-
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
@a65 said in Toyota Yaris Cross:
@city-pop said in Toyota Yaris Cross:
@lap said in Toyota Yaris Cross:
Εγώ το μήνα θα το είχα κάνει 2000χλμ
Έλα 'ντε'! Χτυπάω 32Κ σε λίγο... Και ήμουν κ 3 μήνες κ με το παλιό στην αρχή... Δηλαδή καμία 5Κ ακόμη... Με χρήση σε όλων των ειδών δρόμων... Νομίζω ότι το φίλο μας το μάτια σαν, τον φάγανε που πήρε YC! 600km και τόση γκρίνια... Μάτι είναι μάλλον!
Ίσως δε το πήγε για αγιασμό και να κρατήσει και κάνα σκόρδο εντός του οχήματος
Η ποιότητα πλαστικών φαίνεται με γυμνό μάτι από την έκθεση. Τα είχα γράψει τι μου είχαν πει γυναίκα και γιος εξαρχης.
Αναμενόμενο να έχουν θέματα με ήχους.
Δεν κάνω πολλά χλμ. Τώρα είναι 3ο αυτοκίνητο.
Και δεν θα είχα θέμα να κατέβω γραφείο με το τρένο.
Η οδήγηση εντός πόλης είναι ταλαιπωρία.Είναι το 4ο toyota δικό μου ή της οικογένειας αν και το παράγγειλα πριν έρθει ήξερα τι θα έπαιρνα.
Για οδήγηση στη πόλη προτιμώ μηχανή.
Πλάκα κάνω για το σκόρδο αλλά μου κάνει εντύπωση το θέμα των ήχων. -
Έλα 'ντε'! Χτυπάω 32Κ σε λίγο... Και ήμουν κ 3 μήνες κ με το παλιό στην αρχή... Δηλαδή καμία 5Κ ακόμη... Με χρήση σε όλων των ειδών δρόμων... Νομίζω ότι το φίλο μας το μάτια σαν, τον φάγανε που πήρε YC! 600km και τόση γκρίνια... Μάτι είναι μάλλον!
Η ποιότητα πλαστικών φαίνεται με γυμνό μάτι από την έκθεση. Τα είχα γράψει τι μου είχαν πει γυναίκα και γιος εξαρχης.
Η οδήγηση εντός πόλης είναι ταλαιπωρία.Είναι το 4ο toyota δικό μου ή της οικογένειας αν και το παράγγειλα πριν έρθει ήξερα τι θα έπαιρνα.
Πλάκα κάνω για το σκόρδο αλλά μου κάνει εντύπωση το θέμα των ήχων.7ο Τογιότα. Τους ξέρω. Απλά καθε πέρυσι και καλύτερα σε επίπεδο υλικών και συναρμογης.
Lego το αμάξι.
Λογικοί οι θόρυβοι/τριγμοί/τσικι τσικι.
Κασκαι φάση.
Ειδικά αυτό απο την ενωση ουρανού και παρμπρίζ αδιανόητο. -
Πλάκα κάνω για το σκόρδο αλλά μου κάνει εντύπωση το θέμα των ήχων.7ο Τογιότα. Τους ξέρω. Απλά καθε πέρυσι και καλύτερα σε επίπεδο υλικών και συναρμογης.
Lego το αμάξι.
Κασκαι φάση.
Ειδικά αυτό απο την ενωση ουρανού και παρμπρίζ αδιανόητο.Να φανταστείς είχε πέσει στα χέρια μου celica 1.6 sti με το κινητήρα 4A-FE, αμαξάρα για την εποχή της αλλά τι να το κάνεις ήταν από τις πρώτες χωρίς υδραυλικό τιμόνι
οπότε ήμουνα ψυχολογικά προετοιμασμένος το σκεφτόμουνα κάποια μ@λ@κία θα έχουν κάνει.
Για τους θορύβους τι να πω? έχω ανοιχτή πρόσκληση σε φίλους αν γίνει κάποτε κάποια συνάντηση να πάμε βόλτα με το δικό μου (συνάντηση ΒΠ δε βλέπω να γίνεται),
μπορεί να έχεις όντως θέμα και να πρέπει να το κοιτάξουν στη Toyota αλλά άμα δε μπεις σε κάποιο άλλο YC ... -
@bill_hsd said in Toyota Yaris Cross:
Η Corolla ήταν ένα περιορισμένο οπτικό facelift, με την προσθήκη αναβαθμισμένης μπαταρίας (ο βενζινοκινητήρας παρέμεινε ίδιος).
Μιλάω για το 2019 όταν παρουσιάστηκε το νέο μοντέλο, όχι τώρα με το ΦΛ. Τα υπόλοιπα, ότι ξέρεις ξέρω...χαχα. Ο πωλητής μου είπε για καλοκαίρι, αυτό μεταφέρω...χωρίς να γωνρίζω κάτι άλλο.
