-
@city-pop said in Toyota Yaris Cross:
Αλλα εχω περδευτει λιγο με τα χρωματα... Αν υπηρχε το κοκκινο του YARIS στο YARIS CROSS θα ηταν τελειο... Η υπαρχει και δε το εχω δει... Γιατι εχω δει STYLE με το περιεργο ανοικτο γαλαζιο που υπαρχει Ιαπωνια, Αυστραλια ενω νομιζα οτι υπαρχει μονο το πολυ ομορφο και λαμπερο μπλε που βγαζει και η TOYOTA στη σελιδα της...
Πάμε:
Το γαλάζιο (8W2) υπήρχε κανονικά στην Ελλάδα αλλά εδώ και 2 μήνες περίπου σταμάτησε να είναι διαθέσιμο. Έχουν παραγγελθεί όμως μερικά σε τέτοιο χρώμα.
Το κόκκινο του Cross είναι το περλέ που έχει και η Κορόλα. Το απλό Γιάρις έχει ένα μπορντώ και ένα κόκκινο/πορτοκαλί που το ονομάζει κοραλί. Για εμένα κανένα δεν είναι τόσο ωραίο όσο το περλέ που έχει η Κορόλα και το Κρός.
-
@osfp said in Toyota Yaris Cross:
@cirus said in Toyota Yaris Cross:
Μολις περασα απο Polis να ρωτησω για την παραγγελια μου. Τελικα εχω ερθει 2 μηνες πιο νωρις.
Παρηγγειλα Οκτωβρη 21' μου εδωσαν τοτε ημερομηνια 11 Νοεμβρη 22' και σημερα μου ειπαν 8 Σεπτεμβρη 22' .
Οποτε εφυγα χαρουμενος, αν και δεν ξερουμε τι θα γινει μεχρι τοτε...
Παντως ισως με ευνοησε οτι εχω παραγγειλει Style, αφου ακουω ολοι παιρνετε Active+.
Για την ιστορια, σημερινη παραγγελια θελει 18 μηνες.
μπράβο , με το καλό!!!!
18 μήνες !!!!!!! ο Χριστός !!!!!!
Ευχαριστω!
Παρεπιπτοντως, πριν λιγο γυρισα απο το Avenue, και ειδα στο parking ενα Puma σε ενα τρομερο βαθυ κοκκινο χρωμα. Τι κουκλι ηταν αυτο....και ποσο κριμας που αυτο το αυτοκινητο δεν βγαινει με ενα full hybrid συστημα
Στο yaris τα διαθεσιμα χρωματα ειναι πολυ meh... το εχω παραπονο αυτο. Το παρηγγειλα σε bronze και απλα το θεωρω το μη χειρον βελτιστο...
Δενε χω δει το κοκκινο του PUMA... Αλλα εχω περδευτει λιγο με τα χρωματα... Αν υπηρχε το κοκκινο του YARIS στο YARIS CROSS θα ηταν τελειο... Η υπαρχει και δε το εχω δει... Γιατι εχω δει STYLE με το περιεργο ανοικτο γαλαζιο που υπαρχει Ιαπωνια, Αυστραλια ενω νομιζα οτι υπαρχει μονο το πολυ ομορφο και λαμπερο μπλε που βγαζει και η TOYOTA στη σελιδα της...
Τωρα απο κοκκινα μου αρεσε και το κοκκινο του SUZUKI SWIFT... Πολυ glamour! Σαν lipgloss ειναι
Παντως τα περισσοτερα κοκκινα που βλεπω φαινονται τοσο χαλια μετα απο χρονια. Γιατι? Δεν ηταν μεταλλικα?
Η ποιότητα μιας βαφής δεν έχει σχέση με το αν είναι μεταλλικό το χρώμα ή όχι. Το μεταλλικό είναι κανονικό χρώμα με ρινίσματα μετάλλου μέσα για να λαμπιρίζει στο φως. Ένα σωστό κόκκινο μπορεί να κρατήσει το ίδιο με οποιοδήποτε άλλο χρώμα.
-
Βλεπω γιαρις κρος διπλα διπλα με πουμα σε φαναρι. Ιαπωνα μονοκουκι. Αυτο μονο. Πολυ ομορφο ισορροπημενο σχημα διχως μπομπε υπερβολες. Το λατρεψα.
-
@spi_duster said in Toyota Yaris Cross:
Βλεπω γιαρις κρος διπλα διπλα με πουμα σε φαναρι. Ιαπωνα μονοκουκι. Αυτο μονο. Πολυ ομορφο ισορροπημενο σχημα διχως μπομπε υπερβολες. Το λατρεψα.
H γυναίκα μου συμφωνεί μαζί σου!! (και με τον γάτο...της αρέσει το Βιτάρα πολύ επίσης).
