-
Είπαμε η Σουζούκι είναι η σουμπαρου του φτωχού. Ποιότητα εκεί που πρέπει να υπάρχει όχι στο φαίνεσθαι. Αν δεν είχα Σουζούκι δεν θα το καταλάβαινα αυτό που λες. Θα έλεγα πως υπερβάλεις. Αλλά όντως είναι ποιοτική εταιρία στα σημεία που πρεπει. Στο χρώμα όμως έχει σκατα βερνίκι. Ένα χιλιοστό το πολύ.
-
Τεστ
Πάλι δεν βγάζει τα ποστ,
Ωπ κάτι βλεπω -
@lap said in Toyota Yaris Cross:
Ναι πήγα και το είδα. Στο σασί βιδωνεται. Είχε πολύ σίδερο από κάτω και νομίζω βιδωνει σε τρία σημεία.
Ανάμεσα από τα καθίσματα και πίσω στο κέντρο. Σηκώνεται η κεντρική κονσόλα νκαι η μοκέτα από κάτω της και υπάρχει υποδοχή για τις βίδες από το εργοστάσιο.
Edit@storm
Το βρήκα.Μια χαρά τότε. Αν στηρίζεται πάνω στο σασί δεν θα έχει πρόβλημα.
-
@gatoz said in Toyota Yaris Cross:
αυτο που λεει ο καταιγις το εχω παθει στο κλιο της γυναικας μου...
+Captur.
Ίδιο πρόβλημα και ήταν ο λόγος που το απέρριψα.
-
Μόλις με πήραν από Πόλις, για παράδοση σε προπαραγγελία Μαιου για 15-Δεκ.
-
Καλησπέρα, επειδή ενδιαφέρομαι για το συγκεκριμένο όχημα, υπάρχει κάποιος που να έχει παραγγείλει πρόσφατα, αν ναι πόσο καιρό του είπαν για την παραλαβή και σε ποια έκδοση, Ευχαριστώ.
-
@thunder93 said in Toyota Yaris Cross:
Καλησπέρα, επειδή ενδιαφέρομαι για το συγκεκριμένο όχημα, υπάρχει κάποιος που να έχει παραγγείλει πρόσφατα, αν ναι πόσο καιρό του είπαν για την παραλαβή και σε ποια έκδοση, Ευχαριστώ.
Δεν έχω παραγγείλει αλλά η ενημέρωση που έχω από τον έμπορο που πήρα την Corolla είναι ότι αυτή την στιγμή η παράδοση για νέες παραγγελίες είναι Σεπτέμβριος (ή Οκτ αναλόγως έκδοσης) του 2022 (!!!!!). Δηλαδή σε 1 χρόνο από σήμερα....
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
Δεν έχω παραγγείλει αλλά η ενημέρωση που έχω από τον έμπορο που πήρα την Corolla είναι ότι αυτή την στιγμή η παράδοση για νέες παραγγελίες είναι Σεπτέμβριος (ή Οκτ αναλόγως έκδοσης) του 2022 (!!!!!). Δηλαδή σε 1 χρόνο από σήμερα....
Γνωρίζεις αν αυτές οι ημερομηνίες παράδοσης ισχύουν και για το yaris?
-
Αυτή είναι η κατάσταση σε εργοστάσιο της Skoda στην Τσεχία πριν 2 εβδομάδες. Χιλιάδες αυτοκίνητα κατά 99% έτοιμα που περιμένουν τα microchips για να πανε προς παράδοση.
ΥΓ. Η φώτο είναι από αεροδρόμιο της Τσεχίας όπου η Skoda νοικιάζει χώρο για να τα φυλάξει!
Οπότε η αναμονή είναι τεράστια!!!!
-
@christosvvs said in Toyota Yaris Cross:
Γνωρίζεις αν αυτές οι ημερομηνίες παράδοσης ισχύουν και για το yaris?
Για το Yaris μου είπαν για Ιούλιο-Αύγουστο 2022!! Corolla παίζει Φεβ-Μάρτιο 2022 και CHR Μάρτ-Απρ 2022.
-
Οντως υπαρχει θεμα με τα αυτοκινητα λογω ελειψης microchips, αλλα δεν ειναι τοσο δραματικα τα πραγματα οσο περιγραφονται, τουλαχιστον για τα Corolla/CHR. Οποιος ενδιαφερεται πραγματικα μπορει να βρει ακομα και ετοιμοπαραδοτο με το καταλληλο ψαξιμο.
