-
@cook said in Toyota Yaris Cross:
Προτιμώ το καντράν να είναι όλο ψηφιακό και να μην έχει τα όργανα σαν κυάλια. Το Active plus με καλύπτει ή πρέπει να πάω σε Style?
Αν πάω σε active/active plus μπορώ να αλλάξω τα φώτα αλογόνου σε led? Αν ναι με τι περίπου κόστος;- Ναι σε καλύπτει.
- Ναι μπορείς, με κόστος από €50 έως €200, ανάλογα τις λάμπες επιλέξεις και εαν θα τις βάλεις μόνο σου ή όχι. Εγώ πλήρωσα κάπου €150 με την τοποθέτηση, η οποία είναι πολύ απλή αλλά η ρύθμιση θέλει το ειδικό μηχάνημα.
-
Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Ξέρετε κάποιο ηλεκτρολόγο στην Θεσσαλονίκη που να έχει εμπειρία για την αλλαγή στις λάμπες;
Μάλλον θα πάω για Active Plus (ένα λόγος είναι και οι 16 ζάντες), αλλά θέλω να περιμένω λίγο πρώτα να δω και το νέο Kona που βγαίνει τον επόμενο μήνα.
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
Προτιμώ το καντράν να είναι όλο ψηφιακό και να μην έχει τα όργανα σαν κυάλια. Το Active plus με καλύπτει ή πρέπει να πάω σε Style?
Αν πάω σε active/active plus μπορώ να αλλάξω τα φώτα αλογόνου σε led? Αν ναι με τι περίπου κόστος;- Ναι σε καλύπτει.
- Ναι μπορείς, με κόστος από €50 έως €200, ανάλογα τις λάμπες επιλέξεις και εαν θα τις βάλεις μόνο σου ή όχι. Εγώ πλήρωσα κάπου €150 με την τοποθέτηση, η οποία είναι πολύ απλή αλλά η ρύθμιση θέλει το ειδικό μηχάνημα.
άλλαξε καθόλου η εμφανιση των φώτων; Έγιναν σε εμφανιση όπως στην Style? Ειδικα τα πισω δεν μπορουν, (μου φααινεται) να γινουν οπως στη Style.
Ή μονο εγιναν πιο λευκα τα μπροστινα φαναρια; -
Θεμιτό να θέλει κάποιος την "εμφάνιση" αλλα εγω θέλω και αποτελεσματικότητα στο φωτισμό , πάνω που πάω να το πάρω απόφαση πέφτω σε συγκριτικό όπως το παρακάτω και το αναβάλω
εγω βλέπω πιο σωστό φως στα αλογόνου hir2
-
Αν έχεις αλογόνου που φωτίζουν όπως στο βίντεο, δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθείς.
Όμως ο άνθρωπος που φιλοτιμήθηκε κι έκανε το βίντεο, έπρεπε να πάει κάπου σκοτεινά, να φανούν οι διαφορές, όχι εκεί που είναι γεμάτο κολώνες.
-
Δε μπορούμε να βγάλουμε άκρη από βίντεο στο youtube. Ή πρέπει ένας που είχε αλογόνου και έβαλε led να μας πει διαφορά ή να οδηγήσεις βράδυ ένα με λάμπες αλογόνου και ένα με led.
Από προσωπική εμπειρία στο προηγούμενο αυτοκίνητο είχα xenon μια φορά χάλασε το ballast έβαλα τις απλές αλογόνου και δεν έβλεπα τίποτα φοβόμουν μη στουκάρω. -
Εγώ με τα λεντ νιώθω ότι τόσα χρόνια δεν έβλεπα καλά χωρίς αυτά.
Μόνο led.
Να ξέρετε αν βάλατε πιο δυνατές αλογόνου η εσωτερική ζεστή πολυμεριζει το φανάρι από μέσα!!!!! Οπότε ούτε τρίψιμο δεν το διορθώνει, παθών!
-
Μια φορα led για παντα led.
Βέβαια υπαρχουν και καποιες αλογονου αξιοπρεπεστατες. -
@a65 said in Toyota Yaris Cross:
Δε μπορούμε να βγάλουμε άκρη από βίντεο στο youtube. Ή πρέπει ένας που είχε αλογόνου και έβαλε led να μας πει διαφορά ή να οδηγήσεις βράδυ ένα με λάμπες αλογόνου και ένα με led.
Από προσωπική εμπειρία στο προηγούμενο αυτοκίνητο είχα xenon μια φορά χάλασε το ballast έβαλα τις απλές αλογόνου και δεν έβλεπα τίποτα φοβόμουν μη στουκάρω.Κάποτε για μερικούς μήνες είχα το ίδιο αυτοκίνητο Χ2
το ενα είχε αλογόνου το άλλο εργοστασιακά xenon
τα οδηγούσα εναλλάξ ξημερώματα για να πάω στην εργασία
τα xenon δεν με εντυπωσίασαν και άλλαξα τις D2S λάμπες με λίγο δυνατότερες γιατί δεν έβλεπα διαφορά απο τις αλογόνου.Τα led ακόμα δεν με πείθουν και απογοητεύτηκα απο την συμπεριφορά ενός εγκαταστάτη που ζήταγε 110 για τα led + 60€ για τοποθέτηση στο YC 1€ το δευτερόλεπτο δηλ
Όταν του είπα αν δεν μείνω ικανοποιημένος απο τον φωτισμό τι γίνεται , υπάρχει επιστροφή χρημάτων, θίχθηκε και μου γύρισε την πλάτη ... -
Έπρεπε να συνεχίσεις να του μιλάς, συνήθως όταν υπάρχει ένταση σε έναν διάλογο σου γυρίζουν την πλάτη και κοιτούν την κάμερα. Εκεί εσύ πρέπει να πας από πίσω και να συνεχίσεις την ερώτηση.
