-
Παιδιά μη μαλώνετε ποιος την έχει μικρότερη...
Σε συνθήκες κίνησης όλα τα υβριδικά είναι εξαιρετικά!
-
Καλημέρα.
Επειδή αναφέρθηκε η εφαρμογή MyT, ήθελα να σας ρωτήσω πως αισθάνεστε που παρακολουθούν κάθε σας κίνηση (γιατί φρεναρες απότομα, ωραία ξεκίνησες από φανάρι, μπορείς και καλύτερα! κλπ). Βέβαια και την εφαρμογή να μην έχουμε ο ενσωματωμένος tracker μας παρακολουθεί, αλλά μπορούμε να τον απενεργοποιήσουμε... με αντίτιμο να μην γνωρίζουμε που είναι το αυτοκίνητο μας!
Απλά θέμα προς συζήτηση, διότι αυτές οι λεπτομέρειες που ξέρουν για την οδηγική μου συμπεριφορά δεν μου αρέσουν καθόλου...κι έτοιμος είμαι να το απενεργοποιήσω! -
@nith1717 said in 2020 Toyota Yaris:
Επειδή αναφέρθηκε η εφαρμογή MyT, ήθελα να σας ρωτήσω πως αισθάνεστε που παρακολουθούν κάθε σας κίνηση
Ούτε που το έχω σκεφτεί ποτέ, ούτε που με απασχολεί. Παρακολουθούν τόσα πολλά κάθε μέρα που ειλικρινά μου είναι αδιάφορο. Θα με απασχολήσει εαν αρχίσει να έχει επίπτωση στα ασφάλιστρα κλπ.
-
@fanis75 said in 2020 Toyota Yaris:
Επειδή αναφέρθηκε η εφαρμογή MyT, ήθελα να σας ρωτήσω πως αισθάνεστε που παρακολουθούν κάθε σας κίνηση
Ούτε που το έχω σκεφτεί ποτέ, ούτε που με απασχολεί. Παρακολουθούν τόσα πολλά κάθε μέρα που ειλικρινά μου είναι αδιάφορο. Θα με απασχολήσει εαν αρχίσει να έχει επίπτωση στα ασφάλιστρα κλπ.
Όπως το Tesla;
https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/h-tesla-sas-parakoloythei-gia-na-kathorisei-posa-asfalistra-tha-plironete/
Σε λίγο θα βάλουν και το μαύρο κουτί...κι αν βήχουμε θα το ξέρουν!!! -
Επίσης ήθελα να σας ρωτήσω αν χρησιμοποιείτε χάρτη Gps της Toyota από τους 4 που έχει ή Google.
-
Καλημέρα.
Επειδή αναφέρθηκε η εφαρμογή MyT, ήθελα να σας ρωτήσω πως αισθάνεστε που παρακολουθούν κάθε σας κίνηση (γιατί φρεναρες απότομα, ωραία ξεκίνησες από φανάρι, μπορείς και καλύτερα! κλπ). Βέβαια και την εφαρμογή να μην έχουμε ο ενσωματωμένος tracker μας παρακολουθεί, αλλά μπορούμε να τον απενεργοποιήσουμε... με αντίτιμο να μην γνωρίζουμε που είναι το αυτοκίνητο μας!
Απλά θέμα προς συζήτηση, διότι αυτές οι λεπτομέρειες που ξέρουν για την οδηγική μου συμπεριφορά δεν μου αρέσουν καθόλου...κι έτοιμος είμαι να το απενεργοποιήσω!Εμένα δεν με πειράζει καθόλου γιατί αν διαβάσεις το εγχειρίδιο οι πληροφορίες δίνονται σε τρίτους μόνο με δικαστική παραγγελία αρα μόνο σε σοβαρό δυστύχημα.
Η toyota απο την άλλη δεν είναι τρίτος και αν εμφανιστείς να ζητάς εγγύηση γιατί έσπασες το e-cvt θα σου βγάλει εκτύπωση ώρα μέρα που πήγαινες με R και 30 χλμ και γύρισες εν κίνηση σε D γιατί έκανες προπόνηση στην αποφυγή ενέδρας
Youtube Video -
-
Καλησπέρα.
Μήπως γνωρίζετε πόσα λίτρα είναι το δοχείο νερού πλυστικού για τζάμια στο Yaris Active Plus μοντέλο 2022; Στο εγχειρίδιο δεν αναφέρεται.
Σας ευχαριστώ! -
Καλησπέρα.
Μήπως γνωρίζετε πόσα λίτρα είναι το δοχείο νερού πλυστικού για τζάμια στο Yaris Active Plus μοντέλο 2022; Στο εγχειρίδιο δεν αναφέρεται.
