-
Με γεματο ρεζερβουαρ βολτα περιστερι-λουτσα-λουτρακι-επιδαυρος-λουτσα-περιστερι (οχι σε μια μερα) και μικρες διαδρομες τοπικα με Normal mode και με 17αρες ζαντες με μεγιστη 110-115 και στο τσακιρ κεφι 120
συνολο 466 χιλιομετρα,
Φουλαρισμα ξανα πηρε 17.2 λιτρα αρα 3,7λ/100χιλ -
@city-pop said in Toyota Yaris Cross:
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
Επισης (edit) ξεχασα να σας αναφερω οτι κραταω λογαριασμο με το κλασσικο τροπο χλμ, λιτρα κλπ και ειναι ακριβως η ιδια...
Θύμισε μου ποια έκδοση εχεις και τι κατανάλωση βλέπεις;
Γεια σας αγαπητε monman2, (ολο σας εχω στο μυαλο moonman, 'σε λεω') ΑCTIVE PLUS Hybrid, εδω και 2 εβδομαδες, νομιζω απο τοτε που σας αναφερα την τελευταια φορα η αμεσως μετα ειναι σταθερα 3,5...
3 , 5 ! 16άρες for ever!
Είναι αυτό που λέω σε όλες τις συζητήσεις -και γίνονται πολλές τελευταία με φίλους και γνωστούς - μη κοιτάς την τιμή του καυσίμου να κοιτάς τα λίτρα (ή κιλά) της κατανάλωσης μπορεί κάποιες σύντομες περιόδους να λες τι μάγκας είμαι ,όπως λένε τώρα οι υγραεριοκίνητοι , αλλα μακροπρόθεσμα πάντα κερδισμένος είναι αυτός που καίει την μικρότερη ποσότητα καυσίμου. -
@lap said in Toyota Yaris Cross:
Ποιος ο λόγος να μετράτε την κατανάλωση στην αντλία συγκρίνοντας την αυτονομία όταν αυτή για να υπολογιστεί χρησιμοποιεί τα ίδια δεδομένα με αυτά που βγάζουν τη μέση κατανάλωση που αναγράφει ο υπολογιστής ταξιδίου.
Πόσο μάλλον όταν δεν ξέρετε και την ακρίβεια της αντλίας.
Η μόνο περίπτωση να μετρήσετε σωστά είναι να πάτε με την οδική βοήθεια στο βενζινάδικο αφού έχετε κάψει και το τελευταίο ml βενζίνης
Μαλλον επειδη μας αρεσει με ακριβεια να ειμαστε στην ανακριβεια...
Ετσι κρατουσα στοιχεια οταν ειχα βαλει LPG, να δω σε ποσο καιρο θα κανω αποσβεση την εγκατασταση.... 1200 ευρω τοτε... 6 μηνες μου πηρε... Μετα οταν ηρθε η στιγμη να παρω το YARiS CROSS συνειδητοποίησα οτι μου πηρε ολο το YARiS CROSS η μου εξοφλησε το προηγουμενο...
Χα, ΩΡΑΙΟΣ... Το εχω κανει με LPG... Επειδη εμεινα ομως, οχι για να δω την καταναλωση... Nομιζα ηταν το δυναμο... Και να σκεφτειτε οτι παντα γεμιζω, παντα... Πως την ειχα πατησει, ακομα απορω...
-
@piliourits said in Toyota Yaris Cross:
Γιατί ως γνωστόν το Γιάρις Κρός δεν πρέπει μόνο να είναι αγριόγκαζο...
Πρέπει και να ακούγεται!Άσχετα που δεν θα μπορέσει να σε προσπεράσει ποτέ, τουλάχιστον θα ακούς τον απειλητικό ήχο από πίσω μακριά να έρχεται και να έρχεται και να έρχεται...
Παρ΄ όλα αυτά θα πάω να το δω κάποια στιγμή, ποτέ δεν ξέρεις...
Υπάρχουν τεστ ντράηβ; κι επαρχία;Υπαρχει ενα STYLE ΛΕΥΚΟ για τους αγαπημενους Πηλιορειτες στη διαθεση τους...
