-
Εξακολουθεί να μη δίνεται απάντηση.
Είσαι υπέρ της έκθεσης των μαθητών στο γυμνό σώμα έργων τέχνης ή υπέρ των διαμαρτυριών όσων αντιδρούν;
Είναι πολύ απλά τα πράγματα. -
Δεν έχω δει κάποιο από αυτά τα έργα να έχω άποψη.
Βέβαια το γαλλικό είναι εδώ και αιώνες σε μουσείο, το ελληνικό είναι κάτι καινούργιο.
Σε κάθε περίπτωση θεωρώ υπερβολικές τις διαμαρτυρίες. Μπορείς να μην κοιτάς κάτι που δεν σου αρέσει.
Εδώ όμως κρίνουμε ότι κάποιοι δεν κρίνουν αντικειμενικά, αλλά μόνο όταν τους βολεύει πολιτικά.
Και σε αυτό δεν παίρνουμε απάντηση.
-
Και ούτε πρόκειται να πάρεις….αφου δεν βολεύει το αφήγημα…
-
Ρε σεις, δείχνει η δασκάλα στα παιδιά γλυπτά γυμνά στο μουσείο.
Δεν μπορείτε να αποφασίσετε αν είστε με τη δασκάλα ή με το δικαίωμα στη διαμαρτυρία εναντίον της; -
Χτες πήρε το αυτί μου στις ειδήσεις, στη
ΝορβηγίανομίζωΔανία , ποινικοποιηθηκε η βεβηλωση θρησκευτικών κειμηλίων όπως το κάψιμο του Κορανίου.
Ούτε σε αυτό ξέρετε αν είστε υπέρ ή κατά; -
@piliourits said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Ρε σεις, δείχνει η δασκάλα στα παιδιά γλυπτά γυμνά στο μουσείο.
Δεν μπορείτε να αποφασίσετε αν είστε με τη δασκάλα ή με το δικαίωμα στη διαμαρτυρία εναντίον της;Προσωπικά, προφανώς υπερ της δασκάλας, δεν τίθεται θέμα. Ειδικά τώρα που διαμαρτύρονται οι αλλόθρησκοι, 2 φορές υπερ της δασκάλας!!
-
https://www.thenationalnews.com/arts-culture/music-stage/2023/11/27/metallica-riyadh-saudi-arabia/
Το πήρα χαμπάρι, επειδή ανεβάσανε στο φεησμπουκ φωτογραφίες τους απ το gate Ασιάτες πρώην συνάδελφοι (και μουσουλμάνοι).
Απ το Ροναλντο μέχρι τους Μεταλλικα, follow the money... ο καπιταλισμός γ@μαει πιο πολύ κι απ τον Μητσοτάκη.
-
https://gazzetta.gr/plus/2287778/pethane-o-basilis-karras
κριμα - φωναρα και τυπαρα
-
Έγινε κι αυτό.
Εδώ και 2-3 μήνες υπάρχει γερμανός ζητιάνος σε φανάρι ο οποίος καθαρίζει τζάμια!!! -
https://act-of-kindness.org/el/campaing/support-giorgos-047
γιορτες ειναι, καντε κατι ρε -
ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 18χρονο που ομολόγησε ότι σκότωσε τον 16χρονο αδερφό του
Και μετά διαβάζεις :
Μητέρα αδελφοκτόνου: «Το ένα μου παιδί πέθανε και το άλλο κινδυνεύει με φυλακή – Ζητώ επιείκεια, το παιδί χρήζει βοήθειας»
«Όλα αυτά που άκουσα είναι ψευδείς κατηγορίες. Ο γιος μου δεν έχει ξαναεμπλακεί με τον αδερφό του. Αυτό που συνέβη ήταν ατύχημα. Τα παιδιά τσακώθηκαν. Το ένα μου παιδί πέθανε και το άλλο κινδυνεύει να μπει στη φυλακή. Ζητώ την επιείκεια της δικαιοσύνης. Είναι ένα παιδί που χρήζει βοήθειας και όχι φυλακής. Πρέπει να βοηθήσετε τα παιδιά που έχουν ανάγκη και όχι να τα στοχοποιείτε».Μετά δεν απορείς πως ένα παιδί 18 ετών μπορεί να σκοτώσει το αδερφάκι του .
