-
Αν δείτε λίγο την κοινότητα του αυτοκινήτου, ελάχιστοι αγοραστές κατανοούν ότι πρόκειται για ένα εξαιρετικό για τα λεφτά του εργαλείο οικονομικής κι αξιόπιστης μετακίνησης.
Είναι σαν να μαζεύτηκαν όλοι οι κάγκουρες της Ελλάδας και το αγοράζουν για τους λάθος λόγους, το αμάξι με την πιο αργή προσπέραση στην πιάτσα...
Άγνωστο πως, φαίνεται πως το τμήμα μάρκετινγκ το γνωρίζει εξ αρχής και προσπαθεί να τους ικανοποιήσει, προσφέροντας αυτές τις γελοίες εκδόσεις σε γελοίες πλέον τιμές με γελοιους χρόνους παράδοσης.
Έτσι κι αλλιώς, τους παραδοσιακους αγοραστές που κοιτάζουν #MONO TOYOTA, και τους συνειδητους vfm (όπως πχ ο Μονμαν) τους είχε ήδη στο τσεπάκι της η ΤΟΥΟΤΑ με τη βασική έκδοση, και τον εκτός πραγματικότητας ανταγωνισμό που έφτασε τα Dacia και τα Citroën στα 30 χιλιάρικα. -
Εντάξει ήδη 23 κάνει αυτό που πήρε ο Τάσος και ο Φανης και θα φτάσει στα 24 όπως πάει σύντομα.
Φθηνό δεν το λες αλλά τουλάχιστον παιρνεις στα λεφτά αυτά υβριδικοτητα και αυτόματο.
Τα υπόλοιπα πέραν των αχρείαστων ηλεκτρονικών είναι εντελώς εισαγωγικά. -
Είχα γράψει παλιά όταν πήγα να το δω ότι αν η τουότα έριχνε πχ 300 ευρώ στο αμάξι, θα άλλαζε άρδην την εικόνα του εσωτερικού. Επιμένω στην άποψη αυτή, κάπου το τερμάτισαν στην τσιπίλα, τα μισά παράπονα δεν θα διατυπώνονται αν το έκανε.
-
Ενώ αυτό ειναι ποιοτικό;
Έχετε μπει ποτέ μέσα σε ένα τέτοιο;Πιο πλαστικουρα κούφια δεν έχει.
Σαφέστατα πιο ωραίο το yaris cross ιδιαίτερα σχεδιαστικά στο εσωτερικό του.
-
Εσυ έχεις μπει ποτέ? Χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο ποιοτικά τσικ δεν έκανε ούτε στα πλακόστρωτα του Παρισιού…και ήταν ταλαιπωρημένο νοικιάρικο.
-
Δεκάδες φορές.
-
C3 έτσι; Το χουμε εταιρικό, φθηνιάρικη πλαστικούρα το εσωτερικό. Το πλαστικό στο λεβιέ έσπασε, οι δείκτες στο καντράν ενώ το χεις σβηστό τρεμοπαίζουν. Είχε και άλλα χαζά αλλά έχω να το πάρω πάνω από χρόνο και ευτυχώς τα ξέχασα.
Συγκριτικά με το yaris προηγούμενης γενιάς ήταν πολύ κατώτερο ποιοτικά.
Το yaris cross για την τιμή του (πριν τις ανατιμήσεις) είναι τίμιο σε όλα και η ποιότητά του αποδεκτή. -
Οντως σκληρά πλαστικά αλλά τσικ δεν κάνουν. Εχω 45000 χλμ πλέον και είχα 47000 με το προηγούμενο το βενζίνης.
Επίσης τώρα έχει 9άρα οθόνη, λέντ, νάβι και γκρίπ από την βασική και αναδιπλούμενους. Εχει και καλύμματα στα πλαστικά, ενώ στην σάιν και πάνω έχει και ωραία καθίσματα.
Οχι το γιάρις κρός δεν είναι πιο ποιοτικό μέσα.
-
@panos2171 said in Toyota Yaris Cross:
Συγκριτικά με το yaris προηγούμενης γενιάς ήταν πολύ κατώτερο ποιοτικά.
Το yaris cross για την τιμή του (πριν τις ανατιμήσεις) είναι τίμιο σε όλα και η ποιότητά του αποδεκτή.Το προηγούμενο γιαρις είναι πιο ποιοτικό από το τωρινο και το YC.
Το έχω ξαναγράψει.Το ότι είναι τίμιο σε μια τιμή που σήμερα δεν υπάρχει δεν συνιστά επιχείρημα.
3000 ευρώ πάνω από το λανσάρισμα έχει ήδη πάρει.
Ακόμα και η εισαγωγική έκδοση πάει 23 πια. -
@lap said in Toyota Yaris Cross:
Ενώ αυτό ειναι ποιοτικό;
Έχετε μπει ποτέ μέσα σε ένα τέτοιο;Πιο πλαστικουρα κούφια δεν έχει.
Σαφέστατα πιο ωραίο το yaris cross ιδιαίτερα σχεδιαστικά στο εσωτερικό του.
Πρέπει να αστειεύεσαι.
-
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
Ο ορισμός εχει αλλάξει
UAP Unidentified Anomalous Phenomena
https://science.nasa.gov/uapΤο YC -μεχρι να οδηγήσει κάποιος tesla- είναι UAP ιδίως οταν κάποιος δει την κατανάλωση , γουρλώνει τα μάτια!
ΣΩΣΤΟΣ!!!
