-
Fanis75 καλοταξιδο φιλε ευχομαι .Συγνωμη αλλα τωρα το ειδα πως παρελαβες.
Αντε τωρα θελει στρωσιμο ξερεις 380 και 380=740 μια χαρα το στρωνεις Αθηνα Αρτα -
Αυτό το αυτοκίνητο που προβάλλεται ως Yaris Cross είναι έκδοση του Yaris ή ξεχωριστό μοντέλο της Toyota πάνω στο πλαίσιο του Yaris;
Όσα έχω πετύχει στο δρόμο το λογότυπο πίσω λέει Yaris. Δεν έχει αναφορά (λογότυπο) Cross. Θεωρείται ότι στην ουσία είναι ένα Yaris;
Η άδεια κυκλοφορίας γράφει σκέτο Yaris;
Στο C3 Aircross πάντως εκτός από τα λογότυπα και η άδεια έγραφε C3 Aircross οπότε υπήρχε διαφοροποίηση από το μικρό C3.
-
@storm said in Toyota Yaris Cross:
Αυτό το αυτοκίνητο που προβάλλεται ως Yaris Cross είναι έκδοση του Yaris ή ξεχωριστό μοντέλο της Toyota πάνω στο πλαίσιο του Yaris;
Όσα έχω πετύχει στο δρόμο το λογότυπο πίσω λέει Yaris. Δεν έχει αναφορά (λογότυπο) Cross. Θεωρείται ότι στην ουσία είναι ένα Yaris;
Η άδεια κυκλοφορίας γράφει σκέτο Yaris;
Στο C3 Aircross πάντως εκτός από τα λογότυπα και η άδεια έγραφε C3 Aircross οπότε υπήρχε διαφοροποίηση από το μικρό C3.
Εσυ πως νομίζεις οτι πήρα φουλ υβριδικό με κάτω απο 21000€ ;
Κόβουν το σηματάκι cross ,την πλαφονιέρα πίσω, κάτι λαμπάκια / κρυφούς φωτισμούς κλπ
αλλα εχει full range acc, έτσι να παίρνουμε μια γεύση απο αυτόνομη οδήγησηναι στην άδεια γράφει TOYOTA YARIS CROSS
-
ή ξεχωριστό μοντέλο της Toyota πάνω στο πλαίσιο του Yaris;
Αυτό που λες εδω. Ξεχωριστό μοντέλο βασισμένο στο Γιαρις χατσμπακ. Οπως το Πουμα στο Φιεστα, το Τ κροσς στο Πόλο κλπ.
-
Ολα σχεδόν τα B-suv σε όλους τους κατασκευαστες στο αντίστοιχο πάτωμα του B segment μοντελου της εταιρείας βασίζονται.
Πως θα μπορούσε να είναι αλλιώς? Το κόστος εξέλιξης είναι τεράστιο. Δεν συμφέρει να εξελίξουν κάτι καινούργιο όταν υπάρχει κάτι έτοιμο που μπορούν να βασιστούν
-
Ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις. Θεωρώ τσιπιά να μην έχει ένα λογότυπο που να το ξεχωρίζει από το Yaris.
Εκτός των άλλων μπερδεύει και το αγοραστικό κοινό.
-
Ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις. Θεωρώ τσιπιά να μην έχει ένα λογότυπο που να το ξεχωρίζει από το Yaris.
ε καλά με 5 ευρώ το βάζεις εσυ. Εχουν κόψει από παντού. Το θέμα είναι ότι είναι αμάξι ουσίας με τα απαραίτητα.
VFM και οικονομία. Χεστηκε ο αγοραστης της βασικής εκδοσης του yaris για πλαφονιέρα πίσω και σηματάκι και και. Τα απολύτως απαραίτητα με σκληρά πλαστικά αλλά παίρνεις Full hybrid τεχνολογία με απιστευτη οικονομία καυσίμου με σχεδόν 20Κ. Κανένας άλλος δεν το πλησιάζει καν γιαυτο πουλάει σαν τρελό
Ισα ισα που οι πλούσιες εκδόσεις για μενα στο συγκεκριμένο μοντέλο που τα έχουν όλα δεν βγάζουν νόημα όταν πλησιάζουν τα 30Κ. Εκεί σταματαει να είναι VFM και (για μένα πάντα) υπάρχουν ανταγωνιστικά πολύ καλύτερα σε αλλους τομείς εκτός της οικονομίας και της χαμηλής τιμής που είναι το μέγιστο οπλο του μοντέλου!!!!
respect από μένα στην Toyota σε αυτα τα πράγματα. Ξέρει τι θέλει ο αγοραστης πιο πολύ και του το δίνει. Αν έκρινε ότι η μεγαλη μερίδα αγοραστων θα έδιναν περισσότερα χρήματα και ήθελαν περισσότερα θα έβγαζε κάτι άλλο. Ξέρει τι κάνει πολύ καλύτερα από τον καθένα αποδεδειγμένα
ΥΓ Σιχαμένη Toyota σε μισώ
-
Έχει στις πίσω πόρτες κάτω κοντά στα μαρσπιέ ένα λογότυπο...
