-
@ataim said in Toyota Yaris Cross:
@andreas72 said in Toyota Yaris Cross:
Κι εγώ, το πρώτο πράγμα που ρώτησα ήταν πόσο καίει στην εθνική. Όταν ο πωλητής μου είπε 4,5 κατέταξα την αξιοπιστία του εκεί που έπρεπε. Από όσα μου έλεγε, πίστευα τα μισά. Κατά τα άλλα όμως, ο άνθρωπος ...το είχε. Πολύ πρόθυμος και ευγενικός.
Στην Εθνική τι σημαίνει; Αν πας με 100 4,5 θα κάψεις. Σήμερα Αθήνα Χαλκίδα, Yaris εντός ορίων ταχύτητας, 4,7 επιστροφή 3,7 είχε πολύ βοριά.
Ενδιαφερον! Πρόσεξες μήπως τι μέση ταχύτητα είχες συνολικά; Ρωτάω για να καταλάβω εάν είχες μεγάλο τμήμα διαδρομής εντός πόλης.
-
@ataim said in Toyota Yaris Cross:
Κι εγώ, το πρώτο πράγμα που ρώτησα ήταν πόσο καίει στην εθνική. Όταν ο πωλητής μου είπε 4,5 κατέταξα την αξιοπιστία του εκεί που έπρεπε. Από όσα μου έλεγε, πίστευα τα μισά. Κατά τα άλλα όμως, ο άνθρωπος ...το είχε. Πολύ πρόθυμος και ευγενικός.
Στην Εθνική τι σημαίνει; Αν πας με 100 4,5 θα κάψεις. Σήμερα Αθήνα Χαλκίδα, Yaris εντός ορίων ταχύτητας, 4,7 επιστροφή 3,7 είχε πολύ βοριά.
Ενδιαφερον! Πρόσεξες μήπως τι μέση ταχύτητα είχες συνολικά; Ρωτάω για να καταλάβω εάν είχες μεγάλο τμήμα διαδρομής εντός πόλης.
Το έχω στο app, 80 μέση, είχε αρκετή κίνηση στο λεκανοπέδιο.
-
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
το είδα και εγω και απο εβδομάδα θα μου το δώσουν test drive , θα το παω εθνική και θα σας πω πόσο καίει , βέβαια μη περιμένετε 4, κάτι γιατί ενα c4 aircross diesel με τα 110 άλογα το γύρισα με 7,8 μέση
το αυτοκίνητο τώρα είναι τέλειο μέσα έξω αν και είναι γούστα αυτά , η ποιότητα του εσωτερικού είναι πολύ καλή και το συγκρίνω με αντίστοιχα Q2 , t-roc , και διάφορα αλλα γαλλικά που εχω οδηγήσει και με εχουν παει σαν επιβάτη , δεν βρίσκω κάτι κακό που γράφετε κάποιοι ισα ισα που πήγαινα προκατειλημμένος να το κράξω αλλα τελικά μου έκανε τόσο καλή εντύπωση που ...παρήγγειλα ενα απλό active!!
20750 τελικη τιμή και παράδοση σεεεε........13 ΜΗΝΕΣ !!!!!
ε μεχρι τότε κάτι θα βρω μπορεί να μας δώσει και τίποτα αναδρομικά ο Κυριάκος εκλογές θα πλησιάζουν , το παρήγγειλα σε εκείνο το χάλκινο που είναι τελικά χακί , εχω ενα προαίσθημα οτι θα είναι πολύ επίκαιρο....Σε ποια γαλλικά μπήκες και δεν είδες διαφορά στην ποιότητα; Αν είχες τσεκαρει την συναρμογή θα καταλάβαινες γιατί πράγμα μιλάω.
