-
Ωραίος ο Πηλιου. Με την ίδια ευκολία που απομονωνει μέρος από τα γραφόμενα τα δικά μου, υποστηρίζει και το ρετουσαρισμενο βίντεο που μας έδειξε. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα ταξιδιώτη. Μη προσπαθείς να δείξεις τπτ σε κανένα. Όλοι έχουμε μάτια. Υπάρχει ολόκληρη σχολή όμως που θέλει να τα βλέπει αλλιώς...
-
@spi_duster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ωραίος ο Πηλιου. Με την ίδια ευκολία που απομονωνει μέρος από τα γραφόμενα τα δικά μου, υποστηρίζει και το ρετουσαρισμενο βίντεο που μας έδειξε. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα ταξιδιώτη. Μη προσπαθείς να δείξεις τπτ σε κανένα. Όλοι έχουμε μάτια. Υπάρχει ολόκληρη σχολή όμως που θέλει να τα βλέπει αλλιώς...
Καλημέρα και καλή σαρακοστή.
-
-
Μια και συζητάμε τις Ιδιωτικοποιήσεις πολύ τελευταία, όσο γνωρίζω μερικά πράγματα, διαπιστώνω ότι το πως αυτές γίνονται στην Ελλάδα, είναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΓΚΙΑ! Πολύ, όμως, όχι απλώς μαγκιά...
Αυτό που έχουν κάνει με τον ΟΣΕ, στο περίπου, γίνεται ήδη και σε πολλούς άλλους τομείς, και θα επεκταθεί περαιτέρω.
Έτυχε να ασχοληθώ και να μάθω κάποια πράγματα για τις συμβάσεις που γίνονται στον Δημοτικό φωτισμό σε όλους τους Δήμους της Ελλάδας. Όπου μία εταιρεία του Μυτιληναίου έχει κάνει συμβάσεις κάποιων δεκάδων εκατομμυρίων με κάθε Δήμο, πολλών εκατομμυρίων ρε παιδιά που βαρύνουν τους Δημότες, όσον αφορά στο δημοτικό φωτισμό. Αναλάβανε με συμβάσεις την Εγκατάσταση και Συντήρηση και διαχείριση με τηλεματική τον Δημοτικό Φωτισμό σε κάθε πόλη, με νέας τεχνολογίας φωτιστικά με LED, προκειμένου να κάνουμε οικονομία ενέργειας και να έχουμε καλύτερο φωτισμό. Στον Δήμο του Μπακογιάννη κόστισε καμιά 40αριά εκατομύρια. Στο Δήμο του Μπέου καμιά 20αριά. Αντίστοιχα παντού. Για συγκεκριμένο αριθμό φωτιστικών, που όταν συμπληρωθούν, περιμένουν άλλη νέα σύμβαση με άλλα κονδύλια και εγκρίσεις.
Προσέξτε όμως:
οι πίνακες, τα καλώδια, οι υπόγειες οδεύσεις, οι κολώνες, η ηλεκτροδότηση, όλη η Υποδομή πλην του φωτιστικού που στέκεται πάνω στην κολώνα, παραμένουν στη δικαιοδοσία και τα έξοδα του κάθε Δήμου με το προσωπικό του, χωρίς προσλήψεις, με μέσα της πλάκας που τα βλέπεις και γελάς, με ξεχωριστές υπεργολαβίες για σκαψίματα, πακτώσεις, κολώνες και προμήθειες υλικών κλπ. Όλα ανήκουν και τα πληρώνει το Κρατος με δημόσιο χρήμα, κι όταν τα χει έτοιμα, δίνει κι άλλα τόσα σε ένα ιδιώτη να πάει να κάτσει από πάνω να κλωσάει το χρυσό αυγό της κότας που λέγεται δημόσιο χρήμα.
Αυτές είναι μπίζνες... -
Γενικά πάντως οι οπαδοί του ΚΚΕ δεν είναι βίαιοι. Έχω ίδια άποψη.
Απλώς αν τους αναθέσει το κόμμα μια αποστολή, είναι διατεθειμένοι να χρησιμοποιήσουν και βία για να τη φέρουν σε πέρας.
Ποια είναι η διαφορά θα αναρωτηθεί κάποιος? Δεν ξέρω, η δική τους βία πάντως είναι περισσότερο αποτέλεσμα της προβατοποίησης παρά συνειδητή. -
Μια χαρά τα λέει....το τελευταίο προπύργιο έμεινε για να συγκρουστούν με το βαθύ δημόσιο (ΠΑΣΟΚ φυσικά) κράτος. Εξαιρετικός, όπως πάντα!!
-
αυτοι εισαστε
-
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
αυτοι εισαστε
Διαφωνείς σε κάτι από αυτά που είπε??? Δεν ισχύει το βαθύ δημόσιο κράτος?
Είπαμε η ΝΔ έχει 2 εξαίρετα στελέχη, τον Άδωνη και τον Δένδια.
-
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Γενικά πάντως οι οπαδοί του ΚΚΕ δεν είναι βίαιοι. Έχω ίδια άποψη.
Απλώς αν τους αναθέσει το κόμμα μια αποστολή, είναι διατεθειμένοι να χρησιμοποιήσουν και βία για να τη φέρουν σε πέρας.
Ποια είναι η διαφορά θα αναρωτηθεί κάποιος? Δεν ξέρω, η δική τους βία πάντως είναι περισσότερο αποτέλεσμα της προβατοποίησης παρά συνειδητή.Ούτε οι χούλιγκανς είναι βίαιοι αν τους επιτρέψεις να κάνουν ότι θέλουν, όπως το θέλουν, όποτε το θέλουν.
Αν πάει το κράτος να βάλει τάξη στο χάος που προκαλούν τότε θα γίνουν βίαιοι.
Αν πας να περάσεις με φανέλα άλλης ποδοσφαιρικής ομάδας ανάμεσά τους θα τις φας και πιθανά να σε σκοτώσουν.
Αν σου κλείσουν το δρόμο δεν θα πας να περάσεις με το ζόρι. Πάλι θα τις φας.
Αν κάτσουν μπροστά στην εταιρεία που εργάζεσαι δεν θα πας να περάσεις με το ζόρι μέσα. Θα σε λιντσάρουν.
Με λίγα λόγια. Η κοινωνία έχει εκπαιδευτεί να προσαρμόζεται και ζει με τις ανομίες συγκεκριμένων ομάδων που θεωρούν ότι δικαιωματικά μπορούν να κάνουν του κεφαλιού τους.
Δικαιωματικά και εγώ θέλω να πάω έξω από το Περισσό για να ουρλιάξω. Θα με αφήσουν; Προφανώς και όχι. Αμέσως θα με μαντρώσουν.
Δύο μέτρα και δύο σταθμά. Άλλοι αλωνίζουν ελεύθερα και το κράτος απλά παρακολουθεί και άλλοι στου γεντικουλέα...στο κελί 33...
-
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
αυτοι εισαστε
Διαφωνείς σε κάτι από αυτά που είπε??? Δεν ισχύει το βαθύ δημόσιο κράτος?
Είπαμε η ΝΔ έχει 2 εξαίρετα στελέχη, τον Άδωνη και τον Δένδια.
αυτοι εισαστε
-
Εδώ ποιοι είναι οι χούλιγκαν;
Για σχολιαστε παρακαλώ.
https://twitter.com/koinian/status/1636338351031689217?t=DRdZetVL2gks1XvqFtLYMw&s=19
-
αυτοι εισαστε
Ευτυχώς....μπας και σώσουμε την χώρα από την πασοκίλα (και σαπίλα)!!
-
αυτοι εισαστε
Ευτυχώς....μπας και σώσουμε την χώρα από την πασοκίλα (και σαπίλα)!!
«Είναι ορισμός τους ανθρώπινου λάθους»
https://www.athensvoice.gr/epikairotita/politiki-oikonomia/793673/adonis-georgiadis-sto-sugekrimeno-dustuhima-den-euthunetai-o-kostas-karamanlis/ -
«Είναι ορισμός τους ανθρώπινου λάθους»
https://www.athensvoice.gr/epikairotita/politiki-oikonomia/793673/adonis-georgiadis-sto-sugekrimeno-dustuhima-den-euthunetai-o-kostas-karamanlis/Όπως ειπε ο Υπουργός ορίζει τα πρωτόκολλα, δεν ευθύνεται για την τήρησή τους....απλά πράγματα! Για αυτό υπάρχουν ΓΓ, Δντες, προϊστάμενοι κλπ. Αλλά η αντίδραση για την αξιολόγηση στο Δημόσιο είναι μόνιμη!
-
Μια χαρά τα λέει....το τελευταίο προπύργιο έμεινε για να συγκρουστούν με το βαθύ δημόσιο (ΠΑΣΟΚ φυσικά) κράτος. Εξαιρετικός, όπως πάντα!!
Μόνο που και πριν τις εκλογές του τέλους της επόμενης τετραετίας τα ίδια θα λέει γιατί είναι κοτουλα χαρωπή
-
Αυτοί που απέργησαν χθες κατάλαβε κανείς ποια ήταν τα αιτήματά τους;
Να παραμείνει ο ΟΣΕ ως έχει;
Να παραμείνει ο σταθμάρχης στο δημόσιο;
Να γίνουν προσλήψεις;
Να γίνουν αυξήσεις;
Να γίνει η Hellenic Train κρατική;
Να παραιτηθεί ο Κούλης;
Να παραιτηθεί κάποιος άλλος;
Να πάρει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός;
Να μπει στην Βουλή ο Μπογδάνος;
Να κερδίσει το Survivor o Μαρτίκας;Ρωτάω γιατί το δελτίο τύπου που ήρθε από το δικό μου συνδικάτο (αριστερό γαρ) είχε κάτι περίεργα και άσχετα αιτήματα.
-
Κάτι ερωτήσεις που κάνεις και εσύ..
-
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αυτοί που απέργησαν χθες κατάλαβε κανείς ποια ήταν τα αιτήματά τους;
Δεν υπάρχουν αιτήματα....το βασικό είναι το μπούγιο, να γίνει τζερτζελες, να πει ο συνδικαλιτής πάρεδρος ότι κάτι έκαναν, να χάσουν δουλειά (με μια Παρασκευή κοπάνα να το πενθήμερο), να τρομάξουν τους βουλευτές γιατί έρχονται εκλογές, να μείνουν ακούντοι και αναξιολόγητοι στο δημόσιο, κλπ. τεμπελοαιτήματα ξυστών.
-
Από τα βασικά ήταν να μην γίνεται αξιολόγηση στο δημόσιο…
-
Εν τω μεταξύ ο οδηγός του γερανού παίζει να ήταν ΜΠΥ και όχι ΜΠΑ οπότε λογική η αντίδραση του
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2