-
Όσο αναφορά, για τα παιδιά κάνεις λάθος, δεν έχεις καταλάβει το τι αναφέρω.
Εγώ κριτικάρω την άποψη που λέει πως κάποιο ζευγάρι πρεπε να ρωτήσει εμάς αν θα του επιτρέψουμε να έχει παιδιά με οποιοδήποτε τρόπο.
Δηλαδή θέτουμε εμείς τον εαυτό μας ως κριτή του τι θα κάνουν δύο άγνωστοι άνθρωποι. Χωρίς να μας το έχει ζητήσει κανείς, χωρίς να έχουμε τις γνώσεις για να το κάνουμε.Δηλαδή φτάνουμε σε επίπεδο λαϊκού δικαστηρίου.
Δεν ξέρω αν ένας γονιός που κάνει επισήμως τέτοιες δηλώσεις για τις γυναικες, τέτοιες χειρονομίες στα όρια και πέρα από το χυδαίο είναι καλύτερος για τεκνοποίηση και ανατροφής είτε κοριτσιών είτε αγοριών από έναν άλλο που είναι πολύ πιο νορμάλ σε συμπεριφορές και δημόσια εικόνα αλλά έχει διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό.
Αυτό πραγματικά δεν το ξερω μονάχα την άποψη μου λέω.Για αυτό τονίζω πως για αυτό το θέμα, δηλαδή την ψυχολογία του παιδιού η οποία έχει προτεραιότητα από κάθε τι άλλο, άποψη αλλά κυρίως και γνώμη έχουν μονάχα οι ειδικοί, όχι εμείς οι άσχετοι που απλά αισθητικά κάτι δεν μας αρέσει σε ένα ζευγάρι επειδή έχουμε αλλά γούστα.
Αυτοί θα πρέπει να δώσουν την απάντηση αν μπορεί να συμβεί αυτό ή όχι.
-
Φίλε Πήλιου ένα μπλοκ μεταμορφώνει προς το καλύτερο το forum, trust me! Γλυτώνεις σοβαρά χάλια με μια απλή κινησούλα. Μακάρι να υπήρχε και στην πραγματική ζωή μια τέτοια δυνατότητα αλλά δυστυχώς δεν.
-
@diego1960 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Φίλε Πήλιου ένα μπλοκ μεταμορφώνει προς το καλύτερο το forum, trust me! Γλυτώνεις σοβαρά χάλια με μια απλή κινησούλα. Μακάρι να υπήρχε και στην πραγματική ζωή μια τέτοια δυνατότητα αλλά δυστυχώς δεν.
Αυτό βέβαια είναι το πιο φασιστικό που μπορείς να κάνεις.
-
Ooops! He did it again!
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δεν ξέρω αν ένας γονιός που κάνει επισήμως τέτοιες δηλώσεις για τις γυναικες, τέτοιες χειρονομίες στα όρια και πέρα από το χυδαίο είναι καλύτερος για τεκνοποίηση
Καλα έπιασες και εσύ τώρα το βδέλυγμα ανθρώπου, το μείασμα της κοινωνίας. Τέτοιοι άνθρωποι όχι μόνο να αναπαράγονται δεν επιτρέπεται αλλά ουτε άλλα πράγματα....μην αρχίσω τώρα.
-
Αυτό που θέλω να πω είναι πως για πολλές περιπτώσεις ο καθένας από εμάς έχοντας κάποιες αξίες, κάποιες αποψεις, κάποιες εικόνες στο μυαλό μας έχει μία άποψη για κάποιον άλλο.
Δεν μπορούμε όμως να επιβάλλουμε σε κάποιον την άποψη μας. Αυτό σημαίνει και έτσι λειτουργεί η φιλελεύθερη δυτική κοινωνία όπου ζούμε. Μπορεί στα μάτια μας αυτός να παρουσιάζεται έτσι αλλά στην πράξη να είναι ένας στοργικός πατέρας δέκα φορές καλύτερους από πολλούς άλλους.
Μπορεί το αίσθημα της αγάπης μέσα του να είναι πολύ έντονο και αυτό είναι κάτι το ιερό.