Επίσης για να πήγαινες ντίζελ σε εθνική 7.8 πρέπει να το πηγαίνεις τάπα εκτός αν δεν μιλας για εθνική. Το νέο c4 ή το 2008 από την αλιρ και πάνω δεν συγκρίνονται με το γιαρις κρος. -
το είδα και εγω και απο εβδομάδα θα μου το δώσουν test drive , θα το παω εθνική και θα σας πω πόσο καιει , βεβαια μη περιμένετε 4, ... γιατί ενα c4 aircross diesel με τα 110 άλογα το γύρισα με 7,8 μέση
@tkin73 said in Toyota Yaris Cross:
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
το είδα και εγω και απο εβδομάδα θα μου το δώσουν test drive , θα το παω εθνική και θα σας πω πόσο καίει , βέβαια μη περιμένετε 4, κάτι γιατί ενα c4 aircross diesel με τα 110 άλογα το γύρισα με 7,8 μέση
το αυτοκίνητο τώρα είναι τέλειο μέσα έξω αν και είναι γούστα αυτά , η ποιότητα του εσωτερικού είναι πολύ καλή και το συγκρίνω με αντίστοιχα Q2 , t-roc , και διάφορα αλλα γαλλικά που εχω οδηγήσει και με εχουν παει σαν επιβάτη , δεν βρίσκω κάτι κακό που γράφετε κάποιοι ισα ισα που πήγαινα προκατειλημμένος να το κράξω αλλα τελικά μου έκανε τόσο καλή εντύπωση που ...παρήγγειλα ενα απλό active!!
20750 τελικη τιμή και παράδοση σεεεε........13 ΜΗΝΕΣ !!!!!
ε μεχρι τότε κάτι θα βρω μπορεί να μας δώσει και τίποτα αναδρομικά ο Κυριάκος εκλογές θα πλησιάζουν , το παρήγγειλα σε εκείνο το χάλκινο που είναι τελικά χακί , εχω ενα προαίσθημα οτι θα είναι πολύ επίκαιρο....Σε ποια γαλλικά μπήκες και δεν είδες διαφορά στην ποιότητα; Αν είχες τσεκαρει την συναρμογή θα καταλάβαινες γιατί πράγμα μιλάω.
Επίσης για να πήγαινες ντίζελ σε εθνική 7.8 πρέπει να το πηγαίνεις τάπα εκτός αν δεν μιλας για εθνική. Το νέο c4 ή το 2008 από την αλιρ και πάνω δεν συγκρίνονται με το γιαρις κρος.είπαμε γούστα είναι αυτά τα γαλικά ήταν καλλίτερα σε κάτι χειρότερα σε κάτι άλλο οι οθόνες στο ταμπλό πχ είναι πιο ωραίες αλλα αυτή του οδηγού μπλιαχ... και ναι εχω βαρύ πόδι.
-
Επίσης για το θέμα της ποιότητας του εσωτερικού καλό είναι οι υποψήφιοι αφού μπουν στο κρος να κάνουν τον κόπο μετά να μπαίνουν στο κορολα! Εκεί καταλαβαινεις την διαφορά αλλά και πόσο ακριβό είναι το κρος ,λόγω μόδας, σε σχέση με το κορολα.
Εμένα έτσι και αλλιώς μου είναι μικρό το γιαρις κρος περιμένω το ...23-24 το κορολα κρος πιστεύω ότι θα με καλύψει . -
... περιμένω το ...23-24 το κορολα κρος πιστεύω ότι θα με καλύψει .
Αν πρόκειται να έχει την επιτυχία του Yaris CROSS, μήπως να έκανες από τώρα την παραγγελία ώστε να έχεις παραλάβει μέχρι τότε
-
... περιμένω το ...23-24 το κορολα κρος πιστεύω ότι θα με καλύψει .
Αν πρόκειται να έχει την επιτυχία του Yaris CROSS, μήπως να έκανες από τώρα την παραγγελία ώστε να έχεις παραλάβει μέχρι τότε
Αν δεν ήμουν τόσο ευχαριστημένος από το αμάξι μου και αν έπαιρναν προπαραγγελιες ίσως το σκεφτόμουν σοβαρά. Αλλά με καλύπτει ακόμα στο 90% και αφού δεν ζητά λεφτά δεν έχω λόγο ακόμα
-
Ψήνω όλο το ΣΚ τη γυναίκα να πάμε από εβδομάδα να βάλουμε μια παραγγελία να υπάρχει.
