-
@lap said in 2020 Toyota Yaris:
Σε πολλούς δημόσιους υπαλλήλους με διάφορες άδειες φτάνεις τα δύο έτη από τη γέννηση.
Έχω γνωστές μου. Σήμερα που μιλάμε.
Ισχυει. Αλλά ειμαστε εκτος θεματος
-
@sxetikos13 said in 2020 Toyota Yaris:
@monman2 said in 2020 Toyota Yaris:
Η αλήθεια είναι ότι δεν το έπιασα το σχόλιο.
Να στο εξηγήσω.
Πρώτη φορά βλεπω πλαστικό που να μένουν πανώ του ανεξήτηλες στάμπες...
Το πλένεις στον ήλιο ή/και χρησιμοποιείς λάθος προϊόντα .
Στο δικό μου YC δεν εχω δει τίποτα γιατί δεν το πλένω με τόση ζέστη το εχω παρατήσει πάνω απο μήνα άπλυτο.Τα δε φουσκώματα του είναι τόσο έντονα ... δεν βλέπεις καθόλου τον πίσω τροχό με αποτέλεσμα να μην έχεις αίσθηση της απόστασης από το πεζοδρόμιο.
Μάθε να ρυθμίζεις τους καθρέπτες και να διαβάζεις τις γραμμές την κάμερα
Τέλος, κάθε φορά που είσαι κολλημένος στην κίνηση του κέντρου των Αθσηνών τα μηχανάκια σε γλείφουν από πίσω λόγω των εξωγκομάτων καθώς σε προσπερνούν.
Αυτά τα εξογκώματα είναι όμως λόγος αγοράς ολη η ομορφιά του αυτοκινήτου ...
...τα καινούργια yaris είναι σχεδόν όλα φαγωμένα είτε μπροστά στο κάτω μέρος
Έπρεπε να πάρεις το cross ανεβαίνει τα πεζοδρόμια και όλος ο προφυλακτήρας περνάει απο πάνω χωρίς να βρουν ποδιές κλπ
είτε στις γωνιές του φουσκωμενου πίσω προφυλακτήρα
Βάλε αισθητήρες παρκαρίσματος εχει και με 70-80 €
Ένα polo του 2007 που έχω επίσης δε γρατζουνιεται για κανένα λόγο. Μόνο αν είσαι ατζαμής στην κυριολεξία.
Το εχεις μάθει τόσα χρόνια που το εχεις
άλλωστε με 1,90 που πάει η βενζίνη τα 9-10 λιτρα κατανάλωση μέσα στην πόλη δεν υποφέρονται θα κυκλοφορείς μόνο με το hybrid και θα το μάθεις και αυτό -
Για του λόγου το αληθές, τσεκάρετε 10 καινούργια yaris στο δρόμο και 10 peugeot 208.
9/10 yaris είναι φαγωμένα στις γωνιές και 1/10 peugeot και αν. Ε δε μπορεί να είναι όλοι οι οδηγοί των yaris ατζαμηδες. Ελαφριά χρώματα σε συνδυασμό με σχεδιαστικές υπερβολές καθιστούν το αμάξι υπερβολικά ευάλωτο σε γρατζουνιές.. Όπως είπε και ένας χρήστης παραπάνω "όπου ακουμπάει γράφει".Εδώ τώρα εύκολα κάποιος από το φόρουμ θα μπορούσε να σου πει το παρακάτω:
"Τα Peugeot δεν είναι φαγωμένα γιατί το περισσότερο χρονικό διάστημα είναι ακινητοποιημένα λόγω βλαβών. Οπότε που να φαγωθούν;".Απορώ που ακόμη κάποιος δεν το ανέφερε.
Πέρα από την πλάκα δεν νομίζω ότι υπάρχουν στατιστικά στοιχεία περί φαγωμάτων, γρατζουνιές κλπ... Σίγουρα όμως υπάρχει διαφορά στις ποιότητες βαφών καθώς και στις λαμαρίνες που πλέον περιέχουν και μπόλικο πλαστικό.
