-
Καλά τα λέει ο Γιάνης, αλλά πρωτεργάτες σε αυτά δεν ήταν η ΔΑΠ, ήταν η ΠΑΣΠ όταν μεσουρανούσε το ΠΑΤΣΟΚ!
-
Πάντως αυτό που λέει ο Γιάνης το έχω ζήσει με τα ηχεία, τώρα επί πώλησης θεμάτων, αλλαγή βαθμολογίας, ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι.
Επί της πολιτικοποίησης των Πανεπιστημίων πάντως η Δαπαρα έχει πολλά χρόνια που διαλαλεί ότι κυριαρχεί στις φοιτητικές εκλογές και είναι το μαζικότερο κίνημα. Προφανώς για τις παθογένειες και τις αμαρτίες του Πανεπιστημίου δε θα φταίει , είναι καλά παιδιά.
Τα είχε πεί και ο Θανάσης ωραία...
Youtube Video -
@civil357 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Προφανώς για τις παθογένειες και τις αμαρτίες του Πανεπιστημίου δε θα φταίει , είναι καλά παιδιά.
Φυσικά και φταίει, όπως έφταιξε και η ΠΑΣΠ. Αλλά όλα από το κατάπτυστο ΠΑΤΣΟΚ ξεκινάνε....καταστροφέας της χώρας.
-
Πάντως αυτό που λέει ο Γιάνης το έχω ζήσει με τα ηχεία, τώρα επί πώλησης θεμάτων, αλλαγή βαθμολογίας, ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι.
Επί της πολιτικοποίησης των Πανεπιστημίων πάντως η Δαπαρα έχει πολλά χρόνια που διαλαλεί ότι κυριαρχεί στις φοιτητικές εκλογές και είναι το μαζικότερο κίνημα. Προφανώς για τις παθογένειες και τις αμαρτίες του Πανεπιστημίου δε θα φταίει , είναι καλά παιδιά.
Τα είχε πεί και ο Θανάσης ωραία...
από πρωτο χερι, σε 'υγειονομικου ενδιαφεροντος σχολη', υπαρχουν μαθηματα δαπ, αμα εισαι γραμμενος περνας αλλιως φτυνεις αιμα. το αυτο σε μπολικα αλλα.
οχι οτι δεν ειχαμε και στους καιρους μας παρομοιες εξαιρεσεις - φιβερ ο δικος μας οπως γνωριζεις επερασε μετα απο ολη τη πορεια για να καταληξει ατ κουλι -
Ουδείς αθώος….
-
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
από πρωτο χερι, σε 'υγειονομικου ενδιαφεροντος σχολη', υπαρχουν μαθηματα δαπ, αμα εισαι γραμμενος περνας αλλιως φτυνεις αιμα. το αυτο σε μπολικα αλλα.
Και μετά μου λές για ποιότητα παιδείας στα δημόσια ιδρύματα!!
-
@kkostask said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Και από που τα ξέρει ο γελοίος ο Βαρουφάκης που μας τα έχεις κάνει Ζέπελλιν? Από το Τέξας ή όταν κάνει διάλειμμα από το μέτρημα των εισπράξεων του?
Βρε συ είναι καθηγητής στο οικονομικό νομικής (ΕΚΠΑ) πολλά χρόνια.
Τον είχα καθηγητή και εγώ , μιλάμε για απίστευτο τύπο , γινοτάν το αδιαχώρητο στο μάθημα του , δεν ακούστηκε ποτέ το παραμικρό απο θέμα εντιμότητας και ακεραιότητας χαρακτήρα.
Μάλιστα την χρονιά που διορίστηκε επειδή έτυχε να είμαι εκλεγμένος στο γραφείο της ΠΑΣΠ του οικονομικού , βρέθηκα στην ψηφοφορία των μελών της ΔΕΠ του οικονομικού και στην έδρα μπροστά, διάβαζαν δημόσια οι καθηγητές το βιογραφικό του και έπεσαν σε όλους στην αίθουσα τα σαγόνια.
