-
@wantone said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δεν θα το ελεγα οτι ειναι γνωστα.
Βλεπω καθε μερα τις ειδησεις. Τετοια παραπληροφορηση σε βαθμο γελοιοτητας.
Αλλα απο την αλλη δεν ειναι σωστο να τσουβαλιαζεις ολο τον κοσμο και να τον βριζεις.
Γνωστά για όποιον έχει ασχοληθεί να διαβάσει στην ιστορία του τόπου μας. Εαν τώρα βλέπεις ειδήσεις, τι να πω...η νο.1 πηγή παραπληροφόρησης.
Δεν έβρισα κανέναν. Το τσουβάλιασμα αφορά τον λαό μας, εαν υπάρχουν και 5-10 εξαιρέσεις, είναι απλά αυτό εξαιρέσεις.
-
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αλλα απο την αλλη δεν ειναι σωστο να τσουβαλιαζεις ολο τον κοσμο και να τον βριζεις.
Γνωστά για όποιον έχει ασχοληθεί να διαβάσει στην ιστορία του τόπου μας. Εαν τώρα βλέπεις ειδήσεις, τι να πω...η νο.1 πηγή παραπληροφόρησης.
Δεν έβρισα κανέναν. Το τσουβάλιασμα αφορά τον λαό μας, εαν υπάρχουν και 5-10 εξαιρέσεις, είναι απλά αυτό εξαιρέσεις.
το να λες σκατολαος δεν ειναι βρισιμο? και επισης πως ξερεις ολο τον κοσμο? και γιατι να ειναι σκατολαος ενα μερος του απλου κοσμου ειναι αξιολογοι ανθρωποι. εγω δεν τσουβαλιαζω ολο τον κοσμο για τις ενεργειες μερικων.
ελληνικες ειδησεις δεν παρακολουθω αλλα το αφηνω να παιζει επηδη ειναι δωρεαν να δω καμμια εικονα. ενημερωνομε απο αλλες πηγες αλλα δεν με ενδιαφερουν τοσο τι γινετε στην Ελλαδα καθοτι μικρη χωρα και στην περιφερεια.
-
@insanedriver said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Η κυβέρνηση μοιάζει για πρώτη φορά να βρίσκεται στα σχοινιά σε ότι αφορά την κοινωνία.
Μπορεί να διαφωνούμε για ιδιωτικά ή μη πανεπιστήμια, μπορεί να διαφωνούμε για πολιτικές κτλπ, αλλά σε θέματα όπως τα Τέμπη, το Μάτι, τον Μίχο κτλπ δεν χωράει πολιτική.Είναι ξεκάθαρο ότι από την πρώτη ημέρα έχει ξεκινήσει προσπάθεια συγκάλυψης. Όχι προσπάθεια πολιτικής συγκάλυψης όπως αντίστοιχα έκαναν στο Μάτι οι άλλοι παίζοντας θέατρο, αλλά προσπάθεια συγκάλυψης ενός ολόκληρου δικτύου λαθρεμπορίου καυσίμων.
Στο κόλπο είναι ξεκάθαρα η κυβέρνηση και φυσικά όλοι γνωρίζουν ποιος είναι ο εθνικός λαθρέμπορος καυσίμων και τι σχέσεις έχει με Κούλη και εξάδερφο του...ακόμα και οι ανατινάξεις πρατηρίων(συγκεκριμένης μάρκας), οι δολοφονίες μαφίοζων που σχετίζονται με λαθρεμπόριο-πρατήρια κτλπ είναι αλυσίδα της όλης κατάστασης αυτής.
Προφανώς στο κόλπο είναι υπάλληλοι του ΟΣΕ, γιατί δεν γίνεται λαθρεμπόριο χωρίς την συμμετοχή τους, οι οποίοι προσπαθούν να καλύψουν τα οπίσθιά τους αντίστοιχα και φυσικά η εταιρεία η οποία προσπαθεί να το αποδώσει στο ανθρώπινο λάθος ώστε να αποφύγει αποζημιώσεις κτλπ...Και ξαφνικά ξύπνησε ο όμιλος Μαρινάκη και το δημοσίευμα για πειραγμένες συνομιλίες, γεγονός που είναι γνωστό ένα χρόνο πριν...προφανώς πιέζει και αυτός για να καθαρίσει τις υποθέσεις του.