Για την αντιπροσωπεία τα πράγματα είναι ακόμη ποιο απλά. Όλες οι αντιπροσωπείες τα ίδια σκ@τά είναι. Οι εγγυήσεις ποιο πολύ είναι για τα πολύ χοντρά προβλήματα.
-
Δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω γιατί αγόρασες yaris
ας έμενες με το polo που είναι τανκς
Στο yaris να ξέρεις σε παρόμοιο κτύπημα θα αλλάξεις μεχρι και τα πλαστικά μέσα στο πορτμπαγκάζ γιατί θα πετσικάρουν , ετσι ξέρω απο πείρας ... άλλωστε η ασφάλεια του αλλου πλήρωνε -
Έπειτα, το χρώμα είναι πολύ soft. Aπό ανέκαθεν για αυτό άλλωστε και ξεθωριάζουν τα toyota μέσα σε λίγα χρόνια ενώ θεωρητικά είναι ακόμα καινούργια.
Είχα αυτοκίνητα με "σκληρό΄" χρώμα , υπήρχαν προβλήματα και εκεί . Το βερνίκι σπάει και ξεφλουδίζει και η επισκευή ήταν πιο δύσκολη ήθελε τοπική βαφή ενω τα "μαλακά" επισκευάζονται πιο εύκολα με τα γνωστά DIY αλοιφές ,τρίψιμο κλπ
-
@sxetikos13 1/10 .
.
Δεν είναι θέμα στατιστικής. Είναι ο σχεδιασμός του αμαξώματος ο οποίος είναι μεν εντυπωσιακός αλλά σε αφήνει εκτεθειμένο στην καθημερινότητα και δη στους δρόμους της Αθήνας. Έπειτα, το χρώμα είναι πολύ soft. Aπό ανέκαθεν για αυτό άλλωστε και ξεθωριάζουν τα toyota μέσα σε λίγα χρόνια ενώ θεωρητικά είναι ακόμα καινούργι
Toyota 23 χρόνων είχα και έχω ένα κορολλα 18. Δεν έχουν πάθει τίποτα.
Δεν έχω κάνει καμία συντήρηση το χρώμα. -
@sxetikos13 said π.
Οι προφυλακτήρες τόσο του yaris όσο και του aygo είναι για κάποιο λόγο στον αέρα. Τώρα για ποιο λόγο δεν ξέρω.... Στα vw είναι ενσωματωμένοι στο υπόλοιπο σώμα του αμαξιού...
Αναφέρεσαι σε καινούργια πόλο και καινούργια yaris?
Γιατί σίγουρα ο τρόπος έχει αλλάξει σίγουρα για θέματα ασφαλείας -
@storm said in 2020 Toyota Yaris:
Για του λόγου το αληθές, τσεκάρετε 10 καινούργια yaris στο δρόμο και 10 peugeot 208.
9/10 yaris είναι φαγωμένα στις γωνιές και 1/10 peugeot και αν. Ε δε μπορεί να είναι όλοι οι οδηγοί των yaris ατζαμηδες. Ελαφριά χρώματα σε συνδυασμό με σχεδιαστικές υπερβολές καθιστούν το αμάξι υπερβολικά ευάλωτο σε γρατζουνιές.. Όπως είπε και ένας χρήστης παραπάνω "όπου ακουμπάει γράφει".Εδώ τώρα εύκολα κάποιος από το φόρουμ θα μπορούσε να σου πει το παρακάτω:
"Τα Peugeot δεν είναι φαγωμένα γιατί το περισσότερο χρονικό διάστημα είναι ακινητοποιημένα λόγω βλαβών. Οπότε που να φαγωθούν;".Απορώ που ακόμη κάποιος δεν το ανέφερε.
