-
@anergos13 said in Toyota Yaris Cross:
Εαν το Cross δεν ειχε να πατησει στην οικονομια που προσφερει ο υβριδικος κινητηρας στην πολη (ειδικα αυτη την περιοδο) ποιο θα ηταν το ιδιαιτερο χαρακτηριστικο που ξεχωριζει....?
Αντικειμενικά:
- Οδική συμπεριφορά. Και το διαπίστωσαν και άτομα τελείως αρνητικά προσκείμενα στο συγκεκριμένο...εαν θέλουν ας γράψουν πόσο καλό το βρήκαν. Η νέα πλατφόρμα είναι όντως πολύ καλή και σε αυτό το θέμα.
- Ποιότητα κύλισης (άνεση)
- 4κίνητη έκδοση
- Καλός εξοπλισμός από την βασική έκδοση με 8 αερόσακους (όταν άλλοι έχουν έξτρα τους πλευρικούς κεφαλής ή γονάτου!!) και μεγάλη σουίτα βοηθημάτων.
- Τιμή στο κάτω άκρο της κατηγορίας
- Εγγύηση/Αξιοπιστία
Υποκειμενικά (γενικά όχι για εμένα)
- Εμφάνιση, π.χ. στην γυναίκα μου αρέσει πολύ, εμένα μέτρια.
- Όνομα Τογιότα
- Ατμοσφαιρικό μοτέρ (ρώτα τον Δία π.χ.).
Αντικειμενικά και σε συνδυασμό με την τιμή, λίγα υπερέχουν (έως και κανένα...π.χ. ψάχνω να βρω αυτόματο και οικονομικό B suv με 21Κ και δεν τα έχω καταφέρει ακόμα!!). Υποκειμενικά το χάος...άπειρες οι επιλογές και οι απόψεις.
@strom said in Toyota Yaris Cross:
Ακόμα και στσ 22000 τόσα καλά αυτοκίνητα μπορείς να πάρεις (όχι b-suv), τι κόλλημα είναι αυτό δεν μπορώ να καταλάβω.
Το κόλλημα είναι ότι ο κόσμος θέλει SUV....οπότε εκεί τι κάνεις?? Εγώ που δεν ήθελα πήρα με τα ίδια χρήματα μια κατηγορία επάνω. Όταν όμως ο άλλος θέλει σώνει και ντε suv?? ια δυνατούς λύτες....ψάχνω για την σύζυγο που δεν συζητάει με τίποτα χαμηλό. Και το θέλει και αυτόματο. Και να μην καίει και πολύ γιατί είναι όλη μέρα στον δρόμο. Χμμμ....
-
Δεν έχει 9 αερόσακους το cross...7 έχει.
-
@lap said in Toyota Yaris Cross:
Δεν έχει 9 αερόσακους το cross...7 έχει.
Να τα βρούμε στην μέση!?!?!
8 έχει....
-
Deal..
Μετράει τον μεσαίο διπλό διότι είναι από ενας σε κάθε κάθισμα. Οκ σωστά!
Στα honda είναι μονο στο κάθισμα του οδηγού
-
το σκετο "ειναι Toyota " προσωπικα δεν μου λεει πολλα ...
Δεν είναι απλά Toyota, είναι Yaris!
Προσωπικά μπορεί να μη σου λέει πολλά, αλλά λεει σε εκατοντάδες χιλιάδες άλλους οδηγούς (όχι τυχαία). -
@bill_hsd said in Toyota Yaris Cross:
το σκετο "ειναι Toyota " προσωπικα δεν μου λεει πολλα ...
Δεν είναι απλά Toyota, είναι Yaris!
Προσωπικά μπορεί να μη σου λέει πολλά, αλλά λεει σε εκατοντάδες χιλιάδες άλλους οδηγούς (όχι τυχαία).Ακριβώς...
Μετά απο 1 starlet και 2 yaris το YC ειναι μονόδρομος.
Αν και κοιταξα και το vw tcross που δεν εχει τις χαζες ελλείψεισ του πρώτου και ειναι πιο ευρυχωρο και συνάμα μικρότερο, η ελλειψη υβριδικότητας με απέτρεψε! -
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
@bill_hsd said in Toyota Yaris Cross:
το YC ειναι μονόδρομος.
