-
Δείτε τον τύπο αυτόν. Ο τρόπος που μιλάει τη γλώσσα μας είναι εντυπωσιακός.
Κάπως έτσι όπως λέει ο pgs θα είναι για αρκετούς μετανάστες. Εάν μιλήσουν σωστά τη γλώσσα της χώρας που πάνε θα βρουν πιο εύκολα ανοιχτές πόρτες.
Εφόσον κάποιος δεν είναι παραβατικό στοιχείο, και εφόσον μιλάει τη γλώσσα σε αρκετά καλό επίπεδο έως και άριστο, δεν πιστεύω ότι ο μέσος ελληνας θα του φερθεί άσχημα.
-
@kkostask said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αν και δεν καταλαβαίνω το νόημα του σχολίου, το πρόβλημα είναι πως οι συμμορίες πλέον είναι τόσο υπεράριθμες που δεν φτάνουν ουσιαστικά να τις αντιμετωπίσουν…
Αν ο ληστής έχει πιστόλι παθαίνει σοκ και ζητάει τη συνδρομή ζεύγους ΤΟΜΑ KAI ΤΟΜΠ
Για οπλισμένη συμμορία ζητάνε συνδρομή ουλαμού λέοπαρντ -
Αναφέρει το θέμα με τον καιρό στην Ελλάδα. Το ίδιο μου λένε πολλοί Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό. Είναι καταθλιπτικός ο καιρός στις βόρειες χώρες.
Και το καλύτερο greek lover με τρίχα για πουλόβερ
-
@pgs said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Πηγή
Ο Κρίστερσον καταφέρθηκε εξάλλου κατά «της αφέλειας και της απερισκεψίας που μας οδήγησε εδώ. Η αλόγιστη μετανάστευση και η αποτυχία ενσωμάτωσης μας οδήγησαν» σε αυτή την κατάσταση, εκτίμησε.Τασία: Πού είσαι ρε Τασία; Λιάζεσαι;
Πού 'σαι ρε ογκόλιθε της πολιτικής; -
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δεν έχω ιδέα τι συμβαίνει σε αυτήν την χώρα. Θα διαβάσω να μάθω.
Αυτό που ξέρω απ' φίλους και φίλες που πήγαν να βρουν εργασία εκεί πέρα, είναι ότι οι Σουηδοί ενώ είναι ένας σπουδαίος λαός, ξακουστός για πολλά πράγματα και άξιος, ταυτόχρονα είναι πολύ κλειστοί άνθρωποι.
Δεν σου μιλάνε εύκολα, δεν σε βοηθούν εύκολα, δεν έχουν αυτήν την πως να το πω πληθωρικότητα των νοτίων λαών.
Γενικά, μετά λίγους μήνες οι Έλληνες φίλοι και φίλες ένιωθαν έντονα ότι είναι ξένοι. Ενώ ήταν Ευρωπαίοι, υποτίθεται από την ίδια ομοσπονδία, χριστιανοί, σπουδαγμένοι, μιλούσαν άψογα αγγλικά. Δεν μπορούσαν να ενσωματωθούν διότι δεν τους άφηναν. Δεν τους το έλεγαν κατάμουτρα αλλά το ένιωθαν σε πολλές δουλειές πως ήταν κάπως ξένοι.
Οκ, κάποιοι από τους φίλους μου είναι λίγο κάπως χουριω, δηλαδή και εγώ θα ήμουν αυστηρός μαζί τους, αλλά δεν ξέρω. Αυτά μου είπαν, αυτά σας λέω.
Σχεδόν όλοι γύρισαν. Δεν άντεχαν και την μουνταμαρα του ουρανού. Έπαιρναν αντικαταθλιπτικά.
Υπάρχει πανεπιστημιακό case study, όπου Δανός εργαζόμενος στην Νορβηγία αντιμετώπιζε bullying λόγω της προφοράς του στα Νορβηγικά. Δανός, ξανθός, γείτονάς τους! Φαντάσου εμείς οι μαυριεδεροί...
