-
Καλα σας λεει ρε ασεβαστοι με το που θα δειτε
αμεσως να -
Έχουμε τόσο μερακλήδες εδώ μέσα;
-
ειμαι ασχετος απο μπαλα αλλα οτι αυτον τον λενε "Το-ροσιδη" το ξερω...
-
Μας γειωσες ....χαχαχα
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αυτό είναι το βασικότερο όλων.
Πως αυτοί που πλασάρονται ως ΑΡΙΣΤΟΙ, ακούν τη φωνή της λογικής κουλουπου, αυτοί με τους οποίους είναι ερωτευμένοι οι "δεν είμαι ΝΔ, αλλά..." είναι ακριβώς τα ίδια πρόσωπα που έχουν οδηγήσει την κατάσταση της Ελλάδας εδώ που είναι σήμερα.
Φταίει ο Αντρέας, φταίνε οι Τούρκοι, φταίει ο Αλκιβιάδης, φταίει κι ο Αδαμ με την Εύα, αλλά είναι μια 20ετία που τα ίδια πολιτικά πρόσωπα είναι εν ενεργεία και διαγωνίζονται για την ψήφο και ενεργούν ανάλογα κάθε φορά που την κερδίζουν.Που σημαίνει πως πάρα πολλοί, κι από μας εδώ που συζητάμε, πραγματικά πιστεύουν πως αυτοί οι άνθρωποι με ονοματεπώνυμο & διεύθυνση, θα βγάλουν τη χώρα απ' την θέση στην οποία την βάζουν για 20 χρόνια τώρα, παράλληλα με τα ρουσφετάκια που τους κάνουν...
Μα να του δίνεις ρεπό και να μη το θέλει το λες και μαζοχισμό..
Ζούμε για τη μέρα που οι κατά δήλωσή τους καλοί άνθρωποι, της (απροσδιόριστης) αριστερής πτέρυγας - που δεν μας λένε τι ψηφίζουν και ποια είναι η λύση αφού - θα πάρουν την εξουσία στα χέρια τους και θα εξυγίανουν τον πονεμένο τόπο μας..
Είκοσι χρόνια πρίν λοιπόν εμφανίστηκαν αυτοί οι πολιτικοί και οι μπαλιοψηφοφοροι τους που κατέστρεψαν ότι όμορφο είχε χτίσει ο Αντρίκος με την αεροσυνοδό ο αρούσφετος..
Εγώ ελπίζω αυτοί που ψηφίζουν σήμερα και υπονομευουν όπως μας λένε κάποιοι το μέλλον αυτής της χώρας, να συνεχίσουν να τοποθετούν τον κάθε Κασιδιάρη ανεξάρτητος άκρου εκεί που του αξίζει.. Στα αζήτητα.
Α και για να μη ξεχνιόμαστε και να ()ρολαρουμε την συζήτηση..
Mastoras78 αισθάνεται ασφαλής στην τοποθεσία Ελλάδα :
#mono_koulis️
-
Εννοείται πως ο Κούλης εμπνέει ασφάλεια, αν φύγει αυτός θα έρθουν οι κακοί που θα μας πάρουν τα σπίτια και τις εκκλησίες, και ό,τι προκύψει με τα μιλφ...
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Τελικά φαίνεται ότι η χούντα εδώ ήταν καλύτερη αφού τότε μπορούσες να ταξιδέψεις έξω και να πάρεις και εισαγωγής πράγματα.
και έφτιαχναν και δρόμους. Φοβερά καλή η Χούντα
Ρε τι διαβάζουμε.
Μήπως και για να αποφασίσουμε τι είναι καλύτερο να πάρουμε ότι χειρότερο έχουν παρουσιάσει στην ιστορία και οι 2 μεριες και να κερδίσει αυτός που έχει κάνει το λιγότερο κακό?????
Στο ονομα του φανατισμού και της θρησκείας έχουν γίνει τα χειρότερα εγκλήματα. ΜΗΝ φανατίζεστε και τάσεστε με καμία μερια συμβουλεύω εγώ . Δεν υπάρχει μόνο μαύρο άσπρο στον κόσμο.
Θα έλεγα να τάσεστε με τις καλύτερες ολοκληρωμένες προτάσεις που ακούτε και με αυτούς που θεωρείται ικανότερους πολιτικούς, αλλά αυτή η πρόταση μόνο που την διαβάζω βγάζει τρελό γέλιο στην μπανανία. Οπότε κάντε ότι σας φωτίσει ο θεος (που δεν πιστεύω οτι υπάρχει). Ε τι μόνο ο μαστορας θα τρολλάρει?