Για WC καλο ειναι
-
Τα κορυφαία συμπεριφορά και άνεση κλπ εγώ δεν τα είδα. Άλλο αμάξι μου δείξανε;
-
Στους περίεργους βάζουν ξύλινους τροχούς
-
@lap said in Toyota Yaris Cross:
Στους περίεργους βάζουν ξύλινους τροχούς
Ή είναι μαθημενοι από ...γαλλική άνεση;
Λαπ, 4.8λτ/100 αλλά σε λίγο θα γελάει μαζί μας μέχρι κι ο Άντυ... -
Το αυτοκίνητο έχει κορυφαία συμπεριφορά στην τετρακίνητη έκδοση με την ανεξάρτητη πίσω ανάρτηση (καλλίτερη από Puma) .
Το βαρύτερο απο τα YC και αργότερο (τερακίνηση 18αρες ) μου έριξε 3 καρότσες και έπρεπε να πιάσω 80 χλμ για να αρχίσω να κλείνω την διαφορά μετά τα 100 το πέρασα , εγώ μονοκάβαλος με ενα Puma 125 ίππων στο YC δυο! Με έβαλε σε σκέψεις ...
Τα οδήγησα καπάκι το ένα μετά το άλλο ΠΡΙΝ παραγγείλω και κατά τύχη κάναμε την άτυπη κόντρα με τους επόμενους που έκαναν test drive το Toyota.
Έτσι συνεχόμενα έκανα τεστ το απλό yaris και αμέσως μετά το YC ,καλλίτερη κύλιση το ψηλό αλλά περισσότερους αεροδυναμικούς θορύβους από το χαμηλό.
Το δικίνητο το πίεσα πολύ σε στροφές και είναι ελαφριά υπερτροφικό ,το ESP το αφήνει μου έτυχε και ατύχημα πάνω σε μιά δεξία που πήγαινα σφαίρα (ενα Leon κάθετα στον δρόμο) και έκανα ελιγμό αποφυγής εύκολα ... μετά ηρέμησα και το πήγα στην πυλωτή που μενω και πάρκαρα ανετα .
Οπότε το παρήγγειλα και ελπίζω με τις 16άρες να κάνει ετσι εύκολα τους ελιγμούς αποφυγής - στο περίπου τουλάχιστον- αλλά σίγουρα θα είναι πιο άνετο και με λιγότερο θόρυβο από ότι με τις 18άρες.
-
Μονο που κανεις σας δεν πηρε το 4κινητο (με την κορυφαια συμπεριφορα.... την ποια? ) . Το απλο που ειδα δεν εχει τιποτα που να αξιζει . Πού υπερτερει σε σχεση με τα άλλα αμαξια? Μονο στο υβριδικο του συστημα και ΠΟΥΘΕΝΑ αλλου.
-
@alexandros-k said in Toyota Yaris Cross:
Μονο που κανεις σας δεν πηρε το 4κινητο (με την κορυφαια συμπεριφορα.... την ποια? ) . Το απλο που ειδα δεν εχει τιποτα που να αξιζει . Πού υπερτερει σε σχεση με τα άλλα αμαξια? Μονο στο υβριδικο του συστημα και ΠΟΥΘΕΝΑ αλλου.
και όμως σε σημείο που το puma με πέταξε μια λωρίδα πιο εξωτερικά το τετρακίνητο YC πέρασε μένοντας στην λωρίδα του ... και το δικίνητο επίσης που μου ετυχε ο ελιγμός αποφυγής λεοντα ηταν πολύ καλό ...
-
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
και όμως σε σημείο που το puma με πέταξε μια λωρίδα πιο εξωτερικά το τετρακίνητο YC πέρασε μένοντας στην λωρίδα του ... και το δικίνητο επίσης που μου ετυχε ο ελιγμός αποφυγής λεοντα ηταν πολύ καλό ...
Κοιτα, καλα εκανες και το πηρες. Με γεια και να το ευχαριστηθεις.
