-
@mastoras78 said in Toyota Yaris Cross:
Ρε Φάνη τι σχέση έχει το γιάρι το χάιμπριντ το αντικούκου με το GR το Yaris ?
Καμία σχέση! Αλλά δεν το διευκρίνησες, ανέφερες γενικά για Γιάρις και έτσι βρήκα ευκαιρία α ανεβάσω και την φώτο που έβγαλα όταν παρέλαβα το δικό μου και να στην πω.....χαχαχα!!
Παρακαλώ να επανέλθουμε εντός θέματος όμως....εδώ μιλάμε για το υπερατού YARIS CROSS
-
Φάνη καλοτάξιδο, καλότυχο και απροβλημάτιστο.
Yaris Cross λοιπόν. Η γυναίκα σου πήρε το τέλειο ... γυναικείο αυτοκίνητο! -
Ουπς! Αυτά παθαίνει κάποιος όταν διαβάζει στο φόρουμ δυο-τρία θέματα. Και άλλο Toyota; Ε ρε χαρές οι μέτοχοι. Πετάνε οι πωλήσεις.
Καλοτάξιδο @fanis75, καλή επιλογή. Την εγκρίνει και ο Motis...
-
@storm said in Toyota Yaris Cross:
Ουπς! Αυτά παθαίνει κάποιος όταν διαβάζει στο φόρουμ δυο-τρία θέματα. Και άλλο Toyota; Ε ρε χαρές οι μέτοχοι. Πετάνε οι πωλήσεις.
Καλοτάξιδο @fanis75, καλή επιλογή. Την εγκρίνει και ο Motis...
Αχαχαχα!!! Μακριά από εμένα οι μέτοχοι....αδιάφοροι μου είναι.
Ο Μότης είναι βλάκας (για να το πω ευγενικά) οπότε η γνώμη του όχι απλά μου είναι αδιάφορη αλλά και ενοχλητική και ψάχνει και χορηγούς.
-
Καλόταξιδο Φανη να το χαρείτε
-
Καλοτάξιδο κι από μένα Φάνη!
Περιμένω να δω τώρα 0-100 και 0-400 μέτρα ανάμεσα στα δύο θηρία...
Ε συγγνώμη, περιμένω να δω αγώνα κατανάλωσης Fanis vs Wife.
-
Καλοτάξιδο Φάνη!!Πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα να έχετε!!
-
Σας ευχαριστώ όλους!!!
@realzeus said in Toyota Yaris Cross:
Περιμένω να δω τώρα 0-100 και 0-400 μέτρα ανάμεσα στα δύο θηρία...
Ε συγγνώμη, περιμένω να δω αγώνα κατανάλωσης Fanis vs Wife.
Αχαχαχα....!!! 0-100 να σου δείξω, κατανάλωση δεν με ενδιαφέρει. Μου αρκεί ότι καίνε τα μισά (give or take) απο τις άλλες εναλλακτικές, με τα χλμ που κάνει η σύζυγος. Αλλά να ξέρεις έχει πιο βαρύ πόδι από εμένα, θέλει να ξεκινάει 1η στα φανάρια.
-
Καλοτάξιδο, να το χαρείτε!!
Πες μας εντυπώσεις μετά από κάποιο εύλογο διάστημα -
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
Παραλάβαμε και εμείς (για την σύζυγο) το Yaris Cross.
συγκλονιστικό χρώμα! καλοτάξιδο! (τώρα το είδα)
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
συγκλονιστικό χρώμα! καλοτάξιδο!
Κάνε της δώρο στην επέτειο γάμου, χρυσές ζαντουλες (brass gold οπως το λένε στο χωριό μου). Θα λυγίσει με τέτοιο ρομαντικό δώρο 🧡
-
Καλό ταξίδι κ από μένα, να σας δώσει όμορφες αναμνήσεις.
Η corolla θα έχει καλύτερη ποιότητας κύλισης για ταξίδια νομίζω.
Αφού περάσει καιρός θα έχει ενδιαφέρον τι θα προτιμάτε για τις μικρές μετακινήσεις πόλη κ γύρω από αυτήν.Κ εσύ κ το κορίτσι με την έννοια ότι τα έχει οδηγήσει κ τα δυο.
