-
@ataim said in 2020 Toyota Yaris:
@alexandros-k said in 2020 Toyota Yaris:
To εχουν πολλοι το hybrid εδω στο φορουμ. Κανενας δεν ξεπερναει τα 5,5λτ/100 . Μεσο ορο ολοι ειναι κοντα στο 5 και κατω
Για yaris μιλάμε, όχι για corolla cross.
Το ξερω . Δεν εχουν yaris hybrid πολλα ατομα εδω ? Ή μιλας για την καταναλωση ?
-
Το παλιότερο γιαρις το υβριδικό 5-5,5 βγάζει σε συνθήκες πόλης.
Το τωρινο που έχει νεας γενιας πάει 3 - 3,5 -
Ο υποψηφιος αγοραστης ανησχυχει οτι θα πρεπει να το πηγαινει ηρεμα για να μην καιει πολυ . Και του λεω οτι δεν θα παει πανω απο 5,5. Τωρα αν θα εχει 3,5 ή 4,5 ή 5 δεν ξερω, γιατι δεν ξερω τις συνθηκες που θα κινηθει .Παντως δεν ειπε οτι θα ειναι μονο για πολη
-
@bill_hsd said in 2020 Toyota Yaris:
Πέραν των πολλών πλεονεκτημάτων του, με τη μεταπωλητική αξία, λόγω δικαιολογημένης ζήτησης, που διατηρούν τα υβριδικά Yaris, όπως και εν γένει τα υβριδικά Toyota, η αγορά ενός Yaris μπορεί να θεωρηθεί πλέον και ως επένδυση...
Καλοτάξιδο με υγεία!
Έκανες καλό deal; Πήρες κάποια έκπτωση/δώρο;Να σαι καλά Βασίλη , το Σάββατο θα πάω για το κλείσιμο γιατί δεν προλαβαίνω. Πάντως απο τιμή ο πωλητής έδινε αυτήν του καταλόγου. Θα πιέσω και για κάτι παρακάτω αλλα και αυτό το άτιμο με το να πουλάει σαν ζεστό κουλούρι, δεν βοηθάει στις διαπραγματεύσεις Απο εμπειρία τι 'δώρα' / έκπτωση μπορεί να παίξει λέτε; (αν και ενταξει διαφέρει από εμπόρο σε έμπορο..)
-
Ο υποψηφιος αγοραστης ανησχυχει οτι θα πρεπει να το πηγαινει ηρεμα για να μην καιει πολυ . Και του λεω οτι δεν θα παει πανω απο 5,5. Τωρα αν θα εχει 3,5 ή 4,5 ή 5 δεν ξερω, γιατι δεν ξερω τις συνθηκες που θα κινηθει .Παντως δεν ειπε οτι θα ειναι μονο για πολη
Ναι, πόλη θα ειναι το 1/3 του χρόνου , βαριά. Αν δω (ή δει καλύτερα) 4.5 μιλάμε για πάρτυ. Αλλα προς το 5αρι/100 το κόβω μάλλον. Τώρα οι βενζίνες μου βγάινουν 300 ευρω τον μήνα για μετακινήσεις μόνο τον παιδιών ..όποτε ένα οικονομικό μοτέρ πρέπει να 'ενταχθεί' στην οικογένεια !
-
@bigpapa said in 2020 Toyota Yaris:
Ναι, πόλη θα ειναι το 1/3 του χρόνου , βαριά. Αν δω (ή δει καλύτερα) 4.5 μιλάμε για πάρτυ. Αλλα προς το 5αρι/100 το κόβω μάλλον. Τώρα οι βενζίνες μου βγάινουν 300 ευρω τον μήνα για μετακινήσεις μόνο τον παιδιών ..όποτε ένα οικονομικό μοτέρ πρέπει να 'ενταχθεί' στην οικογένεια !
Παρακατω απο 4,5 θα ειναι, αλλά σου ειπα το χειροτερο σεναριο για να μην κρατας μεγαλο καλαθι
-
Γενικά, μη κρατάς μεγάλο καλάθι και να μη μιλάς σε λύκους όταν πηγαίνεις στο δάσος.
-
Λες να ζει η γιαγια του ακομα?
