-
Για να καταλάβω, μιλάμε για αυτό εδώ που έχει 120ε?
https://www.motordromedesign.com/el-gr/piso-diaxutis-toyota-yaris-mk4-2020
-
-
Να πω και εγώ τη γνώμη μου όντας "κατοχος" Toyota Yaris 2019 (leasing της γυναίκας μου).
Πάντα με απωθούσαν τα Toyota λόγω της εμφάνισης τους και προτιμούσα γερμανικά (κάτοχος Golf VII).
Όταν οδηγησα για αρκετό καιρό το Yaris συνειδητοποίησα δύο θετικά. Πρώτον κατανάλωση και δεύτερον άνεση στο δρομο. lτο τρεχον μοντελο μου φάνηκε πιο σκληρο). Δηλαδή, ιδανικό αυτοκίνητο για τοπικές μετακινήσεις στην πόλη. Μετά από καιρό ξεχνάς και την ποιότητα των πλαστικών. Θα έδινα όμως για αυτό το αυτοκινήτο πχ 18χιλ που έκανε τοτε: Πιθανότατα όχι.
Εκεί που έχουν πάει οι τιμές και δεδομένου ότι δεν είμαστε στο 1990, η Toyota πέρα από την εμφάνιση οφείλει να αναβαθμίσει την ποιότητα και εργονομία του εσωτερικού της.
Κατά τα άλλα η άποψη που ειπώθηκε ότι αρκετοί άσχετοι με.το χώρο του αυτοκινήτου αγοράζουν Toyota ισχύει. Αυτό δε σημαίνει φυσικά ότι δεν υπάρχουν και πολλοί που το ψάχνουν και καταλήγουν σε Toyota.
-
Για να συνοψίσουμε, τι σημαίνει πλέον yaris & yc, άθλια πλαστικά, χρώμα που φεύγει με την βροχή, δίκτυο που την έχουν δει premium, υψηλές πλέον τιμές αγοράς, και το καλύτερο σύστημα κίνησης από άποψη οικονομίας/άνεσης για μέσα στην πόλη αν δεν μπορείς να αγοράσεις ev.
Πάντως εκτός από τα παραπάνω που ισχύουν ίσως με μια δόση υπερβολής, γιατί και ο ανταγωνισμός δεν απέχει, την αξιοπιστία φαίνεται να την διατηρούν αφού οι toyotaiaoi έχουν προσπαθήσει να αποφύγουν κακοτοπιές όπως dct κιβώτια, turbos, direct Injection και συναφή τα οποία είναι prone to fail. Κάπως έτσι έχουν πορευτεί τόσα χρόνια, σου λέει θα κυκλοφορείς με χρέπι αλλά την δουλειά σου θα την κάνεις. Με βλέπω για Lexus next μπας και είναι (λίγο) καλύτερα εκεί τα παραπάνω δεδομένα.
-
@ataim said in 2020 Toyota Yaris:
direct Injection
Εχουν και τα Toyota
Γιατι θες να πουλησεις το Yaris?
-
Για να συνοψίσουμε, τι σημαίνει πλέον yaris & yc, άθλια πλαστικά, χρώμα που φεύγει με την βροχή, δίκτυο που την έχουν δει premium, υψηλές πλέον τιμές αγοράς, και το καλύτερο σύστημα κίνησης από άποψη οικονομίας/άνεσης για μέσα στην πόλη αν δεν μπορείς να αγοράσεις ev.
Πάντως εκτός από τα παραπάνω που ισχύουν ίσως με μια δόση υπερβολής, γιατί και ο ανταγωνισμός δεν απέχει, την αξιοπιστία φαίνεται να την διατηρούν αφού οι toyotaiaoi έχουν προσπαθήσει να αποφύγουν κακοτοπιές όπως dct κιβώτια, turbos, direct Injection και συναφή τα οποία είναι prone to fail. Κάπως έτσι έχουν πορευτεί τόσα χρόνια, σου λέει θα κυκλοφορείς με χρέπι αλλά την δουλειά σου θα την κάνεις. Με βλέπω για Lexus next μπας και είναι (λίγο) καλύτερα εκεί τα παραπάνω δεδομένα.