Για εμένα είναι πολύ χειρότερο να προσπαθείς να συγκαλύψεις μια κατάσταση για να προστατεύσεις επιχειρηματικά συμφέροντα, από αυτό που έγινε στο Μάτι, δηλαδή να προσπαθείς για πολιτικούς λόγους να καλύψεις επικοινωνιακά την καρέκλα σου.
Και όση ανάπτυξη, όσες επενδύσεις, όσους τουρίστες και να φέρεις, στην συνείδηση του κόσμου δεν θα μετρήσουν(και σωστά) αυτά όταν θα έρθει το ταμείο. Στην πρώτη ευκαιρία όπου θα υπάρξει εναλλακτική λύση, ορθώς θα σε τιμωρήσει.Υ.Γ: Bonus φυσικά η ιστορία με τον Μίχο όπου όλο και κάποιος πολιτικός(βουλευτής ή περιφειακός) ή αστυνομικός/αξιωματούχος της περιοχής έχει ανακατευθεί, οπότε και δεν έχουν βγει τα ονόματα που πήγαν με το κοριτσάκι. Προσπαθούν να ρίξουν στα μαλακά τον Μίχο ώστε να μην κελαηδήσει...Ένα πουλάκι πάντως μου έχει πει για έναν περιφερειακό που έφυγε κανείν κακώς από την σκηνή ότι είχε αδυναμία στις μικρούλες.
εγω δεν γνωριζω, ποιος ειναι ο εθνικος λαθρεμπορος και τι ειδους λαθραια μετεφερε το τραινο?
-
@insanedriver said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Η κυβέρνηση μοιάζει για πρώτη φορά να βρίσκεται στα σχοινιά σε ότι αφορά την κοινωνία.
Μπορεί να διαφωνούμε για ιδιωτικά ή μη πανεπιστήμια, μπορεί να διαφωνούμε για πολιτικές κτλπ, αλλά σε θέματα όπως τα Τέμπη, το Μάτι, τον Μίχο κτλπ δεν χωράει πολιτική.Είναι ξεκάθαρο ότι από την πρώτη ημέρα έχει ξεκινήσει προσπάθεια συγκάλυψης. Όχι προσπάθεια πολιτικής συγκάλυψης όπως αντίστοιχα έκαναν στο Μάτι οι άλλοι παίζοντας θέατρο, αλλά προσπάθεια συγκάλυψης ενός ολόκληρου δικτύου λαθρεμπορίου καυσίμων.
Στο κόλπο είναι ξεκάθαρα η κυβέρνηση και φυσικά όλοι γνωρίζουν ποιος είναι ο εθνικός λαθρέμπορος καυσίμων και τι σχέσεις έχει με Κούλη και εξάδερφο του...ακόμα και οι ανατινάξεις πρατηρίων(συγκεκριμένης μάρκας), οι δολοφονίες μαφίοζων που σχετίζονται με λαθρεμπόριο-πρατήρια κτλπ είναι αλυσίδα της όλης κατάστασης αυτής.
Προφανώς στο κόλπο είναι υπάλληλοι του ΟΣΕ, γιατί δεν γίνεται λαθρεμπόριο χωρίς την συμμετοχή τους, οι οποίοι προσπαθούν να καλύψουν τα οπίσθιά τους αντίστοιχα και φυσικά η εταιρεία η οποία προσπαθεί να το αποδώσει στο ανθρώπινο λάθος ώστε να αποφύγει αποζημιώσεις κτλπ...Και ξαφνικά ξύπνησε ο όμιλος Μαρινάκη και το δημοσίευμα για πειραγμένες συνομιλίες, γεγονός που είναι γνωστό ένα χρόνο πριν...προφανώς πιέζει και αυτός για να καθαρίσει τις υποθέσεις του.
Για εμένα είναι πολύ χειρότερο να προσπαθείς να συγκαλύψεις μια κατάσταση για να προστατεύσεις επιχειρηματικά συμφέροντα, από αυτό που έγινε στο Μάτι, δηλαδή να προσπαθείς για πολιτικούς λόγους να καλύψεις επικοινωνιακά την καρέκλα σου.