Πέρα από την πλάκα δεν νομίζω ότι υπάρχουν στατιστικά στοιχεία περί φαγωμάτων, γρατζουνιές κλπ... Σίγουρα όμως υπάρχει διαφορά στις ποιότητες βαφών καθώς και στις λαμαρίνες που πλέον περιέχουν και μπόλικο πλαστικό.
Για την αντιπροσωπεία τα πράγματα είναι ακόμη ποιο απλά. Όλες οι αντιπροσωπείες τα ίδια σκ@τά είναι. Οι εγγυήσεις ποιο πολύ είναι για τα πολύ χοντρά προβλήματα.
Δεν είναι θέμα στατιστικής. Είναι ο σχεδιασμός του αμαξώματος ο οποίος είναι μεν εντυπωσιακός αλλά σε αφήνει εκτεθειμένο στην καθημερινότητα και δη στους δρόμους της Αθήνας. Έπειτα, το χρώμα είναι πολύ soft. Aπό ανέκαθεν για αυτό άλλωστε και ξεθωριάζουν τα toyota μέσα σε λίγα χρόνια ενώ θεωρητικά είναι ακόμα καινούργια.
Φίλε μου, έχουμε οικογενειακό Yaris 2ης γενιάς κόκκινο μη μεταλλικό (κωδικός 3PO) με 16 χρόνια και 230.000 km στην πλάτη του και δεν έχει πάθει τίποτα το χρώμα του, και σου μιλάω ως αρχιψείρας στο detailing.
Όλα είναι θέμα χρήσης και μίας σχετικής περιποίησης.
Κάθε αυτοκίνητο έχει ένα δεδομένο μήκος και πλάτος, η διαμόρφωση του αμαξώματος με "εξογκώματα" ή χωρίς, δεν παίζει κανένα ρόλο στην ευχρηστία του αυτοκινήτου.
Το ότι έχει πάρει η κουτσή Μαρία Yaris (από σχολές οδηγών μέχρι εταιρικά και leasing), που τα ξεσκιζουν καθημερινά, δεν σημαίνει ότι το αυτοκίνητο δεν αντέχει, ίσα-ίσα το αντίθετο.
Δες πόσα Yaris 1ης γενιάς ('99 και μετά) κυκλοφορούν ακμαιότατα γύρω μας. Δεν βλέπω αντίστοιχα Polo/Corsa κλπ.
Οι μέθοδοι παραγωγής/συναρμολόγησης/βαφής κλπ.της Toyota διαχρονικά έχουν αποδειχθεί ότι αντέχουν στον χρόνο. Μακάρι και άλλοι κατασκευαστές να είχαν αντίστοιχη αντοχή.
Στην τελική, εάν δεν σου ταιριάζει ιδιοσυγκρασιακά το brand της Toyota (δεν είσαι ο μόνος στο forum), το σέβομαι, αλλά μη γράφουμε ό,τι θέλουμε. -
Το δικό μου γιάρις αγοράστηκε το Μάιο του 1999, από τα πρώτα που κυκλοφόρησαν. Το χρησιμοποιεί εδώ και πολλά χρόνια η αδερφή μου. Έχει περί τα 300.000 χλμ στα πιστόνια του, σχεδόν όλα Αθήνα, και η κατάστασή του είναι ακόμα συγκλονιστική. Το χρώμα του, ασημί απλό, γυαλίζει ακόμα. Δεν υπάρχει στον ορίζοντα η παραμικρή σκέψη παροπλισμού του, το πιθανότερο να κυκλοφορεί για χρόνια ακόμη.
Με θορύβησαν αυτά που διαβάζω για εκπτώσεις στο χρώμα στα τωρινά μοντέλα, αλλά δεν έχω άποψη. -
Πάντως στα suzuki η βαφή είναι αέρινη. Την κοιτάς και αφήνεις με το βλέμμα γρατζουνιά.