-
@cirus said in Toyota Yaris Cross:
ε καλά με 5 ευρώ το βάζεις εσυ. Εχουν κόψει από παντού. Το θέμα είναι ότι είναι αμάξι ουσίας με τα απαραίτητα.
VFM και οικονομία. Χεστηκε ο αγοραστης της βασικής εκδοσης του yaris για πλαφονιέρα πίσω και σηματάκι και και. Τα απολύτως απαραίτητα με σκληρά πλαστικά αλλά παίρνεις Full hybrid τεχνολογία με απιστευτη οικονομία καυσίμου με σχεδόν 20Κ. Κανένας άλλος δεν το πλησιάζει καν γιαυτο πουλάει σαν τρελό
Ισα ισα που οι πλούσιες εκδόσεις για μενα στο συγκεκριμένο μοντέλο που τα έχουν όλα δεν βγάζουν νόημα όταν πλησιάζουν τα 30Κ. Εκεί σταματαει να είναι VFM και (για μένα πάντα) υπάρχουν ανταγωνιστικά πολύ καλύτερα σε αλλους τομείς εκτός της οικονομίας και της χαμηλής τιμής που είναι το μέγιστο οπλο του μοντέλου!!!!
respect από μένα στην Toyota σε αυτα τα πράγματα. Ξέρει τι θέλει ο αγοραστης πιο πολύ και του το δίνει. Αν έκρινε ότι η μεγαλη μερίδα αγοραστων θα έδιναν περισσότερα χρήματα και ήθελαν περισσότερα θα έβγαζε κάτι άλλο. Ξέρει τι κάνει πολύ καλύτερα από τον καθένα αποδεδειγμένα
ΥΓ Σιχαμένη Toyota σε μισώ
Στο Vitara το All Grip δεν το δίνουν στο αντίστοιχο επίσης.. κόβουν όπου μπορούν οι budget Ιάπωνες..
13.36€ , φαντάζομαι το Toyota θα κάνει κάνα 20αρικο!
https://auto.suzuki.gr/accessories/vitara/esoteriko/5a94181f8d34752107b8a2a8
-
@dublin said in Toyota Yaris Cross:
βαζεις ένα που τρώει μπανάνες. σιγά μην βάλεις το αυθεντικό
Ο θείος Αλής έχει ότι θες σε τετοιες χαζομάρες
-
Σιγά μην περίμενε η Toyota να σωθεί από ένα σήμα.
Ούτως ή άλλως το γράφει στα πλάγια σε ολόκληρο ένθετο και από τις δύο πλευρές.
Μια χαρά std εξοπλισμό έχει το YC από τη βασική του έκδοση, όπως και όλα τα σύγχρονα Toyota, ειδικά στις υβριδικές εκδόσεις τους.
Συγκρίνετε με τα αντίστοιχα (premium/ψευδοpremium) ευρωπαϊκά και θα καταλάβετε. -
@georgekn said in Toyota Yaris Cross:
Έχει στις πίσω πόρτες κάτω κοντά στα μαρσπιέ ένα λογότυπο...
Δεν το έχω δει.
-
Το θέμα είναι ότι είναι αμάξι ουσίας με τα απαραίτητα.
VFM και οικονομία.Έχω άλλη άποψη, αλλά πλέον δεν γράφω απόψεις για αυτοκίνητα (όπως και για πολλά άλλα), οπότε συνεχίστε...
-
@dublin said in Toyota Yaris Cross:
βαζεις ένα που τρώει μπανάνες. σιγά μην βάλεις το αυθεντικό
Ο θείος Αλής έχει ότι θες σε τετοιες χαζομάρες
Χαχα! Ο δικός μου είναι φανατικός Suzukis! Να φανταστείς δεν του το κάνανε δώρο! Χαχα
-
VFM και οικονομία.Έχω άλλη άποψη, αλλά πλέον δεν γράφω απόψεις για αυτοκίνητα (όπως και για πολλά άλλα), οπότε συνεχίστε...
Εγω θελω να τις διαβάζω τις απόψεις σου.
-
ολες οι απόψεις δεκτές.
εδώ απόψεις ανταλάσουμε, δεν υπάρχει φωτεινος παντογνώστης ούτε υπάρχει λάθος και σωστό τις περισσότερες φορές. Ο καθένας έχει τις δικές του. Αν δεν θες να γραψεις την δική σου πραγματικα δεν το καταλαβαίνω καθόλου (αφού ο κύριος λόγος της υπαρξης forum αυτός είναι) αλλά so be it. whatever
-
Παιδιά πια το σκέφτομαι σοβαρά.
