-
Σε λίγο θα βγουν τιμές για το fl. Θα υπάρξουν ακούγεται σημαντικές μειώσεις. Όχι το μπέρδεψα με το model 3, θα πάει στα 25κ-30κ το hev
-
Ο γιώρης είναι πολύ πιο σύγχρονος σχεδιαστικά, πιο ευρύχωρος ( το 2 έχει θέμα στο συγκεκριμένο), πολύ πιο ευπώλητος, πιο φθηνός γιατί πλέον το παλιό 2 με τα 115 άτια κάνει ...22 χήνες, και τις πλάτες μιας τεράστιας αντιπροσωπείας με σέρβις, ανταλλακτικά και συνεργάτες παντού. Όπως έχω ήδη γράψει, είναι βέβαια καμενιά η αγορά του.
-
@dstou said in 2020 Toyota Yaris:
Είναι πολύ πιο σύγχρονο σχεδιαστικά, πιο ευρύχωρο ( το 2 έχει θέμα στο συγκεκριμένο), πολύ πιο ευπώλητο, πιο φθηνό γιατί πλέον το παλιό 2 με τα 115 άτια κάνει ...22 χήνες, και της πλάτες μιας τεράστιας αντιπροσωπείας με σέρβις, ανταλλακτικά και συνεργάτες παντού.
Τα οποία δεν λένε τίποτα για το ίδιο το αυτοκίνητο (εκτός από τους χώρους, για όποιον τον ενδιαφέρουν - εμένα με κάνει και μονοθέσιο πλέον, αρκεί να έχει χώρο για 3-4 σακούλες σούπερ-μάρκετ).
-
@dstou said in 2020 Toyota Yaris:
Ο γιώρης είναι πολύ πιο σύγχρονος σχεδιαστικά, πιο ευρύχωρος ( το 2 έχει θέμα στο συγκεκριμένο), πολύ πιο ευπώλητος, πιο φθηνός γιατί πλέον το παλιό 2 με τα 115 άτια κάνει ...22 χήνες, και τις πλάτες μιας τεράστιας αντιπροσωπείας με σέρβις, ανταλλακτικά και συνεργάτες παντού. Όπως έχω ήδη γράψει, είναι βέβαια καμενιά η αγορά του.
ΗΤΑΝ τεραστια αντιπροσωπεια . Διαβασε τα σχολια στο google
-
Για κάποιους δε λένε για άλλους λένε.
Το πρώτο μου σχόλιο είναι και το κυριότερο: είναι εξόχως καμενιά η αγορά ενός παλιού μάζντα 2 στα 22 χηνόπουλα εν έτει 2023, όπως και του απλού γιώρη όταν μερικά ευρώ παραπάνω παίρνεις το υβρίδιο που το κάνει τόπι στο ξύλο. -
@realzeus said in 2020 Toyota Yaris:
@spi_duster said in 2020 Toyota Yaris:
Σε οτι εκδοση και ιπποδυναμη συγκριθουν το γιαρις πλασσαρεται καλυτερα.
Όχι βέβαια. Άνετα προτιμώ τα 115άρι 2άρι, σε σχέση με τα 125άρι Υaris.
Δια αλλο τι προτιμα ο καθενας. Εγω προσωπικα επιλεγω st line φιεστα με 125 hev και 2- 3 χιλιαρικα παραπανω. Οικονομοτεχνικα το γιαρις πλασσαρεται λεω καλυτερα απο το mazda 2. Γιατι? Γιατι μπορει.
Τι καλύτερο έχει το 125άρι Yaris, Σπύρος (α, χρόνια πολλά για προχθες!), σε σχέση με το 115άρι Mazda? Είναι το ίδιο γρήγορα. Το Mazda στρίβει καλύτερα, έχει ανώτερη ποιότητα κατασκευής και καλύτερο σαλόνι. Άρα τι καλύτερο έχει το Yaris?
ΥΓ: Το Φιεστα ξέχασέ το, δεν υπάρχει πια...
Υποκειμενικα αυτα φιλε. Το 2 εχει το μεγαλυτερο κυκλο στροφης, πανω απο 10 μετρα (λες και ειναι μαουνα) και η ποιοτητα ειναι καθαρα υποκειμενικο θεμα. Λιγη δερματινη παραπανω στο λεβιε που θα ξεθωριασει γρηγορα δε μου λεει και πολλα)
-
Δια αλλο τι προτιμα ο καθενας. Εγω προσωπικα επιλεγω st line φιεστα με 125 hev και 2- 3 χιλιαρικα παραπανω. Οικονομοτεχνικα το γιαρις πλασσαρεται λεω καλυτερα απο το mazda 2. Γιατι? Γιατι μπορει.
Τι καλύτερο έχει το 125άρι Yaris, Σπύρος (α, χρόνια πολλά για προχθες!), σε σχέση με το 115άρι Mazda? Είναι το ίδιο γρήγορα. Το Mazda στρίβει καλύτερα, έχει ανώτερη ποιότητα κατασκευής και καλύτερο σαλόνι. Άρα τι καλύτερο έχει το Yaris?