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Για έναν Έλληνα η ζωή σε Βόρεια χώρα είναι βαρετή
Α ναι; Τι βαρετό έχει; Τα καλύτερα μου χρόνια τα πέρασα στην Αγγλία...
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αναφέρει το θέμα με τον καιρό στην Ελλάδα. Το ίδιο μου λένε πολλοί Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό. Είναι καταθλιπτικός ο καιρός στις βόρειες χώρες.
Τι καταθλιπτικό έχει; Είναι πολύ καλύτερος από την απάλευτη ζέστη που έχουμε εδώ!
-
@ibiza95 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αν και δεν καταλαβαίνω το νόημα του σχολίου, το πρόβλημα είναι πως οι συμμορίες πλέον είναι τόσο υπεράριθμες που δεν φτάνουν ουσιαστικά να τις αντιμετωπίσουν…
Αν ο ληστής έχει πιστόλι παθαίνει σοκ και ζητάει τη συνδρομή ζεύγους ΤΟΜΑ KAI ΤΟΜΠ
Για οπλισμένη συμμορία ζητάνε συνδρομή ουλαμού λέοπαρντΒάζουν βόμβες σκοτώνοντας αθώα θύματα όπως μια γυναίκα τις προάλλες, χρησιμοποιούν ανήλικοι 14 ετών καλάσνικοφ και εκτελούν κόσμο με συμβόλαια θανάτου.
Εν τω μεταξύ ....
https://www.newsbreak.gr/kosmos/415120/soyidia-o-omadikos-viasmos-kai-o-islamikos-efialtis/Περσινο άσχετο με το θέμα αλλά δείχνει τι συμβαίνει στην χώρα από την μετανάστευση.
-
@realzeus said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Τι καταθλιπτικό έχει; Είναι πολύ καλύτερος από την απάλευτη ζέστη που έχουμε εδώ!
Χάλια ειναι, άθλιος. Για αυτό και τα ποσοστά αλκοολισμού είναι στα ύψη, ήδη από την εφηβεία. Ο καιρός είναι το 50% και ναι σε πιάνει κατάθλιψη όταν κάνεις να δεις ήλιο 150 μέρες!!
-
Η Φινλανδία έχει το υψηλότερο ποσοστό αυτοκτονιών στην Ευρώπη…τους έβλεπα 5 το απόγευμα να τρικλίζουν από το αλκοόλ, όσοι βέβαια δεν ήταν πεσμένοι στο γρασίδι λιπόθυμοι.
Στη δε Σουηδία ο αλκοολισμός είναι τόσο σοβαρό πρόβλημα που πωλείται μόνο από το μονοπώλιο του κράτους (systembolaget λέγονται αν θυμάμαι καλά). Στη Νορβηγία έκαναν το άλλο. Παίρνεις αλκοόλ μόνο με ειδική κάρτα και δεν μπορείς να πάρεις παραπάνω με τίποτα. Παρόλα αυτά στο Όσλο έβλεπες στις 12 το μεσημέρι να πηγαίνουν τοίχο τοίχο…
Ακόμα και η Μολδαβία ήταν πάντως λιγότερο καταθλιπτική σαν χώρα. -
Σε εμάς 10-15 ημέρες το έτος έχεις καύσωνα. Τις υπόλοιπες έχει πολύ καλές όπου πάρα πολλές είναι με ωραίο φως, ήπιο καιρό, και όμορφο ουρανό.
Τώρα βέβαια με την κλιματική κρίση και αλλαγή δεν ξέρω.
Αλλά όπως λέει ο Φάνης, όσους Έλληνες ξέρω που ζουν στις βόρειες χώρες και από γνωστούς αυτών αναφέρουν πως εάν δεν βγάζεις λεφτά ώστε να νιώθεις ότι έχεις μια ανταμοιβή η οποία προσφέρει και μια ικανοποίηση, τους πιάνει μια κατάθλιψη.