-
@jntaras said in Toyota Yaris Cross:
Το υπέροχο κόκκινο του Πούμα, χάνει στη φωτό κιολας
Το αδικει παρα πολυ η φωτο.
εχω και εγω μερικες αππ αυτο που ειδα στο avenue στις οποιες επισης αδικειται, δειχνει σαφως πιο φωτεινο/ξεπλυμενο στις φωτο σε σχεση με την πραγματικοτητα.https://www.imagebam.com/view/ME9DRLZ
https://www.imagebam.com/view/ME9DRM2δειτε στην δευτερη ποσο πιο φωτεινο φαινεται, η πρωτη ειναι πολυ πιο κοντα στην πραγματικοτητα
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
Αλλα εχω περδευτει λιγο με τα χρωματα... Αν υπηρχε το κοκκινο του YARIS στο YARIS CROSS θα ηταν τελειο... Η υπαρχει και δε το εχω δει... Γιατι εχω δει STYLE με το περιεργο ανοικτο γαλαζιο που υπαρχει Ιαπωνια, Αυστραλια ενω νομιζα οτι υπαρχει μονο το πολυ ομορφο και λαμπερο μπλε που βγαζει και η TOYOTA στη σελιδα της...
Πάμε:
Το γαλάζιο (8W2) υπήρχε κανονικά στην Ελλάδα αλλά εδώ και 2 μήνες περίπου σταμάτησε να είναι διαθέσιμο. Έχουν παραγγελθεί όμως μερικά σε τέτοιο χρώμα.
Το κόκκινο του Cross είναι το περλέ που έχει και η Κορόλα. Το απλό Γιάρις έχει ένα μπορντώ και ένα κόκκινο/πορτοκαλί που το ονομάζει κοραλί. Για εμένα κανένα δεν είναι τόσο ωραίο όσο το περλέ που έχει η Κορόλα και το Κρός.
Το σκετο yaris για το πρωτο εξαμηνο της κυκλοφοριας του εβγαινε σε ενα καταπληκτικο μπορντω με κωδικο 3Τ3. Μετα το κοψανε και το αντικατεστησαν με το 3U5 της corolla, που προσωπικα δε μου αρεσει.
κυκλοφορουν εκει εξω yaris με 3Τ3 που πουληθηκαν στην αρχη.Σε πολλα βιντεο απο αυστραλια για το cross εχει το 3T3 που εκει το λενε Atomic Rush. Εδω δε το φερανε ποτε δυστυχως θα πληρωνα παραπανω για αυτο το χρωμα.
Γενικα ενα παραπονο μου απο το cross ειναι οτι δεν εχει πολυ ενδιαφεροντα χρωματα στη γκαμα...η corolla ας πουμε εχει και εκεινο το πολυ ωραιο blue jeans, εχει και ενα πολυ σκουρο μπλε (της νυκτας που το λεει) που ειναι τελειο για οποιον θελει μαυρο αλλα με τσαχπινια...
Το cross εχει ξενερωτα χρωματα, με το δικο του αποκλειστικο αυτο το gold να ειναι λιγο εκκεντρικο μουσταρφο-ταξι, και τελικα εγω πηρα το χαλκινο ως το μη χειρον βελτιστο... -
Για τα αλουμινενια μαρσπιε που γραφουν hybrid δεν ειμαι σιγουρος. Νομιζω οχι. Το φωτακι στον χωρο κονσολας ναι. Για το λαστιχενιο πατακι πορτπαγκαζ παλι δεν ειναι σιγουρο. Καλυτερα να μας τα επιβεβαιωσουν οσοι παραλαμβανουν active και active plus απ την αυξηση της τιμης και μετα
Το λαστιχένιο πατάκι πορτμπαγκάζ, το δίκτυ πορτμπαγκάζ και τα αλουμινένια Μαρσπιέ είναι πλέον στον βασικό εξοπλισμό. Όπως επίσης και φωτακι στο χώρο της κονσόλας. Τσεκαρε την σελίδα της toyota και πες στον αλεπουδιαρη να σου κάνει κανενα δωράκι κανονικό.
-
Το cross εχει ξενερωτα χρωματα, με το δικο του αποκλειστικο αυτο το gold να ειναι λιγο εκκεντρικο μουσταρφο-ταξι, και τελικα εγω πηρα το χαλκινο ως το μη χειρον βελτιστο...
Συμφωνώ για τα χρώματα του Cross. Θα πώ όμως ότι το χάλκινο του πάει πάρα πολύ (περισσότερο από την Κορόλα που την έχω σε αυτό το χρώμα)...ειδικά όταν είναι πλυμένο και πέφτει το φως πάνω. Το μπλέ επίσης του πάει πάρα πολύ και το Κόκκινο εξίσου. Τα υπόλοιπα είναι αδιάφορα. Όσο για το blue-black της Κορόλα το έχω δει από κοντά και δεν μου αρέσει καθόλου.