-
ούτε μεγάλα καλάθια ούτε τίποτα ..και για να μην με φαν οι λύκοι με την επιλογή αποφάσισα να μοιραστώ και τις σκεψεις μου μαζί σας
Όσον αφορά το 2ο σκέλος της ερώτησης ,αν και αντιλαμβάνομαι ότι ο καθένας ίσως έχει άλλες προτεραιότητες, πιστεύετε αξίζουν τα +1500 ευρω απο τη βασική στην active plus? εψαξα στο νετ μπας και βρω πληροφορίες για την καλωδίωση και αν υπάρχει για να μπεί κάμερα μετά αλλα δεν βρήκα κάτι.
Βλέπω να τα δίνω γιατί μεταξύ μας δεν θέλω να ασχολούμαι και με τέτοια μετά . Μια ψυχή που είναι να βγει ας βγει εργοστασιακά
-
Για εμένα αξίζει.
-
@bill_hsd said in 2020 Toyota Yaris:
Πέραν των πολλών πλεονεκτημάτων του, με τη μεταπωλητική αξία, λόγω δικαιολογημένης ζήτησης, που διατηρούν τα υβριδικά Yaris, όπως και εν γένει τα υβριδικά Toyota, η αγορά ενός Yaris μπορεί να θεωρηθεί πλέον και ως επένδυση...
Καλοτάξιδο με υγεία!
Έκανες καλό deal; Πήρες κάποια έκπτωση/δώρο;Να σαι καλά Βασίλη , το Σάββατο θα πάω για το κλείσιμο γιατί δεν προλαβαίνω. Πάντως απο τιμή ο πωλητής έδινε αυτήν του καταλόγου. Θα πιέσω και για κάτι παρακάτω αλλα και αυτό το άτιμο με το να πουλάει σαν ζεστό κουλούρι, δεν βοηθάει στις διαπραγματεύσεις Απο εμπειρία τι 'δώρα' / έκπτωση μπορεί να παίξει λέτε; (αν και ενταξει διαφέρει από εμπόρο σε έμπορο..)
Το καλύτερο "δώρο" είναι η (όποια) έκπτωση στην τιμή. Επισκέψου 2-3 εμπόρους και όποιος σου κάνει καλύτερη τελική τιμή, τον επιλέγεις.
Τα αξεσουάρ κλπ., εάν σε ενδιαφέρουν, τα βάζεις και αργότερα μόνος σου σιγά-σιγά.
Όσο για Active ή Active plus, θα προτιμούσα την Plus μόνο και μόνο λόγω ζάντας, πέραν του ότι έχει μεγαλύτερη οθόνη,κάμερα,4 αντί για 2 ηχεία κλπ.
Είναι αρκετά basic το απλό Active θεωρώ... -
@Bigpapa , επειδή πριν ένα χρόνο ακριβώς ήμουν στη θέση σου, απλά σου λέω προχώρα.
Ένα χρόνο μετά, έχω την άνεση του e cvt, έχω γλιτώσει σε 15χιλ χλμ, γύρω στα 1000 € σε βενζίνες + τέλη, με το αμάξι ΧΩΡΙΣ να το προσέχω να έχει μέση κατανάλωση 4.2 (με πτωτική τάση). Το αμάξι το οδηγεί και η γυναίκα μου, με ό,τι σημαίνει αυτό ...
Σκέψου 4.5λτ μου έγραψε σε διακοπές, με 4 άτομα και μπαγκαζιερα 450λτ. Άρα τα νούμερα που σου είπα, για τη χρήση που θέλεις, δεν είναι καθόλου αισιόδοξα...
Δεν σου λέω ότι είναι το τέλειο μικρό, έχει ποιοτικά θέματα, αλλά επειδή όπως και εγώ, μας νοιάζουν να κινούμαστε με το λιγότερο δυνατό κόστος, στο προτείνω.
Για δώρα, εκτός από ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη από τον πωλητή, ζητά συναγερμό, μπουλόνια ασφαλείας και (μετάνιωσα που δεν ζήτησα) ζητά και ένα 10% έκπτωση στο σέρβις... Ευχαρίστησέ με στο 1ό σέρβις -
-
@v_a said in 2020 Toyota Yaris:
@Bigpapa , επειδή πριν ένα χρόνο ακριβώς ήμουν στη θέση σου, απλά σου λέω προχώρα.