Αν έρθει σύντομα όπως μου λέμε το κρος θα το παραλάβω και θα το βγάλω με 20 χλμ την επόμενη μέρα για πώληση.
Θα ειναι το ευκολότερο χιλιάρικο στη ζωή μου (για το φορουμ θα κάνω καλύτερη τιμή).
Είναι απίστευτο αυτό που γίνεται.
Περνάω από γνωστή αντιπροσωπεία εδώ κοντά και με πιάνει ο πωλητής αμέσως να δω ένα πέρλα bi-tone adventure με όλο τον κατάλογο αξεσουάρ πάνω και 11 χιλιάδες χλμ στα 29 χιλιάρικα ανταλλαγή με
Corolla cross.
Σχετικά ταλαιπωρημένο για τα γούστα. Πολύ μπίχλα μέσα. Κανας σιχαμενος χοντρός θα ήταν ο ιδιοκτήτης γιατί το σημείο που ακουμπάς στην πόρτα φαινόταν αν όχι ξέφτισμενο, γεμάτο μπίχλα. Θα το κάνω βιολογικό μου είπε.
Όσο να το σκεφτώ το πήρε ζευγάρι μεσηλίκων για την κυρία.
Ο απόλυτος κράχτης.
Και φυσικα η απάντηση στην ερώτηση μα τόσο κάνει τώρα, είναι ναι αλλά σε 12 μήνες που θα έρθει το καινούργιο θα έχει 2 χιλιάδες ευρω πάνω.
3 αυξήσεις θα πάρει μου είπε !!!!Όσοι αγοράσατε πουλήστε τώρα που μπορείτε.
Πολύ πλαστικούρα και τζαπανιλα το αμάξι. -
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
Παιδιά πια το σκέφτομαι σοβαρά...
Όσοι αγοράσατε πουλήστε τώρα που μπορείτε.
Πολύ πλαστικούρα και τζαπανιλα το αμάξι.Έπρεπε να είχα παραγγείλει δύο ... να σου πουλήσω το ενα
-
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
Παιδιά πια το σκέφτομαι σοβαρά...
Όσοι αγοράσατε πουλήστε τώρα που μπορείτε.
Πολύ πλαστικούρα και τζαπανιλα το αμάξι.Έπρεπε να είχα παραγγείλει δύο ... να σου πουλήσω το ενα
Περα από την πλάκα το γιαρις του 2016 που έχουμε έχει πιο καλη απτή ποιότητα.
Και να πω την αμαρτία μου μετά τη bmw η απτή ποιότητα είναι τοπ στη λίστα μου.
Επίσης αυτό που δεν το μπορώ καθόλου είναι η θέση οδηγησης. Κάθεσαι πολύ χαμηλά. Εγώ θέλω να το καβαλαω σαν άλογο το αμάξι.
Σε σχέση με το απλο γιαρις δεν έχεις την ίδια εποπτεία του αυτοκινήτου.
Δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω.
Έπρεπε να το είχα ήδη ακυρώσει για να το πάρω απόφαση. -
Παιδιά πια το σκέφτομαι σοβαρά.
Αν έρθει σύντομα όπως μου λέμε το κρος θα το παραλάβω και θα το βγάλω με 20 χλμ την επόμενη μέρα για πώληση.
Θα ειναι το ευκολότερο χιλιάρικο στη ζωή μου (για το φορουμ θα κάνω καλύτερη τιμή).
Είναι απίστευτο αυτό που γίνεται.
Περνάω από γνωστή αντιπροσωπεία εδώ κοντά και με πιάνει ο πωλητής αμέσως να δω ένα πέρλα bi-tone adventure με όλο τον κατάλογο αξεσουάρ πάνω και 11 χιλιάδες χλμ στα 29 χιλιάρικα ανταλλαγή με
Corolla cross.
Σχετικά ταλαιπωρημένο για τα γούστα. Πολύ μπίχλα μέσα. Κανας σιχαμενος χοντρός θα ήταν ο ιδιοκτήτης γιατί το σημείο που ακουμπάς στην πόρτα φαινόταν αν όχι ξέφτισμενο, γεμάτο μπίχλα. Θα το κάνω βιολογικό μου είπε.
Όσο να το σκεφτώ το πήρε ζευγάρι μεσηλίκων για την κυρία.
Ο απόλυτος κράχτης.
Και φυσικα η απάντηση στην ερώτηση μα τόσο κάνει τώρα, είναι ναι αλλά σε 12 μήνες που θα έρθει το καινούργιο θα έχει 2 χιλιάδες ευρω πάνω.
3 αυξήσεις θα πάρει μου είπε !!!!Όσοι αγοράσατε πουλήστε τώρα που μπορείτε.
Πολύ πλαστικούρα και τζαπανιλα το αμάξι.Πήγε ακριβώς στο target group του!
Συνταξιούχα η μανδαμ;!
Toyota Yaris Cross