-
Υποτίθεται παραγγέλθηκε ένα YC χάλκινο με παράδοση τον Σεπτέμβριο από στοκ εμπόρου που τα αναμένει.. του γκούντ του μπι τρού μου φαίνεται, να δούμε πώς θα πάει και αυτό
-
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
Υπάρχει μια βελτίωση στους χρονους όπως φαίνεται.
Όμως δεν υπάρχει κάποια σταθερά είτε σε χρωμα είτε σε εξοπλισμό να μπορείς να βγάλεις ένα παττερν.
Προσωπικά θα έβλεπα μια συντομότερη παράδοση σε όσους έχουν ανοιχτή τιμή γιατί κινδυνεύουν περισσότερο από νέα αύξηση και λίγο μικρότερη βελτίωση σε όσους έχουν κλειδωμένη.Νομιζω οτι στο θεμα των εκδοσεων οι ταπεινες και λογικα με μεγαλυτερο ογκο πωλησεων active hybrid οπως η δικη μου, εχουν σαν ταβανι για παραγωγη το 12μηνο, ουτε νωριτερα ουτε ομως και πολυ αργοτερα, οι πιο ακριβες φαινεται να μπαινουν παραγωγη νωριτερα ειδικα οσο περναει ο καιρος
Τελος και μακαρι να μην ειναι ιδεα μου, δεν βλέπω πια νεες αναφορες για το θεμα με το τριξιμο, μαλλον απο καποια παρτιδα και μετα διορθωθηκε οντως, οσοι το το εχουν παντως δεν φαινεται να τους το εχουν λυσει ακομα ρε γμτ
-
@mastoras78 said in Toyota Yaris Cross:
Υποτίθεται παραγγέλθηκε ένα YC χάλκινο με παράδοση τον Σεπτέμβριο από στοκ εμπόρου που τα αναμένει.. του γκούντ του μπι τρού μου φαίνεται, να δούμε πώς θα πάει και αυτό
Ένας ένας φεύγετε από SUZUKI και πηγαίνετε στη μαμα TOYOTA...
-
Έλα ρε συ! Πολύ καλό αν τηρηθεί. Είναι απογοητευτικό να βάζεις παραγγελία και να σου λένε 16 μήνες μετά με κίνδυνο να φας και 2-3 αυξήσεις μετά.
-
@pgp737ng said in Toyota Yaris Cross:
Το μόνο που μένει είναι να παραγγείλει και ο γάτος ένα LandCruiser !!!
Όταν βγάλει σχετική επιδότηση ο Κουλης, να είσαι σίγουρος lolllll
-
Λάθος μου που δε το διευκρίνησα.. Δεν είναι για εμένα, ο αδερφός μου το παρήγγειλε.
Το περιμένω να το καίω με αναπτήρα
-
Λάθος μου που δε το διευκρίνησα.. Δεν είναι για εμένα, ο αδερφός μου το παρήγγειλε.
Το περιμένω να το καίω με αναπτήρα
Κανείς δεν είναι τέλειος. Αδέρφια είναι, τα αγαπάμε.
-
Μειώνονται συνεχώς οι χρόνοι παράδοσης....ορισμένοι βέβαια συνεχίζουν αν λένε 18 μήνες (ενώ ειναι μαξ 8 ) για να δικαιολογήσουν την επιλογή τους...χαχα!!
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
Μειώνονται συνεχώς οι χρόνοι παράδοσης....ορισμένοι βέβαια συνεχίζουν αν λένε 18 μήνες (ενώ ειναι μαξ 8 ) για να δικαιολογήσουν την επιλογή τους...χαχα!!
Οι επίσημες ημερομηνίες σε παραγγελία σήμερα πάντως είναι ακόμα 12 μήνες. Προχθες ρώτησα για αλλαγή παραγγελίας σε active λόγω αυξήσεων και μου είπαν ότι ξαναπάς πίσω σε 2/2024.
Οποτε μένω σε ότι υπάρχει μέχρι τυχόν επόμενη αύξηση. Εκεί έχει δοθεί εντολή για άμεσο κόφτη.
Προσωπικά ο χρόνος αναμονής δεν ήταν θέμα γιατί υπάρχει αυτοκίνητο. Αλλά οι αυξήσεις στο ενδιαμεσο είναι μεγάλο πρόβλημα επειδή χάνει το value for money το αμάξι. -
Οι επίσημες ημερομηνίες σε παραγγελία σήμερα πάντως είναι ακόμα 12 μήνες. Προχθες ρώτησα για αλλαγή παραγγελίας σε active λόγω αυξήσεων και μου είπαν ότι ξαναπάς πίσω σε 2/2024.
Αλλά οι αυξήσεις στο ενδιαμεσο είναι μεγάλο πρόβλημα επειδή χάνει το value for money το αμάξι.Το σύστημα δείχνει ό,τι δείχνει....το θέμα είναι τι πραγματικά συμβαίνει και αυτό έχει σημασία.
Λογικά δεν θα πάρει άλλη αύξηση σύντομα. Παραδοσιακά εαν δεις οι αυξήσεις της Τογιότα είναι κάπου τέλος έτους / αρχές επομένου και μετά αρχές καλοκαιριού. Όσο για το VFM, σωστό αλλά εαν αυξάνονται όλα, τότε πάλι είναι VFM συγκριτικά όμως και όχι απόλυτα.
-
Παιδιά η πιο πλούσια έκδοση με τετρακίνηση ποσο κοστίζει?
-
@kostis20 said in Toyota Yaris Cross:
Πολλά....πάρα πολλά!! Καλύτερα πάρε την Κορόλα Κρός...χαχαχα!