Αυτό έχει τα αρνητικά του διότι τα suzuki είναι όμορφα και επειδή τα κοιτάνε όλοι, στο τέλος της ημέρας στο γεμίζουν γρατζουνιες
-
@dstou said in 2020 Toyota Yaris:
Το δικό μου γιάρις αγοράστηκε το Μάιο του 1999, από τα πρώτα που κυκλοφόρησαν. Το χρησιμοποιεί εδώ και πολλά χρόνια η αδερφή μου. Έχει περί τα 300.000 χλμ στα πιστόνια του, σχεδόν όλα Αθήνα, και η κατάστασή του είναι ακόμα συγκλονιστική. Το χρώμα του, ασημί απλό, γυαλίζει ακόμα. Δεν υπάρχει στον ορίζοντα η παραμικρή σκέψη παροπλισμού του, το πιθανότερο να κυκλοφορεί για χρόνια ακόμη.
Με θορύβησαν αυτά που διαβάζω για εκπτώσεις στο χρώμα στα τωρινά μοντέλα, αλλά δεν έχω άποψη.Νομίζω αυτά ήταν τα τελευταία Japan γιατί μου το έλεγε ένας γνωστός που το πούλαγε 5 χιλιάρικα ακατέβατα.
-
@a65 said in 2020 Toyota Yaris:
@dstou said in 2020 Toyota Yaris:
Με θορύβησαν αυτά που διαβάζω για εκπτώσεις στο χρώμα στα τωρινά μοντέλα, αλλά δεν έχω άποψη.Νομίζω αυτά ήταν τα τελευταία Japan γιατί μου το έλεγε ένας γνωστός που το πούλαγε 5 χιλιάρικα ακατέβατα.
Το δικό μας Yaris είναι γαλλικό.
Το χρησιμοποιούμε απο καινουριο 4 διαφορετικοί οδηγοί (οι υπόλοιποι δεν ειναι και οι πιο προσεκτικοί), χωρις κανένα θέμα με την αξιοπιστία και την ποιοτητά του.
Συντηρείται, όμως, ακόμα ευλαβικά με γνήσια ανταλλακτικά σε εξουσιοδοτημενο service Toyota.
Να φανταστείτε, έχουν τελειώσει πλέον οι σελίδες του book service για τις σφραγίδες και τις βάζουν όπου βρουν κενό... -
Ναι τώρα Γαλλία και ρίξανε από ότι διάβασα 180 εκατομμύρια να φτιάξουν εργοστάσιο στη Τσεχία να αυξήσουν τη παραγωγή.
-
@bill_hsd said in 2020 Toyota Yaris:
Δεν είναι θέμα στατιστικής. Είναι ο σχεδιασμός του αμαξώματος ο οποίος είναι μεν εντυπωσιακός αλλά σε αφήνει εκτεθειμένο στην καθημερινότητα και δη στους δρόμους της Αθήνας. Έπειτα, το χρώμα είναι πολύ soft. Aπό ανέκαθεν για αυτό άλλωστε και ξεθωριάζουν τα toyota μέσα σε λίγα χρόνια ενώ θεωρητικά είναι ακόμα καινούργια.
Φίλε μου, έχουμε οικογενειακό Yaris 2ης γενιάς κόκκινο μη μεταλλικό (κωδικός 3PO) με 16 χρόνια και 230.000 km στην πλάτη του και δεν έχει πάθει τίποτα το χρώμα του, και σου μιλάω ως αρχιψείρας στο detailing.
Κάθε αυτοκίνητο έχει ένα δεδομένο μήκος και πλάτος, η διαμόρφωση του αμαξώματος με "εξογκώματα" ή χωρίς, δεν παίζει κανένα ρόλο στην ευχρηστία του αυτοκινήτου.
Το ότι έχει πάρει η κουτσή Μαρία Yaris (από σχολές οδηγών μέχρι εταιρικά και leasing), που τα ξεσκιζουν καθημερινά, δεν σημαίνει ότι το αυτοκίνητο δεν αντέχει, ίσα-ίσα το αντίθετο.