Επίσης όλο οι άνθρωποι στις δυτικές κοινωνίες έχουν το δικαίωμα στο λάθος, στην αλλαγή στάσης στις πολλές ευκαιρίες.
Για αυτό αντιδρώ όταν κάποιος θέλει να επιβάλει κάτι σε κάποιον άλλο.
Αισθητικά, ναι συμφωνώ δεν μου αρέσει η εικόνα της χυδαιότητας αλλά εγώ είμαι ένα τίποτα μπροστά στο δικαίωμα της οικογένειας κάποιου άλλου.
-
Και να πω κάτι που θα σοκάρει τον @mastoras78. Είδα κάποτε μια συνέντευξη του τυς. Ο τύπος έδειξε ένα ήθος του ότι δεν ξεπουλιεται για τα λεφτά και θα κάνει ότι κάνει, έστω στα μάτια μας φαίνεται χυδαίο, γιατί είναι το ηθικό για αυτόν.
Οπότε βλέπουμε πως πέρα από την εικόνα, που για πολλούς από εμάς είναι προβληματική, υπάρχει ένας στέρεος αξιακος κώδικας.
Άρα, πως εγώ μετά θα του απαγόρευσω κάτι που στηρίζεται στην ηθική.
Αστεία πράγματα!
Είδες, @mastoras78, ωραία τριπλα.
-
Για όσους κρύβονται πίσω από τα προσχήματα, ταιριάζουν τα λόγια του Καραϊσκάκη. Στις μέρες μας κατι καραγκιοζηδες θα μπορούσαν να τον βγάλουν παντελώς ανίκανο μα η αλήθεια είναι πως οι πραγματικα ανίκανοι κρύβονται πίσω από τις λέξεις.
-
Επιστροφή στα καθημερινά στα περίεργα...
Η ΔΕΗ θα πουλάει και πλυντήρια;
Τι παιχνίδι παίζεται τώρα με δαύτη την ιστορία;ΔΕΗ για "Κωτσόβολος": Συμμετέχουμε στη διαδικασία εξαγοράς
Στη διαδικασία εξαγοράς της Κωτσόβολος συμμετέχει η ΔΕΗ σύμφωνα με ανακοίνωση της η οποία βρίσκεται στη φάση της κατάθεσης προσφορών.Η ΔΕΗ αναφέρει ότι θα ενημερώσει την επενδυτική κοινότητα σε περίπτωση που εισέλθει σε δεσμευτική συμφωνία για την εν λόγω συναλλαγή.
https://www.capital.gr/epixeiriseis/3742724/dei-gia-kotsobolos-summetexoume-sti-diadikasia-exagoras/ -
@elteo said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@diego1960 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αυτό βέβαια είναι το πιο φασιστικό που μπορείς να κάνεις.
Ίσα ίσα είναι πολύ δημοκρατικό! Σέβομαι το δικαίωμα του οποιουδήποτε συνανθρώπου μου να αμολαει τις εγκεφαλικές πορδές του, δεν είμαι υποχρεωμένος όμως να κάθομαι να τις μυρίζω.
-
@spi_duster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Για όσους κρύβονται πίσω από τα προσχήματα, ταιριάζουν τα λόγια του Καραϊσκάκη. Στις μέρες μας κατι καραγκιοζηδες θα μπορούσαν να τον βγάλουν παντελώς ανίκανο μα η αλήθεια είναι πως οι πραγματικα ανίκανοι κρύβονται πίσω από τις λέξεις.
Δεν έχεις άδικο. Αλλά και στις μέρες του Καραϊσκάκη, κόντρα μεγάλη είχε με τον Κολοκοτρώνη και τους άλλους στρατηγούς, θα μπορούσε να τους χαρακτηρίσει κάποιος καραγκιόζηδες ή κάτι παρόμοιο;
Καλές οι αθυροστομίες του Καραϊσκάκη, επειδή είχε τιμή στα έργα του και τις απηύθυνε στους εχθρούς που τον είχαν υποδουλωσει, βάζοντας το τομάρι του μπροστά.Ελπίζω να μην την έχει δει "Καραϊσκάκης" ο κουρ@δομαγκας ο Μπεος και κάτι άλλα ανώνυμα θρασυδειλα ανθρωπάκια που τον καμαρώνουν...
