-
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
2,5 ωρες για 160 χλμ είναι κουραστικό βρε συ Τάσο.
Πεταμένος χρόνοςΠιο πολύ κουράστηκα με το X3 που πήγαινα συνέχεια 140-160 την Κυριακή στο πάνω κάτω Θεσσαλονίκη Διδυμότειχο, σήμερα ήταν τουριστική βόλτα από Πλαταμώνα Τέμπη.
-
@pgp737ng said in Toyota Yaris Cross:
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
……
Επειδή πήγαινα με τα όρια γλίτωσα μπλόκο με ραντάρ πριν το κάστρο του ΠλαταμώναΣτο ΣΕΑ?
Όχι στον παράδρομο στην μεγάλη ευθεία πριν το κάστρο.
-
@gatoz said in Toyota Yaris Cross:
καθε φορα που μπαινεις στο αμαξι, μα καθε φορα καθως χανει τη ρυθμιση, πρεπει να τους βαζεις στελνοντας τον μοχλο μια κατω. το οποιο προκαλει ταυτο...
.
.
#gallochrepiaΡε γατε γιατι να το βαζεις στο auto με το που μπεις στο αμαξι ? Αν χρειαστεις υαλοκαθαριστηρες το βαζεις εκεινη την στιγμη στο auto (μια κατω) .
-
@criuser said in Toyota Yaris Cross:
Το αιρκρος έχει ΜΟΝΟ auto στα φώτα, δηλαδή δεν έχει κλειστό , αυτόματο, μικρά, μεσαία και μεγάλα με κίνηση προς τα μέσα, αλλά αυτόματο, μικρά, μεσαία και μεγάλα με κίνηση προς τα μέσα, αφού τα αυτόματα φώτα είναι ΣΤΑΝΤΑΡ σε όλες τις εκδόσεις.
Το 207 εχει και auto και off . Τα υπολοιπα ειναι ιδια
-
@famas said in Toyota Yaris Cross:
@georgemit said in Toyota Yaris Cross:
Από σημερινή κουβέντα με συναδέλφισσα που διαθέτει yaris cross hybrid style και πηγαινοέρχεται σχεδόν καθημερινά Πετρούπολη - Λουτράκι...
Μέση κατανάλωση στην εθνική με 110 - 120 χλμ/ωρα 5,5 με 6.
Πόλη 4άρια.Ψηλό δεν είναι το 5,5-6 αναλογικά πάντα;
γιατί να είναι χαμηλότερο;
-
@groover1972 said in Toyota Yaris Cross:
Από σημερινή κουβέντα με συναδέλφισσα που διαθέτει yaris cross hybrid style και πηγαινοέρχεται σχεδόν καθημερινά Πετρούπολη - Λουτράκι...
Με βάση τα όσα διαβαζω από κατόχους περίμενα χαμηλότερο.
-
το style έχει λάστιχα 215/55/17 και το συγκεκριμένο πάει κάθε μέρα Λουτράκι οπότε δεν προκαλεί εντύπωση μια κατανάλωση 5,5 λίτρα
-
Με βάση τα όσα διαβαζω από κατόχους περίμενα χαμηλότερο.
Η κάτοχος πήρε λάθος Yaris , εφόσον πάει κάθε μέρα ΕΟ έπρεπε να πάρει το hatchback , η εξήγηση στο 12:50 παρακάτω ,ψηλό τετράγωνο σχήμα που δεν εχει καλή αεροδυναμική , τέλος πήρε λάθος έκδοση ,υπάρχει τίμημα για τα 215 /55 17 μπορεί και 0,5 λίτρα στα 100 ,φαίνεται και απο τους ρύπους της style.
Youtube VideoTo MazdaYaris με τις 15άρες ζάντες εχει 3,6 στα 100 πραγματικά (105 κοντερ) έναντι 4,9 του cross
Youtube Video -
@a65 said in Toyota Yaris Cross:
το style έχει λάστιχα 215/55/17 και το συγκεκριμένο πάει κάθε μέρα Λουτράκι οπότε δεν προκαλεί εντύπωση μια κατανάλωση 5,5 λίτρα
μα καλά είναι τα 5,5. εδώ το δικό μου που είναι mild τόσο κάνει.
-
και εδώ κάτω από 5.5 δεν πέφτει.. Εντάξει αν κινείσαι 80%στον εθνικό δεν θα πάρεις υβριδικό..
https://m.youtube.com/watch?v=nBtm3onu3cM&t=12s -
Εντάξει ρε παιδιά , πόσο λιγότερο δηλαδή να κάψει στην ΕΟ ;
Πάρα πολύ καλή είναι αυτή η κατανάλωση.Επειδή δεν είναι diesel δηλαδή που πληρώνει φθηνότερα το καύσιμο το λέτε;
Και πάλι όμως με το κέρδος που θα έχει εντός πόλης ακόμη και για το 20% του συνόλου στην περίπτωση αυτή κατά μ.ο στα ίδια θα έρχεται περίπου με τον ματρακά.