-
Καλημέρα σας. Το αμάξι έχει έρθει Ελλάδα 15/03/2023 το εξοφλήσαμε την ίδια μέρα, ρε παιδιά πόσες μέρες θέλει μέχρι την παράδοση σε εμάς. (16/03 γενική απεργία ΑΔΕΔΥ).
Ευχαριστώ -
Ο ορισμός εχει αλλάξει
UAP Unidentified Anomalous Phenomena
https://science.nasa.gov/uapΤο YC -μεχρι να οδηγήσει κάποιος tesla- είναι UAP ιδίως οταν κάποιος δει την κατανάλωση , γουρλώνει τα μάτια!
Νόσος Graves-Yaris! -
-
-
αν υπήρχαν Ελλάδα τα έβαζα μόνο και μόνο για τα καγκουρό!
-
@tasosgeo said in Toyota Yaris Cross:
Καλημέρα σας. Το αμάξι έχει έρθει Ελλάδα 15/03/2023 το εξοφλήσαμε την ίδια μέρα, ρε παιδιά πόσες μέρες θέλει μέχρι την παράδοση σε εμάς. (16/03 γενική απεργία ΑΔΕΔΥ).
ΕυχαριστώΜέχρι 12 εργασιμες γραφει το χαρτί της παραγγελίας!
-
δεν θα πω ψέματα , από αυτη την γωνία και με αυτη την ζάντα κατι γίνεται σε εμφανιση. Και το πίσω μέρος του δεν το βρίσκω έτσι και αλλιώς χάλια, καλούλι είναι. Στο μπροστα όμως τα χαλάμε αρκετά ως πολύ.....
-
#mono_photo
ουσια τπτ για εκτος
ρε, ειπαμε ειναι βι εφ εμ
επειδη καθε δευτερα αναρωτιοσαστε τι φταιξατε και θετε κατι αλλο, οχι δεν γινεται, μην ονειρευοσαστε βουνα, να βλεπετε καταναλωση -
@gatoz said in Toyota Yaris Cross:
#mono_photo
ουσια τπτ για εκτος
ρε, ειπαμε ειναι βι εφ εμ
επειδη καθε δευτερα αναρωτιοσαστε τι φταιξατε και θετε κατι αλλο, οχι δεν γινεται, μην ονειρευοσαστε βουνα, να βλεπετε καταναλωσηΛοιπών long story short οπως λενε κ στο χωριό μου, ακυρωσα παραγγελία 11/2022 για τους εξης λόγους:
1> Όχι γιατί το αυτοκίνητο είναι φτηνιάρικο για τον μέσο αγοραστή στον οποίο απευθύνεται... έλεος παιδιά, ούτε σχεδιαστικά από έξω ούτε από μέσα δεν εμπνέει κάτι τέτοιο, συμφωνώ ότι δεν έχει το εμφατικό style του 2008, ακόμα και το πλούσιο σαλόνι μέσα αλλά μέχρι εκεί. Βέβαια το ότι δεν έχει φωτισμό καμπίνας ή μπαταρία που σε θέση στάθμευσης να υποστηρίζει την μέση χρήση είναι κάτι ιδιαίτερα ενοχλητικό (για εμένα τουλάχιστον) θα μπορούσα να πώ και απαράδεκτο - αλλά δεν είναι κάτι που θα σε κάνει από μόνο του να πας σε εναλλακτική με +5 k.
2> Δεν το έχω άμεση ανάγκη, δηλαδή το αυτοκινητάκι που έχω που πλησιάζει τα 15 έτη θεωρώ ότι είναι στην καλύτερη φάση οικονομικής απόδοσης - με το ζόρι χρειάζεται σέρβις κάθε χρόνο (200 ευρώ) και για τα χιλιόμετρα που κάνω πληρώνω 60 ευρώ βενζίνη το μήνα ... δηλαδή 800 το χρόνο.
Το αυτοκίνητο αυτό μπορεί κάλλιστα να βγάλει αλλά 5-10 χρόνια.3> Μην θεωρήσετε ότι είμαι κατώτερου εισοδήματος οπότε και "ξένου" στην μέση νοοτροπία - είμαι στα 45 έχω αγοράσει αρκετά αυτοκίνητα.. μεταξύ τον οποίων το προηγούμενο KIA sportage (με πολλους απο εσας είχαμε και συζητήσεις στο διπλα φορουμ πριν απο 2 χρονάκια), vw polo peugeot, seat κτλ
4> Είμαι άνθρωπος που δουλεύει σε μεγάλη εταιρία τεχνολογίας και δεν με ενθουσιάζει η "υβριδική" τεχνολογία, σε βαθμό που θα με κάνει να δώσω 23k και να χάνω λεφτά κάθε χρόνο ..ειδικά με την εισαγωγή των ηλεκτρικών.. σε αξία υποτίμησης της επένδυσης μου... για να κερδίζω σε τίποτα ... Δεν κερδίζεις διότι κάθε χρόνο χάνεις από τα 23k ...
5> Κάποτε άλλαζα αυτοκίνητα κάθε 4-5 χρόνια αλλά στην παρούσα κ οικονομική συγκυρία εκτιμώ και την προθεσμιακή κατάθεση με ευελιξία ... επίσης έχω και την ευκαιρία με 200 ευρώ να νοικιάζω διαφορετικές αμαξάρες (και ηλεκτρικές) στις άδειες μου ώστε με την οικογένεια να πηγαίνουμε ταξίδια.
Toyota Yaris Cross