Οτι ομως ειναι το γαματο αμαξι και τα κανει ολα και συμφερει , δεν ειναι . Θελετε να το δεχτειτε , καλως. Δεν θελετε , παλι καλως .
Αυτο με το Πουμα δεν ξερω τι λες, αλλά παιζουν κι άλλα ρολο, οπως λαστιχα. Θεωρειται καλο το Πουμα σε οδικη συμπεριφορα, νομιζω. Αν ειναι καλυτερο το Yaris Cross και σ αυτο, ε μαλλον αλλο αμαξι ειδαμε εμεις κι αλλο εσεις (οπως ειπε και ο Πιλιος) -
Κάποτε τα ίδια άκουγα για το fiesta ντιζελ (οχι αυτό με τα 120 άλογα ) εκανα τεστ και το yaris ντίζελ ήταν παντού καλλίτερο και στα φρένα και στην οδική συμπεριφορά , οπότε συγκινημένος μετά από 18 χρόνια με ford και 10 με mondeo st είπα αντίο
Μπορώ να πω όμως πως το fiesta fl με τα 120 άλογα ήταν πολύ καλό αλλά βγήκε με 5 χρόνια καθυστέρηση, το Puma με αυτόν τον ντίζελ προσπάθησα να παραγγείλω αλλά έφαγα πόρτα οπότε το YC ήταν μονόδρομος ...
-
Καταλαβα..... Αυτα που λες τωρα, θα τα ελεγες για το Πουμα , αν το ειχες προλαβει
-
Καταλαβα..... Αυτα που λες τωρα, θα τα ελεγες για το Πουμα , αν το ειχες προλαβει
Αν το είχα προλάβει και αν ήταν φθηνότερο ...
Το YC είναι εύκολο και απλό στο χειρισμό αυτοκίνητο και ταυτόχρονα αλλά και απρόσμενα μπορώ να πω fun to drive γιατί είναι ακριβώς fun και οχι sport...
και στα φανάρια κάτι σπορ να είναι σε ετοιμότητα (πατημένο συμπλέκτη ταχύτητα μέσα και μαρσάρισμα ) γιατί πετάγεται μέχρι τα 60 σαν σκούτερ και μετα θα βλέπουν αυτό το " υπέροχο " θέαμα του μαύρου πλαστικού χωρίς καμμιά καλλιτεχνική σπορ πινελιά του stainless steel καζανακίου και αρκετές λεπτομέρειες της ανάρτησης
απο τη μέση και κάτω εικόνα απο τα '80ς...
απο τη μέση και πάνω lexus... -
και στα φανάρια κάτι σπορ να είναι σε ετοιμότητα (πατημένο συμπλέκτη ταχύτητα μέσα και μαρσάρισμα ) γιατί πετάγεται μέχρι τα 60 σαν σκούτερ και μετα θα βλέπετε αυτό το " υπέροχο " θέαμα του μαύρου πλαστικού χωρίς καμμιά καλλιτεχνική σπορ πινελιά του stainless steel καζανακίου και αρκετές λεπτομέρειες της ανάρτησης
Αυτα ειναι !!! Και βρωμογκαζο το Yaris Cross !!!! Θα κανεις και κοντρες με τον Κρουζερ ?
απο τη μέση και κάτω εικόνα απο τα '80ς...
απο τη μέση και πάνω lexus...Κι απο μεσα ξεχαρβαλωμενο .
Μετρησε τις ποντες πριν το παραλαβεις -
Μετρησε τις ποντες πριν το παραλαβεις
Αυτό ήταν βαρύ ας πούμε! -
Ρε σεις, βγαίνει 2λιτρο το γιαρις; μήπως σας έδωσαν κάνα GR για δοκιμή; εγώ είδα ένα αμάξι που ψιλοσερνόταν, δεν ήμουν σίγουρος αν θα προλάβω να μπω στο ρεύμα κυκλοφορίας ή θα με προλάβαιναν οι 100+ μέτρα πίσω. Αν αυτό είναι fun to drive τότε και το Αμι θα ναι σβέλτο...
Θα το αγόραζα κι εγώ στα 22 για την ευκολία και οικονομία, αλλά η αίσθηση είναι ...μη επιτάχυνσης.
Toyota Yaris Cross