-
Σωστος cirus. Καλη εβδομαδα σε ολους ευχομαι. Το αλλο ΣΚ θα μπω παλι να ασχοληθω με τους Ταλιμπαν του πληκτρολογιου. Τωρα προεχουν αλλα πραγματα πιο ρεαλιστικα απο τους αγωνες των πληκτρολογων που η κοινωνια και οχι το συστημα σταδιακα τους γυριζει την πλατη. Δεκα χρονια μνημονιων και 5 απο αυτα της πρωτης φορας μας εδειξαν πως οι αγκυλωσεις και οι βουλιμικες τασεις καποιων να παρουν την εξουσια και να κανουν το Δημοσιο τσιφλικι τους δε πρεπει να επαναληφθουν ξανα.
Η πανδημια μας τα χαλα μονο. Διαφορετικα τα πραγματα θα πηγαιναν ακομη καλυτερα απο το 2015. Μονο οι τυφλοι δε το βλεπουν. -
Ωχου βρε Σπύρο, έλεος Δευτεριατικα. Κάτι λιγότερο από 4 ήταν τα χρόνια αλλά αυτό που έχει πλάκα είναι ότι η ΝΔουλα δεν έχει καμία απολύτως βουλιμία για εξουσία. Ρε τα καημένα και αυτά και οι ultras τους δεν έχουν καμία απολύτως κουταλοεξαρτηση...
-
Ένας, ένας άρχισαν και ξεπροβάλουν οι οικωλομολογοι, δημοσιογραφοι του κεντροδεξιού (παλαιού δεξιού) πολιτικού χώρου εκφράζοντας αμφιβολίες. Τσαρλατάνοι, τι να ξέρουν άραγε;
Διαβάζω και άλλους που ξεπροβάλλουν σιγά σιγά και εκφράζονται αρνητικά.https://www.libre.gr/ochi-stin-idiotikopoiisi-tis-dei-apo-t/
Τεσπα,κάποιος νομικος υπάρχει;. Ρε συ παγωμένε πόσες φορές μπορεί η ισχυρή μειοψηφία να μπλοκάρει απόφαση του ΔΣ των υπόλοιπων μετοχών; Εσαεί;
-
Εγώ αποφάσισα να βάζω ψήφο σε όλους όσους γράφουν στο θέμα.
Ετσι για να γράφουν τα κοντέρ.Το ξέρω ότι εκεί στα Λιόσια θα με έπαιρναν με τις πέτρες...
Μπορεί να με έριχναν και σε καμιά πηγάδα...
Αν και η Μεσσηνία πέφτει λίγο μακριά...Η άποψη των επισκεπτών των φεστιβάλ της κνε που γεννήθηκαν ή σπούδασαν στο σοβιετικό μπλόκ , είναι σεβαστή .
Η άποψη μερικών εκατοντάδων που έφυγαν από εκείνες τις χώρες μετά το 90 και μίλησα μαζί τους στα γιαπιά , για μένα είναι επίσης σεβαστή.
Για άλλους αφού δεν τους βολεύει στο παραμυθάκι τους , είναι ανύπαρκτη...
Και κάτι τελευταίο , δεν έγραψα για την πολιτική της ΕΣΣΔ για να είμαι στο θέμα της εξωτερικής.
Εγραψα για αυτά που είπε ο Κουτσούμπας που προφανώς είναι στην Ελληνική πολιτική.Αρα μια χαρά τα έγραψα.
-
@cirus said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Τελικά φαίνεται ότι η χούντα εδώ ήταν καλύτερη αφού τότε μπορούσες να ταξιδέψεις έξω και να πάρεις και εισαγωγής πράγματα.
Ρε τι διαβάζουμε.
Μήπως και για να αποφασίσουμε τι είναι καλύτερο να πάρουμε ότι χειρότερο έχουν παρουσιάσει στην ιστορία και οι 2 μεριες και να κερδίσει αυτός που έχει κάνει το λιγότερο κακό?????
Στο ονομα του φανατισμού και της θρησκείας έχουν γίνει τα χειρότερα εγκλήματα. ΜΗΝ φανατίζεστε και τάσεστε με καμία μερια συμβουλεύω εγώ . Δεν υπάρχει μόνο μαύρο άσπρο στον κόσμο.