Υποκειμενικα αυτα φιλε. Το 2 εχει το μεγαλυτερο κυκλο στροφης, πανω απο 10 μετρα (λες και ειναι μαουνα**) και η ποιοτητα ειναι καθαρα υποκειμενικο θεμα. Λιγη δερματινη παραπανω στο λεβιε που θα ξεθωριασει γρηγορα δε μου λεει και πολλα)**
Μαλλον δεν εχει μπει καν σε Mazda 2 . Αλλιως δεν θα τα ελεγες αυτα
-
Υποκειμενικα αυτα φιλε. Το 2 εχει το μεγαλυτερο κυκλο στροφης, πανω απο 10 μετρα (λες και ειναι μαουνα) και η ποιοτητα ειναι καθαρα υποκειμενικο θεμα. Λιγη δερματινη παραπανω στο λεβιε που θα ξεθωριασει γρηγορα δε μου λεει και πολλα)
Δεν έχεις επαφή μάλλον με Mazda, Σπύρο μου... Μιλάω για πραγματική ποιότητα, όπως π.χ. ανοξείδωτες εξατμίσεις και πολλαπλάσιες περτσινιές από τους ανταγωνιστές. Η Mazda είναι αλλού σε αυτά!
-
Δεν εχω μπει. Οντως. Φαντασου πως ημουν σε εταιρεια που τα εσπρωχνε και ομολογω δεν ειχα καν την περιεργεια να τα δω. Δικιο εχεις. Αλλα και τοσο καλη να ειναι η ποιοτητα του σαλονιου, δεν θα ηταν λογος να το προτιμησω. Το αμαξι ειναι και εργαλειο πανω απο ολα.
-
Οταν στα ιδια χρηματα εχεις κατι με καλυτερες ρεπριζ, πιο σπιρτοζικο, φουλ εξτρα, και οικονομικοτερο απλα θα το επιλεξεις. Δε σε καθιστα ασχετο, απλα αντιλαμβανεσαι το συμφερον σου. Θα εισαι με ενα υβριδικο των 4lt/100 χλμ ή με ενα των 6,5 αλλα με ποιοτικοτερο σαλονι? Σορρυ παω για το 1. Οχι το 2.
-
Δεν εχω μπει. Οντως. Φαντασου πως ημουν σε εταιρεια που τα εσπρωχνε και ομολογω δεν ειχα καν την περιεργεια να τα δω. Δικιο εχεις. Αλλα και τοσο καλη να ειναι η ποιοτητα του σαλονιου, δεν θα ηταν λογος να το προτιμησω. Το αμαξι ειναι και εργαλειο πανω απο ολα.
Και για εργαλειο κανει . Αξιοπιστο ειναι , λιγο καιει κτλ. Επιδοσεις δεν εχει γιατι το χαντακωνει το θεομακρο σασμαν του . Υπαρχουν λυσεις γι αυτο , αλλά ειναι εκτος θεματος ( Προγραμμα και κορωνοπηνιο )
Μιλαω για την εκδοση με τους 90 ιππους -
Πήγαινε σε ένα συνεργείο που πιάνουν ιαπωνικά μόνο και ρώτα τους για τα Mazda σε σχέση με τα Toyota, από άποψη μηχανικής κατασκευής και βλαβών.
@alexandros-k said in 2020 Toyota Yaris:
Επιδοσεις δεν εχει γιατι το χαντακωνει το θεομακρο σασμαν του . Υπαρχουν λυσεις γι αυτο , αλλά ειναι εκτος θεματος ( Προγραμμα και κορωνοπηνιο )
Βασικά επειδή είχα το ίδιο πρόβλημα με το Focus, η λύση είναι πάντα "μία κάτω"! Μαλακία τους, αλλά το κάνουν για τους ρύπους στις μετρήσεις.
-
Οταν στα ιδια χρηματα εχεις κατι με καλυτερες ρεπριζ, πιο σπιρτοζικο, φουλ εξτρα, και οικονομικοτερο απλα θα το επιλεξεις. Δε σε καθιστα ασχετο, απλα αντιλαμβανεσαι το συμφερον σου. Θα εισαι με ενα υβριδικο των 4lt/100 χλμ ή με ενα των 6,5 αλλα με ποιοτικοτερο σαλονι? Σορρυ παω για το 1. Οχι το 2.