1ο hint ειναι να πας σε Toyota Polis. Ο λογος απλος, αυτοι επειδη ειναι ο εισαγωγεας (inchscape) εχουν δρομολογημενες παραγγελιες χωρις να ειναι κλεισμενα τα αυτοκινητα. Με αλλα λογια, παραγγελνουν οτι μπορουνε = stock-αρουν στη λογικη οτι αργα η γρηγορα θα δοθουν, συνηθως πριν καν πατησουν Ελλαδα. Οι αλλοι φερνουν κατα παραγγελια και καλα κρασια.
Πριν 10 μερες, σε Polis μου ειπαν χοντρικα, για παραγγελιες, Yaris=Ιουνιος , Yaris Cross=Μαρτιος , Corolla/CHR = Ιανουαριος.
Ομως, υπηρχαν και συγκεκριμενα χρωματα Corolla Active+ (2 ασημι) ετοιμοπαραδοτες, υπηρχε black edition που ερχοταν τελος Σεπτεμβριου (θα εχει ερθει), υπηρχαν και μπολικα 4-5 χρωματα σε CHR (μονο CLUB ομως) ετοιμοπαραδοτα ή να ερχονται συντομα.Οποτε αμα θελεις βρισκεις... Το κυριοτερο προβλημα με την ελειψη ειναι οτι δεν πετυχαινεις καλη τιμη. Γιατι εχουν τοσο λιγα που εκοψαν την εκπτωση απο την εισαγωγικη των 900-1000 ευρω, και δεν κανουν και τιποτα ιδιαιτερο ενω παλια το 500ρικο εξτρα απο τον πωλητη ηταν μεσα στο προγραμμα. Αρα χοντρικα ενα 1500αρι ακριβοτερα ψωνιζεις πλεον.
-
Χρήσιμες πληροφορίες για όποιον ενδιαφέρεται για Toyota, ευχαριστούμε!
-
@lap said in Toyota Yaris Cross:
Ένα χιλιοστό το πολύ.Ένα χιλιοστό βερνίκι είναι τεράστιο πάχος.
Μακάρι να ήταν τόσο... -
Από αύριο θα σκάσει μύτη στις αντιπροσωπείες. Όποιος το δει από κοντά (επιτέλους) ας μας πει εντυπώσεις. Test drive από βδομάδα λογικά.
-
@oineas said in Toyota Yaris Cross:
Από αύριο θα σκάσει μύτη στις αντιπροσωπείες. Όποιος το δει από κοντά (επιτέλους) ας μας πει εντυπώσεις. Test drive από βδομάδα λογικά.
Ήδη έφτασε.
Στην αντιπροσωπεία της Λ.Κηφισίας μου είπαν τηλεφωνικά πως έφθασε πριν μόλις μια ώρα. -
@panormus772 said in Toyota Yaris Cross:
@oineas said in Toyota Yaris Cross:
Ήδη έφτασε.
Στην αντιπροσωπεία της Λ.Κηφισίας μου είπαν τηλεφωνικά πως έφθασε πριν μόλις μια ώρα.Τέλεια άντε να πάμε να το δούμε να ψήσουμε τη γυναίκα να το παραγγείλουμε να της πάρω το γιαρις να κυκλοφορώ καθημερινά.
-
Και στο γνωστό site αγγελιών υπάρχουν πλέον αληθινές φωτό και όχι οι φωτό του configurator
-
Περασε κανεις να δει live? Αν ναι ας μας πει και τι εκδοσεις/χρωματα ειχαν στις εκθεσεις.
-
Ούτε η Μπελούτσι να ηταν ρε παιδιά...
Χαχαχαχα -
θα περάσω και εγω σήμερα να δω επιτελους απο κοντά τι έχω παραγγείλει . Παραγγελία Αυγούστου με παράδοση Φεβρουάριο του 22 (hybrid active σε μαύρο χρώμα).
Άσχετο-σχετικό, ξέρει κανείς αν μπορεί να γίνει ανατίμηση σε παλιά παραγγελία που έχει δοθεί ήδη προκαταβολή, ή το ποσό στο έντυπο παραγγελίας είναι δεσμευτικό; Άκουσα σε άλλες μάρκες οτι ζητάνε επιπλέον λεφτά σε παλιές παραγγελίες και δεν βλέπω κατι σχετικό στους όρους του εντύπου.
Toyota Yaris Cross