-
Πέθανε ο Ζακ Ντελόρ. Ο οποίος είχε πει κάποτε στην Αρβελέρ ότι η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που δεν είμαι άνθρωπος αλλά πακέτο.
-
@dstou said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Πέθανε ο Ζακ Ντελόρ. Ο οποίος είχε πει κάποτε στην Αρβελέρ ότι η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που δεν είμαι άνθρωπος αλλά πακέτο.
Την είχε "πετσώσει" ο Αντρίκος κι η ορθόδοξη πασοκάρα μια χαρά με τα πακέτα του...
-
@yem said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 18χρονο που ομολόγησε ότι σκότωσε τον 16χρονο αδερφό του
Και μετά διαβάζεις :
Μητέρα αδελφοκτόνου: «Το ένα μου παιδί πέθανε και το άλλο κινδυνεύει με φυλακή – Ζητώ επιείκεια, το παιδί χρήζει βοήθειας»
«Όλα αυτά που άκουσα είναι ψευδείς κατηγορίες. Ο γιος μου δεν έχει ξαναεμπλακεί με τον αδερφό του. Αυτό που συνέβη ήταν ατύχημα. Τα παιδιά τσακώθηκαν. Το ένα μου παιδί πέθανε και το άλλο κινδυνεύει να μπει στη φυλακή. Ζητώ την επιείκεια της δικαιοσύνης. Είναι ένα παιδί που χρήζει βοήθειας και όχι φυλακής. Πρέπει να βοηθήσετε τα παιδιά που έχουν ανάγκη και όχι να τα στοχοποιείτε».Μετά δεν απορείς πως ένα παιδί 18 ετών μπορεί να σκοτώσει το αδερφάκι του .
Αυτά γίνονται όταν παρακολουθούν τα παιδιά φανατικά σκουπίδια τύπου my style rocks.
-
@megane98hp said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
@yem said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Και μετά διαβάζεις :
Αυτά γίνονται όταν παρακολουθούν τα παιδιά φανατικά σκουπίδια τύπου my style rocks.
Βασικά έτσι όπως το βλέπω η μάνα έβλεπε συνέχεια my style rocks, τροχό της τύχης, survivor κ.α. Και " δεν είχε χρόνο" για τα παιδιά.
Δείγμα κοινωνίας που είναι σε βαθιά σήψη, από τους παιδαγωγούς /κοινωνικούς λειτουργούς /γονείς και γείτονες, σαπίλα και σταρχιδισμος!
Αυτός όταν βγει από την φυλακή είναι σίγουρο ότι θα σφάζει κόσμο για τον χαβαλέ του, έτσι επειδή τον κοίταξαν στραβά... Λοβοτομη μόνο -
Tom cruise στον alpha στο top gun. Δεν λέω τίποτα άλλο!
-
Mε αφορμή την πρόσφατη εξόρμηση και επειδή συζητάγαμε για ταχύτητες ταξιδιού, παρατήρησα πόσο αργά πανε όλοι στην ΕΟ. Με 130χαω στο ACC ελάχιστα αυτοκίνητα με πέρασαν (και 1 Τέσλα!!!), ζήτημα να ήταν 10-15 αμάξια στα 400χλμ διαδρομής, τα περισσότερα κάτι Καγιεν, Μακαν, bmw, mercedes κλπ. Οι περισσότεροι ταξίδευαν (ακόμα και με μεγάλα και γρήγορα αμάξια) με 110-120χαω το πολύ. Και τα ΣΕΑ ασφυκτικά γεμάτα από κόσμο.
-
Και έτσι δεν πρέπει να είναι;
Κάνοντας ταξίδι 650χλμ Εθνική, αρκετές φορές το χρόνο, να πω ότι χειμώνα η κατάσταση είναι πολύ πιο ήρεμη από το καλοκαίρι πάντως. -
@antonakis said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Και έτσι δεν πρέπει να είναι;
Συμφωνώ! Αλλά επειδή πρόσφατα συζητάγαμε για ταχύτητες ταξίδιου πολύ πάνω από τα όρια και γενικά γραφόντουσαν διάφορα, είπα να παρατηρήσω το πω κινείται η πλειοψηφία του κόσμου σε γιορτινή (άρα εκδρομική) περίοδο.
-
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]