Στην Ελλάδα δεν έπαιρναν αντικαταθλιπτικά και εκεί άρχισαν να παίρνουν
-
Προσωπικά 2 χρόνια άντεξα Λονδίνο και ζοριζόμουνα πάρα πολύ. Μετά πήγα Σιγκαπούρη και ήρθα στα ίσα μου!
-
Να ξημερώνει στις 9 και να νυχτώνει στις 2…αξία ανεκτίμητη…
-
@realzeus said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Βασικά και οι δύο έχετε δίκαιο. Ναι μεν οι ΕΔ αποτελούνται από Έλληνες πολίτες, αλλά δεν είναι πολίτες (civilians) για όσο υπηρετούν.
Τι εννοείς όταν λες ότι "δεν είναι πολίτες";
-
Όταν τελειώνεις τη θητεία σου, δεν λέμε "άντε και καλός πολίτης;;;"
-
Ο πατέρας μου που αποστρατεύτηκε Υποστράτηγος του είπε κανείς "άντε και καλός πολίτης"; Πριν τι ήταν; Κακός κοπρίτης;
Να σοβαρευτούμε λίγο παρακαλώ.
-
Διαβάστε λίγο αυτό….εφόσον ισχύει, απλά δεν υπάρχει σωτηρία.
Μετά τους κορμοράνους του Βοτανικού και αυτό… -
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ο πατέρας μου που αποστρατεύτηκε Υποστράτηγος του είπε κανείς "άντε και καλός πολίτης"; Πριν τι ήταν; Κακός κοπρίτης;
Όχι βέβαια, αλλά δεν ήταν πολίτης. Ήταν στρατιωτικός. Τι ταυτότητα είχε;
Εάν συνέβαινε κάτι δεν θα πήγαινε ούτε στα δικαστήρια που πάνε οι πολίτες αλλά στο στρατοδικείο, στην στρατονομια κτλ
Χρησιμοποιεί τα στρατιωτικά νοσοκομεία και όχι τα πολιτικά κτλ
Τώρα που είναι πολίτης και όχι στρατιωτικός η στρατονομία δεν έχει κάποια ισχύ πάνω του αλλά η αστυνομία όπως σε όλους τους πολίτες.
-
Γενικά δεν είναι κακό να είναι κάποιος στρατιωτικος. Παρατηρώ πως υπάρχει μια άμυνα από τους στρατιωτικους να αποδείξουν ότι δεν είναι κακοί.
Φτάνει πια με αυτό το πράγμα.
Έχουμε πει και ιδιαίτερα οι ανώτεροι αξιωματικοί είναι μορφωμένοι άνθρωποι, έξυπνοι, οργανωτικοι και πολύ απαραίτητοι σε μια χώρα, ιδιαίτερα στην εποχή και γειτονιά μας.
Μακάρι να υπήρχε παγκόσμια ειρήνη στην πράξη αλλά η ζωή είναι διαφορετική
-
@elteo said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Για οπλισμένη συμμορία ζητάνε συνδρομή ουλαμού λέοπαρντΒάζουν βόμβες σκοτώνοντας αθώα θύματα όπως μια γυναίκα τις προάλλες, χρησιμοποιούν ανήλικοι 14 ετών καλάσνικοφ και εκτελούν κόσμο με συμβόλαια θανάτου.
Εν τω μεταξύ ....
https://www.newsbreak.gr/kosmos/415120/soyidia-o-omadikos-viasmos-kai-o-islamikos-efialtis/Περσινο άσχετο με το θέμα αλλά δείχνει τι συμβαίνει στην χώρα από την μετανάστευση.
Ας βελτιώσουν την αστυνομία τους
-
@elteo said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Εν τω μεταξύ ....
Ας βελτιώσουν την αστυνομία τους
Υπεραπλούστευση. Λες ένα σοβαρό κράτος σαν την Σουηδία να μην το έχει σκεφτεί ή να μην το έχει πράξει?
-
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Μπορείς να κάνεις την αρχή
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2