Kαι 10-20% ας πούμε παραπάνω να κοστίζει η μετακίνηση σε αυτές τις συνθήκες με το ΥC η γενικότερη ποιότητα της υβριδικότητας αντισταθμίζει την εμπειρία χρήσης με τον ματρακά με το δεξί χέρι κολλημένο στον λεβιέ των ταχυτήτων ακόμη και για το 20% των συνολικών χιλιομέτρων μέχρι να βγείς στην ΕΟ.
-
Με κάλεσαν σήμερα από Toyota Hellas, ότι θέλουν τη συγκατάθεση μου ώστε να δημιουργηθεί λογαριασμός χρήστη στο My Toyota και να συνδεθεί με την παραγγελία μου. Έτσι θα έχω πληροφορίες σχετικά με την εξέλιξη της και αναμενόμενη ημερομηνία άφιξης.
Το θεωρώ καλή κίνηση και θα περίμενα να είχε γίνει από την αρχή της παραγγελίας αλλά έστω και τώρα είναι θετικό.
-
Υποθέτω μετά το 5,5 θα έχει ερωτηματικό. Αν είναι ερώτηση αυτό εξαρτάται από τον ιδιοκτήτη άμα του φαίνεται πολύ το δίνει και παίρνει άλλο αυτοκίνητο
Αλλά ποιο SUV 1260 κιλά καίει λιγότερο? -
Υποθέτω μετά το 5,5 θα έχει ερωτηματικό. Αν είναι ερώτηση αυτό εξαρτάται από τον ιδιοκτήτη άμα του φαίνεται πολύ το δίνει και παίρνει άλλο αυτοκίνητο
Αλλά ποιο SUV 1260 κιλά καίει λιγότερο?μπορείς να αναδιατυπωσεις; δεν το κατάλαβα
-
μπορείς να αναδιατυπωσεις; δεν το κατάλαβα
οκ το πάμε από την αρχή.
λέει ένας κάτοχος style έχει κατανάλωση 4 στη πόλη και 5.5-6 ΕΟ και απαντάω ότι είναι λογικό εφόσον έχω κι εγώ style (awd) και έχω ίδιες καταναλώσεις.
στο ρεζουμέ είμαι ευχαριστημένος γιατί το προηγούμενο αυτοκίνητο έκαιγε 12-14, άμα κάποιος δεν είναι ευχαριστημένος το πουλάει και παίρνει άλλο. -
μπορείς να αναδιατυπωσεις; δεν το κατάλαβα
οκ το πάμε από την αρχή.
λέει ένας κάτοχος style έχει κατανάλωση 4 στη πόλη και 5.5-6 ΕΟ και απαντάω ότι είναι λογικό εφόσον έχω κι εγώ style (awd) και έχω ίδιες καταναλώσεις.
στο ρεζουμέ είμαι ευχαριστημένος γιατί το προηγούμενο αυτοκίνητο έκαιγε 12-14, άμα κάποιος δεν είναι ευχαριστημένος το πουλάει και παίρνει άλλο.σωστά
-
Θα ηθελα να ρωτησω αν εχει βαλει καποιος πανοραμικη οροφη στο αμαξι και με τι κόστος?
-
@giatros01 said in Toyota Yaris Cross:
Θα ηθελα να ρωτησω αν εχει βαλει καποιος πανοραμικη οροφη στο αμαξι και με τι κόστος?
Λίγα έχουν έρθει. Κόστος 1000 ευρώ. Μπαίνει από style και πάνω.
Δεν είναι ανοιχτή αλλά επειδή βάζουν ένα απαίσιο σκοτεινό γκρι ως ταπετσαρία λες και ειναι Μ πακ BMW, το γυαλί φωτίζει -
Δεν είναι ανοιχτή αλλά επειδή βάζουν ένα απαίσιο σκοτεινό γκρι ως ταπετσαρία λες και ειναι Μ πακ BMW, το γυαλί φωτίζειΠρέπει το αυτοκινητο να ειναι Bitone ή και οχι
Ειδα καποια βιντεο που δειχνουν οτι ο ουρανός του αυτοκινητου δεν ειναι και πολυ σταθερός -
Δεν είναι ανοιχτή αλλά επειδή βάζουν ένα απαίσιο σκοτεινό γκρι ως ταπετσαρία λες και ειναι Μ πακ BMW, το γυαλί φωτίζειΠρέπει το αυτοκινητο να ειναι Bitone ή και οχι
Ειδα καποια βιντεο που δειχνουν οτι ο ουρανός του αυτοκινητου δεν ειναι και πολυ σταθερόςΠρέπει να είναι Style Bitone
O ουρανός δεν είναι σταθερός γιατί αυτά που βλέπεις είναι κουρτινάκια που αν εχεις ανοικτά παράθυρα "παίζουν"
είναι όμως πολύ ανθεκτικά αν κρίνω απο τα ολόιδια που εχω 9 χρόνια στο yaris του ΄14 και υποφέρουν πολλά απο τον γιο που το πάει 120 με ανοικτά τα παράθυρα και τα κουρτινάκια ανεπτυγμένα ... πατέρας!
Toyota Yaris Cross