Ένα χρόνο μετά, έχω την άνεση του e cvt, έχω γλιτώσει σε 15χιλ χλμ, γύρω στα 1000 € σε βενζίνες + τέλη, με το αμάξι ΧΩΡΙΣ να το προσέχω να έχει μέση κατανάλωση 4.2 (με πτωτική τάση). Το αμάξι το οδηγεί και η γυναίκα μου, με ό,τι σημαίνει αυτό ...
Σκέψου 4.5λτ μου έγραψε σε διακοπές, με 4 άτομα και μπαγκαζιερα 450λτ. Άρα τα νούμερα που σου είπα, για τη χρήση που θέλεις, δεν είναι καθόλου αισιόδοξα...
Δεν σου λέω ότι είναι το τέλειο μικρό, έχει ποιοτικά θέματα, αλλά επειδή όπως και εγώ, μας νοιάζουν να κινούμαστε με το λιγότερο δυνατό κόστος, στο προτείνω.
Για δώρα, εκτός από ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη από τον πωλητή, ζητά συναγερμό, μπουλόνια ασφαλείας και (μετάνιωσα που δεν ζήτησα) ζητά και ένα 10% έκπτωση στο σέρβις... Ευχαρίστησέ με στο 1ό σέρβιςΑψογα! σε ευχαριστώ .Τέλειο δεν είναι αλλά και ποιο είναι σε αυτα τα χρήματα.. κάνει τικ πολλα απο αυτά που θέλω , οπότε ας είναι. Κάτι δίνεις , κάτι παίρνεις..
Τωρα για τα σέρβις τόσο ψηλά πάνε; καπου στα 150-170 τα υπολόγιζα. (μικρό) και κανενα 250 το 'μεγάλο' ας πουμε; -
Τα μεταξωτά υβριδικά, θέλουν και επιδέξια...λάδια
Κάπου εκεί είναι οι τιμές, τις γράφει και στο site της Toyota. -
Κάπου εκεί είναι οι τιμές, τις γράφει και στο site της Toyota.ας είναι Τα μη-λεντ φώτα είναι αξιοπρεπή απο την μέχρι τώρα εμπειρία σου;
-
Κάπου εκεί είναι οι τιμές, τις γράφει και στο site της Toyota.ας είναι Τα μη-λεντ φώτα είναι αξιοπρεπή απο την μέχρι τώρα εμπειρία σου;
HIR 2 ο τύπος της λάμπας που φοράει .
Βρίσκεις πολύ καλές LED με 60-80 € το ζεύγος και η αλλαγή είναι πανεύκολη μπορείς και μόνος σου. -
πιστεύετε αξίζουν τα +1500 ευρω απο τη βασική στην active plus?
Ναι αξίζουν, γιατί η Άκτιβ ειναι πολύ φτωχή, με μανιβέλες πίσω και πλαστικό τιμόνι. Η Active+ είναι για εμένα η μικρότερη έδοση εξοπλιστικά που είναι αποδεκτή.
-
@monman2 said in 2020 Toyota Yaris:
HIR 2 ο τύπος της λάμπας που φοράει .
Βρίσκεις πολύ καλές LED με 60-80 € το ζεύγος και η αλλαγή είναι πανεύκολη μπορείς και μόνος σου.Ευχαριστώ για τη πληροφορία . Σε προτζέκτορ κάνουν δουλειά ή στραβώνουν κόσμο και κοσμάκη ; Και κατι άσχετο , το yaris είναι με can bus ;
-
@fanis75 said in 2020 Toyota Yaris:
πιστεύετε αξίζουν τα +1500 ευρω απο τη βασική στην active plus?
Ναι αξίζουν, γιατί η Άκτιβ ειναι πολύ φτωχή, με μανιβέλες πίσω και πλαστικό τιμόνι. Η Active+ είναι για εμένα η μικρότερη έδοση εξοπλιστικά που είναι αποδεκτή.
Ισχύει Φάνη, οπως έγραψα και γω (για τα δικά μου γούστα) νόημα κανονικά έχει η style αλλά και άλλους χρόνους αναμονής κτλπ. Αν δεν ήταν παιδια και συζυγος, καρφί για βασική θα πηγαινα καθότι και τις 16αρες θα ήθελα να αποφύγω λόγω δρόμων κτλ αλλα και τα υπολοιπα εξτρα εμενα δεν θα μου ελειπαν ... αλλά ας όψεται!
2020 Toyota Yaris