-
-
@yan5573 said in Toyota Yaris Cross:
@george-0 said in Toyota Yaris Cross:
@yan5573 said in Toyota Yaris Cross:
Για πειτε καμμια ιδεα:
το ηχειο στην πορτα του συνοδηγου τριζει με το παραμικρο μπασο, ακουμπωντας το μπρατσο και ασκωντας ελαφρα πιεση σταματαει.
Το αμαξι εχει παει αντιπροσωπεια τρεις φορες για αυτο το λογο, τις δυο κατι κολλησαν μεσα την τριτη αλλαξαν ολοκληρο (!) το πανελ της πορτας αλλα χωρις αποτελεσμα, μετα απο μερικα χιλιομετρα το κανει ξανα.Να απευθυνθω στα κεντρικα μηπως γνωριζουν κατι παραπανω απο τον τοπικο αντιπροσωπο ή χαμενος χρονος και να παω σε επαγγελματια που βαζει ηχοσυστηματα μηπως βρει λυση, ακομα και να αλλαξω ηχεια θα σκεφτομουν, ειναι πολύ ενοχλητικο, δεν αντεχεται.
Εμενα τριζει μονο σε δυνατη ενταση. Εαν σε ενοχλει νομιζω θελει αλλα ηχεια με καλυτερη τοποθετηση. Νομιζω δηλαδη οτι τριζουν τα ηχεια και οχι το καλυμα της πορτας.
Σε μενα μονο του συνοδηγου αλλα και σε χαμηλη ενταση, μα ναι, στην στηριξη του ηχειου ειναι το προβλημα, απορω γιατι αλλαξαν την επενδυση. Μαλλον θα παω για upgrade σε ηχεια που ουτως ο αλλως σκεφτομουν να γινει και μια σωστη στιριξη..
Αν κανεις αλλαγη σε ηχεία κάνε παράλληλα με ηχομόνωση στις πόρτες. Ακομα και με τα ίδια ηχεία να κρατησεις θα ακούγονται πολύ πολύ καλύτερα με ηχομόνωση .
Η ηχομόνωση προσφέρει πολύ περισσότερα από τα καλά ηχεία
Αυτό γιατι το κελυφος του αυτοκινητου είναι οτι χειρότερο από αποψη ακουστικής λόγω των ανακλάσεων του ήχου
Με ηχομόνωση οι ανακλάσεις περιορίζονται , τα ηχεία παύουν να τρίζουν και η εμπειρία είναι εξαιρετική. Χώρια που ο ήχος των πορτών ακούγεται σαν premium αμάξι και περιορίζονται και σε απίστευτα μεγαλό βαθμό οι θόρυβοι από έξω. Μονο θορυβους κύλησης και αεροδυναμικους θα έχεις. Με κλειστα παράθυρα και ταχύτητες μεχρι 100χλμ/ω δεν θα ακούς τίποτα εκτός ίσως από το σπαστικο cccvt που έχουν τα hybrid toyota
τα παραπάνω από κάποιον που έκανε ηχομόνοση και ουσιαστικά παρέλαβα αλλο αυτοκίνητο από αυτό που είχα. Μονη προσοχή είναι να την κάνεις σε ένα καλό επαγγελματία
-
Ελληνικό βίντεο με τον νέο πίνακα οργάνων και την νέα οθόνη. YARIS CROSS STYLE F/L 2024
Youtube Video -
Ο ορισμός του καθρεφτάκια και χάντρες για τους ιθαγενείς…
-
Μόνο κιάλια λέμε
μεγάλη γραμματοσειρά να βλέπεις καθαρά την ταχύτητα όταν δεν κάνεις slipstream στα ΚΤΕΛ -
@ilias-a σου χρωστούσα φωτογραφίες. Μου φαίνεται ότι από κατασκευής έτσι είναι η αεροτομή στα YC, σαν κομμάτι lego που δεν κούμπωσε καλά. Δεν νομίζω να συμβαίνει κάτι με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.