Και όση ανάπτυξη, όσες επενδύσεις, όσους τουρίστες και να φέρεις, στην συνείδηση του κόσμου δεν θα μετρήσουν(και σωστά) αυτά όταν θα έρθει το ταμείο. Στην πρώτη ευκαιρία όπου θα υπάρξει εναλλακτική λύση, ορθώς θα σε τιμωρήσει.Υ.Γ: Bonus φυσικά η ιστορία με τον Μίχο όπου όλο και κάποιος πολιτικός(βουλευτής ή περιφειακός) ή αστυνομικός/αξιωματούχος της περιοχής έχει ανακατευθεί, οπότε και δεν έχουν βγει τα ονόματα που πήγαν με το κοριτσάκι. Προσπαθούν να ρίξουν στα μαλακά τον Μίχο ώστε να μην κελαηδήσει...Ένα πουλάκι πάντως μου έχει πει για έναν περιφερειακό που έφυγε κανείν κακώς από την σκηνή ότι είχε αδυναμία στις μικρούλες.
εγω δεν γνωριζω, ποιος ειναι ο εθνικος λαθρεμπορος και τι ειδους λαθραια μετεφερε το τραινο?
ελα τωρα....
-
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Παντού υπάρχουν καλοί και κακοί, εδώ βλέπεις ακόμα και αδέλφια να διαφέρουν. Ο λαός δεν είναι πλέον και τόσο δικός μας, έχει αλλοιωθεί σημαντικά, οι περισσότεροι που βλέπεις στον δρόμο είναι αλλοδαποί.
-
Ένας Γεωργιανός χτύπησε με σφυρί ένα μαθητή στο σχολείο της Κυψέλης. Το έκανε και στη συνέχεια μαχαίρωσε ένα καθηγητή που πήγε να προστατέψει το μαθητή. Ο μαθητής από τη Νιγηρία είχε λέει καβγαδισει με τον αδερφό του Γεωργιανού.
Φυσικά για όλη αυτή την κατάσταση κάποιος φταίει. Η ΝΔ να υποθέσω? Οι κακοί δεξιοί? Ο γκαπιταλισμος φυσικά? Μήπως ο σκατολαος μας? Οι φασίστες της ΧΑ? Οι ψεκασμενοι? Το κόμμα των θεοφοβουμενων? Το λιμενικό? Το ναυτικό? Η αεροπορία? Ποιος? Φυσικά δε φταίνε οι δικαιωματιστες ενώ δεν υπάρχει κι ένας σταθμάρχης να αναλάβει τη Λετσα.
Μήπως αυτα μας έγιναν συνήθεια?
Σόρρυ μα η μόνη λύση είναι η εφαρμογή των νόμων. Όσο light και να έγιναν πρέπει επιτέλους να αρχίσουν να εφαρμόζονται. Δε με νοιάζει ποιος θα το αναλάβει μα όσο δε το αναλαμβάνει η Πολιτεία, τα πράγματα θα χειροτερεύουν. Η Δημοκρατία κινδυνεύει όταν δεν εφαρμόζονται ούτε καν οι ποινές χάδι στους παραβατικους. Συνειρμικά μιας και έγραψα για την Δημοκρατία κάπου έπιασε το αφτί μου πως έγινε νοθεία και η κακή δεξιά έκλεψε την εξουσία. Μη το παίρνετε μερικοί τοις μετρητοίς. Μπορεί να άκουσα λάθος. -
Στα πατήσια ήταν νομίζω! Άσε!!! Είχαμε συζήτηση για αυτό τις προάλλες!
Αυτό επιφέρει ψυχικά τραύματα και στα υπόλοιπα παιδιά!
Γενικα η παραβατικότητα των παιδιων ξεφεύγει!
Μήπως φταίνε και αυτά τα δυναμωτικά ποτα που πίνουν;
Κάθε μέρα τα βλέπω με αυτά στο χέρι
-
Είναι σαφές ποίοι φταίνε:
Οι κομμουνισταί που άνοιξαν τα σύνορα κι έβαλαν στη χώρα κάθε καρυδιάς καρύδι και η Ιδεολογική Ηγεμονία της Αριστεράς που μάχεται την Αριστεια και τις φιλότιμες προσπάθειες του Επιτελικού Κράτους Μητσοτάκη, να ηγηθεί της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης. -
Όπως φοβόμουν. Το τι θέματα και γολγοθά θα περάσουν κάποια παιδιά δεν λέγεται.
Σε αυτές τις ηλικιες γίνονται έντονα τα ψυχικά τραύματα.
-
Γεωργιανός αδελφός, ξεπλένει την τιμή του αδελφού, εναντίον Νιγηριανού συμμαθητή του, σε σχολείο στην Ελλάδα, ενώ ταυτόχρονα τραυματίζει Ελληνα καθηγητή...