@cook said in Toyota Yaris Cross:
Σε έκδοση active plus ή style, μπορείς να βάλεις (υποθέτω μέσω αντιπροσωπείας) ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέφτες;
Το "απλό" άσπρο χρώμα είναι μεταλικό; Σε ποιότητα τι διαφέρει με το pearl?-
Εαν εννοείς να τους βάλεις ώς έξτρα κατά την παραγγελία, όχι δεν μπορείς. Εαν εννοείς να τους βάλεις retrofit μετά, ίσως να μπορείς αλλά να είσια προετοιμασμένος να πληρώσεις αρκετά χρήματα.
-
Το άσπρο απλό είνα απλό, ούτε μεταλλικό ούτε τίποτα. Εαν θες καλύτερο άσπρο πάς στο περλέ που ναι έχει μεγάλη διαφορά, ειδικά στο φώς. Προσωπικά δεν θα το επέλεγα (γιατί μοιάζει πάλι άσπρο και έχει χρέωση περελέ) αλλά γούστα είναι αυτά!
-
-
Το άσπρο είναι χρώμα του αναποφάσιστου (ψηφοφόρου και γενικά) άμα δε το δεις δε μπορείς να αποφασίσεις
Το γκρί σκούρο (συντηρητικό) της σχολής οδηγών.
Το μαύρο λερώνει και είναι πελάτης της τροχαίας αλλά έχει άποψη.
Το χρυσαφί δε πέτυχε σε αυτό το μοντέλο
Το κόκκινο έτσι κι έτσι πιο πολύ πάει σε sport αυτοκίνητα.
Πιο ωραίο το χάλκινο και το σκούρο μπλε (νεανικό). -
Lego το αμάξι.
Κασκαι φάση.
Ειδικά αυτό απο την ενωση ουρανού και παρμπρίζ αδιανόητο.Συμπληρωσα τα πρωτα 1000 χχ σε καθε ειδος δρομου.Αθηνα ενα ταξιδι Στυλιδα και μια
αναβαση Παρνηθας..Το αυτοκινητο κραταει και στριβει.Τα φρενα στο κατεβα απο Παρνηθα ζεστσθηκαν και απεκτησαν σπογγωδη αισθηση.Ποιοτητα οπως περιμενα΄Μετρια.Τριγμους δεν ειχα,ισως λογω των ελαστικων,Εξηνταπενταρια.Αν και θα ειναι για δευτερο νομιζω ανετα μπορει να ειναι μοναδικο.Πιστευω πως τα 22700 που εδωσα ηταν καλη περιπτωση στη σημερινη αγορα.Active plus perla Ειχα και δωρακια 450 Ε -
@tacos said in Toyota Yaris Cross:
Τα φρενα στο κατεβα απο Παρνηθα ζεστσθηκαν και απεκτησαν σπογγωδη αισθηση.
Στην κατάβαση έβαλες Β (BRAKE) στο σασμάν ;
-
Τι κατανάλωση είχες;
-
Αναμενόμενο να έχουν θέματα με ήχους.Υπάρχουν λύσεις το σπρώχνεις και παραγγέλνεις
https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/ti-einai-to-neo-lexus-lbx/ ίδιο με YC αλλά πιο ποιοτικό.
Εντάξει είναι ρίσκο να παραγγέλνεις ένα αυτοκίνητο πριν έρθει αλλά κερδίζεις από τη τιμή -
Υπάρχουν λύσεις το σπρώχνεις και παραγγέλνεις
https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/ti-einai-to-neo-lexus-lbx/ ίδιο με YC αλλά πιο ποιοτικό.
Εντάξει είναι ρίσκο να παραγγέλνεις ένα αυτοκίνητο πριν έρθει αλλά κερδίζεις από τη τιμήΩωωω....εξαιρετική λύση!! Δεν το είχα πάρει πρέφα ότι βγαίνει τόσο σύντομα. Να μια καλή λύση αλλαγής της Κορόλα πριν το Τέσλα. Κάνα 35αρι το υπολογίζω.
-
Σε έκδοση active plus ή style, μπορείς να βάλεις (υποθέτω μέσω αντιπροσωπείας) ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέφτες;
Το "απλό" άσπρο χρώμα είναι μεταλικό; Σε ποιότητα τι διαφέρει με το pearl?ερώτηση για αντιπροσωπεία, είναι βασικά. αν σου πουν όχι, πας στη Suzuki το δίνεις και σου επιστρέφουν τη μεγάλη διαφορά και είναι ολα στάνταρτ...