Δες πόσα Yaris 1ης γενιάς ('99 και μετά) κυκλοφορούν ακμαιότατα γύρω μας. Δεν βλέπω αντίστοιχα Polo/Corsa κλπ.
Οι μέθοδοι παραγωγής/συναρμολόγησης/βαφής κλπ.της Toyota διαχρονικά έχουν αποδειχθεί ότι αντέχουν στον χρόνο. Μακάρι και άλλοι κατασκευαστές να είχαν αντίστοιχη αντοχή.
Στην τελική, εάν δεν σου ταιριάζει ιδιοσυγκρασιακά το brand της Toyota (δεν είσαι ο μόνος στο forum), το σέβομαι, αλλά μη γράφουμε ό,τι θέλουμε.Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω!
Τοση πόρωση πια με τους κουβαδες της τογιοτα;
Μετά από τοσο σοβαρα αμαξια βρηκες εδω το φως το αληθινο;
Δικιο εχει ο sxetikos13!
Τα τογιοτα εχουν αχρειαστα πεταγματα και ογκο τα οποια σε συνδυασμό με τα παμφθηνα υλικά τους τα καθιστουν προβληματικα για την αθηναική ζουγκλα!
Το γιαρις προηγουμενο και τωρινό είναι τετοια περιπτωση.
Το chr που δεν εχεις επαφή με το πίσω μέρος
Το YC φυσικά που εχει πεταχτά κολομέρια (βασικός λόγος που δεν το δίνω στη γυναίκα)
Το Κορολα του Φάνη που εχει μήκος 4,37 και χώρους σαν να ήταν 4 επειδη πετάει απίστευτα ο κόλος.
Οσοι κυκλοφορουμε κέντρο ξερουμε πως πάνε οι διαολοι με τα μηχανάκια και πόσο εύκολα βρίσκουν στα πεταχτα μέρη των τογιοτα!
Για να μην πω φυσικά για αθλια λεπτά χρώματα και βερνίκια!
25 χρονια από τη ζωή μου εχω σπαταλήσει με αυτα τα μπουρδέλα και ξέρω!
Αν δεν ήταν η υβριδικότητα δεν θα πουλαγαν παρά μόνο στα παπουδια που εχουν μεινει 30-40 χρονα πισω με το "δεν σπάνε - δεν χαλανε" -
@iceman7 said in 2020 Toyota Yaris:
@bill_hsd said in 2020 Toyota Yaris:
Στην τελική, εάν δεν σου ταιριάζει ιδιοσυγκρασιακά το brand της Toyota (δεν είσαι ο μόνος στο forum), το σέβομαι, αλλά μη γράφουμε ό,τι θέλουμε.Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω!
Τοση πόρωση πια με τους κουβαδες της τογιοτα;
Μετά από τοσο σοβαρα αμαξια βρηκες εδω το φως το αληθινο;
Δικιο εχει ο sxetikos13!
Τα τογιοτα εχουν αχρειαστα πεταγματα και ογκο τα οποια σε συνδυασμό με τα παμφθηνα υλικά τους τα καθιστουν προβληματικα για την αθηναική ζουγκλα!
Το γιαρις προηγουμενο και τωρινό είναι τετοια περιπτωση.
Το chr που δεν εχεις επαφή με το πίσω μέρος
Το YC φυσικά που εχει πεταχτά κολομέρια
Το Κορολα του Φάνη που εχει μήκος 4,37 και χώρους σαν να ήταν 4 επειδη πετάει απίστευτα ο κόλος.
Οσοι κυκλοφορουμε κέντρο ξερουμε πως πάνε οι διαολοι με τα μηχανάκια και πόσο εύκολα βρίσκουν στα πεταχτα μέρη των τογιοτα!