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Και να πω κάτι που θα σοκάρει τον @mastoras78. Είδα κάποτε μια συνέντευξη του τυς. Ο τύπος έδειξε ένα ήθος του ότι δεν ξεπουλιεται για τα λεφτά και θα κάνει ότι κάνει, έστω στα μάτια μας φαίνεται χυδαίο, γιατί είναι το ηθικό για αυτόν.
Οπότε βλέπουμε πως πέρα από την εικόνα, που για πολλούς από εμάς είναι προβληματική, υπάρχει ένας στέρεος αξιακος κώδικας.
Άρα, πως εγώ μετά θα του απαγόρευσω κάτι που στηρίζεται στην ηθική.
Αστεία πράγματα!
Είδες, @mastoras78, ωραία τριπλα.
Εμ στα λόγια μου έρχεσαι @lap .. Έχει μια ηθική και ένα κώδικα ο tus. Μπράβο @lap .. Και ο Μπέος που τους γλεντάει με δέος για να απολαμβάνει τέτοιας αποδοχής, φαντάσου τι περιθωριακές, κακόμοιρες και άπουλες λουλούδες έχει να ανταγωνισθεί
-
Ποιόν λέει Καραισκάκη ο @spi_duster , δεν κατάλαβα
Τον Μπέο;
Θα με τρελάνετε τελείως ρε σεις ;
Βλέπω σοβαρούς ανθρώπους όπως τον Duster και τον Cruiser που γράφετε εδώ και παρόλο τις διαφωνίες μας σας συμπαθώ πολύ, να υποστηρίζετε Μπέο και με έχει πιάσει μια ψιλοκατάθλιψη , απογοήτευση.
Εχουμε και απο πάνω τον προβοκάτορα τον @mastoras78 να μας θυμίζει πως έχει φτάσει μέχρι λαρύγγι το γαλάζιο @@@@@@ , εκεί που το είχαμε χωνέψει λίγο...με τον Μπέο θα μας ρίξετε στα ναρκωτικά!
-
Με τόσο ντόρο που έχει προκαλέσει αυτός ο χασαποταβερνιάρης ο Μπέος αν κατέβει στις εθνικές εκλογές άνετα θα μπει στην Βουλή.
Αυτά συμβαίνουν όταν έμμεσα ή άμεσα προβάλλονται διαρκώς στα ΜΜΕ τα "παρατράγουδα" της κοινωνίας.
-
Ολο αυτό δείχνει την κατάντια της χώρας. Έχουμε μια άχρηστη κυβέρνηση και στις εκλογές για δημο/περιφέρεια ανεβάζει τα ποσοστά της!! Αυτό είναι δείγμα ότι απέναντι στα σκατά της ΝΔ δεν υπάρχει σοβαρή αντιπολίτευση και αυτό ειναι το μεγαλύτερο πρόβλημα, οπότε ο Κυριάκος κάνει ό,τι γουστάρει χωρίς καμία συνέπεια.
-
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ολο αυτό δείχνει την κατάντια της χώρας. Έχουμε μια άχρηστη κυβέρνηση και στις εκλογές για δημο/περιφέρεια ανεβάζει τα ποσοστά της!! Αυτό είναι δείγμα ότι απέναντι στα σκατά της ΝΔ δεν υπάρχει σοβαρή αντιπολίτευση και αυτό ειναι το μεγαλύτερο πρόβλημα, οπότε ο Κυριάκος κάνει ό,τι γουστάρει χωρίς καμία συνέπεια.
Με κασελακηδες και ανδρουλακηδες τι περίμενες κι εσύ....
-
Όταν ο αντιπολιτευτικός λόγος είναι ο Αντιμητσοτακισμός και η Αντιδεξιά ρητορική, προφανέστατα η πλειοψηφία, όσων ψηφίζουν, θα επιλέγουν ΝΔ. Απλά τα πράγματα. Ποιο απλά δεν γίνονται.