Θα έλεγα να τάσεστε με τις καλύτερες ολοκληρωμένες προτάσεις που ακούτε και με αυτούς που θεωρείται ικανότερους πολιτικούς, αλλά αυτή η πρόταση μόνο που την διαβάζω βγάζει τρελό γέλιο στην μπανανία. Οπότε κάντε ότι σας φωτίσει ο θεος (που δεν πιστεύω οτι υπάρχει). Ε τι μόνο ο μαστορας θα τρολλάρει?
Το να απομονώνεις μισή φράση , δεν είναι σωστό .
Το να σχολιάζεις πάνω σε αυτή την μισή φράση , το λες έως και προπαγάνδα...
Νομίζω ότι δεν είχες αυτή την πρόθεση , αλλά έτσι φάνηκε...
-
@cirus said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ρε τι διαβάζουμε.
Το να απομονώνεις μισή φράση , δεν είναι σωστό .
Το να σχολιάζεις πάνω σε αυτή την μισή φράση , το λες έως και προπαγάνδα...
Νομίζω ότι δεν είχες αυτή την πρόθεση , αλλά έτσι φάνηκε...
Δεν είχα τέτοια πρόθεση.
Εχεις γράψει και πράγματα που για μένα ισχύουν και συμφωνώ. Αλλά μόλις διάβασα την συγκεκριμένη πρόταση μου γύρισαν τα λαμπάκια.
Μην γράφεις μόνο για να την "πεις" ή να εκνευρίσεις τους αριστερούς. Διαβάζουμε και άλλοι που δεν είμαστε αριστεροί. Μόνο αυτό σου λέω γιατί δεν νομίζω ότι είσαι υποστηριχτης της χούντας απλά το γράφεις για να εκνευρίσεις καποιους. Εκνευρίζεις όμως και μένα που δεν έχω σχέση με την αριστερά από όταν ήμουν νέος. Και εγω αντιστοιχα δεν νομίζω ότι είχες αυτή την πρόθεση.
-
Μάλλον θα ήταν από την σωστή πλευρά οι γονείς της Τζούλιας τότε...
Ολοι οι άλλοι που ήρθαν από εκεί μωρέ απλά δεν καταλάβαιναν πόσο ωραία πέρναγαν...
Δεν μπορούσες να ταξιδέψεις λέει .
Προφανώς το δεν μπορούσες να μιλήσεις δεν την πείραζε.Τελικά φαίνεται ότι η χούντα εδώ ήταν καλύτερη αφού τότε μπορούσες να ταξιδέψεις έξω και να πάρεις και εισαγωγής πράγματα.
Είπαμε το ότι δεν μπορούσες να μιλήσεις δεν έχει σημασία...
Σε λίγο θα βγεί και ο Μιχαλολιάκος από τον Δομοκό και θα μας πει τι καλά πέρναγαν οι ηττημένοι που αυτός είναι η σπορά τους...
εγώ έγραψα όλα τα παραπάνω.
Δεν βγαίνει κάτι σε σχέση με όλο αυτό που έγραψες εσύ .
Εγώ έγραψα για κάποια κυρία που δεν την πείραζε η απαγόρευση των βασικών ανθρώπινων δικαιωμάτων , αλλά που είχε δουλειά και ένα κομμάτι ψωμί.
Και μετέφερα την δική της λογική (ίσως και κάποιων άλλων) , στην δική μας περίπτωση της χούντας ή σε άλλα ολοκληρωτικά καθεστώτα.
Οπότε αυτό που έγραψες από όλα τα άλλα που έχουν γραφτεί , θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι συμφωνείς με την κυρία, ότι δηλαδή ο άρτος και τα θεάματα είναι αρκετός και ας μην μπορείς να μιλήσεις .
Συμφωνείς με τέτοιες απόψεις ?
Δεν νομίζω .
-
Cirus μόνο εσύ εκνευρίζεσαι γιατί προσπαθείς να σταθείς στη μέση και να σχηματίσεις μια όσο το δυνατόν αμερόληπτη γνώμη για όσα γράφονται, πέφτεις "θύμα" της καλής σου πρόθεσης, γιατί βλέπεις να βιάζεται η λογική από αυτούς που θέλουν να φαίνονται ως "ή φωνή της λογικής"...
Για όσους έχουμε ...συνηθίσει σε τέτοιες συμπεριφορές και ξέρουμε τι να περιμένουμε, απλά διαβάζουμε κάποια πράγματα που είναι σαν να βλέπουμε παλιο σκετσάκι των ΑΜΑΝ...Και δεν το γράφω αυτό ως ακόμη μία προσθήκη στο διαγωνισμό προσβολων και υποτιμητικων σχολίων που δεν ξεκίνησα εγώ.
Απλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος να δεχτεί κάποιος σχόλια τύπου "η χούντα έκανε και δρόμους και μπορούσες να πας για ψώνια στο Παρίσι" ή "είναι οφθαλμοφανες πόσο τραίνο πάει η οικονομία και πόσο αγκαλιάζει ή κοινωνία την κυβέρνηση αυτή τη στιγμή, γυρίζοντας την πλάτη στους απέναντι"... όταν διαβάζω τέτοια σχόλια καταλαβαίνω πως ή πλάκα κάνουν οι άνθρωποι, ή ζουν αποκομμένοι στο δικό τους μικρόκοσμο γράφοντας τη λογική στα παλιά τους χειροποίητα ιταλικά υποδήματα.
Όπως ακριβώς οι πάλαι ποτέ ήρωες των ΑΜΑΝ... -
ΑΜΑΝ τα καθάρματα , ήταν ο σωστός τίτλος...
-
ξεκινησε λοιπον η εβδομας.
για ολους.
και οχι, παλι η πορσε δεν ηταν στο γκαραζ. βασικα δεν υπαρχει καν γκαραζ. λιγη γκρινια ακομη, καποιοι που ακομη περιμενουν τη πορσε, καποιοι που περιμενουν τεζλα. ολοι μαζι βλεπουν παλια επεισοδια αμαν. στεναχωρημενοι οι δεξουληδες που δεν βγηκε η άνγκελα, ειπαμε περιμενουν πορς. οι τεζλα σημερα χαρα, οι πρασινοι τριτο κομμα. σε αλλα νεα ο Θρυλος παλι πρωτος. οποτε μασημα τη καραμελα, φταιει η εσσδ για τη πορς. και τεζλα οπως αμερικη. -
Αυτά το 2012 με το μνημόνιο. Οπότε τώρα που βγήκαμε από τα μνημόνια ο κατώτατος μπορεί να φτάσει και πάνω από 1500.
Σίγουρα θα είναι σωστοί κι αξιόπιστοι,είναι στο DNA της αριστεράς. Δεν υπάρχει περίπτωση να λένε άλλα στην αντιπολίτευση κι άλλα να κάνουν όταν έρθουν στην εξουσία. Είναι εμπαθής και κακόπιστος, όποιος πιστεύει το αντίθετο.Δεν μπορεί να είμαστε τόσο αφελείς ξανά,που να μην πιστεύουμε ότι αυτά όλα δε θα γίνουν πράξεις.Επίσης πιστεύω πως θα καταργήσει και τον άδικο κι αντιλαϊκό Φ.Π. στα 2λιτρα,όπως πλείστοι επιθυμούμε.Γιατί τελικά,μπορεί καθημερινά να παραπονούμαστε ότι θ'ακριβύνει το ρεύμα,ο καφές,τα καύσιμα, όμως περίπου 30.000 για λαϊκά 2λιτρα έχει ο κόσμος.Ο ΦΠ είναι που εμποδίζει την πλειοψηφία και μένει ως τα 1800κ.εκ.
Εγώ το πιστεύω και το 'χω ξαναπεί.Η καλύτερη λύση είναι το ΚΚ. Είχαμε μια ευκαιρία με Βαρουφάκη και Λαφαζάνη να γλιτώσουμε από την Ε.Ε. και το καταραμένο ευρώ,αλλά τη χάσαμε. Τώρα,είναι η κατάλληλη στιγμή να το πιστέψουμε.
Καλή εβδομάδα!
-
Ε ναι, αν είσαι δημόσιος υπάλληλος, ή κρατικοδίαιτος που πλερώνεται από τον κρατικό προϋπολογισμό τότε αξίζει η ψήφος στο ΚΚΕ. Στα ώπα-ώπα θα τους έχει ο Περισσός.
Όποιος είναι ιδιωτικός υπάλληλος, θα πρέπει να ψάξει για άλλη χώρα να μεταναστεύσει.
-
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ε ναι, αν είσαι δημόσιος υπάλληλος, ή κρατικοδίαιτος που πλερώνεται από τον κρατικό προϋπολογισμό τότε αξίζει η ψήφος στο ΚΚΕ. Στα ώπα-ώπα θα τους έχει ο Περισσός.
Όποιος είναι ιδιωτικός υπάλληλος, θα πρέπει να ψάξει για άλλη χώρα να μεταναστεύσει.
Ενώ το τωρινό καθεστώς, όπου συμβαίνει το αντίθετο, θα το υπερασπιστούμε μέχρι τελευταίας ρανίδος...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2