-
@theodore80 said in Toyota Yaris Cross:
@jorge_greek said in Toyota Yaris Cross:
Νέα εξάτμιση από την γνωστή HKS για το cross
Για μενα θα επρεπε να απαγορευτει η πωληση τετοιων εξατμησεων. Εχουν γεμισει οι ελληνικες πολεις με θορυβωδη αυτοκινητα και (ακομη περισσοτερο) μηχανακια. Πραγματικα απορω γιατι ειναι απαραιτητη ολη αυτη η ηχορυπανση και για πιο λογο επιτρεπεται η πωληση των εξατμησεων τετοιου τυπου. Περναει ο αλλος 4 η ωρα το πρωι τερμα γκαζια, χτυπαει ο συναγερμος του αλλου (που ειναι συνδεδεμονος με κορνα), παπαλα ο υπνος μας.
Ελεος δηλαδη.
Με λυπει η μη αστυνομευση για εξατμησεις και μουσικη... Ποσο μου λειπει το πρωτο lockdown...
-
Τα ευρωπαϊκά εχουν πολύ καλλίτερο εσωτερικό και σε χρώματα και σε υλικά πχ το κάθισμα , ακόμα και η active ...
Eιναι λιγο 'κιτσατοι' για την δικια μας αισθητικη οι Ιαπωνες... Αλλα το πιο σωστο ειναι διαφορετικη η αισθητικη τους... Βεβαια τα βαζουν τα after sales κανουν παρτυ εκει... Λιγοι διατηρουν τα αυτοκινητα ως εχουν...
-
Επισης (edit) ξεχασα να σας αναφερω οτι κραταω λογαριασμο με το κλασσικο τροπο χλμ, λιτρα κλπ και ειναι ακριβως η ιδια...
Θύμισε μου ποια έκδοση εχεις και τι κατανάλωση βλέπεις;
Γεια σας αγαπητε monman2, (ολο σας εχω στο μυαλο moonman, 'σε λεω') ΑCTIVE PLUS Hybrid, εδω και 2 εβδομαδες, νομιζω απο τοτε που σας αναφερα την τελευταια φορα η αμεσως μετα ειναι σταθερα 3,5...
3 , 5 ! 16άρες for ever!
Είναι αυτό που λέω σε όλες τις συζητήσεις -και γίνονται πολλές τελευταία με φίλους και γνωστούς - μη κοιτάς την τιμή του καυσίμου να κοιτάς τα λίτρα (ή κιλά) της κατανάλωσης μπορεί κάποιες σύντομες περιόδους να λες τι μάγκας είμαι ,όπως λένε τώρα οι υγραεριοκίνητοι , αλλα μακροπρόθεσμα πάντα κερδισμένος είναι αυτός που καίει την μικρότερη ποσότητα καυσίμου.Ποσο δε μετανιωσα που δεν εχω STYLE με 17αρες... Οχι για τη καταναλωση αλλα για την κατασταση του επαρχιακου οδικου δικτυου, προσοχη ομως, εκει που ειναι δρομος που διασχιζουν φορτωμενα φορτηγα, γεματος ρηγματα, τρυπες κλπ... Αλλα και για τους δρομους στα αστικα κεντρα με τις μη ιδανικες καλυψεις των εργων...
-
@jimcts said in Toyota Yaris Cross:
@hi said in Toyota Yaris Cross:
Το yaris cross εχει επαρκη χωρο για ρεζερβα κατω απο τον πατο του πορτ-μπαγκαζ, και αυτο ειναι ενα ατου. Δηλαδη μπορεις αργοτερα να προσθεσει χωρις να χανεις απο τα 400 λιτρα χωρου και χωρις να θες "ειδικο" κιτ απο toyota.
ξέρει κανείς το κόστος για ρεζερβα .......
εδώ Θεσσαλονίκη βρήκα κομπλέ κιτ ( 17'' ζαντολάστιχο + σταυρός + γρίλος ) στα 320€
Στήριξη πως θα γίνει;
αν και δεν κατάλαβα τι ρωτάς, εγώ τους ζήτησα να μου βρουν στενό 17'' ζαντολάστιχο για να έχω για ρεζέρβα σε περίπτωση που σκίσω κάποιο από αυτά που φοράει,
μου είπαν ότι βρήκαν και κάνει για cross -
@dekouk said in Toyota Yaris Cross:
@kpaiss said in Toyota Yaris Cross:
Στα 3.5 είμαι και εγω στα 1200χιλ που εχω κανει μέχρι τωρα.