Κάποια στιγμή θα έρθει λολλλλλ
Δεν έχω μπορεσει να κάνω σύγκριση με τη style να δω διάφορες από την active plus.Τώρα όσον αφορά τα ποιοτικα είναι και θέμα γούστου αλλά το t-cross πχ που είναι στην ίδια κατηγορία φαίνεται τόσο φθηνό που το είχαμε απορρίψει με το γιο όταν είχαμε πάει για τσεκάρισμα.
Τώρα σε γαλλικό δεν έχω άποψη.
Από άποψη δεν ασχολουμαι μαζί τους.
Σε καινούργιο Clio οικογενειακής φίλης έχουμε μπει.
Δείχνει ποιοτικό αλλά σου βγάζει την εντύπωση ότι δεν θα αντέξει. Σαν να είναι σκηνικό και όχι ουσια ότι βλέπεις. -
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
Δείχνει ποιοτικό αλλά σου βγάζει την εντύπωση ότι δεν θα αντέξει. Σαν να είναι σκηνικό και όχι ουσια ότι βλέπεις.Αυτό λέγεται προκατάληψη. Εξ' όψεως δεν μπορείς να κρίνεις αν κάτι θα αντέξει ή όχι. Τα δήθεν γεροδεμένα γερμανικά βγάζουν άπειρες βλάβες...
-
μερικες φορες ο Ιαπωνας χρησιμοποιει λιγοτερο φαντεζι υλικα/σχεδια αλλα που αντεχουν στο χρονο. δε ξερω αν ειναι τετοια περιπτωση το yaris, αλλα σιγουρα η συγκριση με το corolla σε κανει να φαινεσαι φτωχος συγγενης.....τι φτωχος, ρακενδυτος δηλαδη.
-
Monman, όταν μηδενίζεις τον μετρητή και κοιτάς τον μεσο όρο μετά από 10-20-30 χλμ αυτό που βλέπεις ως μέσος όρος είναι αλλά αντ άλλων. Όσο λιγότερα τα χλμ τόσο πιο ανακριβής ο μέσος όρος. Αν κάποιος το σκίζει επίτηδες σε ανηφόρα θα δείχνει 8λτ, κι αν το πηγαίνει σαν κότα με αργεεες επιταχύνεις θα δείχνει 4, και τα δύο λάθος. Ο μέσος όρος έχει νόημα όσο περισσότερα είναι τα χλμ.
-
Και εγώ active παράγγειλα hybrid! Καλή επιλογή νομίζω κάναμε!!
-
Δεν έχω μπορεσει να κάνω σύγκριση με τη style να δω διάφορες από την active plus.
Στο διαμορφωτή υπάρχει και δυνατότητα σύγκρισης εκδόσεων.
Όπως το είδα στα γρήγορα,οι διαφορές υπέρ της style είναι: - 9" info (αντί 8") -φυμέ πίσω, -led προβολείς (αντί αλογόνου), -17άρες ζάντες (αντί 16"), -ασύρματη σύνδεση smartphone, -keyless entry κι εκκίνηση, -μαύρη επένδυση οροφής. -
καλησπέρα σε όλη την ομάδα! διαβάζω με πολύ ενδιαφέρον όλο το θέμα κ από εκεί που έλεγα να περιμένω ένα χρόνο για επιλογή αυτοκινήτου(γάμος τον Σεπτέμβρη), πήγαμε την Τρίτη για μια πρώτη ματιά.. Τώρα περιμένω ένα hybrid active, λευκή περλα τον Οκτώβριο του 22!!
Η γυναίκα ξετρελαθηκε!! το chr της φάνηκε πολύ σκοτεινό, η corolla πολύ χαμηλή, οπότε δν μου άφησε επιλογή.
Για εμάς που περιμένουμε πρώτο παιδί αυτές τις μέρες μου φάνηκε αρκετά ευρύχωρο, μπροστά πίσω και πορτ παγκαζ. Επίσης αν και τον εσωτερικό δεν εντυπωσιάζει μου φάνηκε ότι φτιάχτηκε με γνώμονα την αντοχή στον χρόνο.
