-
Όταν λοιπόν με 2.500 ευρώ καπέλο σύμφωνα με το ποστ σου πας από το απλό στο υβρίδιο, ήτοι με αυτά τα επιπλέον φράγκα αγοράζεις αυτοματίκλα, μείον 20% στην κατανάλωση και πολύ πιο εύκολη μεταπώληση 'αύριο', τι να κάτσω να συζητήσω για το απλό και τίμιο γιώρης;
Ας το πάρει κάποιος άλλος που δεν τα βλέπει αυτά. Αλλά πρώτα ας ρωτήσει τον όποιο ανταγωνισμό πόσο επιπλέον χρεώνεται ένα αυτόματο κιβώτιο, μόνο αυτό... -
Το γιαρις δεν ειναι μοδα. Ειναι μια αγορα win win για τον πελατη και την φιρμα. Οι πωλησεις δειχνουν πως ευτυχως ή δυστυχως οι περισσοτεροι ψωνιζουν με τη λογικη και οχι με αλλα κριτηρια. Δε πουλαει σημερα. Πουλαει σα τρελο εδω και πολλα χρονια. Φυσικα εχει και πολυ καλη μεταπωλητικη αξια. Ενα 208 ή φιεστα ή πολο, τα αγοραζα πιο ευκολα σαν καινουργια. Ποτε σαν μεταχειρισμενα. Το γιαρις φευγει τοσο ευκολα οσο ευκολη ειναι και η αποφαση να το παρει καποιος.
-
Χμ...Κάτι τέτοια έκανε και ο Γαζετάς στη Μεσογείων.
Έβαζε ημιτασιόν ανταλλακτικά για γνήσια;
Και του πήραν την εμπορία καινούργιων, νομίζω.Στο τέλος, θα τους πουλάνε υβριδικά αμάξια με 3 ρόδες και αυτοί θα αναφωνούνε: "Tι καινοτομία!!!"
Μην βάζεις ιδέες στους οικολόγους...! -
@dstou said in 2020 Toyota Yaris:
Όταν λοιπόν με 2.500 ευρώ καπέλο σύμφωνα με το ποστ σου πας από το απλό στο υβρίδιο, ήτοι με αυτά τα επιπλέον φράγκα αγοράζεις αυτοματίκλα, μείον 20% στην κατανάλωση και πολύ πιο εύκολη μεταπώληση 'αύριο', τι να κάτσω να συζητήσω για το απλό και τίμιο γιώρης;
Ας το πάρει κάποιος άλλος που δεν τα βλέπει αυτά. Αλλά πρώτα ας ρωτήσει τον όποιο ανταγωνισμό πόσο επιπλέον χρεώνεται ένα αυτόματο κιβώτιο, μόνο αυτό...Με έπιασε ένα ΚΑΠΗ με αυτά που διάβασα...
-
Αξιζει εδω να αναφερουμε πως παντα υπαρχει η δυνατοτητα του τεστ ντραιβ. Για τα θεματα αντιπροσωπειων κλπ δεν εχω αποψη.
-
Νταξ, σχετικέ23, μιλάς λες και το εν λόγω αμάξι το αγοράζουν τίποτα λεφτάδες, που αυτά τα χρήματα τα έχουν για τσιχλόφουσκες. Προφανώς για τον κάθε μισθοσυντήρητο οι αυξήσεις είναι σοβαρό θέμα.
-
Ας το πάρει κάποιος άλλος που δεν τα βλέπει αυτά. Αλλά πρώτα ας ρωτήσει τον όποιο ανταγωνισμό πόσο επιπλέον χρεώνεται ένα αυτόματο κιβώτιο, μόνο αυτό...
Αυτοματο απο αυτοματο εχει διαφορά . To κιβωτιο του υβριδικου Yaris, κανει οτι θελει . Αλλαζει ταχυτητες, αυξομειωνει τις στροφες του κινητηρα , εμπλεκει η οχι τον ηλεκτροκινητηρα κτλ . "Εξυπνο" ειναι ναι, για να τα διαχειριζεται ολα αυτα , αλλά και σπαστικο για τον οδηγο που του αρεσει η αλληλεπίδραση με το αμαξι . Ουτε να αλλαξεις ταχυτητες εκει που θες μπορεις , ουτε να ανεβασεις στροφες, ουτε τιποτα. Αυτο αποφασιζει για ολα. Εσυ πατας μονο γκαζι . Εμενα αυτο δεν μ αρεσει και νομιζω ουτε σε καποιους αλλους . Ναι στα αυτοματα απο μενα, αλλά να εχω εγω τον ελεγχο οταν θελω. Για αυτους που δεν θελουν να οδηγουν ή δεν ξερουν, καλο ειναι
-
@sxetikos13 said in 2020 Toyota Yaris
Οι εκδόσεις yaris active και active plus hubrid έχουν ελλείψεις σε εξοπλισμό ...