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
Υπάρχουν λύσεις το σπρώχνεις και παραγγέλνεις
Εντάξει είναι ρίσκο να παραγγέλνεις ένα αυτοκίνητο πριν έρθει αλλά κερδίζεις από τη τιμήΩωωω....εξαιρετική λύση!! Δεν το είχα πάρει πρέφα ότι βγαίνει τόσο σύντομα. Να μια καλή λύση αλλαγής της Κορόλα πριν το Τέσλα. Κάνα 35αρι το υπολογίζω.
Καλή περίπτωση για Ελληνικές πόλεις λόγω διαστάσεων και όποιος θέλει ποιότητα ας την πληρώσει αλλιώς ας αρκεστεί στο YC.
Εάν περικόψεις από ένα premier YC κάποια ανούσια extra όπως βιτον και σκαι βιου καλύτερο το lexus. -
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
@tacos said in Toyota Yaris Cross:
Τα φρενα στο κατεβα απο Παρνηθα ζεστσθηκαν και απεκτησαν σπογγωδη αισθηση.
Στην κατάβαση έβαλες Β (BRAKE) στο σασμάν ;
Οχι δεν το δοκιμασα.Το εχει και το "μητρικο" Νισσαν Μικρα και δεν το γουσταρω.Την αλλη Κυριακη θα ξαναπαω και θα κατεβω με το "Β".
-
Τι κατανάλωση είχες;
Αν και δεν ειναι αντικειμενικα σωστη γιατι οδηγουσα αυξομοιωνοντας τακτικα την ταχυτητα,υποτιθεται ετσι γινεται το στρωσιμο,θα ελεγα στην εθνικη γυρω στα 5,5 με καθε επιφυλαξη.Στην Αθηνα θα ελεγα απο φουλαρισμα σε φουλαρισμα 3,5 χωρις καμια προσπαθεια για οικονομια.Παντως με εχει εντυπωσιασει η ευεληξια και η ευκολια οδηγησης.Επισης με τα 16αρια ειναι και ανετο.Βεβαια ειμαι επηρεασμενος και απο την σκληροπυρηνικη βελτωμενη και στην αναρτηση Χ1.
-
Καλησπέρα παιδιά,
Γνωρίζετε μήπως αν μπορεί να αλλαχθεί η προστατευτική ταινία απο την κολώνα της πόρτας του συνοδηγού; Είναι εύκολη διαδικασία; Επισυνάπτω την φωτογραφία.
Σας ευχαριστώ
-
Το "απλό" άσπρο χρώμα είναι μεταλικό; Σε ποιότητα τι διαφέρει με το pearl?Πήγα σήμερα στην αντιπροσωπεία και ρώτησα. Δυστυχώς δεν μπορούν να τοποθετηθούν ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέφτες.
Κάναμε και λίγα παζάρια για τα δώρα. Μου πρότεινε συναργεμό και πίσω σκληρό πλαστικό για το πορτ μπαγαζ.
Αντιπρότεινα αισθητήτες πίσω παρκαρίσματος, πλαινά προστατευτικά για τις πόρτες και λαστιχένια πατάκια.
Έχετε να προτείνετε κάποια αλλαγή στα δώρα;
πχ μπουλόνια ασφαλείας αντί για πλατσικά πατάκια, ή προστατευτικό χρώματος; -
@brokesmack said in Toyota Yaris Cross:
Για το θέμα με τα led πίσω φώτα, αναφέρεσαι σε αντικατάσταση απο την αντιπροσωπία;
Ναι, εννοώ με γνήσια είτε σε αντιπροσωπεία είτε να τα αγοράσεις σαν ανταλλακτικό και να στα τοποθετήσει κάποιο συνεργείο που ξέρει.
Σε ερωτηση στην αντιπροσωπεία, μου είπαν περιπου 900ευρω συνολικό κόστος για αντικατάσταση των πισω φαναριών με τα led. Απαγορευτικό
-
Για το θέμα με τα led πίσω φώτα, αναφέρεσαι σε αντικατάσταση απο την αντιπροσωπία;
Ναι, εννοώ με γνήσια είτε σε αντιπροσωπεία είτε να τα αγοράσεις σαν ανταλλακτικό και να στα τοποθετήσει κάποιο συνεργείο που ξέρει.
Σε ερωτηση στην αντιπροσωπεία, μου είπαν περιπου 900ευρω συνολικό κόστος για αντικατάσταση των πισω φαναριών με τα led. Απαγορευτικό
Μην βιάζεστε το εργαλείο κάνει πολύ καλές πωλήσεις πανευρωπαϊκά και σε λίγο καιρό θα τα βρίσκετε μεταχειρισμένα.
-
-
πχ μπουλόνια ασφαλείας αντί για πλατσικά πατάκια, ή προστατευτικό χρώματος;
Πλαστικα πατακια μην τ αλλαξεις ειναι οτι καλυτερο για το εσωτερικο .
Toyota Yaris Cross