το μονο ερωτηματικο ειναι η αποδοση της μπαταριας και το κοστος αντικατάστασης μακροχρονια
-
@alexandros-k said in 2020 Toyota Yaris:
direct Injection
Εχουν και τα Toyota
Γιατι θες να πουλησεις το Yaris?
Δεν έχω κρατήσει ποτέ τίποτα πάνω από 3 ετη
-
@sxetikos13 said in 2020 Toyota Yaris:
miata
Έχοντας και ένα polo του 2007 στην κατοχή μου, η ποιότητα του εξωτερικού αμαξώματος είναι η μέρα με τη νύχτα. Είναι πολύ δύσκολο να του φύγει χρώμα σε ένα μικορακούμπισμα με άλλο αμάξι. Ιαπωνικά, νοτιοκορεάτικα αμάξια όπου ακουμπήσουν γδέρνουν. Όσον αφορά το νέο yaris, το ελαφρύ χρώμα σε συνδυασμό με τα φουσκώματα μπρος πίσω (όχι μόνο στους προφυλακτήρες αλλά και στους τροχούς) σου δημιουργούν και δικαιολογημένα μια απίστευτη ανασφάλεια.
Και όπως εξήγησα και παραπάνω, τα καλά φανοποιεία σπανίζουν στις μέρες (είμαι πρόσφατα παθών), με αποτέλεσμα αν γίνει το μοιραίο να τρέχεις και να μην φτάνεις. Είναι τόσο υπερβολικά τα εξογκώματα που όταν παρκάρεις δεν υπάρχει η παραμικρή ορατότητα σε σχέση με την απόσταση από το πεζοδρόμιο.Ούτε βέβαια μπορεί να μένουν λεκέδες στα εξωτερικά πλαστικά μετά από ένα απλό πλύσιμο. Είναι απολύτως ψυχοφθόρο να ψάχνεις να βρεις λύσεις για προβλήματα που δεν είχες φανταστεί ούτε κατά διάνοια ότι θα αντιμετώπιζες...
για τα νέα χρώματα σε ΟΛΕΣ τις εταιρίες, τα έχουμε πει και σε άλλα νήματα... Σε όλα τα νέα μοντέλα, πλέον είναι με βερνίκια που είναι οικολογικά, βιοδιασπωμενα και δεν κάνουν κακό στο περιβάλλον. Μόνο στη τσέπη. Με ένα καλό κερωμα, γλυτώνεις.
Και δεν χρειάζεται να είσαι τόσο.... επιθετικός και έντονος στο να μας πείσεις ότι αυτό που αγόρασες δεν σου αρέσει. Είναι απλά η γνώμη σου, μη την επιβάλλεις.
Τελείως φιλικά
-
Για να λέμε την αλήθεια ο Έλληνας (σε αρκετές περιπτώσεις) θεωρεί κορυφαίο το δικό του απόκτημα (αυτοκίνητο, κινητό, σπίτι κοκ) και υποβαθμίζει των άλλων.
-
Kαι έχουμε και τον moderator που εν μέσω ειρωνικών γέλιων μας λέει ότι και η VW έχει (είχε κάποτε) golf cross και polo cross γιατί να μην έχει και η toyota yaris cross και corolla cross??? Εδώ πάει η λαϊκή παροιμία "μπέρδεψε την βούρτσα με την π.....". Ο παραλογισμός σε όλο του το μεγαλείο.
Ένεκα ζέστης, είναι warning τώρα. Να μάθεις να εκφράζεσαι πιο κόσμια, ειδικά όταν κάποιος κάνει τον κόπο να σου απαντήσει στον παραλογισμό σου.
-
Θέλω να δω τιμή 30κ για το gr 130, θα πάρει φωτιά το thread
-
Περιμένω να μου πεις που δεν εκφράστηκα κόσμια... Συγκεκριμένα όχι αοριστίες!!!
Περιμένω!!!!Εδώ πάει η λαϊκή παροιμία "μπέρδεψε την βούρτσα με την π.....". Ο παραλογισμός σε όλο του το μεγαλείο
Εαν αυτό σου φαίνεται κόσμιο.