Η κατανάλωση δεν την υπολογίζω για διάφορα, σε συνολική αίσθηση με την ευκολία κ ζωηραδα.
Πχ για εμένα η Corolla είναι λίγο αργή να το πω όχι ζωηρή... -
Φάνη καλοταξιδο. Να το χαρείτε.
-
Καλημέρα, ήρθε κ το δικό μου αλλά θέλει μιαμιση βδομάδα για τις πινακίδες.. το μηχανολογικό στο Ηράκλειο είναι για κλάματα ! Πείτε με παράξενο/περίεργο αλλά διάλεξα την απλή έκδοση για το καντράν (κυάλια) κ το μπεζ πλαστικό που πάει κατά μήκος κάτω απ' την οθόνη σχεδόν! Ε αυτό το πλαστικό είναι γρι πλέον κ μου την έσπασε!!!
-
@xrist0s4 said in Toyota Yaris Cross:
Καλημέρα, ήρθε κ το δικό μου αλλά θέλει μιαμιση βδομάδα για τις πινακίδες.. το μηχανολογικό στο Ηράκλειο είναι για κλάματα ! Πείτε με παράξενο/περίεργο αλλά διάλεξα την απλή έκδοση για το καντράν (κυάλια) κ το μπεζ πλαστικό που πάει κατά μήκος κάτω απ' την οθόνη σχεδόν! Ε αυτό το πλαστικό είναι γρι πλέον κ μου την έσπασε!!!
Μπεεεζ? Ανοιχτο γκρι ηταν... Και παει τελεια με τα ασημι ματ γυρω του αντι τα piano black που θα ηταν γεματα με γρατζουνιες (σε λιγο καιρο) και την ανακλαση του φωτοσ σαν να ησουν σε club η Γαλλικο αντιστοιχο B-SUV...
-
@city-pop said in Toyota Yaris Cross:
Μπεεεζ? Ανοιχτο γκρι ηταν... Και παει τελεια με τα ασημι ματ γυρω του αντι τα piano black που θα ηταν γεματα με γρατζουνιες (σε λιγο καιρο) και την ανακλαση του φωτοσ σαν να ησουν σε club η Γαλλικο αντιστοιχο B-SUV...
Καλοριζικο!!! Και σε 'σενα... Επιτελους ολοι ενας ενας το εχετε στα 'χερια' σας...
-
Καλοτάξιδο !
Το εχω πεί απο τον Νοέμβριο που παρέλαβα το δικό μου , εχει γίνει όλο το ταμπλό ενα χρώμα , ανθρακί . Μου αρέσουν τα σιρίτια και τα διακοσμητικά σε αυτό το σατινέ ασημί κάνουν όμορφη αντίθεση , μαζί με την ανοικτόχρωμη οροφή συνθέτουν ενα απλό αλλα οχι φθηνιάρικο εσωτερικό. -
@city-pop said in Toyota Yaris Cross:
Μπεεεζ? Ανοιχτο γκρι ηταν...
Tελος το ανοιχτό γκρι εδώ και αρκετούς μήνες, όλα πλέον έχουν δυστυχώς το σκούρο (μαύρο) εστερικό. Και εμείς ένα λόγος για την Active ήταν η δχρωμία του εσωτερικού με πιο ανοιχτά χρώματα, αλλά το σταμάτησαν, μάλλον για πιο γρήγορη παραγωγή.
-
Ευχαριστώ, από Δεκέμβριο του 21 το περίμενα .. Μπεζ ήταν μέχρι πέρσι,το έχει κ ένας γείτονας!
-
Στην πόλη το αυτοκίνητο είναι λογικά μια χαρά, πως είναι όμως στον αυτοκινητοδρομο;
Δεν αναφέρομαι σε ρεπριζ, αλλα σε σταθερότητα, κατανάλωση, θόρυβο αεροδυναμικό και της μηχανής σε ταχύτητες έως 140χλμ/ωρα κλπ
Toyota Yaris Cross