Αν ποτέ υπάρξει σοβαρός αντιπολιτευτικός λόγος τότε ίσως γίνει και κάποια σοβαρή πολιτική ανάλυση/αντιπαράθεση.
Εγώ τα έλεγα αυτά. Με Αχτσιόγλου θα υπήρχε τουλάχιστον μία άλλη πολιτική ποιότητα λόγου. Τώρα; Τώρα "μία σκατούλα Παντελή".
-
Ακυρώθηκαν από το ΣτΕ ορισμένα από τα πρόστιμα του ΕΣΡ για Βελόπουλο
Η κυβέρνηση, για να μετριάσει τις αντιδράσεις που υπήρξαν λόγω των προστίμων που επιβλήθηκαν από την προηγούμενη σύνθεση της Αρχής, δεσμεύτηκε πως θα τα... ακυρώσει! Σύμφωνα με πληροφορίες, διεμήνυσε προς τους τηλεοπτικούς σταθμούς να καταθέσουν αιτήσεις αναίρεσης ή θεραπείας κατά των αποφάσεων και άφησε να εννοηθεί πως η Αρχή, με τη νέα της σύνθεση, όπως προέκυψε από τη συνεργασία ΝΔ – Ελληνικής Λύσης, θα τις κάνει δεκτές.
Στο μεταξύ, η προηγούμενη σύνθεση της Αρχής, η θητεία της οποίας είχε λήξει εδώ και δέκα μήνες, δεν παρουσίασε στη Βουλή την Έκθεση Πεπραγμένων για το έτος 2022. Το σημείο αυτό είναι κρίσιμο, καθώς μία από τις σημαντικότερες αποφάσεις της αφορούσε πρόστιμα που επιβλήθηκαν σε 25 περιφερειακούς σταθμούς, τα οποία προσεγγίζουν το 1,1 εκατ. ευρώ, για την εκπομπή «Κόντρα και Ρήξη», με παρουσιαστή τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο.
https://typologies.gr/akyrothikan-apo-to-ste-orismena-apo-ta-prostima-toy-esr-gia-velopoylo/
-
Ο επόμενος "Άδωνις" επωάζεται...
-
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ποιόν λέει Καραισκάκη ο @spi_duster , δεν κατάλαβα
Τον Μπέο;
Θα με τρελάνετε τελείως ρε σεις ;
Βλέπω σοβαρούς ανθρώπους όπως τον Duster και τον Cruiser που γράφετε εδώ και παρόλο τις διαφωνίες μας σας συμπαθώ πολύ, να υποστηρίζετε Μπέο και με έχει πιάσει μια ψιλοκατάθλιψη , απογοήτευση.
Εχουμε και απο πάνω τον προβοκάτορα τον @mastoras78 να μας θυμίζει πως έχει φτάσει μέχρι λαρύγγι το γαλάζιο @@@@@@ , εκεί που το είχαμε χωνέψει λίγο...με τον Μπέο θα μας ρίξετε στα ναρκωτικά!
Λέω κάτι πολύ απλό. Πως η βωμολοχίες μπορεί να μην αρέσουν αλλά ενίοτε κρυβουν αλήθειες. Στις μέρες μας πολλοί τρυπιοι ασχολούνται με το πώς ειπώθηκε κάτι και όχι την ουσία. Ο λόγος μου έντεχνος, δε βρίζω, μα βλέπω περισσότερο οχετο από κάποιους που καμωνονται τους ηθικούς και λειτουργούν με ρουφιανιες μόνο. Αυτοί έχουν κατακλύσει τη ζωή μας. Έτσι οι παντελονατοι πρέπει να προσέχουν 2 φορές. Τι θα πουν και πως θα το πουν μήπως χαρακτηριστεί φασιστικό, ομοφοβικό, σεξιστικό κλπ. Όλοι αυτοί δηλαδή που νομίζουν πως φέρουν το ηθικό πλεονέκτημα μα στην πραγματικότητα είναι κακομοίρηδες και άδεια πουκάμισα.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2