-
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Μα δεν έχει σημασία πόσοι θα πεθάνουν και που. Και τι θα βελτιωθεί και πως.
Αυτό που μετράει είναι να είναι όλα δημόσια και να γίνονται προσλήψεις.Όχι προσλήψεις είπαμε, είναι αντίθετες στην ανθρώπινη φύση.
Έχετε κάνα γνωστό Νεοδημοκράτη να πάω για Σταθμάρχης ΟΣΕ με μπλοκάκι αποδείξεων; νομίζω ταιριάζει το βιογραφικό μου, έχω καριέρα στα συστήματα αυτόματου ελέγχου (δηλαδή και στο manual χειρισμό τους που είναι το ζητούμενο), θα πάρω και φεβ λίζινγκ με το μπλοκάκι, κι αποφεύγουμε και μια πρόσληψη. Το μόνο που λείπει είναι ένας Νεοδημοκράτης να μου δώσει τη θέση εκτός ΑΣΕΠ και χαζομάρες...
-
To παιχνίδι δεν παίζεται εδώ μεταξύ ΝΔ και λοιπών κομμάτων, αλλά μεταξύ λαμογίων κρατιστών και απλών πολιτών.
Και ναι και το χόμπι σε βοηθάει να έχεις άποψη, αλλά και το γεγονός ότι έχοντας σιχαθεί αυτό που συμβαίνει στα δημόσια έργα, από την πρώτη σου επίσκεψη σε φορείς που ασχολούνται με αυτά, μπορείς να μην έχεις επαφή με όλο αυτό το σκυλολόι...
Προσλήψεις να γίνουν εκεί που πρέπει, όχι για 1 πρόσληψη αναγκαία, να προσλαμβάνονται 10 πελατάκια σε θέσεις αργομισθίας.
Επίσης διαβάστε για την σύμβαση 717. Οχι αυτά που γράφονται τις τελευταίες ώρες, αλλά να δείτε πως οι κυβερνήσεις της τελευταίας 15ετίας, μια σύμβαση των 40 εκ για 540 χλμ, έγινε μία σύμβαση των 100 σχεδόν εκ για 402 χλμ. Ολες στο μέλι το χεράκι τους.
Και βέβαια οι άλλοι είχαν αγοράσει πριν το 2000, είχαμε εκλογές τότε, αν θυμάστε, το σύστημα σηματοδότησης, πριν γίνουν οι υποδομές, οπότε όταν ήλθε ο καιρός του ήταν παρωχημένο.
Αλλά οι μίζες είχαν πέσει. -
-
Να κάνω μια ερώτηση τους νομομαθεις;
Τι γίνεται όταν κάποιος στείλει Εξώδικο, όπως έκαναν οι Συνδικαλιστές των τρένων για τα θέματα ασφαλείας;Να ρωτήσω και κάτι άλλο;
Την είδατε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας που πήγε και πέταξε απ τα σπασμένα φινιστρίνια δύο τρεις ανθοδεσμες μέσα στο καμμένο βαγόνι με τα πτώματα;
Την είδα το πρωί στις ειδήσεις της ΕΡΤ... -
Δεν βλέπουμε τηλεόραση γενικώς, γιατί οι ΑΡΔ είναι το ίδιο ένοχοι με τους πολιτικούς...
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δεν βλέπουμε τηλεόραση γενικώς, γιατί οι ΑΡΔ είναι το ίδιο ένοχοι με τους πολιτικούς...
Έπρεπε να δεις έναν Καμπουράκη σήμερα να χάσεις μερικά κιλά από τον εμετό….
-
Μια φορά πασοκ, πάντα πασοκ..
-
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Και μην ξεχνάμε ότι ο Πολακης που τους στοχοποιησε, καπνίζει κιόλας!
Πωπω απίστευτο το βίντεο αυτό...
Νομίζω πως χρωστάνε οι πάντες μια συγνώμη στον Πολακη...
Και αν η δικαιοσύνη δεν σταθεί στο ύψος της και καταλήξει μόνο σε καταδίκη του σταθμάρχη και των γύφτων που κλέβουν τα καλώδια τότε...
-
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται. Πρέπει η τωρινή ή οποιαδήποτε κυβέρνηση, να ισοφαρίσει τους νεκρούς με την ικανοποίηση των αιτημάτων του αριστερού εργατικού κινήματος.
Ήτοι εκατοντάδες ή και χιλιάδες αν είναι δυνατόν προσλήψεις ξυστών στο Δημόσιο. Αν προσληφθεί η μισή Ελλάδα στον ΟΣΕ και η άλλη μισή στα νοσοκομεία και τα υπουργεία, λύθηκαν τα πάντα.
Όλοι να είμαστε στο Δημόσιο ρε παιδιά, μετά ότι και να γίνει, ποιός να κατηγορήσει τον άλλον? Όλοι συνάδελφοι θα είμαστε, μια μεγάλη αγκαλιά και στα καλά και στα κακά. Problems solved...Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια αλλά χθες ο Κούγιας είπε το παρακάτω στην τηλεόραση.