Εν τω μεταξύ εγώ δεν ήξερα , είχα καταλάβει απο την θέση που καθόμουν- και πολλοί άλλοι όπως φάνηκε στην αίθουσα - ποιος απο τους παρευρισκόμενους εκεί ήταν ο Βαρουφάκης και μόλις ακούστηκε να πάρει το λόγο να μιλήσει, και σηκώθηκε ένας καραφλός τύπος με λευκό πουκάμισο με μεγάλες κόκκινες βούλες και μαύρο δερμάτινο παντελόνι , κοιταχτηκα με μερικούς γύρω μου και κρατηθήκαμε με το ζόρι μην μας πιάσουν τα γέλια!
-
Δεν είπα ποτέ ότι είναι ανέντιμος, οι εισπράξεις είναι κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που δηλώνει. Σίγουρα όμως είναι ψυχοπαθής
-
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Και μετά μου λές για ποιότητα παιδείας στα δημόσια ιδρύματα!!
εμ, οι ιδιοι ειναι που θα πανε ιδιωτικα και οχι ο λαουτζικος, τα δικα σας παιδια τα ματσο
-
εμ, οι ιδιοι ειναι που θα πανε ιδιωτικα και οχι ο λαουτζικος, τα δικα σας παιδια τα ματσο
Ναι καλά!! Εαν δεις ποσοστό ΔΑΠ/ΝΔ, στα πιο φτωχά στρώματα είναι υψηλότερο! Τα ματσό παιδιά (όχι το δικό μου δυστυχώς), δεν περιμένουν τα ιδιωτικά, πάνε στα εξωτερικά.
-
οχι οτι δεν ειχαμε και στους καιρους μας παρομοιες εξαιρεσεις - φιβερ ο δικος μας οπως γνωριζεις επερασε μετα απο ολη τη πορεια για να καταληξει ατ κουλι
και ένας έτερος "κόκκινος" δικός μας που καμάρωνε ότι στις γενικές συνελεύσεις "ανέβαινε πάνω στα γραφεία" και "τον έτρεμε το καθηγηταριό και το κατεστημένο" πήρε διδακτορικό και θέση ΔΕΠ μοιράζοντας αρνιά αλλά οκ, υπήρξαν και χειρότερα(!) που δεν μπορώ να αναφέρω...
-
Άρα το νομοθετικό πλαίσιο υπάρχει, εδώ ακόμα ακόμα είχε θεσπιστεί η Παν. Αστυνομία ( τώρα γιατί υποχώρησε κουβέντα...) , χωρίς τις αντιδράσεις που βλέπουμε σήμερα για τα ιδιωτικά Αει , άρα οι ευθύνες πέφτουν στο κράτος. Το να νίπτει τας χείρας του το ότι φταίνε οι μπαχαλάκηδες μια ζωή και δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα , μια χαρά τους βολεύει.
Ως ωρομίσθιου λέκτορα μου έχει τύχει πριν χρόνια το "κλασσικό".
Κάνω μάθημα, μπουκάρουν ξαφνικά τα παιδιά και "ζητούν τον λόγο"
να αγορεύσουν επί κάποιου θέματος προσβλέποντας προφανώς στο
σίγουρο audience που υπάρχει.
Δεν ήθελα να διακοπεί το μάθημά μου, δεν μου ζήτησαν την άδεια.
Δεν μιλάω και αφήνω να συνεχίσουν όπου μιλάνε περίπου για κανένα τέταρτο.
Θα μπορούσα να ξεκινήσω μανούρα, δεν το έκανα για να μην χαλάσω την ζαχαρένια μου... Μπορώ να αναλογιστώ βέβαια το τι θα είχε γίνει αν ήμουν πιο θερμόαιμος...
Θα με είχε προστατεύσει μετά ο πρύτανης; Για τέτοια σκηνικά που να ρίξω την ευθύνη, στο "κράτος"; -
Το έχω κάνει εγώ.... Φώναζα πως θέλω να παρακολουθήσω το μάθημα διότι μας έκοψαν σε άσκηση μαθηματικών.
Τους είπα μόλις τελειώσει το μάθημα θα κάτσω μέσα να τους ακούσω...αλλά τώρα θέλω να δω την άσκηση.
Μαζί με εμένα πήραν θάρρος και άλλοι τους φώναζαν και βγήκαν έξω.