Τέλος επειδη κοιτουσα και τα 2008, juke, vitara, απο κοντα μου φανηκε εξισου ομορφο κ θεωρω στα 20.000€ με υβριδικο και αυτοματο για τις ανάγκες μιας νέας οικογένειας με συγκεκριμένα οικονομικά όρια είναι λύση για 10-15 χρονια απροβλημάτιστα.
Υ.Γ. ειδικά το vitara επειδή μου το πρότειναν αρκετοί λόγω συχνών μετακινήσεων σε καποιους χωματόδρομους κ αρκετά ψηλά παρκιγκ σε σπίτια που έχουμε, μου φάνηκε ακριβώς ίδιο μέγεθος (αν όχι λίγο μικρότερο) και μια γενιά τουλάχιστον πίσω σε αίσθηση κ συστήματα σε αυτά τα χρήματα. -
@ntin0s1988 said in Toyota Yaris Cross:
καλησπέρα σε όλη την ομάδα! διαβάζω με πολύ ενδιαφέρον όλο το θέμα κ από εκεί που έλεγα να περιμένω ένα χρόνο για επιλογή αυτοκινήτου(γάμος τον Σεπτέμβρη), πήγαμε την Τρίτη για μια πρώτη ματιά.. Τώρα περιμένω ένα hybrid active, λευκή περλα τον Οκτώβριο του 22!!
Η γυναίκα ξετρελαθηκε!! το chr της φάνηκε πολύ σκοτεινό, η corolla πολύ χαμηλή, οπότε δν μου άφησε επιλογή.
Για εμάς που περιμένουμε πρώτο παιδί αυτές τις μέρες μου φάνηκε αρκετά ευρύχωρο, μπροστά πίσω και πορτ παγκαζ. Επίσης αν και τον εσωτερικό δεν εντυπωσιάζει μου φάνηκε ότι φτιάχτηκε με γνώμονα την αντοχή στον χρόνο.
Τέλος επειδη κοιτουσα και τα 2008, juke, vitara, απο κοντα μου φανηκε εξισου ομορφο κ θεωρω στα 20.000€ με υβριδικο και αυτοματο για τις ανάγκες μιας νέας οικογένειας με συγκεκριμένα οικονομικά όρια είναι λύση για 10-15 χρονια απροβλημάτιστα.
Υ.Γ. ειδικά το vitara επειδή μου το πρότειναν αρκετοί λόγω συχνών μετακινήσεων σε καποιους χωματόδρομους κ αρκετά ψηλά παρκιγκ σε σπίτια που έχουμε, μου φάνηκε ακριβώς ίδιο μέγεθος (αν όχι λίγο μικρότερο) και μια γενιά τουλάχιστον πίσω σε αίσθηση κ συστήματα σε αυτά τα χρήματα.Καλησπερα και εγώ active hybrid σε λευκώ περιμένω τον ιανουαριο!! Πολύ καλή επιλογή για τα χρήματα που δώσαμε πιστεύω...!!!
-
το αστείο είναι ότι πήγαμε μετά στην nissan να δούμε τα juke και qashqai, για εναλλακτικές και δεν ήθελε να μπει καν μέσα σε κανένα η σύζυγος.. χθες είδα κ έβλεπε βίντεο με το cross..
την βλέπω να ανοίγει fan club μόλις παραλάβουμε!! -
Υπομονή σε όλους μεχρι να παραλάβετε!
Δεν χρειάζομαι αυτοκίνητο αυτή την εποχή αλλα σε ενα χρόνο κανείς δεν ξέρει ,πολλά μπορεί να αλλάξουν , με κυριότερη ανησυχία μου τον δήμαρχο της Θεσσαλονίκης που είναι επιρρεπής σε διάφορα χαζά ...Τέλος πάντων μεγάλο πλεονέκτημα είναι τα 1500 υβριδικά εκατοστά που δεν θα πληρώσουν πρακτικά ποτε Τέλη Κυκλοφορίας .