Το MyT μου έχει χάσει διαδρομές , αργει να φορτωσει αρκετες φορες , δυσχρηστο αν θες να βρεις συγκεκριμένη διαδρομή, ε δεν θελω και άλλα για να την χαρακτηρίσω ευγενικά ως μέτρια.Α και η κόρνα είναι γελοια.
Ειχα παπάκια μπροστα μου να μιλαει στο τηλεφωνο κανοντας ζιγκ ζαγκ και μετα απο κανα 10λεπτο υπομονής αποφάσισα με νευρα να πατήσω κορνα να τρομάξει.
Πιου έκανε η κορνα και ντράπηκα.Χμμ... Ειχε ενα θεμα αλλα αν παρατηρησατε πριν λιγο για ενα μεγαλο χρονικο διαστημα υπαρχαν διαφορα θεματα σε παρα πολλες ψηφιακες εφαρμογες...
Ναι το ανεφερα αυτο με τις διαδρομες... Δε σου μαρκαρει αυτη που ειδες πριν και ουτε μπορεις να βαλεις καποια σαν ''αγαπημενη'' (αυτο απο το feedback Vol.4)... Διαδρομες δεν εχω 'χασει'...
Δεν εχω εικονα απο αλλες αναλογες εφαρμογες και δε μπορω να εκφερω γνωμη...
Μηπως εχει μπλοκαρει γιατι ανεβηκανε οι πωλησεις των hybrid και ποιο πολλοι πελατες την την βλεπουν? Τωρα μπορει να ειναι και ακυρο αυτο που γραφω, αλλα εδω μια κρατικη πλατφορμα ανοιγει για το κοινο οι καποια ημερομηνια πληρωμης πλησιαζει και πεφτουν συστηματα και τραπεζων...
Και για τη κορνα εχω γραψει στο παρελθον... Μου εκανε εντυπωση... Μετα σκεφτηκα μηπως ειναι επιτηδες ετσι... Εδω πολλοι που βγαινουν στο δρομο μου λενε δε σε ακουσαμε (αλλο το οτι δεν κοιτανε αν ερχετε κατι - ενα ποδηλατο πχ) και μηπως θα τους τρομαζε 'αρκετα' μια πιο δυνατη σε ενα αστικο περιβαλλον... Τι κανεις ομως αν εχεις ενα μεγαλο τροχοφορο κοντα και πατας κορνας για να δωσεις στιγμα οτι βγαινει απο καπου που δεν εχει ορατοτητα γιατι δε θα σε ακουγε? Λευκη σημαια?
εγώ πάντως που τώρα βρίσκομαι στα 3100 ( hybrid ) και κρατάω λογαριασμό ( σκάσιμο αντλίας - χλμ ) ενώ η κατανάλωση στο αμάξι είναι κολλημένη στα 3,5-3,6 μου βγάζει 800 χλμ, κάτι που νομίζω δεν ταιριάζει.
Πόση κατανάλωση σου βγάζει η δική σου καταγραφή? Κ τι range σου βγάζει όταν το γεμίζεις?
36/4 είναι range 900 km
30/3,75 είναι range 800km36 είναι λίτρα ρεζερβουάρ κ 6 λίτρα λίτρα ρεζέρβας.
σε μένα στο τελευταίο γέμισμα όταν έσκασε η αντλία στην αργή ταχύτητα έγραψε 28,5λ και επειδή απόρησα, διότι έλεγε ότι θα πάει για αλλά 15χλμ, και νόμιζα ότι είναι άδειο, . έβαλε με το ζόρι και σιγά σιγά άλλο 2. Μετά μου εμφάνισε ότι θα κάνω 815 χλμ με τα λίτρα που "είδε". Ρώτησα πωλητή και μου είπε ότι το δοχείο είναι 36λ και ότι δεν έχει + 6λ ρεζέρβα. Η απορία μου όμως παραμένει στο γιατί πήρε μόνο 30,5λ και αν όντως είχε ακόμα 5 περίπου γιατί δεν μου τα έδινε σε χλμ. Οσο για την κατανάλωση που μου εμφανίζει είναι σχεδόν κολλημένο στα 3,5 εδώ και 2500 χλμ από τα 3500 που είναι μέχρι σήμερα
-
Το yaris cross εχει επαρκη χωρο για ρεζερβα κατω απο τον πατο του πορτ-μπαγκαζ, και αυτο ειναι ενα ατου. Δηλαδη μπορεις αργοτερα να προσθεσει χωρις να χανεις απο τα 400 λιτρα χωρου και χωρις να θες "ειδικο" κιτ απο toyota.
