-
Μη φας έχει και Μιλάνο άλφα
-
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@spi_duster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Μη σου πω καλύτερα πως δε θέλουμε πάρα μόνο ένα κόμμα και μια κυβέρνηση που θα κυβερνά με γνώμονα την ισότητα και το σεβασμό στις ατομικές ελευθερίες.
Τα χει πει και ο Αρτζινεχεις μια καποια ταυτιση με συγκεκριμενες ιδεολογιες και πρακτικες
Όχι γιατί τότε θα συμφωνούσαμε πλήρως εμείς οι δύο.
-
Γιατί όσοι αισθάνονται τόσο καλοί και σούπερ υποψηφιοι κυβερνητες δεν βγαίνουν πχ να πουν
"Με εμένα στην κυβέρνηση εγγυώμαι ότι δεν θα γίνει ποτέ ξανά σύγκρουση τρένων"
Η
"Με εμένα στην κυβέρνηση σεν θα έχουμε ποτέ ξανά δολοφονία έξω από αστυνομικο τμημα".
Απλό δεν ειναι;
-
Μη σου πω καλύτερα πως δε θέλουμε πάρα μόνο ένα κόμμα και μια κυβέρνηση που θα κυβερνά με γνώμονα την ισότητα και το σεβασμό στις ατομικές ελευθερίες.
Τα χει πει και ο Αρτζινεχεις μια καποια ταυτιση με συγκεκριμενες ιδεολογιες και πρακτικες
ευτυχως που δεν, πολυ ευτυχως
-
@fiverg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Γιατί όσοι αισθάνονται τόσο καλοί και σούπερ υποψηφιοι κυβερνητες δεν βγαίνουν πχ να πουν
Η
"Με εμένα στην κυβέρνηση σεν θα έχουμε ποτέ ξανά δολοφονία έξω από αστυνομικο τμημα".
Απλό δεν ειναι;
οκ, οτιναναι στην γραμμη 'δεν φταιμε'
τοσα χρονια ποιοι ειναι εξουσια?
ποιοι καθοριζουν τις δομες?
τη διαφθορα?το σιγουρο ειναι πως με αυτους ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ και η συγκρουση τραινων και η δολοφονια εξω απο αστυνομικο τμημα
-
ευτυχως που δεν, πολυ ευτυχως
Ευτυχώς ηττηθήκαμε σύντροφοι που έλεγε και μια ψυχή.
-
Εγώ ξέρω πως και το ΚΚΕ να κυβερνούσε δεν θα άλλαζε τίποτα γιατί στα πόστα αυτά θα ήταν οι ίδιοι σταρχιδιστές νεοέλληνες.
-
@kkostask said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Εγώ ξέρω πως και το ΚΚΕ να κυβερνούσε δεν θα άλλαζε τίποτα γιατί στα πόστα αυτά θα ήταν οι ίδιοι σταρχιδιστές νεοέλληνες.
Εξορία θα ηταν αυτοί!!
-
Δεν θα είχε μείνει κανένας στη χώρα αγαπητέ…
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
ο ανθρωπισμός
Ενώ εδώ βλέπουμε την ευμάρεια του καπιταλισμού
-
@kkostask said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δεν θα είχε μείνει κανένας στη χώρα αγαπητέ…
Καλύτερα! Θα ειχαμε μεινει μονο οι άριστοι του ΚΚΕ!
-
Κι αυτό σωστό.
-
Ή τους πληρώνει ο Μητσοτάκης ή είναι εντελώς ηλίθιοι….
Μάλλον το δεύτερο φυσικά….
-
Η
Απλό δεν ειναι;
οκ, οτιναναι στην γραμμη 'δεν φταιμε'
τοσα χρονια ποιοι ειναι εξουσια?
ποιοι καθοριζουν τις δομες?
τη διαφθορα?το σιγουρο ειναι πως με αυτους ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ και η συγκρουση τραινων και η δολοφονια εξω απο αστυνομικο τμημα
Και με τους άλλους δεν θα συμβεί; Και αφού δεν θα συμβεί γιατι ντρέπονται να μας το πουν; Τι φοβούνται;
-
Σίγουρα με τους άλλους δε θα συμβεί τπτ. Θα δώσουν γραμμή στους μπαχαλακηδες να θέσουν τα όπλα παραποδα.
Ευτυχώς που καρφώνονται μόνοι τους. Με τις αρλουμπες που λένε μας υπενθυμίζουν γιατί δε τους ψηφίζουμε. -
Η
Απλό δεν ειναι;
Μάλλον σε πρόλαβε ήδη ο πρωθυπουργός μας ένα χρόνο μετά το δυστύχημα.
Θα δουλέψουμε ώστε αυτό το «ποτέ ξανά» που άκουσα στη Λάρισα να μην μείνει λόγος κενός.Σας το υπόσχομαι. Κάπως έτσι το είπε με περισσότερες σάλτσες.
-
@civil357 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Η
Απλό δεν ειναι;
Μάλλον σε πρόλαβε ήδη ο πρωθυπουργός μας ένα χρόνο μετά το δυστύχημα.
Θα δουλέψουμε ώστε αυτό το «ποτέ ξανά» που άκουσα στη Λάρισα να μην μείνει λόγος κενός.Σας το υπόσχομαι. Κάπως έτσι το είπε με περισσότερες σάλτσες.
Αυτό αναρωτιέμαι. Αυτός εχει το θράσος και το υπόσχεται. Οι άλλοι που θέλουν να του πάρουν την θέση γιατί μένουν μόνο στην κριτικη;
Έχουμε ξεχάσει ότι η πολιτική πρέπει να παράγει αποτελέσματα. Η συγκεκριμένη κυβέρνηση είδαμε τι αποτελέσματα παράγει.
Οι άλλοι που θέλουν να κυβερνησουν και κάνουν κριτική (άρα μάλλον γνωρίζουν τι πρέπει να γινει) γιατί δεν αναφέρουν ρητά τα αποτελέσματα που θα παράξει η πολιτική τους δεσμευομενοι στους πολιτες; -
Δεν κατάλαβα ότι εννοούσες μόνο την αντιπολίτευση. Λάθος μου.
Κατά τα άλλα αν με ρωτάς επί του θέματος , το τι μπαρουφολογια θα ακουστεί τάζοντας το ποτέ ξανά στην πράξη με αφήνει παγερά αδιάφορο. Οπότε είτε κάποιος το δηλώσει είτε όχι, ένα και το αυτό μου κάνει.
-
https://www.kathimerini.gr/society/562973611/ypeythynoi-gia-ti-via-sta-scholeia-kai-oi-goneis/
Να μια σωστή πολιτική. Διαφωνώ με τον ΣΥΡΙΖΑ σε αυτό το κομμάτι.
Τι πάει να πει δεν υπάρχει ατομική ευθύνη σε έναν πολίτη και δη υπό κηδεμονία. Η ευθύνη μεταβιβάζεται στους γονείς αυτού. Όπως ακριβώς η ψήφος είναι ατομική υπόθεση και ευθύνη με κοινωνικές συνέπειες και προεκτάσεις, έτσι και η βίαιη συμπεριφορά είναι μια πράξη που έγκειται στην ατομική ευθύνη απέναντι στο κοινωνικό σύνολο.
Άλλωστε, πολλά παιδιά θα νιώθουν μια συστολή στις βίαιες εξάρσεις τους όταν ξέρουν ότι οι πράξεις τους εκθέτουν του γονείς τους.Όσο μάγκες και αν το παίζουν επιζητούν την αποδοχή των γονιών τους. Και αυτό θα τους φρενάρει.
-
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2