Εεε ναι η βασική είναι με χειροκίνητα παράθυρα πίσω και πλαστικό τιμόνι γιαυτό πήρα την βασική του YC ηλεκτρικά όλα τα παράθυρα δερμάτινο τιμόνι ύψος απο το έδαφος για να μην γδέρνω τις ποδιές και πολλά άβαφα μαύρα πλαστικά γύρω γύρω για να μην ασχολούμεθα αν με κτύπησαν ή με έγδαραν .
Αλλα αμα είναι να γίνει το κακό ...
το πρώτο δεκαήμερο κατοχής κάποιος μου χάλασε την μπροστινή πινακίδα ο προφυλακτήρας την γλίτωσε αλλα η πινακίδα που προεξέχει πολύ την έφαγε καλά -
Ωστε αυτές είναι οο δοαφορές τους... κσι εγώ που νόμιζα ότι οι διαφορές του απλού από το υβριδικό είναι κατά βάση ότι το δεύτερο είναι ...υβριδικό, είναι αυτόματο και πιθανότατα θα έχει πιο εύκολη μεταπώληση...
έδιτ
Στα σοβαρά τώρα, άμα μου γράφεις για ταμπούρα και αεροτομές, εστίασες σε εντελώς τριτοτεταρτεύοντα ζητήματα για το μέσο αγοραστή υβριδικού Τουότα. -
Δεν πιστεύω κιόλας ότι αυτά τα θέματα υπάρχουν στην ατζέντα του μέσου υβριδικού πελάτη, ίσως η αεροτομή επειδής φαίνεται, αλλά και πάλι χλωμό.
-
Ωστε αυτές είναι οο δοαφορές τους... κσι εγώ που νόμιζα ότι οι διαφορές του απλού από το υβριδικό είναι κατά βάση ότι το δεύτερο είναι ...υβριδικό, είναι αυτόματο και πιθανότατα θα έχει πιο εύκολη μεταπώληση...
Τι να ξέρουμε κι εμείς οι ιδιοκτήτες υβριδικών;
Απο ό,τι φαίνεται, εκμεταλλευομενοι τη μεγαλομανία μας, μας έπιασαν απο τα μούτρα οι πωλητές της Toyota, ώστε να αγοράσουμε σώνει και ντε υβριδικό, πληρωνοντας το με "δόσεις", μας έκαναν "πλύση εγκεφάλου" και τελικά αγοράσαμε τα υβριδικά με την "ψυχολογία των μαζών"...
Πώς την "πατήσαμε" έτσι; -
Δεν έχω yaris αλλά ας βρει κάποιος αυτοκίνητο αυτόματο που κινείται σε μεγάλο βαθμό ηλεκτρικά στη πόλη με αστεία κατανάλωση με 22 η και 25 χιλ.κ να μην σέρνεται
-
Πάντως υπάρχει και το κλιό σε υβριδικό, που έχει και φώτα λεντ, και 145 άτια, και είναι ζμπορ. Όποιος ενδιαφέρεται, ας ετοιμάσει 29-33 χήνες, και να το χαίρεται.
Δεν πιστεύω ότι έχει την αξιοπιστία του γιώρη, ούτε την αντιπροσωπεία τουότα ή την εύκολη μεταπώληση του, ή ότι είναι καλύτερο σε οικονομία καυσίμου, αλλά σε όλα τα άλλα είναι καλύτερο, οπότε ας περάσει να το δει. -
Από δω κ πέρα μπλοκ σε όποιον δεν έχει hev.
Δεν είχα ιδέα τι είναι τα hev, μόνο roadster είχα για καθημερινό, είχα οδηγήσει βέβαια gs450h, yaris I, prius II, αλλά δεν μου έλεγαν τίποτα. Το πρωτο που με έβαλε στην πρίζα ήταν το chr, μιλάμε συνέχεια για τα υβρίδια τα οποία είναι πραγματικά ένας άλλος κόσμος, χωρίς πλάκα, που απλά μπαίνεις και παθαίνεις σοκ. Δεν απορρίπτουμε ούτε τα ατμό ούτε τα turbo ούτε τα dct, όμως για το μεγαλύτερο μέρος της καθημερινής χρήσης, τα hev ταιριάζουν καλύτερα από τα υπόλοιπα. Αυτό πρέπει να το ζήσεις στην καθημερινότητα σου για να το αντιληφθείς. -
@sxetikos13 said in 2020 Toyota Yaris:
Δηλαδή ο άλλος που έχει ένα fiesta μεσαία έκδοση με τα πάντα όλα μέσα γιατί να το πουλήσει λιγότερο από το yaris active/active plus που έχει χαμηλότερη ποιότητα, λιγότερο εξοπλισμό αλλά είναι υβριδικό??