Το αυτό έγινε για όλες τις παρατάξεις....
Με στραβοκοιταζαν μετά του στυλ θα δεις τι θα πάθεις..
Το ξέρω ότι είμαι κούκλος....μη με κοιτάς τόσο επίμονα και με ματιαξεις τους έλεγα..
-
@fiverg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Άρα το νομοθετικό πλαίσιο υπάρχει, εδώ ακόμα ακόμα είχε θεσπιστεί η Παν. Αστυνομία ( τώρα γιατί υποχώρησε κουβέντα...) , χωρίς τις αντιδράσεις που βλέπουμε σήμερα για τα ιδιωτικά Αει , άρα οι ευθύνες πέφτουν στο κράτος. Το να νίπτει τας χείρας του το ότι φταίνε οι μπαχαλάκηδες μια ζωή και δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα , μια χαρά τους βολεύει.
Ως ωρομίσθιου λέκτορα μου έχει τύχει πριν χρόνια το "κλασσικό".
Κάνω μάθημα, μπουκάρουν ξαφνικά τα παιδιά και "ζητούν τον λόγο"
να αγορεύσουν επί κάποιου θέματος προσβλέποντας προφανώς στο
σίγουρο audience που υπάρχει.
Δεν ήθελα να διακοπεί το μάθημά μου, δεν μου ζήτησαν την άδεια.
Δεν μιλάω και αφήνω να συνεχίσουν όπου μιλάνε περίπου για κανένα τέταρτο.
Θα μπορούσα να ξεκινήσω μανούρα, δεν το έκανα για να μην χαλάσω την ζαχαρένια μου... Μπορώ να αναλογιστώ βέβαια το τι θα είχε γίνει αν ήμουν πιο θερμόαιμος...
Θα με είχε προστατεύσει μετά ο πρύτανης; Για τέτοια σκηνικά που να ρίξω την ευθύνη, στο "κράτος";Έπεσες σε ευγενείς…εγώ έχω δει το άλλο, να μπουκάρουν κάτι λεχρίτες και να απαιτούν από τη διδάσκουσα να το βουλώσει γιατί τώρα μιλάνε αυτοί. Είπαν τις μαλακίες που λένε συνήθως και έφυγαν πετώντας κάτι τριτάκια για τη διάσωση του πορτοκαλί παπαγάλου του Αμαζονίου φωνάζοντας και κάτι συνθήματα ….
Αν έκανες παραπάνω μανούρα, το πιθανότερο είναι να είχες επικηρυχθεί από τους δημοκράτες αγωνιστές της φακής και να καταλήξεις και εσύ δαρμένος. -
Δεν χρειάζεται μανουρα. Οι ίδιοι οι φοιτητές εάν πουν πως θέλουν να παρακολουθήσουν το μάθημα, δεν μπορούν να τους αναγκάσουν να τους ακούσουν.
Ειδάλλως θα μιλάνε οι ιδίοι πάνω τους και δεν θα βγει κανένα συμπέρασμα.
Οι μάγκες με μαγκιες καταλαβαίνουν.
Δεν είμαι ενάντια στο να προπαγανδίζουν τις απόψεις τους. Να ζητήσουν την άδεια, του καθηγητη, και δέκα λεπτά πριν το τέλος το μαθήματος να τους την δώσει χίλιες φορές και όποιος θέλει να κάτσει να τους ακούσει.
Τα αποφασίζουμε ( μια παρέα πέντε δέκα ατόμων)και διατάζουμε στο πανεπιστήμιο δεν έχουν θέση.
-
Μας πήρανε χαμπάρι, πλακώσαν κι οι ινφλουέσερς...
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Μας πήρανε χαμπάρι, πλακώσαν κι οι ινφλουέσερς...
Δεν πρόλαβε να τα σιάξει όλα ο Μπακογιάννης στην πρώτη θητεία ρε γμτ , θα τα εφτιαγνε στην 2η αλλά τον έφαγε ο αναρχοάπλυτος Δούκας.