-
Slipstream με αυτόματο πιλότο ε;
Και στρίβει και μόνο του για Λεβέντη, Μακεδονία, κι όπου αλλού σταματάνε τώρα τα κτελ; -
@andya3 said in Toyota Yaris Cross:
@ilias-a σου χρωστούσα φωτογραφίες. Μου φαίνεται ότι από κατασκευής έτσι είναι η αεροτομή στα YC, σαν κομμάτι lego που δεν κούμπωσε καλά. Δεν νομίζω να συμβαίνει κάτι με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.
Θα είναι από αυτά που δεν έραψαν τα ρομπότ. Έλεος
-
@andya3 μέτρησε το με μεζούρα! Θέλω να δω κάτι
-
@lap said in Toyota Yaris Cross:
@andya3 μέτρησε το με μεζούρα! Θέλω να δω κάτι
Αφού το ζητάς εσύ γύρε θα το μετρήσω. Θέλω να πετύχω και τον κάτοχο, παρκάρουμε συχνά στο ίδιο γκαράζ. Είμαι περίεργος αν το έχει πει στην Toyota και τι του είπαν.
Αν και θεωρώ ως πιθανότερο σενάριο, ότι ως κλασσικός ιδιοκτήτης Toyota, δεν έχει δώσει καν σημασία. Αφού τ' αμάξι πάει οικονομικά και απροβλημάτιστα, όλα τ' άλλα είναι περιττά...
-
Ο αρμος δειχνει μεγαλος, στην 2η φωτο ο ουρανος μου δειχνει πετσικος.
-
@ilias-a said in Toyota Yaris Cross:
!)
Ο αρμος δειχνει μεγαλος, στην 2η φωτο ο ουρανος μου δειχνει πετσικος.
Πετσικος;
Δεν νομίζω να μου βγάλει κάτι το Google -
Οι αεροτομές είναι γνωστό ότι τις σπάνε όταν πλένουν τα αυτοκίνητα οι άσχετοι.
-
Οι αεροτομές είναι γνωστό ότι τις σπάνε όταν πλένουν τα αυτοκίνητα οι άσχετοι.
Αυτο το αυτοκινητο εχει καλη ζημια, δεν ειναι η αεροτομη ολη η πορτα μπαγκαζ ειναι το προβλημα και ο ουρανος.
-
Πάντως το έκανα γύρω-γύρω τ' αμάξι και δεν έχει χτυπήματα ή γρατζουνιές. Είναι καθαρό.
-
Πάντως το έκανα γύρω-γύρω τ' αμάξι και δεν έχει χτυπήματα ή γρατζουνιές. Είναι καθαρό.
Στην 2η φωτο που ανεβασες βλεπεις τη ζημια στον ουρανο?
-
Μήπως έχει μαύρο λάστιχο για στεγανοποίηση στο λούκι της οροφής και φαίνεται σαν να έχει έχει πετσικάρει η λαμαρίνα? Δεν θυμάμαι και λεπτομέρειες, τώρα το πρόσεξα που το είπες.
-
Μήπως έχει μαύρο λάστιχο για στεγανοποίηση στο λούκι της οροφής και φαίνεται σαν να έχει έχει πετσικάρει η λαμαρίνα? Δεν θυμάμαι και λεπτομέρειες, τώρα το πρόσεξα που το είπες.
Αυτο το αμαξι εχει χτυπησει. Αν του το εδωσαν ετσι (το αποκλειω βεβαια) ειναι απαραδεκτοι.
-
Αυτο το αμαξι εχει χτυπησει.
Ε ναι. Φαινεται η λαμαρινα της οροφης ελαφρως χτυπημενη.
Πηγα και φωτογραφισα το δικο μου. Παντως γενικα οι αεροτομες ειναι ευπαθεις.
-
Αν είναι το σημείο "επαφής" κατά το άνοιγμα/κλείσιμο, μήπως ο αρμός πρέπει να έχει κενό για να μην βρίσκει η πόρτα;
Κάτι περίεργο κάνουν οι τογιοταίοι στους μεντεσέδες, και μειώνουν τη γωνία ανοίγματος και στις πόρτες.
Toyota Yaris Cross