Σας ευχαριστώ!2,3 peripou litra
-
@dimmad said in 2020 Toyota Yaris:
Καλησπέρα.
Σας ευχαριστώ!2,3 peripou litra
Σε ευχαριστώ πολύ!
-
Άντε να σας πω και την ιστορία μου, να ευθυμησουμε λίγο.
Τρακαρα με το 8μηνιτικο yarisaki μου, πέρασε μια συμπαθητική κυριουλα στα 70+ με κόκκινο και την έφερα μια ζβουρα για να στανιαρει... Ενώ φοβόμουν για τα χειρότερα, η ζημιά περιορίστηκε στον προφυλακτήρα, καπό, φανάρια και τα συναφή.
Συμπεράσματα: το αμάξι σε φρενάρισμα πανικού όντως λειτούργησε καλά, η μηχανή απειραχτη παρά το δυνατό χτύπημα (μου έκανε εντύπωση).
Μας τα χάλασε η Toyota, 3 εβδομαδες αναμονή για τόσο βασικά ανταλλακτικά σε αμάξι με τόσες πωλήσεις, μου φάνηκε τουλάχιστον παράξενο. Ασφάλεια μικτή από H.D, γρήγορα αντανακλαστικά ως τώρα (πραγματογνώμονας την επόμενη μέρα στο συνεργείο).
Υγ: καλυτερα να τρακαρεις σε στοπ, παρά σε φανάρι (δεν αποδεικνύεται ποιος είχε πράσινο ), κάμερες δεν υπήρχαν, μάρτυρες μέσα στο σοκ που έπαθα δεν είχα την ηρεμία να ασχοληθώ. Μάλλον η dash cam (αν λεγεται έτσι) είναι απαραίτητη αν κινείσαι στη ζούγκλα της Αθήνας. -
Ρε γαμωτο, κριμα !!!
Εβγαλες ακρη με τις ασφαλειες τουλαχιστον ? -
@alexandros-k said in 2020 Toyota Yaris:
Ρε γαμωτο, κριμα !!!
Εβγαλες ακρη με τις ασφαλειες τουλαχιστον ?Ενεργοποιήθηκε η μικτή, και μου είπαν ότι θα πάνε και δικαστικά (και αν βγει τίποτα θα μου επιστραφεί η απαλλαγή). Πρώτο μου τρακάρισμα στα 25 χρόνια οδηγησης, πότε δεν είναι αργά
-
@v_a said in 2020 Toyota Yaris:
Ρε γαμωτο, κριμα !!!
Εβγαλες ακρη με τις ασφαλειες τουλαχιστον ?Ενεργοποιήθηκε η μικτή, και μου είπαν ότι θα πάνε και δικαστικά (και αν βγει τίποτα θα μου επιστραφεί η απαλλαγή). Πρώτο μου τρακάρισμα στα 25 χρόνια οδηγησης, πότε δεν είναι αργά
Ρε γαμωτο
Δεν το παραδεχτηκε η κwloγρια ? -
.αλλά το βλέμμα της συζύγου ήταν στο καντράν
Την επόμενη, βάλε μια πετσέτα να το καλύπτει.
-
Ρε γαμωτο, κριμα !!!
Ρε γαμωτο
Δεν το παραδεχτηκε η κwloγρια ?Όχι. Σου λέω, τώρα κατάλαβα την αναγκαιότητα της dash cam...
-
Ρε γαμωτο, κριμα !!!
Ρε γαμωτο
Δεν το παραδεχτηκε η κwloγρια ?Όχι. Σου λέω, τώρα κατάλαβα την αναγκαιότητα της dash cam...
Παλι καλα που ειχες μικτη δλδ
Εγω θα εβγαζα αφρους . Και να χτυπησω καινουριο αμαξι και να μην παραδεχονται το λαθος τους -
Ωχ, περαστικά ρε συ. Είσαι καλά εσύ;
-
Το φανάρι δυστυχώς η χειρότερη περίπτωση ατυχήματος. Όλοι πέρασαν με κόκκινο.
Η χαρά του δικηγόρου.
Αλλά σαμπως φταίει κανείς πια;
Εδώ έχουν αρχίσει και λένε ιστορίες για το στοπ που ήταν το πιο ξεκάθαρο πράγμα. -
@lap said in 2020 Toyota Yaris:
Ωχ, περαστικά ρε συ. Είσαι καλά εσύ;
Εγώ καλά, το γιαρις όχι και τόσο .
Περιμένω να το πάρω μετά από 3 εβδ, έλεος.
Μιλάμε για ένα λαστιχάκι (αυτό μεταξύ καπό και προφυλακτήρα) δεν τους δίνει καν ημερομηνία το σύστημα για το πότε θα είναι διαθέσιμο.
2020 Toyota Yaris