Για να μην πω φυσικά για αθλια λεπτά χρώματα και βερνίκια!
25 χρονια από τη ζωή μου εχω σπαταλήσει με αυτα τα μπουρδέλα και ξέρω!νομίζω ότι θα πρέπει να ανοιχτεί ένα νέο νήμα που θα λέγεται " και τα αγοράζω και τα γαμωσταυριζω" και θα είναι για όσους γουστάρουν να μισούν αυτά που ακόμα χρωστάνε σε δόσεις.
αν και δεν έχω κάτι να προσαψω στο SCross θα βρω κάτι για να σας κάνω παρέα.
Επίσης Ice, πες την αλήθεια, ο Sxetikos και εσύ είσαστε το ίδιο πρόσωπο, έτσι;
-
@groover1972 said in 2020 Toyota Yaris:
νομίζω ότι θα πρέπει να ανοιχτεί ένα νέο νήμα που θα λέγεται " και τα αγοράζω και τα γαμωσταυριζω" και θα είναι για όσους γουστάρουν να μισούν αυτά που ακόμα χρωστάνε σε δόσεις.
Σιγα μην χρωστάω κιολας για τον κουβά ... ειπαμε!
Να πω οτι εβαζα δόσεις για κανα premium εργαλείο να το συζητήσω, αν και εκει που έχουν φτάσει τα επιτόκια ή αγοράζεις κασέρι ή πας πάσο και μένεις με "οικονομικούς" κουβάδες -
Ένσταση κ. πρόεδρε
Τα αυτοκίνητα δε τα παντρεύεσαι άμα δε σου κάνει το σπρώχνεις και δε ξαναψωνίζεις από το ίδιο μαγαζί.
Άμα σου πω ότι είχα mazda 6 (πριν το ψάρι) μου έκανε κάτι θέματα στα κατεβάσματα το κιβώτιο και μου λέγαν στη εγγύηση όχι εμείς μια χαρά το βλέπουμε, για να μη χαλιέμαι το πούλησα πριν το χρόνο και δεν ξανά ασχολήθηκα. -
@groover1972 said in 2020 Toyota Yaris:
Επίσης Ice, πες την αλήθεια, ο Sxetikos και εσύ είσαστε το ίδιο πρόσωπο, έτσι;
Μακαρι να τους είχα καταλάβει μόνο εγώ πόσο παπά πουλάνε οι τογιοταίοι!
Ας οψονται οι vagκαμμένοι των late 00s και θα σου έλεγα εγώ τι δήθεν αξιοπιστία θα πουλαγαν σε περιτυλιγμα χαρτιου υγείας (γιατι τα πλαστικά τους από ανακυκλωμένα κολόχαρτα πρεπει να ειναι)! -
@a65 said in 2020 Toyota Yaris:
Ένσταση κ. πρόεδρε
Τα αυτοκίνητα δε τα παντρεύεσαι άμα δε σου κάνει το σπρώχνεις και δε ξαναψωνίζεις από το ίδιο μαγαζί.
Άμα σου πω ότι είχα mazda 6 (πριν το ψάρι) μου έκανε κάτι θέματα στα κατεβάσματα το κιβώτιο και μου λέγαν στη εγγύηση όχι εμείς μια χαρά το βλέπουμε, για να μη χαλιέμαι το πούλησα πριν το χρόνο και δεν ξανά ασχολήθηκα.Σιγα σιγα όλα θα γίνουν Απόστολε!
Δυστυχως και σημερα να παραγγείλεις το καλο το πραγμα σου ερχεται μετά από 6-8 μηνες! -
Να είσαι απολύτως σίγουρος ότι αν δεν πούλαγαν υβριδικότητα, κάτι άλλο θα εύρισκαν να πουλήσουν. Έγραψα προχτές, ότι άμα ρίξουν 200-300 ευρώ στην καμπίνα, τα μισά παράπονα θα εκλείψουν .
2020 Toyota Yaris