εδώ Θεσσαλονίκη βρήκα κομπλέ κιτ ( 17'' ζαντολάστιχο + σταυρός + γρίλος ) στα 320€
Στήριξη πως θα γίνει;
αν και δεν κατάλαβα τι ρωτάς, εγώ τους ζήτησα να μου βρουν στενό 17'' ζαντολάστιχο για να έχω για ρεζέρβα σε περίπτωση που σκίσω κάποιο από αυτά που φοράει,
μου είπαν ότι βρήκαν και κάνει για crossΠοιος ;η αντιπροσωπεία;
Όταν λέω στήριξη ενοώ αν έχει κάποια εξαρτήματα πλέον αυτών που είπες για να βιδωθεί η ρεζέρβα στο πάτωμα του πορτμπαγκάζ. -
@dekouk said in Toyota Yaris Cross:
@kpaiss said in Toyota Yaris Cross:
Στα 3.5 είμαι και εγω στα 1200χιλ που εχω κανει μέχρι τωρα.
Το MyT μου έχει χάσει διαδρομές , αργει να φορτωσει αρκετες φορες , δυσχρηστο αν θες να βρεις συγκεκριμένη διαδρομή, ε δεν θελω και άλλα για να την χαρακτηρίσω ευγενικά ως μέτρια.Α και η κόρνα είναι γελοια.
Ειχα παπάκια μπροστα μου να μιλαει στο τηλεφωνο κανοντας ζιγκ ζαγκ και μετα απο κανα 10λεπτο υπομονής αποφάσισα με νευρα να πατήσω κορνα να τρομάξει.
Πιου έκανε η κορνα και ντράπηκα.Χμμ... Ειχε ενα θεμα αλλα αν παρατηρησατε πριν λιγο για ενα μεγαλο χρονικο διαστημα υπαρχαν διαφορα θεματα σε παρα πολλες ψηφιακες εφαρμογες...
Ναι το ανεφερα αυτο με τις διαδρομες... Δε σου μαρκαρει αυτη που ειδες πριν και ουτε μπορεις να βαλεις καποια σαν ''αγαπημενη'' (αυτο απο το feedback Vol.4)... Διαδρομες δεν εχω 'χασει'...
Δεν εχω εικονα απο αλλες αναλογες εφαρμογες και δε μπορω να εκφερω γνωμη...
Μηπως εχει μπλοκαρει γιατι ανεβηκανε οι πωλησεις των hybrid και ποιο πολλοι πελατες την την βλεπουν? Τωρα μπορει να ειναι και ακυρο αυτο που γραφω, αλλα εδω μια κρατικη πλατφορμα ανοιγει για το κοινο οι καποια ημερομηνια πληρωμης πλησιαζει και πεφτουν συστηματα και τραπεζων...
Και για τη κορνα εχω γραψει στο παρελθον... Μου εκανε εντυπωση... Μετα σκεφτηκα μηπως ειναι επιτηδες ετσι... Εδω πολλοι που βγαινουν στο δρομο μου λενε δε σε ακουσαμε (αλλο το οτι δεν κοιτανε αν ερχετε κατι - ενα ποδηλατο πχ) και μηπως θα τους τρομαζε 'αρκετα' μια πιο δυνατη σε ενα αστικο περιβαλλον... Τι κανεις ομως αν εχεις ενα μεγαλο τροχοφορο κοντα και πατας κορνας για να δωσεις στιγμα οτι βγαινει απο καπου που δεν εχει ορατοτητα γιατι δε θα σε ακουγε? Λευκη σημαια?
εγώ πάντως που τώρα βρίσκομαι στα 3100 ( hybrid ) και κρατάω λογαριασμό ( σκάσιμο αντλίας - χλμ ) ενώ η κατανάλωση στο αμάξι είναι κολλημένη στα 3,5-3,6 μου βγάζει 800 χλμ, κάτι που νομίζω δεν ταιριάζει.