ΥΓ: Τα κόκκινα είναι όταν γράφω ως συντονιστής, για να ξεχωρίζει από όταν γράφω ως μέλος. Είναι στους κανόνες, διαβασέ τους.
-
Προς σχετικος 13. Ζητω συγνωμη γιατι φαινεται πως σε εκνευρισα πολυ.
-
Σχετικέ, δεκτή η άποψή σου, απλά ρίξε λίγο τους τόνους... καλοκαιράκι είναι
Και για να μην ξεχνιόμαστε:
ΠΑΟ ΟΛΕΕΕΕ, ΠΑΟ ΟΛΕ, ΠΑΟ ΟΛΕΕΕΕ, ΠΑΟ ΟΛΕ
Υγ: να σαπίσουν στη φυλακή οι δολοφόνοι του Μιχάλη, rip αδερφέ -
Τι σχέση έχει το golf cross, polo cross (που κάποτε έβγαιναν) με τα yaris cross και corolla cross που έχουν τις ονομασίες αυτές για καθαρά λόγους marketing??? ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ!!!
Δε με νοιάζει η Toyota (δεν είχα,ούτε έχω κάποιο μοντέλο αν και τα υβριδικά της είναι από τα καλύτερα),αλλά τα μοντέλα της VW που βγήκαν ως cross είχαν ακριβώς τον ίδιο λόγο που βγήκαν τώρα και τα μοντέλα της Toyota ως cross. Το marketing.
Kαι μάλιστα στα cross Toyota έχεις και τη δυνατότητα 4κινησης κάτι που στα VW νομίζω δεν υπήρχε. Άρα, πιο μούφα "εκτός δρόμου" τα cross polo και Golf... -
@sxetikos13
επιτέλους μετα απο τόσα ποστ καταλάβαμε τι έγινεΜήπως μετάνιωσες που δεν πήρες υβριδικό ;
Ο Μοτις δείχνει αυθεντικός τύπος εχει το ίδιο για κανε κονε μήπως σε βοηθήσει με τις γνωριμίες του .
Απόλαυσε τις διακοπές σου , υπάρχουν λύσεις ... μη στεναχωριέσαι λοιπόν και άαααραξε η τύχη σου δουλεύει...
η επιλογή του Μότι ανέβασε ήδη την αξία του δικού σου και να ξέρεις υπάρχει κάποιος που γράφει λιτά και σταράτα και του αρέσει το yaris σου...αν το πουλήσεις κάποια στιγμή εδώ πρώτα ανακοίνωσε το. -
υ.γ: Mπορεί ο ΠΑΟ να νικάει για αρχή αλλά εμένα προσωπικά με πιάνει λίγο ο ύπνος. Δημιουργικότητα 0, απλώς είναι σφιχτή η ομάδα δεν τρώει γκολ και συνήθως βάζει 1. Ο δε Σποραρ είναι τέρμα κρυάρι. Πρέπει Ιωαννίδης να ξεκινάει σίγουρα βασικός. Απίστευτα βελτιώμενος, καλύτερη τεχνική και τελειώματα.
Δεν πειράζει, το σημαντικό είναι ότι η ομάδα επιστρέφει εκεί που ανήκει, εκεί που μας έκανε περήφανους
-
sxetikos13:Σήμερα είδα το πορτ μπαγκάζ δεν βρήκα υποδοχή. Υπόψιν έχω το εντελώς γυμνό μοντέλο του 2019 υβριδικό.
-
Οι άνθρωποι πουλάνε hev και δεν ξέρουν καν τι είναι πλην της χαμηλής κατανάλωσης, δεν ξέρουν ούτε τα μαστόρια τους, μιλούσα με έναν και δεν είχε συνειδητοποιήσει το regen κομμάτι της επιβράδυνσης. Η εταιρεία πάει απλά στον αυτόματο.
-
Έκανα τη πρώτη μου μεγάλη διαδρομή. Με κλιματισμό και τη μισή διαδρομή με άλλα 2 άτομα μέσα με 3 βαλίτσες.
2020 Toyota Yaris