην αφορά καν Yaris Cross...εκτος εαν εννοείς κάτι άλλο με αυτή την πρόταση.Δεν είναι ακόμα γνωστό, αλλά θεωρώ ότι θα διαλευκάνει τις επόμενες ημέρες, ποιες εκδόσεις του Yaris Cross που έρχονται στην Ελλάδα επηρεάζονται. Είναι πάντως πρώτο θέμα σε όλα τα ξένα μέσα.
"[...]The latest problems don’t pertain to Toyota’s overseas production. [...]"
-
Σημαντικότατο. Για να δούμε αν επιβεβαιωθεί, ώστε να το προσθέσω στο αρχικό άρθρο.
-
Βρέθηκε η απάτη
Τα τεστ στο yaris cross έγιναν με μη εγκεκριμένα δοκίμια που προσομοίαζαν τις αποσκευές, συγνώμη αλλα αυτά είναι ασήμαντες γραφειοκρατικές παπαριέςIn the case of the Yaris Cross, a regulation change was ignored by Toyota. A test was conducted to evaluate the damage caused to the rear bench by the luggage located in the trunk when the vehicle was involved in an accident. A new requirement for luggage blocks subsequently became mandatory but the test wasn't repeated as the old test data was used in the certification application.
https://www.motor1.com/news/721855/toyota-stop-sales-three-cars-crash-test-irregularities/
ΥΓ ιαπωνικές γραφειοκρατικές παπαριές γιατί αφορούν την τοπική αγορά τους
-
Ε ρε και να είχε συμβεί αυτό για κάνα 2008 πχ.
Θα είχε γκρεμιστεί το σύμπαν. -
@katafractos17 said in Toyota Yaris Cross:
Θα είχε γκρεμιστεί το σύμπαν.Απο δημοσιογράφους και μέσα που κυνηγάνε τα κλικ
εμείς όμως είμαστε 4Τ φόρουμ μπορούμε να ξεχωρίζουμε τις καδένες απο τις μπαγκαζιέρες -
Δυστυχώς η τιμιότητα των ιαπώνων έχει προσβληθεί από τον ιο του καπιταλισμού. Συμβάνει από παλιά αυτό (αερόσακοι takata, χαλυβουργία kobe πλαστά πιστοποιητικά ποίοτητας, κάτι με τη nissan αν θυμάμαι)
Παρόλα αυτά το μέσο ιαπωνικό αυτοκίνητο είναι τράπεζα σε σχέση με ένα αντίστοιχο ευρωπαικό -
Ελπίζω να μην διαβάσει κάνα άρθρο ο πεθερός μου και αρχίσει να μουρμουράει τι αυτοκίνητο πήρε κτλ... χαχαχα...
Και τα έλεγε τότε ο Γάτος. #mono vitara
Χαχαχα... -
Θα είχε γκρεμιστεί το σύμπαν.Για αυτό άρχισε ο μονμαν την προπαγάνδα..
Εντάξει βρε παιδιά πως κάνετε έτσι ?
Μετά τα βανάκια, θα σας δώσουμε και τα άλλα αυτοκίνητα...
Λέξους μικρό το Τζούνιορ σχιστομάτικο
Γιάρις Κρος το νέο 3 λίγο μεγαλύτερο
Κορόλα το άστρα
Απ' όλα έχουμε...
-
Ελπίζω να μην διαβάσει κάνα άρθρο ο πεθερός μου και αρχίσει να μουρμουράει τι αυτοκίνητο πήρε κτλ... χαχαχα...
Και τα έλεγε τότε ο Γάτος. #mono vitara
Χαχαχα...Το διάβασε ο δικός μου, ο οποίος ήθελε Duster LPG και τον έπεισα εγώ να πάρει YC. Ούτε δύο εβδομάδες δεν το έχει. Και μάλιστα, διάβασε το δικό μου άρθρο!
-
Βρήκαν πάλι οι αντι-Τογιοταίοι με κάτι να ασχολούνται...
Αν διάβαζαν σωστά τα άρθρα που κυκλοφορούν, θα είχαν καταλάβει περί τίνος ακριβώς πρόκειται και ότι αφορά μόνο την ιαπωνική αγορά.
Ασφαλώς το ότι στο "σκάνδαλο" εμπλέκονται κι άλλοι κατασκευαστές (Mazda, Honda, Suzuki, Mazda) πέρασε στα ψιλά.
Όλα τα άλλα είναι να'χαμε να λέγαμε... -
Ανθρακες ο θησαυρός για τους haters....χαχαχα!! Γράφτηκε εξαρχής, αφορά μόνο την Ιαπωνική αγορά και οι λόγοι ειναι γραφειοκρατικοί.
-
Εσείς βγάζατε μίσος στα γαλλικά.
Τι περιμένατε τώρα να μην ακούσετε τα γαλλικά σας ; -
-
@criuser said in Toyota Yaris Cross:
Τι περιμένατε τώρα να μην ακούσετε τα γαλλικά σας ;Κανένα μίσος στα Γαλλικά, τα αγαπάμε τα Γαλλικά.....κρασιά, γλυκά, φαγητά, αεροπλάνε κλπ. Εεε στα αμάξια δεν το έχουν, πως να το κάνουμε?!!? Μόλις βγάλουν ένα της προκοπής, ο πρώτος θα είμαι που θα το αγοράσω!!
-
Τι περιμένατε τώρα να μην ακούσετε τα γαλλικά σας ;Κανένα μίσος στα Γαλλικά, τα αγαπάμε τα Γαλλικά.....κρασιά, γλυκά, φαγητά, αεροπλάνε κλπ. Εεε στα αμάξια δεν το έχουν, πως να το κάνουμε?!!? Μόλις βγάλουν ένα της προκοπής, ο πρώτος θα είμαι που θα το αγοράσω!!
Συγχωρηστε με αλλα εμενα μου αρεσουν τρομερα και οι Γαλλιδες, μεγα καψουρα.
-
Τον πεθερό μου, εκτός από Yaris Cross, τον είχα πάει να δει και τα Captur και Kona.
Το Kona ήταν σε διαδικασία αλλαγής μοντέλου οπότε δεν μπορούσες να βάλεις νέα παραγγελία. Ότι υπήρχε μόνο σε στοκ. Του μύριζαν και κάπως τα πλαστικά στο εσωτερικό με αποτέλεσμα να μην ασχοληθούμε παραπέρα.
Το Captur του άρεσε πολύ και ψηνόταν. Μόλις άκουσε όμως την τιμή μου είπε: "Πάμε να κλείσουμε το Yaris Cross που βγαίνει και κάτω από 20 χιλιάρικα."
Τελευταία στιγμή τον πέρασα και από μία Suzuki να δει το Vitara αλλά πέραν του ότι και αυτό έβγαινε ακριβότερο, δεν του άρεσε κιόλας. Προτιμούσε εμφανισιακά το Cross (καλά εδώ που τα λέμε είναι πιο όμορφο ). -
@ilias-a said in Toyota Yaris Cross:
Συγχωρηστε με αλλα εμενα μου αρεσουν τρομερα και οι Γαλλιδες, μεγα καψουρα.
Άμα πλυθούν και ξυριστούν, όντως!
Toyota Yaris Cross