Πόση κατανάλωση σου βγάζει η δική σου καταγραφή? Κ τι range σου βγάζει όταν το γεμίζεις?
36/4 είναι range 900 km
30/3,75 είναι range 800km36 είναι λίτρα ρεζερβουάρ κ 6 λίτρα λίτρα ρεζέρβας.
σε μένα στο τελευταίο γέμισμα όταν έσκασε η αντλία στην αργή ταχύτητα έγραψε 28,5λ και επειδή απόρησα, διότι έλεγε ότι θα πάει για αλλά 15χλμ, και νόμιζα ότι είναι άδειο, . έβαλε με το ζόρι και σιγά σιγά άλλο 2. Μετά μου εμφάνισε ότι θα κάνω 815 χλμ με τα λίτρα που "είδε". Ρώτησα πωλητή και μου είπε ότι το δοχείο είναι 36λ και ότι δεν έχει + 6λ ρεζέρβα. Η απορία μου όμως παραμένει στο γιατί πήρε μόνο 30,5λ και αν όντως είχε ακόμα 5 περίπου γιατί δεν μου τα έδινε σε χλμ. Οσο για την κατανάλωση που μου εμφανίζει είναι σχεδόν κολλημένο στα 3,5 εδώ και 2500 χλμ από τα 3500 που είναι μέχρι σήμερα
Ευχαριστώ γιατί την απάντηση!
Από ότι κατάλαβα είναι 36 το τεποζιτο. Από τα οποία τα 6 θεωρούνται ρεζέρβα κ άρα εκεί ανάβει το σήμα το πορτοκαλί, αυτή είναι είναι η ρεζέρβα. Πολύ ενδιαφέρον ότι από το πρώτο σκάσιμο της αντλίας πήρε άλλα 2 λίτρα!
-
Μετά απο τα παραπάνω ποστ πρέπει να υπενθυμιστεί οτι πρέπει να σταματάμε στο πρώτο ΚΛΙΚ τον ανεφοδιασμό , ο μηχανικός της Toyota AMD τα λέει ωραία και με επεξηγηματικό διάγραμμα
ο τρομοκρατικός τόνος της φωνής του άλλου γνωστού Toyotακια scotty kilmer ίσως πείσει καλλίτερα κάποιους, τα λεει όλα σε ενάμιση λεπτό πανω απο το καπό της αγαπημένης του celica
-
Στήριξη πως θα γίνει;
μου είπαν ότι βρήκαν και κάνει για crossΠοιος ;η αντιπροσωπεία;
Όταν λέω στήριξη ενοώ αν έχει κάποια εξαρτήματα πλέον αυτών που είπες για να βιδωθεί η ρεζέρβα στο πάτωμα του πορτμπαγκάζ.όχι δεν μου είπαν ότι έχει, απλά ότι είναι μέσα σε σάκο μαζί με γρίλο και κλειδί για τα μπουλόνια
-
Μετά απο τα παραπάνω ποστ πρέπει να υπενθυμιστεί οτι πρέπει να σταματάμε στο πρώτο ΚΛΙΚ τον ανεφοδιασμό , ο μηχανικός της Toyota AMD τα λέει ωραία και με επεξηγηματικό διάγραμμα
ο τρομοκρατικός τόνος της φωνής του άλλου γνωστού Toyotακια scotty kilmer ίσως πείσει καλλίτερα κάποιους, τα λεει όλα σε ενάμιση λεπτό πανω απο το καπό της αγαπημένης του celica
ευχαριστώ για την προτροπή - υπενθύμιση
-
ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
έκανα 841 χλμ και σύμφωνα με τον Η/Υ του αμαξιού είχα άλλα 10 χλμ από ρεζέρβα, οπότε γέμισα έως που έσκασε η αντλία στο αργό της και πήρε 29,01λ. και αναρωτιέμαι δηλαδή είχα άλλα 7 λ μέσα ? αν συνέχιζα χωρίς να γεμίσω θα έκανα και άλλα χλμ ? και πόσα ? -
Είναι αυτό που λέω σε όλες τις συζητήσεις -και γίνονται πολλές τελευταία με φίλους και γνωστούς - μη κοιτάς την τιμή του καυσίμου να κοιτάς τα λίτρα (ή κιλά) της κατανάλωσης μπορεί κάποιες σύντομες περιόδους να λες τι μάγκας είμαι ,όπως λένε τώρα οι υγραεριοκίνητοι , αλλα μακροπρόθεσμα πάντα κερδισμένος είναι αυτός που καίει την μικρότερη ποσότητα καυσίμου.