€31.500 έχει με το μεταλλικό. Και εαν βάλεις και έξτρα τα υπόλοιπα συστήματα ασφαλείας και τους αισθητήρες πάρκινγκ εμπρός πίσω (είναι πακέτο αυτό) πάει στα €33.000. Μιλάω για την Adventure. Εαν πας στην Premier (που νομίζω ότι σταμάτησε όμως), πάς στα €33.600.
-
Φαντάζομαι οι χρόνοι βελτιώνονται και επειδή κάποιοι βαριούνται και ακυρώνουν. Δεν είναι και μικροί οι χρόνοι.
-
Αλλά οι αυξήσεις στο ενδιαμεσο είναι μεγάλο πρόβλημα επειδή χάνει το value for money το αμάξι.Το σύστημα δείχνει ό,τι δείχνει....το θέμα είναι τι πραγματικά συμβαίνει και αυτό έχει σημασία.
Λογικά δεν θα πάρει άλλη αύξηση σύντομα. Παραδοσιακά εαν δεις οι αυξήσεις της Τογιότα είναι κάπου τέλος έτους / αρχές επομένου και μετά αρχές καλοκαιριού. Όσο για το VFM, σωστό αλλά εαν αυξάνονται όλα, τότε πάλι είναι VFM συγκριτικά όμως και όχι απόλυτα.
Ναι δυο αυξήσεις το χρόνο παίρνει. Οποτε σκέψου κάποιον που παρήγγειλε τελος έτους να τρώει μια το Γενάρη και μια τον Ιούλιο. Και δεν είναι μικρες. Είναι 7-8 κατοστάρικα στο YC τη φορα.
-
Με ειδοποιήσαν οτι 16φεβρουαριου έρχεται Ελλαδα...Αντε να δουμε!!! 5 Δεκεμβριου 2021 εγινε η παραγγελία ...
-
Απο ολα αυτα που αναφερθηκαν το συμπερασμα ειναι αυτο που ειπε ο @iceman7 οτι ολα ειναι αναλογα τη χρήση και τον οδηγο!
Αυτη η οπαδικοτητα σε καυσιμα η εταιρειες αυτοκινητων μου φαινεται ανουσια (και επικινδυνη) στην πραξη, γιατι ολους αυτους τους μηνες παρατηρω ακραια συμπεριφορα * απο (παλαιοτερα) συμβατικα (που πολλες φορες με στεναχωρει και με φτανει στα ορια μου), σε αντιθεση με μια πολυ ωραια αυρα απο αλλα ΤΟΥΟΤΑ και καινουργια αυτοκινητα. Anyway...
Βρηκα μια αναλογη διαδρομη (και απο το καλοκαιρι, γιατι τωρα το χειμωνα καιει πιο πολυ το YC, η μεση εχει ανεβει στα 3,7 (εχω 23.000 χλμ))
Τον ΄΄φαγατε'' τον @monman2. Εκει στη Λαμπρακη ειχε και κατι πορτοκαλι κολωνακια στη μεση, αν θυμαμαι καλα. Οσες φορες επελεξα με το συμβατικο μου να αποφυγω το περιφεριακο ειτε για λογους κακοκαιριας η καποιου μποτιλιαρισματος λογο ατυχηματος οταν ηθελα να παω προς τα εκει, δεν ξερω αν ταλαιπωρηθηκα λιγοτερο.
Κραταω στοιχεια, αποκληση απο την αντλια δεν εχω εντοπισει. Θα ειναι δεκαδικοι αριθμοι...
- Διαβαση, παιδι, παιδια... Σταματας να περασουν γιατι δε σταματαει κανεις μα κανεις και αυτος που ακολουθει κανει προσπεραση (μεσα στη πολη) και εσυ πατας κορνα για να πονηρευτει το παιδι και να σταματησει και να μη το χτυπησει ο ασυνειδητος. 3 φορες στο ιδιο μερος απο το τοτε που εχω Ηybrid. Ποτε με το συμβατικο, τοσα χρονια.
-
€31.500 έχει με το μεταλλικό. Και εαν βάλεις και έξτρα τα υπόλοιπα συστήματα ασφαλείας και τους αισθητήρες πάρκινγκ εμπρός πίσω (είναι πακέτο αυτό) πάει στα €33.000. Μιλάω για την Adventure. Εαν πας στην Premier (που νομίζω ότι σταμάτησε όμως), πάς στα €33.600.
Δεν είναι για μένα .Ο καθηγητης το θέλει για δευτερο ,εχει και ένα Forester.
Tρελή τιμή ...Και εγω του είπα οτι κάνει γύρω στα 27.000. -
Και αν πάρεις ΚΤΕΛ θα κοιμάσαι κιόλας στα ταξίδια. Νομίζω Φάνη ότι πλέον δεν μιλάμε για καλές τιμές, έτσι δεν είναι; Και μη μου αρχίσετε τα περί τι παίρνεις με αυτά τα χρήματα...
-
@groover1972 said in Toyota Yaris Cross:
Νομίζω Φάνη ότι πλέον δεν μιλάμε για καλές τιμές, έτσι δεν είναι;
Προφανώς και δεν είναι καλές τιμές. Βασικά ποτέ δεν ήταν αυτές οι εκδόσεις, αλλά καταλαβαίνω όσους τις αγοράζουν. Και εγώ εαν μπορούσα τν τοπ θα αγόραζα, έτσι να υπάρχει.
-
καλησπερα σας....πιστευετε αξιζει τα λεφτα του???να το παραγγειλω????
Toyota Yaris Cross