Εμένα φυσικά δεν μου έκανε εντύπωση. Και στο δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα κάπως έτσι λειτουργεί το εργασιακό καθεστώς.
Ας βγάλουν στη φόρα το πολιτικό πρόσωπο (αν υπάρχει). Απλά τα πράγματα.
Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι πολύ δύσκολα μπορεί να αλλάξει η Ελλάδα. Τέτοια τραγικά περιστατικά θα επαναλαμβάνονται.σημείωσε πως σύμφωνα με τις πληροφορίες του, ο σταθμάρχης πήρε τη θέση στη Λάρισα, λίγο προτού βγει στη σύνταξη, με «παρέμβαση από συγκεκριμένο πολιτικό».
https://www.cnn.gr/ellada/story/352511/tempi-o-stathmarxis-pire-ti-thesi-me-paremvasi-politikoy-leei-o-koygias -
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Πωπω απίστευτο το βίντεο αυτό...
Νομίζω πως χρωστάνε οι πάντες μια συγνώμη στον Πολακη...
Και αν η δικαιοσύνη δεν σταθεί στο ύψος της και καταλήξει μόνο σε καταδίκη του σταθμάρχη και των γύφτων που κλέβουν τα καλώδια τότε...Το "απίστευτο" σε αυτό το βίντεο είναι ότι έχει απόξω τους δημοσιοκάφρους του ΟPEN. Τυχαίο; Δεν νομίζω.
Πολιτική/κομματική/ιδεολογική σπέσκουλα "ένθεν και κείθε" συμπεριλαμβανομένων και όλων αυτών των βοθροκαναλιών του youtube.
Μπόχα και δυσωδία.
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
To παιχνίδι δεν παίζεται εδώ μεταξύ ΝΔ και λοιπών κομμάτων, αλλά μεταξύ λαμογίων κρατιστών και απλών πολιτών.
Στην χώρα που το 60% του ΑΕΠ αφορά σε άμεσες κρατικές δαπάνες και που η ιδιωτική πρωτοβουλία εξαντλείται κατά το μάλλον ή ήττον σε παρασιτικές δραστηριότητες τύπου «να σε φτιάξω πιτόγυρο να με δώκεις καφέ?» όλοι λαμόγια είμαστε.
-
Εξαιρετικό βίντεο, και αν κάποιος ενοχληθηκε απο την παρέλαση αχθοφόρων του σταθμαρχειου ας θυμηθεί ότι αυτά τα ήθη τα έφεραν οι άριστοι και όπως λεν' στου χουριομ' "it's time to feel the taste of your own medicine".
-
Το βίντεο δεν το είδα.
Είμαι σίγουρος όμως ότι θα λέει αλήθειες.
Οπως πάντα όμως από τα τομάρια αυτά, λέγονται οι μισές αλήθειες.
Αυτές που ενοχοποιούν τους άλλους και κρύβονται αυτές που ενοχοποιούν τους ίδιους.
Ετσι αύριο θα έχουμε ένα άλλο βιντεάκι, από κάποια "ομάδα αλήθειας" που θα λέει τις άλλες μισές και θα κρύβει τις πρώτες...Αχ ρε Ιταλοί, μπορείτε να τους γμσετε όλους με τις αγωγές για διαφυγόντα κέρδη και με τις μηνύσεις για τους θανάτους των υπαλλήλων και των πελατών σας ?
-
Μάιστα. Με λίγα λόγια, το ρεζουμέ, "μην ψηφίζετε τον δολοφόνο Κούλη που τα έχωνε στο Μάτι και στην Μάνδρα και ψηφίστε τον Άγνωστο Χ". Έτσι, για να πέσει η κακιά Δεξιά. Και κάτι ατάκες "Μητσοτάκη gamisou".
Γνωστό το παραμύθι και η παπάτζα.
Όποιος έχει τα κάκαλα (κοινώς τα παπάρια) ας προτείνει κάποιο άλλο κόμμα που θα λύσει όλες τις παθογένειες και την βοθρίλα της χώρας.
Και μην μου πει κανείς για ΚΚΕ και ΜΕΡΑ25. Μόνο που διαβάζω τις πρώτες ανακοινώσεις τους μετά το συμβάν, μου έρχεται αναγούλα.
-
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Μάιστα. Με λίγα λόγια, το ρεζουμέ, "μην ψηφίζετε τον δολοφόνο Κούλη που τα έχωνε στο Μάτι και στην Μάνδρα και ψηφίστε τον Άγνωστο Χ". Έτσι, για να πέσει η κακιά Δεξιά. Και κάτι ατάκες "Μητσοτάκη gamisou".
Γνωστό το παραμύθι και η παπάτζα.
Όποιος έχει τα κάκαλα (κοινώς τα παπάρια) ας προτείνει κάποιο άλλο κόμμα που θα λύσει όλες τις παθογένειες και την βοθρίλα της χώρας.
Και μην μου πει κανείς για ΚΚΕ και ΜