-
Ρε τον αθεοφοβο, μας διαβάζει εδώ μήπως;;;
Άμεση ανταπόκριση και to the point!
https://twitter.com/skasselakis/status/1708093264899825831?s=19 -
Γεια σου Στέφανε!!!!
Πρότεινε ηλεκτρονικες συναλλαγές
-
@fiverg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@elteo said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@realzeus said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Τέλος η Σουηδία, μετά από χρόνια κυβερνήσεων προδοτών, υπαλλήλων δουλεμπόρων και χρησίμων ηλιθίων, διαπιστώνει ότι η χώρα έχει γίνει έρμαιο συμμοριών ανηλίκων και ενηλίκων, κυρίως από μετανάστες που επειδή τα επιδόματα δεν έφτασαν να καλύψουν το όνειρο της αραχτής καλής ζωής που τους υπόσχονταν, το έριξαν στην παρανομία και τώρα στους Σουηδούς δεν φτάνει η αστυνομία και βγάζει τον στρατό στους δρόμους...
Πιστεύω ότι το λαθρομεταναστευτικό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του αιώνα μας! Και κανεις δεν θέλει να δώσει λύση μήπως και κακοχαρακτηριστει από κανέναν ανεγκέφαλο.
Καλά, πλάκα κάνεις τώρα Φάνη. Έχουμε τρελή ακρίβεια και ανεργία και μας φταίνε οι μετανάστες;
@vagkirk :Είναι γνωστό ότι οι μαυριδεροί Έλληνες μολύνουν το ξανθό DNA των Βορείων. Τι, όχι; Μόνον οι Πακιστανοί μολύνουν το δικό μας;
Νομίζω τα παρακάτω είναι πολυ εύστοχες παρατηρήσεις σχετικά.
Τι να πρωτοσχολιάσεις εδώ..... άστο καλύτερα.
Μεταφραση:
Εμείς είμαστε failed state. Οι άλλοι ζουν στη γη της επαγγελιας και αναπνέουν καθαρό αέρα. Παρέα με τα τανκς βέβαια αλλά αυτό δεν εχει καμία σημασία. Μονο στους ελληνικους δρομους χτυπαει ασκημα κατι τετοιο, στους σουηδικους ειναι χαριτωμενο ντεκορ. Ασε που εχουμε και χουντα Κουλη και χωρις τανκς. Ου να μου χαθείτε βρωμερό ελληναραδες, θα κάνετε και κριτική στο σουηδικό πολυπολιτισμικο παράδεισο...έχουν όμως καθαρό αέρα, αμ πως!
-
@fiverg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@realzeus said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Τέλος η Σουηδία, μετά από χρόνια κυβερνήσεων προδοτών, υπαλλήλων δουλεμπόρων και χρησίμων ηλιθίων, διαπιστώνει ότι η χώρα έχει γίνει έρμαιο συμμοριών ανηλίκων και ενηλίκων, κυρίως από μετανάστες που επειδή τα επιδόματα δεν έφτασαν να καλύψουν το όνειρο της αραχτής καλής ζωής που τους υπόσχονταν, το έριξαν στην παρανομία και τώρα στους Σουηδούς δεν φτάνει η αστυνομία και βγάζει τον στρατό στους δρόμους...
Πιστεύω ότι το λαθρομεταναστευτικό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του αιώνα μας! Και κανεις δεν θέλει να δώσει λύση μήπως και κακοχαρακτηριστει από κανέναν ανεγκέφαλο.
Καλά, πλάκα κάνεις τώρα Φάνη. Έχουμε τρελή ακρίβεια και ανεργία και μας φταίνε οι μετανάστες;
@vagkirk :Είναι γνωστό ότι οι μαυριδεροί Έλληνες μολύνουν το ξανθό DNA των Βορείων. Τι, όχι; Μόνον οι Πακιστανοί μολύνουν το δικό μας;
Νομίζω τα παρακάτω είναι πολυ εύστοχες παρατηρήσεις σχετικά.
Τι να πρωτοσχολιάσεις εδώ..... άστο καλύτερα.
Μεταφραση:
Εμείς είμαστε failed state. Οι άλλοι ζουν στη γη της επαγγελιας και αναπνέουν καθαρό αέρα. Παρέα με τα τανκς βέβαια αλλά αυτό δεν εχει καμία σημασία. Μονο στους ελληνικους δρομους χτυπαει ασκημα κατι τετοιο, στους σουηδικους ειναι χαριτωμενο ντεκορ. Ασε που εχουμε και χουντα Κουλη και χωρις τανκς. Ου να μου χαθείτε βρωμερό ελληναραδες, θα κάνετε και κριτική στο σουηδικό πολυπολιτισμικο παράδεισο...Όταν οι Νεοδημοκράτες ήταν μικροί, η μαμά τους έλεγε για τα πεινασμενα παιδάκια στην Αφρική, κι έτρωγαν το φαγητό τους.
Ο παππούς τους έλεγε για τους Κορεάτες κομουνιστές που πολέμησε και τους Κουβανούς κομουνιστές που δυστυχούσαν χωρίς τα καζίνο της μαφίας και της σιαηεη.
Ο θείος τους έλεγε για τις αξυριστες βαλκανιες που δεν είχαν καλσόν να φορέσουνε.
Όταν οι Νεοδημοκράτες μεγάλωσαν κι έγιναν κυβέρνηση, γενικευσαν το κονσεπτ επί παντός επιστητού και το απλωσαν μέχρι τη Σουηδία και τη Νέα Υόρκη.
-
Ζήτησε συγγνώμη ο φουκαράς που έφαγε την φάπα από τον Μπέο!!!!
Λογικό και σεβαστό, δεν μπλέκεις,
είναι άλλωστε στο DNA μας το σκύψιμο κεφαλής στην καρπαζια, ως Γραικοί επιβιώσαμε επί ρωμαϊκής και βυζαντινής αυτοκρατορίας, ως ραγιάδες επί τουρκοκρατίας.
-
Και μην ξεχνάμε, 12 φορές καλύτερα απ το Βέλγιο!
Πανηγυρίστε! -
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Και μην ξεχνάμε, 12 φορές καλύτερα απ το Βέλγιο!
Πανηγυρίστε!13 με την τωρινή. Μας έπρηξες.
-
Ρε τον αθεοφοβο, μας διαβάζει εδώ μήπως;;;
Άμεση ανταπόκριση και to the point!Αν δεν έχεις καταλάβεις μαίνεται πόλεμος στο background και ξεκίνησε περίπου τον προηγούμενο Μάρτιο όπου κάποιος Μυτιληναίος Protergia εξαγόρασε κάποια Watt+Wolt... και η κάποια NRG κάποιου MotorOil Βαρδινογιάννη έπεσε στον πάτο του μεριδίου αγοράς... και μετά εμφανίστηκε ο Αριστερός Μεσσίας...να σώσει την Ελλάδα.
Αναμενόμενα όλα...και τα ΟΑΚΑ και οι Γιαννακόπουλοι και όλα...
Μαίνεται πόλεμος.Ο αχυράνθρωπος αναπαράγει αυτά που του λένε οι χορηγοί του.
Ψάξτε το λίγο.
-
Να μα
γζευτείτε οι ακροδεξιοί υποστηρικτές του Μπέου να ρθειτε για σωματοφυλακη και μπράβοι αν σας βαστάει...Υπάρχουν κι αυτοί βέβαια που καταδικάζουν τη βία απ όπου κι αν προέρχεται και περιμένουν το ποσοστό να πανηγυρισουν την επανεκλογή του.
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Να μα
γζευτείτε οι ακροδεξιοί υποστηρικτές του Μπέου να ρθειτε για σωματοφυλακη και μπράβοι αν σας βαστάει...αυτό να το πεις στο 58% που τον ψήφισαν εκεί στον Βόλο που κατοικείς.
εμείς Αθήνα είμαστε, σιγά μην έχουμε έννοια τον κάθε μΠέο -
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Γεια σου Στέφανε!!!!
Πρότεινε ηλεκτρονικες συναλλαγές
Χαιρετώ και εγώ με την σειρά μου τον Στέφανο.
Εδώ είναι το θέμα "Κάνε μία ευχή" ;
Εγώ, λοιπόν, θέλω μία μονοκατοικία με κλειστό πάρκινγκ αλλά και με χώρο από έξω να πλένω το αυτοκίνητο.
Επίσης θέλω να μπω στο δημόσιο με ωράριο 8.00-14.40 σε μία τεχνική θέση με προοπτικές εξέλιξης π.χ. Διαχειριστής Φωτοτυπικού (Photocopier Administrator). -
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Εγώ, λοιπόν, θέλω μία μονοκατοικία με κλειστό πάρκινγκ αλλά και με χώρο από έξω να πλένω το αυτοκίνητο.
Καλύτερο όνειρο αυτό. Το θέλω και εγώ.
-
@pgs said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Εγώ απλά πράματα, 2εκ €.
Ακόμα καλύτερο, αλλάζω, αυτό θέλω
-
Εγώ ζητώ 4 για να δώσω το ένα σε εσένα να το συμπληρώσεις.
-
Στην Ελλάδα δεν θέλουν οι γνωστοί/άγνωστοι να δοθεί λύση.
Στις άλλες χώρες δίνονται μια χαρά λύσεις.Στην Ελλάδα μόνο η πρόταση "στρατός στους δρόμους" είναι αφορμή για να ξεκινήσει ξανά εμφύλιος...
Μα,ο στρατός στους δρόμους είναι εξ ορισμού εμφύλιος
-
Στις άλλες χώρες δίνονται μια χαρά λύσεις.Στην Ελλάδα μόνο η πρόταση "στρατός στους δρόμους" είναι αφορμή για να ξεκινήσει ξανά εμφύλιος...
Εγώ πολύ θα ήθελα και αστυνομία και στρατό στον δρόμο και γενικά αποτελεσματικές λύσεις!
"Οι στρατιωτικοί στους στρατωνες τους "
Κ.Κ. -
@ibiza95 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Εγώ πολύ θα ήθελα και αστυνομία και στρατό στον δρόμο και γενικά αποτελεσματικές λύσεις!
Κ.Κ.Συμφωνώ. Να αποσυρθούν από τις φωτιές, τις πλημμύρες και τα ΕΚΑΒ. Ή εκεί μας βολεύει?
-
Κ.Κ.Συμφωνώ. Να αποσυρθούν από τις φωτιές, τις πλημμύρες και τα ΕΚΑΒ. Ή εκεί μας βολεύει?
Και από εκεί
Η θέση του είναι στη παραμεθόριο- σύνορα -
Και από εκεί
Η θέση του είναι στη παραμεθόριο- σύνοραΟπως βλέπεις δεν συμβαίνει και η γνώμη σου δεν μετρά στην πραγματικότητα οπότε .....
-
Και από εκεί
Η θέση του είναι στη παραμεθόριο- σύνοραΟπως βλέπεις δεν συμβαίνει και η γνώμη σου δεν μετρά στην πραγματικότητα οπότε .....
Όποιος θέλει στρατό να τον πάρει σπίτι του!
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2