-
Αν και είσαι φίλος ρε Σπυρακο, τα γούστα σου τα έχουμε καταλάβει από το ντουστ ….
Για όνομα δηλαδη να βρίσκεις όχημα ομορφότερο από το κουκλάκι το puma. -
Έχει καμία έκδοση πίσω πλαφονιέρα ή ατμοσφαιρικό φωτισμό στην καμπίνα ;
-
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
Πίσω πλαφονιερα όχι καμία απ'όσο θυμάμαι!
Ατμοσφαιρικό φωτισμό από adventure και πάνω! Έχω την εντύπωση ότι έχει και η elegant, αλλά η συγκεκριμένη έκδοση δεν βγαίνει σε hybrid... -
Ο ατμοσφαιρικός έχει 2 παραλλαγές, μια που έχει μόνο στην κονσόλα και μια που έχει κονσόλα και πόρτες. Την 1η την έχουν όλα. Την 2η από Elegant και πάνω (Adventure στο υβρίδιο).
Πλαφονιέρα πίσω δεν έχω ιδέα (δεν έχω ασοληθεί ποτέ με κάτι τέτοιο τελείως ανούσιο για εμένα), αλλά έχει υποδοχές και προεγκατάσταση και μπαίνει πανεύκολα.
-
Σε active plus που ειδα να παραλαμβανουν Απριλιο του 22 υπηρχε ωραιος ατμοσφαιρικος φωτισμος γυρω απο τον λεβιε. Έχουν γινει κάποιες προσθηκες απ οτι φαινεται
-
Περί ορέξεως........ πίτα κολοκύθι.
-
@oineas said in Toyota Yaris Cross:
Το λαστιχένιο πατάκι πορτμπαγκάζ, το δίκτυ πορτμπαγκάζ και τα αλουμινένια Μαρσπιέ είναι πλέον στον βασικό εξοπλισμό. Όπως επίσης και φωτακι στο χώρο της κονσόλας
έχεις κάνει παραγγελία Cross και στην σύνθεση που σου έδωσαν αναφέρονται στον βασικό εξοπλισμό ?
στην δική μου ( STYLE ), που μου έδωσαν ανάλυση και καλά, δεν αναφέρονται. -
Δείτε το διαμορφωτή ότι γράφει αυτό παίρνεις μέχρι style δεν αναφέρει ατμοσφαιρικό φωτισμό εκτός αν είναι στα δώρα.
-
Εδωσα προκαταβολη, πριν περιπου δεκα ημερες,1000Ε στη Ν.Κηφισος για το Yaris cross active plus hyvrid σε λευκο περλα στα 22750 με "δωρακια" συναγερμο,κεραμικη επιστρωση,piano black στο πισω μερος,μπουλονια ασφαλειας,πλαστικα καπακια στις ζαντες και κατι για το πορτ μπαγκαζ που δεν πολυκαταλαβα.Παραδοση Σεπτεμβριος 23.Βλεπω τωρα οτι η τιμη ανεβηκε κατα 800Ε.
-
Σκεφτομαι να παραγγείλω το Yaris Cross 4x4 και έχω μερικές απορίες. Θα εκτιμούσα αν κάποιος ιδιοκτήτης θα μπορούσε να με διαφωτίσει. Η μίνιμουμ έκδοση για 4x4 είναι η Style αν και σκέφτομαι και την Adventure, ωστόσο δεν είμαι βέβαιος ότι ειναι value for money.
-
Καταρχας υπάρχουν κάποια από τα έξτρα της Adventure έκδοσης που θα μπορούσαν να παραγγελθούν ως έξτρα στην έκδοση Style? πχ αυτόματο κλείσιμο εξωτερικών καθρεφτών, ηλεκτρικά θερμαινόμενα καθίσματα, ράγες οροφής, εσωτερικός φωτισμός;
-
Διάβασα ότι ο συναγερμός που όλοι οι αντιπρόσωποι προσφέρουν ως δώρο μπορεί να μην συνεργάζεται σωστά με το MyT, αυτό ειναι κάτι στάνταρ ή μπορεί να αποφευχθεί με σωστή τοποθέτηση ή σωστο συναγερμό; Γίνεται να ενσωματωθεί στο κλειδί του αυτοκινήτου; Γενικότερα, ο after sale συναγερμός είναι κάτι που αξίζει σαν δώρο;
-
Η Style έκδοση μπορεί να πάρει σχάρα οροφής από τη στιγμή που δεν υπάρχουν ράγες οροφής; Ο πωλητής σε κάποια αντιπροσωπεία που πήγα για προσφορά μου είπε πως «Προς το παρόν η Style έκδοση δεν μπορεί να πάρει σχάρα».