Αυτός είναι ο τίτλος της είδησης. Οχι τις παπαριές που γράφουν οι υπόδουλοι της πολιτικής ψευτορθότητας.
Και το πρόβλημα είναι ότι αφού η μετανάστευση είναι δεδομένη, θα έπρεπε να είναι δεδομένοι και οι νόμοι και η εφαρμογή τους.
Αν τέτοιες περιπτώσεις περνάνε στα μαλακά, πως να μην έχουμε σκληρότερες περιπτώσεις.
Στην Ευρώπη που πέρασαν και αυτοί την ίδια μαλάκυνση, τώρα έχουν μετανιώσει και ψάχνουν τρόπους να το αλλάξουν.
Αλλά επειδή δεν μπορούν να το αλλάξουν οι αποτυχημένοι που το δημιούργησαν το πρόβλημα, οι λαοί ετοιμάζονται να αλλάξουν και ήδη αλλάζουν τους υπεύθυνους.
-
Δηλαδή η τιμη της οικογενειας του ορίζεται από ενα παιδι του σχολείου που δεν ξέρει που πάνε τα τέσσερα;;
Δεν έχει να κάνει με την καταγωγή, έχει να με την ψυχική διαταραχή του δράστη. Προφανώς είναι παράφρων.
Γενικα, τα ψυχικά τραύματα και νοσήματα είναι παρα πολλά απλά ο κόσμος δεν ασχολείται με την ίαση τους.
Και ο εγκέφαλος όργανο είναι και μπορεί να αρρωστήσει οδηγώντας τον πάσχοντα σε διάφορες συμπεριφορές. Όλα διορθώνονται όμως.
-
Μισό λεπτάκι ρε παιδιά...
Τις προάλλες με αφορμή τα νεαρά ελληνόπουλα στην Αριστοτέλους που παραλίγο να λιντσάρουν κάτι "τελειωμενες αδερφές" δεν λέγατε αυτά πάντα συνέβαιναν στα σχολεία και τις γειτονιές από τους εφήβους και γράφτηκαν 100δες παραδείγματα από προσωπικές εμπειρίες κατά τα σχολικά χρόνια ;
Τώρα τι διαφορά δηλαδή έχει ο "σκληρός καργιολης" Γεωργιανός με την επίθεση στον Νιγηριανό ;
(Εν τω μεταξύ σκληρούς καργιοληδες Γεωργιανούς θυμάμαι και εγώ από τα σχολικά χρόνια μου , απλά δεν εμπλεκες μαζί τους , ούτε στα μάτια δεν τους κοίταζες)
-
Χαχα, εγώ το έναν που του μάθαινα ελληνικά και σε κάποια μαθήματα καθομασταν μαζί Γεωργιανος ήταν.
Ένας αλλος 3 έτη μεγαλυτερος και αυτός Γεωργιανος, αυτόν τον επαιρνα στο μπάσκετ μαζί μου και κέρδιζα πάντα.
Μια χαρά τα πήγαιναμε. Ούτε μια φορά δεν μελώσαμε αγρια εκτός από το κλασικό με τα σύνορα στο θρανίο. Με το χιλιοστό και χάρακα τα χωρίζαμε με ένα μολύβι διότι δεν χωρούσαμε
Λαμόγια αυτός στο διάλειμμα τα άλλαζε. Χαμός ο λαπ. Δεν γινόταν μάθημα αν δεν επιστρέψει το σύνορο στο θρανίο.
Χαχαχα τι εποχές.
Γενικα, όταν έβλεπαν ότι δεν τους υποτιμάς και τους βοηθάς με πραγματικό ζήλο και σεβασμό δεν σε ενοχλούσε ποτε κανεις. Αυτά τότε, εκείνες τις εποχές...σήμερα δεν ξέρω...φοβάμαι με αυτά που βλέπω.
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δηλαδή η τιμη της οικογενειας του ορίζεται από ενα παιδι του σχολείου που δεν ξέρει που πάνε τα τέσσερα;;
Δεν έχει να κάνει με την καταγωγή, έχει να με την ψυχική διαταραχή του δράστη. Προφανώς είναι παράφρων.
Γενικα, τα ψυχικά τραύματα και νοσήματα είναι παρα πολλά απλά ο κόσμος δεν ασχολείται με την ίαση τους.