-
Ο κ. Μαρκόπουλος παραδέχθηκε ότι διαφώνησε με εκπαιδευτικό διερωτώμενος: «Δεν έχω το δικαίωμα να συζητώ με τους εκπαιδευτικούς της κόρης μου ρωτώντας για την πρόοδό της;», σημείωσε όμως ότι ουδέποτε απείλησε, ούτε προσέβαλε, ούτε και ζήτησε την απόλυση κανενός και τόνισε ότι «το «μοίρασμα» κυρώσεων σε εκπαιδευτικούς λόγω διαφωνίας σχετικά με το παιδί» είναι κάτι που δεν προσιδιάζει στον αξιακό του κώδικα.
«Η κόρη μου συνεχίζει να κάνει μάθημα με το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό. Αν είχα πειστεί ότι δεν θα έπρεπε να διδάσκει σε βαθμό ρήξης μαζί του, θα την άφηνα να πηγαίνει στο μάθημά του;»
-
Ο κ. Μαρκόπουλος παραδέχθηκε ότι διαφώνησε με εκπαιδευτικό διερωτώμενος: «Δεν έχω το δικαίωμα να συζητώ με τους εκπαιδευτικούς της κόρης μου ρωτώντας για την πρόοδό της;», σημείωσε όμως ότι ουδέποτε απείλησε, ούτε προσέβαλε, ούτε και ζήτησε την απόλυση κανενός και τόνισε ότι «το «μοίρασμα» κυρώσεων σε εκπαιδευτικούς λόγω διαφωνίας σχετικά με το παιδί» είναι κάτι που δεν προσιδιάζει στον αξιακό του κώδικα.
«Η κόρη μου συνεχίζει να κάνει μάθημα με το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό. Αν είχα πειστεί ότι δεν θα έπρεπε να διδάσκει σε βαθμό ρήξης μαζί του, θα την άφηνα να πηγαίνει στο μάθημά του;»
Βάλε όλη την δήλωση, για να είναι ξεκάθαρη η επίθεση εναντίον του....τόσο χαμηλά έχει πέσει η αντιπολίτευση!!
Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση του Βουλευτή:
"Ο πόλεμος λάσπης κι απειλών κατά εμένα και των παιδιών μου συνεχίζεται.
Γίνεται κατανοητό πως όταν κάποιοι φθάνουν στο σημείο να εμπλέξουν οικογένειες στα πολιτικά μικροπαιχνιδια τους δηλώνουν την ένδεια και την αδυναμία τους. Την απουσία κάθε έννοιας ηθικής.
Σύμφωνα λοιπόν με μπαράζ φημών, εμπλέκεται το όνομα μου και του ενός παιδιού μου σε υπόθεση φραστικής επίθεσης σε καθηγητή σχολείου.
Μια διαφωνία, από αυτές που λογικό είναι να υπάρχουν σε ένα σχολικό περιβάλλον, η οποία λύθηκε άμεσα, εντός του σχολείου, διογκώθηκε με ψεύδη για λόγους που όλοι κατανοούν κι από κέντρα που όλοι γνωρίζουμε.
Μια παρεξήγηση η οποία διευθετήθηκε σε κλίμα συνεννόησης και καλής θέλησης καθώς ούτε μέτρα ζητήθηκαν ή πολύ περισσότερο υπήρξαν κατά του καθηγητή, ενώ και η κόρη μου συνεχίζει κανονικά τα μαθήματα της μαζί του, παρουσιάζεται αλλιώς.
Κατανοούμε όλοι για ποιο λόγο σε αυτό το σημείο της εξεταστικής για την τραγωδία των Τεμπών υπάρχουν αυτές οι αθλιότητες. Καλώ λοιπόν όσους στοχευμένα χτυπούν την οικογένεια και τα παιδιά μου να σταματήσουν.
Προσωπικά μπορούν να πουν για εμένα ό,τι θέλουν.
Είμαι εδώ και δεν φοβάμαι.
Απαιτώ όμως ξεκάθαρα κι αδιαπραγμάτευτα να σεβαστούν τα ανήλικα παιδιά μου και να τα αφήσουν κατά μερους.
Πολύ περισσότερο μετά τις απειλές για την σωματική ακεραιότητα τους που προχθές δέχθηκα".
-
...ακομη χειροτερα....
βαζει μπροστα τα παιδια του ο μικροτσουτσουνος μην χασει το παντεσπανι
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2