-
Οταν λέτε Led εννοειτε εργοστασιακά?
-
Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Ξέρετε κάποιο ηλεκτρολόγο στην Θεσσαλονίκη που να έχει εμπειρία για την αλλαγή στις λάμπες;
Μάλλον θα πάω για Active Plus (ένα λόγος είναι και οι 16 ζάντες), αλλά θέλω να περιμένω λίγο πρώτα να δω και το νέο Kona που βγαίνει τον επόμενο μήνα.
περίμενε, σε λίγο θα σου δώσει το δικό του ο Iceman
-
-
Εγώ αγόρασα μόνος μου από γνωστό μαγαζί ανταλλακτικών, το έχω ξαναγράψει, τα philipps led τα φθηνά (Η7) κάτι λιγότερο από 70€ τα έβαλα κι ο ηλεκτρολόγος πήρε 5€ για να ρυθμίσει τη δέσμη στο εργαλείο. Άντε να έπαιρνε 15€ για να τα βάλει... αν πας στον ηλεκτρολόγο να αλλάξει λάμπα θα σου πάρει 50€ εργασία; Γελοιότητες!
Βρείτε ΕΠΩΝΥΜΑ (εννοώ όχι κινέζικες επωνυμίες, αλλά Philips, Osram, Hella, κάποια τελος παντων που δεν φύτρωσε χτες σε ένα υπόστεγο στην Κίνα) Led, που να μην θέλουν πατέντες αλλά να είναι plug n play, και πληρώστε μια λογική τιμή να τα περάσουν και ρυθμίσουν. Τα 150€ θα πρέπει να κοστίζουν τα καλύτερα Philips τοποθετημένα...
-
Χθεσινή μεγαλη διαδρομή περιαστικά (από κέντρο προς Πάρνηθα και επιστροφή ΒΠ)!
Σβέλτο, στριβει και παέι καλά (για b suv και τογιότα)
Οικονομικό στο ζορισμα ανέβασμα κανιβαλου 5,7 και κατέβασμα 2,4.
Αλλά τσικι τσικι από παντου στην καμπίνα, ξερό κοπάνημα η αναρτηση και τα αθλια 17αρια..
Τρατζικ ... Κασκαι J11 μινι η φάση ..... deja vu!
Στην επιστροφή τέρμα ράδιο γιατι είχε παει αργά και τα νευρα ειχαν κουραστεί!Μαλακία που δεν πήγα με τη Χ1 τη διαδρομή....
Εντωμεταξύ στην αρχή της πρώτης διαδρομής ξανακόλλησε κλασσικά το Apple Car Play και χρειαστηκε reset....
Καλά το android Auto ουτε που επαιζε μουσική μια φορά που το δοκίμασα μονο χάρτες ....
ΓΤΠΚ.....Δίλημμα ... να το δώσω από φθινόπωρο στη γυναίκα να μην εχω γκρίνια ή να το πουλήσω;
-
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
Δίλημμα ... να το δώσω από φθινόπωρο στη γυναίκα να μην εχω γκρίνια ή να το πουλήσω;
Να το δώσεις στην γυναίκα. Κι εσύ θα ηρεμήσεις και αυτή θα χαρεί, win win φάση.
-
@gtsartsal said in Toyota Yaris Cross:
Δίλημμα ... να το δώσω από φθινόπωρο στη γυναίκα να μην εχω γκρίνια ή να το πουλήσω;
Θα ημερησω που θα του γαμησει τα πρέκια;
Κλαιω ήδη ζάντες και κοιτάω καθημερινά για χτυπηματα, γρατσουνιές και γδαρσίματα στα παμφθηνα πλαστικά από τσαντες, δαχτυλίδια, βραχιόλια κλπ! -
@gtsartsal said in Toyota Yaris Cross:
Θα ημερησω που θα του γαμησει τα πρέκια;
Κλαιω ήδη ζάντες και κοιτάω καθημερινά για χτυπηματα, γρατσουνιές και γδαρσίματα στα παμφθηνα πλαστικά από τσαντες, δαχτυλίδια, βραχιόλια κλπ!Το αμάξι σε έχει απογοητεύσει, σου σπάει τα νεύρα και βάζεις τέρμα μουσική. Μια χαρά θα είσαι! Δώστο . Και που ξέρεις μπορεί να μην βολευτεί τελικά...
-
@antonn said in Toyota Yaris Cross:
άλλαξε καθόλου η εμφανιση των φώτων; Έγιναν σε εμφανιση όπως στην Style? Ειδικα τα πισω δεν μπορουν, (μου φααινεται) να γινουν οπως στη Style.
Ή μονο εγιναν πιο λευκα τα μπροστινα φαναρια;Οχι δεν άλλαξε, αφού άλλαξα λάμπες μόνο (και μόνο μπροστά), όχι όλο το φανάρι. Δεν έχει καμία διαφορά σε εμφάνιση από πριν.
-
Ναι!
Σκεψου να ακούς την γκρίνια του cross και τσικι τσικι από τη γυναίκα όλη μερα
Toyota Yaris Cross