Δεν υπαρχει Yaris υβριδικο με 20,500. Μεχρι να ερθει θα περασει τα 21. Ασε που εμενα δεν μ αρεσε οδηγικα. Δεν ειναι ολα καταναλωση μονο. Αν και σε μεσο ορο ουτε το Mazda περναει τα 6. Το τεστ ντραιβ που οδηγησα ειχε μεσο ορο 5,9 στα 1500χλμ που ειχε κανει
-
Ενα λεπτό να δω αν είμαι στο σωστό τοπικό γιατί για mazda διαβάζω
οκ είμαι ...Το Yaris Hatchback hybrid είναι κλάσεις καλλίτερο απο το οποιαδήποτε αντίστοιχο προϊόν μιας περιθωριακής αποτυχημένης ιαπωνικής εταιρείας που για να επιβιώσει δανείζεται ατόφια τα αυτοκίνητα της toyota και τους αλλάζει τα σήματα .
Εντωμεταξύ το 2023 συζήτηση για αλλαγή γραναζιών στο διαφορικό για να πάρει τα πόδια του το όχημα λες και είμαστε στο 1999
Σοβαρευτείτε
Με 22-23 χιλιάρικά -χωρίς υβριδισμό και αυτόματο σασμάν- αλλα ποιότητα και πουλ μουρ θα κοίταζα μόνο το 116i - σε μαύρο χρώμα - και θα περίμενα με αγωνία το ξεκλείδωμα του εγκεφάλου για να το πάω απο 100 και κάτι στα 160 παρα κάτι... άλογα ! -
@monman2 said in 2020 Toyota Yaris:
οκ είμαι ...Το Yaris Hatchback hybrid είναι κλάσεις καλλίτερο απο το οποιαδήποτε αντίστοιχο προϊόν μιας περιθωριακής αποτυχημένης ιαπωνικής εταιρείας που για να επιβιώσει δανείζεται ατόφια τα αυτοκίνητα της toyota και τους αλλάζει τα σήματα .
Εντωμεταξύ το 2023 συζήτηση για αλλαγή γραναζιών στο διαφορικό για να πάρει τα πόδια του το όχημα λες και είμαστε στο 1999
Σοβαρευτείτε
Με 22-23 χιλιάρικά -χωρίς υβριδισμό και αυτόματο σασμάν- αλλα ποιότητα και πουλ μουρ θα κοίταζα μόνο το 116i - σε μαύρο χρώμα - και θα περίμενα με αγωνία το ξεκλείδωμα του εγκεφάλου για να το πάω απο 100 και κάτι στα 160 παρα κάτι... άλογα !Είσαι προπετής και ανιστόριτος. Η Toyota δανείζονταν το Mazda στην Αμερικάνικη αγορά για χρόνια!!!
Αν σηκώσεις ένα 6άρι και ένα Avensis στο δικόλονο , θα γελάσει και ο κάθε ειδικευόμενος μαστοράκος...
-
Σοβαρευτείτε
Με 22-23 χιλιάρικά -χωρίς υβριδισμό και αυτόματο σασμάν- αλλα ποιότητα και πουλ μουρ θα κοίταζα μόνο το 116i - σε μαύρο χρώμα - και θα περίμενα με αγωνία το ξεκλείδωμα του εγκεφάλου για να το πάω απο 100 και κάτι στα 160 παρα κάτι... άλογα !Ρε ήμαρτον....που έλεγε ο συγχωρεμένος
-
Σοβαρευτείτε
Με 22-23 χιλιάρικά -χωρίς υβριδισμό και αυτόματο σασμάν- αλλα ποιότητα και πουλ μουρ θα κοίταζα μόνο το 116i - σε μαύρο χρώμα - και θα περίμενα με αγωνία το ξεκλείδωμα του εγκεφάλου για να το πάω απο 100 και κάτι στα 160 παρα κάτι... άλογα !Είσαι προπετής και ανιστόριτος. Η Toyota δανείζονταν το Mazda στην Αμερικάνικη αγορά για χρόνια!!!
Δεν δανειζόταν το έπαιρνε γιατί διέταζε την μικρή και χαζή mazda (πέταξε όλα τα κεφάλια της στα βάνκελ) και την δανείζει τα υβριδικά γιατί την λυπάται και δεν θέλει να καταλήξει στο πεζοδρόμιο ...
-
Δυστυχώς δεν υπάρχει 116 τόσο φθηνά, αλλά το επιχείρημα έχει βάση. Εκείνο που πράγματι δεν έχει βάση είναι να σκάσεις 22 χηνόπουλα για το μάζντα το 2, το παλιό, και μετά να ψάχνεις για πρόγραμμα και κορονωπηνιόν για να πηλαλάει λίγο παραπάνω,(και να χάφτει 100άρα βενζίνη σωρηδόν). Γούστα είναι αυτά φυσικά, αλλά πχ ένα τούρμπο ίμπιζα τα κάνει όλα αυτά καλύτερα, χωρίς νέο διαφορικό.
-
@sxetikos13 said in 2020 Toyota Yaris:
Δεν είναι τυχαίο ότι ο Μότυ την επέλεξε...
Ναι γιατί ειναι μεγάλος γνώστης!! Το τι επέλεξε ενας άσχετος συγνώμη αλλά δεν ειναι επιχείρημα.
-
Ποιός είναι ο μότυς;
2020 Toyota Yaris