Και βέβαια πρέπει να κοιτάς και την τιμή καυσίμου. Εξαιρετικά αξιόλογη η κατανάλωση 3.5-4λ/100 αλλά σε κόστος θες τα ίδια αν όχι και παραπάνω από ένα Diesel που έχει την μισή τεχνολογία.
Και ναι το υγραέριο τώρα έχει τεράστια διαφορά από την βενζίνη αλλά και πριν ποσοστιαία είχαν την ίδια διαφορά απλά οι τιμές λίτρου ήταν μικρότερες και δεν βαραγε η διαφορά τόσο στο μάτι. -
Υβριδικο ντηζελ υπαρχει? Παρακολουθησα καποια βιντεακια απο πολωνια ταξιτζηδεςεχουν βαλει υγραεριο σε υβριδικα κορολα και εχουν αστικη καταναλωση 3,5-4,0 λ/100.
-
@tacos said in Toyota Yaris Cross:
Υβριδικο ντηζελ υπαρχει? Παρακολουθησα καποια βιντεακια απο πολωνια ταξιτζηδεςεχουν βαλει υγραεριο σε υβριδικα κορολα και εχουν αστικη καταναλωση 3,5-4,0 λ/100.
Έχει η Hyundai και η kia
-
@yem said in Toyota Yaris Cross:
Είναι αυτό που λέω σε όλες τις συζητήσεις -και γίνονται πολλές τελευταία με φίλους και γνωστούς - μη κοιτάς την τιμή του καυσίμου να κοιτάς τα λίτρα (ή κιλά) της κατανάλωσης μπορεί κάποιες σύντομες περιόδους να λες τι μάγκας είμαι ,όπως λένε τώρα οι υγραεριοκίνητοι , αλλα μακροπρόθεσμα πάντα κερδισμένος είναι αυτός που καίει την μικρότερη ποσότητα καυσίμου.
Και βέβαια πρέπει να κοιτάς και την τιμή καυσίμου. Εξαιρετικά αξιόλογη η κατανάλωση 3.5-4λ/100 αλλά σε κόστος θες τα ίδια αν όχι και παραπάνω από ένα Diesel που έχει την μισή τεχνολογία.
Και ναι το υγραέριο τώρα έχει τεράστια διαφορά από την βενζίνη αλλά και πριν ποσοστιαία είχαν την ίδια διαφορά απλά οι τιμές λίτρου ήταν μικρότερες και δεν βαραγε η διαφορά τόσο στο μάτι.Εχω ντιζελ ,το υβριδικό (σκέτο) yaris καίει με 100 χλμ 3,5 εγω το λιγότερο που εχω δει με ίδια ταχύτητα στο πειραγμένο μου ντιζελ yaris ( στενότερα λάστιχα /χαμηλωμένο /πρόγραμμα ) είναι μισό λίτρο πάνω . Στην πόλη η διαφορά είναι στα 2 λίτρα ! Παρακάτω στο 12:50 η κατανάλωση στην Εθνική και στο τέλος τα συνολικά αποτελέσματα .
Συγκρίνω τα hatchback εγω cross παρήγγειλα οπότε θα εχω ενα λίτρο πάνω . Συμπέρασμα ακόμα και 3 € να παει το λίτρο συμφέρουν τα υβριδικά . Εντωμεταξύ μέχρι τον Σεπ που θα έρθει το δικό μου εχω τρία ντίζελ να εκμεταλλεύομαι την επιδότηση .
-
εγω το λιγότερο που εχω δει με ίδια ταχύτητα στο πειραγμένο μου ντιζελ yaris ( στενότερα λάστιχα /χαμηλωμένο /πρόγραμμα ) είναι μισό λίτρο πάνω . Στην πόλη η διαφορά είναι στα 2 λίτρα ! Παρακάτω στο 12:50 η κατανάλωση στην Εθνική και στο τέλος τα συνολικά αποτελέσματα .
Όταν λες πρόγραμμα? Tuning box έχεις βάλει? Βάλε μια φώτο να το δούμε, σε προκαλώ
Toyota Yaris Cross