Και ο εγκέφαλος όργανο είναι και μπορεί να αρρωστήσει οδηγώντας τον πάσχοντα σε διάφορες συμπεριφορές. Όλα διορθώνονται όμως.
Κάνεις λάθος. Μεγάλο λάθος.
Δεν είναι όλοι οι λαοί το ίδιο στυλ.
Υπάρχουν διαφορετικές κουλτούρες.
Εχω φίλο που ήταν διπλωμάτης και υπηρέτησε στην Τιφλίδα πριν χρόνια.
Ο κόσμος εκεί είναι μαθημένος να είναι σκληρός, λόγω πολλών παραγόντων. Εθνικών, θρησκευτικών, γεωγραφικών κλπ.
Το ξέρουμε άλλωστε και εδώ από το ότι πολλοί από εκεί μπλέκουν σε παράνομες πράξεις.Δεν είναι λοιπόν πάσχων ο δράστης. Είναι μαθημένος κάπως έτσι.
Οπως ήταν και οι δικοί μας ορεσίβιοι Κρητική που ανάγκασαν το παιδί σε αυτοκτονία στην γαλακτοκομική σχολη στα Γιάννενα.
Το ίδιο συμβαίνει και με άλλους μετανάστες από χώρες που έχουν πολύ σκληρό ποινικό δίκαιο, με βασανιστήρια, ακρωτηριασμούς και εκτελέσεις, που το δικό μας του φαίνεται παιδική χαρά.
Για αυτό χρειάζεται ένα απλό μέτρο. Παραβιάζεις τους νόμους ? Από απλή επίπληξη αν είναι κάτι απλό, έως φυλάκιση και απέλαση αν είναι κάτι πιο βαρύ, ή υπάρχει επαναληψιμότητα στα αδικήματα.
Οι σοβαρές χώρες σε απελαύνουν γιατί παραβίασες για 10 μέρες την τρίμηνη βίζα και εδώ συζητάμε τα αυτονόητα.
-
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Μισό λεπτάκι ρε παιδιά...
Τις προάλλες με αφορμή τα νεαρά ελληνόπουλα στην Αριστοτέλους που παραλίγο να λιντσάρουν κάτι "τελειωμενες αδερφές" δεν λέγατε αυτά πάντα συνέβαιναν στα σχολεία και τις γειτονιές από τους εφήβους και γράφτηκαν 100δες παραδείγματα από προσωπικές εμπειρίες κατά τα σχολικά χρόνια ;
Τώρα τι διαφορά δηλαδή έχει ο "σκληρός καργιολης" Γεωργιανός με την επίθεση στον Νιγηριανό ;
(Εν τω μεταξύ σκληρούς καργιοληδες Γεωργιανούς θυμάμαι και εγώ από τα σχολικά χρόνια μου , απλά δεν εμπλεκες μαζί τους , ούτε στα μάτια δεν τους κοίταζες)
Το ότι πάντα συνέβαιναν, είναι αλήθεια.
Αλλά τότε πάντα συνέβαιναν και οι τιμωρίες. Αυτή είναι η διαφορά.
Τώρα δεν υπάρχουν τιμωρίες. -
Μετά το σχολείο πάντα με χαιρετούσε ένας από αυτούς όταν με εβλεπε στον δρόμο, τι κανεις, πως τα πας κτλ αυτοί δεν συνέχισαν στο λύκειο. Και δεν ημασταν πλέον μαζί. Ήταν αυτός ο πολύ μεγάλος σε ηλικία.
Καποτε έμαθα πως αυτος είχε κάνει κάτι παράνομο. Δεν ξέρω....νομίζω έκλεψε. Τον έπιασαν αλλά τον άφησαν.
Από τότε όποτε με έβλεπε αλλαζε πεζοδρόμιο και έκανε πως δεν με βλέπει.
Τον σταματησα μια μέρα...τι λέει ρε δεν μας χαιρετάς.
Άσε μας ρε λαπ αφου ξέρεις. Άσε με ντρέπομαι.... κάπως έτσι ήταν ο διαλογος
Του άρχιζα εγώ πως ξέρω... και δεν τρέχει κάτι. Συνεχίζεις από εδώ και πας πάλι ψηλά. Μη σταματάς κτλ
Ήθελε την αποδοχή της κοινωνίας ξανα.
Τελικά έκανε οικογένεια αυτός....μετά έχασα επαφές δεν τον έβλεπα στην γειτονιά.