-
Ολες οι εκδόσεις έρχονται προφανώς χωρίς ρεζέρβα, τι γίνεται σε περίπτωση που πάθουμε λάστιχο; Υπάρχει κάποιο κιτ επισκευής; Υπάρχει ένδειξη χαμηλής πίεσης ελαστικών; Τι γίνεται αν πάθω λάστιχο σε απομακρυσμένη περιοχή;
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!
-
-
@jimcts said in Toyota Yaris Cross:
@oineas said in Toyota Yaris Cross:
Το λαστιχένιο πατάκι πορτμπαγκάζ, το δίκτυ πορτμπαγκάζ και τα αλουμινένια Μαρσπιέ είναι πλέον στον βασικό εξοπλισμό. Όπως επίσης και φωτακι στο χώρο της κονσόλας
έχεις κάνει παραγγελία Cross και στην σύνθεση που σου έδωσαν αναφέρονται στον βασικό εξοπλισμό ?
στην δική μου ( STYLE ), που μου έδωσαν ανάλυση και καλά, δεν αναφέρονται.Τα cross που θα μπουν στην παραγωγή από δω και πέρα θα έχουν αυτά που έγραψα παραπάνω. Λογικά και αυτά που έχουν παραγγελθεί και δεν έχουν μπει ακόμη στην παραγωγή. Έχω παραγγείλει cross style και το περιμενω το καλοκαίρι. Πάντως όσα κατασκευάστηκαν το 22 έχουν ατμοσφαιρικό φωτισμό στον χώρο που είναι ο αναπτήρας ενώ πιο πριν δεν είχε και αναφέρουν ότι έχει και λαστιχένιο πατάκι πορτμπαγκάζ. Αυτά από το κλαμπ του cross στο Facebook.
-
@theodore80 said in Toyota Yaris Cross:
Σκεφτομαι να παραγγείλω το Yaris Cross 4x4 και έχω μερικές απορίες. Θα εκτιμούσα αν κάποιος ιδιοκτήτης θα μπορούσε να με διαφωτίσει. Η μίνιμουμ έκδοση για 4x4 είναι η Style αν και σκέφτομαι και την Adventure, ωστόσο δεν είμαι βέβαιος ότι ειναι value for money.
-
Καταρχας υπάρχουν κάποια από τα έξτρα της Adventure έκδοσης που θα μπορούσαν να παραγγελθούν ως έξτρα στην έκδοση Style? πχ αυτόματο κλείσιμο εξωτερικών καθρεφτών, ηλεκτρικά θερμαινόμενα καθίσματα, ράγες οροφής, εσωτερικός φωτισμός;
-
Διάβασα ότι ο συναγερμός που όλοι οι αντιπρόσωποι προσφέρουν ως δώρο μπορεί να μην συνεργάζεται σωστά με το MyT, αυτό ειναι κάτι στάνταρ ή μπορεί να αποφευχθεί με σωστή τοποθέτηση ή σωστο συναγερμό; Γίνεται να ενσωματωθεί στο κλειδί του αυτοκινήτου; Γενικότερα, ο after sale συναγερμός είναι κάτι που αξίζει σαν δώρο;
-
Η Style έκδοση μπορεί να πάρει σχάρα οροφής από τη στιγμή που δεν υπάρχουν ράγες οροφής; Ο πωλητής σε κάποια αντιπροσωπεία που πήγα για προσφορά μου είπε πως «Προς το παρόν η Style έκδοση δεν μπορεί να πάρει σχάρα».
-
Ολες οι εκδόσεις έρχονται προφανώς χωρίς ρεζέρβα, τι γίνεται σε περίπτωση που πάθουμε λάστιχο; Υπάρχει κάποιο κιτ επισκευής; Υπάρχει ένδειξη χαμηλής πίεσης ελαστικών; Τι γίνεται αν πάθω λάστιχο σε απομακρυσμένη περιοχή;
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!
After συναγερμός δεν αξίζει είναι "της σειράς" που λέμε, άσε που θα πέσουν και ξήλωμα τα, καλύτερα μια καλή ασφάλεια. Έχουν όλα κιτ επισκευής ελαστικών για μεγαλύτερη ζημιά έχει δωρεάν οδική βοήθεια δεν θυμάμαι για πόσο καιρό οπότε πάλι κάλυπτεσαι. Για τα έξτρα δεν γνωρίζω. Ελπίζω να βοήθησα λίγο.
-
Toyota Yaris Cross