Επίσης η active εχει εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα (Μικτός κύκλος WLTP) 100, μη το υποτιμάτε κάντε μια βόλτα στα σαιτ των εταιριών και όσα μοντέλα εχουν κάτω απο 120 είναι ελάχιστα αν εξαιρέσουμε τα Toyota καμμία δεκαριά απο όλες τις εταιρίες μαζί και ελάχιστα εως ανύπαρκτα με αυτόματο σασμάν.Αν βάλουμε ότι το 120 είναι ενα όριο του 2021 -αρχικά για τα μονά ζυγά του δακτυλίου αλλα κανείς δεν ξέρει σε τι άλλο αργότερα- τα 100 είναι ενα πολύ μεγάλο μαξιλάρι ασφαλείας για μελλοντικές αναπροσαρμογές ή τίποτα χαζά του δημάρχου...
ΥΠΟΜΟΝΗ 1 χρόνος θα περάσει!
-
@realzeus said in Toyota Yaris Cross:
Δείχνει ποιοτικό αλλά σου βγάζει την εντύπωση ότι δεν θα αντέξει. Σαν να είναι σκηνικό και όχι ουσια ότι βλέπεις.Αυτό λέγεται προκατάληψη. Εξ' όψεως δεν μπορείς να κρίνεις αν κάτι θα αντέξει ή όχι. Τα δήθεν γεροδεμένα γερμανικά βγάζουν άπειρες βλάβες...
Μιλάω για τα πλαστικά μόνο ρε συ Αλέξανδρε.
-
@panormus772 said in Toyota Yaris Cross:
Δεν έχω μπορεσει να κάνω σύγκριση με τη style να δω διάφορες από την active plus.
Όπως το είδα στα γρήγορα,οι διαφορές υπέρ της style είναι: - 9" info (αντί 8") -φυμέ πίσω, -led προβολείς (αντί αλογόνου), -17άρες ζάντες (αντί 16"), -ασύρματη σύνδεση smartphone, -keyless entry κι εκκίνηση, -μαύρη επένδυση οροφής.Το ξέρω για τη σύγκριση και εκεί ήταν που δεν μου έβγαζε τη style σε υβριδικό αλλά μόνο σε 1,5 βενζίνη
Θα ξανά δοκιμάσω. -
@panormus772 said in Toyota Yaris Cross:
Όπως το είδα στα γρήγορα,οι διαφορές υπέρ της style είναι: - 9" info (αντί 8") -φυμέ πίσω, -led προβολείς (αντί αλογόνου), -17άρες ζάντες (αντί 16"), -ασύρματη σύνδεση smartphone, -keyless entry κι εκκίνηση, -μαύρη επένδυση οροφής.Το ξέρω για τη σύγκριση και εκεί ήταν που δεν μου έβγαζε τη style σε υβριδικό αλλά μόνο σε 1,5 βενζίνη
Θα ξανά δοκιμάσω.Περα απο τα τυπικα που αναφερθηκαν και θα δεις και στο διαμορφωτη, νομιζω οτι η ουσιαστικη διαφορα ειναι οτι το 9αρι infotainment της style περα απο τη διαφορα μεγεθους, εχει hi-def οθονη, που η αναλυση εχει κατακριθει πολλακις στο παλιοτερο, και κυριως το νεο software αφου το παλιο ειναι πολυ basic. Το τι θα φερει το νεο μελλοντικα αγνωστο αν θα παιξει ρολο, αφου οι περισσοτεροι θα χρησιμοποιησουν τη συνδεση με το κινητο. Αρα μπορει να παιξει απο μηδενικο ρολο εως μεγαλο αν παρει ενδιαφερουσες αναβαθμισεις.
Το δευτερο ειναι οι ζαντες που περα απο τη διασταση που μπορει να θεβρηθει και αρνητικη, ειναι σαφως ομορφοτερες στη style. Η για να το πω αναποδα, επειδη δεν ειναι κατι τρομερο και της style, ειναι πολυ αθλιες εμφανησιακα της active. Εγω πχ της active θα τις αλλαζα σιγουρα στην πρωτη αλλαγη ελαστικων, οποτε μετρησε και αυτο στην αποφαση μου.
Toyota Yaris Cross