Γιατί η διαφορά στον εξοπλισμό ειναι ελάχιστη (βασικά μόνο οι αισθητήρες παρκαρίσματος), γιατί καίει σχεδόν τα διπλά, γιατί δεν ειναι αυτόματο και για πολλους άλλους λόγους. Βασικά το Φιέστα είναι το καλύτερο B hatch (ήταν, δεν βγαίνει πια) για όποιον του αρέσει η οδήγηση - εαν είχε άλλη τιμή θα ήταν στο γκαράζ μου τώρα, αλλά στις €26.000 δεν.
@fanis75 ούτε ξέρω τι δουλειά κάνει ο Μότυ ούτε με ενδιαφέρει κιόλας. Και στην τελική ποιος είσαι εσύ ώστε να τον χαρακτηρίζεις παντελώς άσχετο και ότι λέει συνεχώς βλακείες....
Εγώ βλέπω έναν άνθρωπο φιλότιμο, έξω καρδιά που κάνει υπερβολές πολλές φορές με τις αλλεπάλληλες αλλαγές στο εκάστοτε αμάξι του (δεν ξέρω αν πληρώνει από την τσέπη του).
Ωστόσο, παρόλο που δεν σε γνωρίζει θα σου πει την άποψή του και θα προσφερθεί να σε βοηθήσει. Επίσης αν έλεγε συνεχώς βλακείες όπως υποστηρίζεις θα του είχε βάλει χέρι ο Πλέστης γιατί θα τον έπαιρνε και αυτόν η μπάλα μιας και τον διαφημίζει.
Επιπλέον, δεν ξέρω αν γνωρίζεις αλλά ο Μότυ είχε αγοράσει CHR και το yaris το premier
Ξέρω τι είχε, το παρακολουθώ από πριν παραλάβει το Yaris Premier. Και ναι λέει βλακείες, γιατί τα μισά από όσα λέει στα βίντεό του δεν ισχύουν και καταλαβαίνεις ότι δεν ξέρει από αμάξια με αυτά που λέει. Ο Πλέστης τον θέλει και καλά κάνει γιατί του διαφημίζει το μαγαζί και του φέρνει κόσμο. Όμως λέει πάρα πολλές ανακρίβειες στα βίντεό του και για όποιον ξέρει 5 πράγματα από αμάξια το καταλαβαίνει.
-
Θα συμφωνήσω με το κ. Φάνη, αυτά που λέει στο youtube δεν γίνονται ρε παιδιά, βελτιωμένο φίλτρο αέρα σε υβριδικό (γελάσαμε) με 60% περισσότερη ροή αέρα.
Δηλαδή από που να το πιάσεις? ότι αλλάζεις το fuel/ air ratio σε υβριδικό με εγγύηση, αυτά τα κάναμε σε μηχανάκια και βάζαμε power commander και εξατμίσεις. -
Αυτό το "Μότυ" τι είναι ρε παιδιά;
-
@realzeus said in 2020 Toyota Yaris:
Αυτό το "Μότυ" τι είναι ρε παιδιά;
youtuber που κάνει διαφημίσεις στα toyoda.
Δεν είπα ότι δεν είναι καλό παιδί αλλά λέει χοντράδες. -
Ok, thanks, κατάλαβα.
Δεν καταλαβαίνω βέβαια γιατί του δίνετε τόση σημασία. Κάποτε σημασία δίναμε σε σοβαρούς δοκιμαστές...
-
@realzeus said in 2020 Toyota Yaris:
Ok, thanks, κατάλαβα.
Δεν καταλαβαίνω βέβαια γιατί του δίνετε τόση σημασία. Κάποτε σημασία δίναμε σε σοβαρούς δοκιμαστές...
Μα ακριβώς είναι ένας ερασιτέχνης που ψάχνεται συνεχώς και φορτώνει το αμάξι του με διάφορα επιπλέον, χωρίς να γνωρίζω αν τα βάζει όλα από την τσέπη του (αμφιβάλλω). Δεν δηλώνει δοκιμαστής-αδέκαστος κριτής νέων αυτοκινήτων!! Και το βασικότερο για εμένα: είναι φιλότιμος και προσφέρεται ανιδιοτελώς να σε βοηθήσει χωρίς να σε έχει συναντήσει ποτέ από κοντά. Σπανίζει στις μέρες μας.
Όντως καταντάει γραφικός πολλές φορές...αλλά φαίνετε να είναι από τούς ανθρώπους που θα ήθελες για φίλο σου.
2020 Toyota Yaris