Είναι πολλά που οδηγούν τους ανθρώπους εκεί όπου τους οδηγούν. Δεν τα ξέρουμε. Αλλά και οι πράξεις τους δεν πρέπει να ειναι ατιμώρητες ώστε να νομίζουν ότι δεν έχουν συνέπειες.
-
Σε φώναζαν Λαπ και στο σχολείο, Λαπ;
Το σχολείο υποτίθεται είναι χώρος προετοιμασίας για την κοινωνία.
Υποτίθεται... πλέον απλά μεταφέρει κάποια ύλη για τα φροντιστήρια και τις εξετάσεις, και τίποτε άλλο, πλην εξαιρέσεων.
Απ τη στιγμή που χάθηκε ο παιδαγωγικός χαρακτήρας (αν ποτέ υπήρξε) τέτοια συμβαίνουν συνέχεια, απλά όσα είναι πιασάρικα (Λευκος μεταναστης κόντρα σε μαύρο μετανάστη) μαθευονται.
Αν γίνουν μεταξύ κολεγιοπαίδων, δεν μαθευονται/προβάλλονται. -
Καταλαβαίνω τι λες ταξιδευτη.
Ισχύει ως έναν βαθμό. Η κουλτούρα της οικογένειας τους έρχεται σε σύγκριση με την κουλτούρα την δίκη μας.
Η λύση σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η ανάμιξη τους στις παρέες των Ελλήνων. Εκεί μαθαίνουν σταδιακά την δίκη μας κουλτούρα και ηθικό κώδικα.
Εάν τους αφήσεις στην άκρη και δεν τους συμπεριλάβεις στη παρέες των Ελλήνων από μικρά ναι θα έχουν αλλη οπτική στα διαφορα ήθικα θέματα και θα υπάρχει πρόβλημα στην κοινωνία.
Προσωπικά το έβλεπα. Όσο ήταν μαζί μου και γενικα στην παρέα μας ήταν εξαιρετικά παιδιά. Παιδιά από χρυσάφι. Και μαλιστα ο ένας είχε εξαιρετικό χιούμορ. Μιλάμε για εξαιρετικό.... γελούσαμε όλη μέρα με τα αστεία του.
Μαλιστα θυμάμαι πως έκαναν πάρτι σπίτι τους και πήγα μια φορά. Οντως έβλεπες φτώχεια σε υπόγεια σπίτια αλλά είχαν ανάγκη να ενσωματωθούν. Μαλιστα σε ένα πάρτι είχα πάει μονάχα εγώ και ένας άλλος, κανεις αλλος δεν ήρθε, Ε ρε τι μου θύμισες τώρα.
Γενικα τα παιδιά ήταν μια χαρά παλικάρια.
Μόλις όμως έφυγαν από το σχολείο και έμπλεξαν με τους συμπατριώτες τους ή γενικότερα με τις ομάδες συμμορίες έφτασαν στην παρανομία, κάποιοι από αυτούς όχι όλοι
Δηλαδή η λύση που είδα να δουλεύει, οκ ήταν και σε μικρότερες ηλικίες, είναι η ανάμιξη με Έλληνες. Αν τους αφήσεις σε περιβάλλον γκετοποίησης, εκεί ναι ξεφεύγει το θέμα για κάποιους από αυτούς.
Όχι ότι και κάποιοι Έλληνες πάνε πίσω σε θέματα παρανομίας και λάθος ηθικών αξιών! Έχουμε και εμείς κάτι μπουμπούκια, φόβος και τρόμος!
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Όχι ρε, απλά το αναφέρω εδω
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Το σχολείο υποτίθεται είναι χώρος προετοιμασίας για την κοινωνία.
Υποτίθεται... πλέον απλά μεταφέρει κάποια ύλη για τα φροντιστήρια και τις εξετάσεις, και τίποτε άλλο, πλην εξαιρέσεων.
Απ τη στιγμή που χάθηκε ο παιδαγωγικός χαρακτήρας (αν ποτέ υπήρξε) τέτοια συμβαίνουν συνέχεια, απλά όσα είναι πιασάρικα (Λευκος μεταναστης κόντρα σε μαύρο μετανάστη) μαθευονται.
Αν γίνουν μεταξύ κολεγιοπαίδων, δεν μαθευονται/προβάλλονται.Αν γίνουν μεταξύ κολεγιοπαίδων, αποβάλλονται οι καθηγητές...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2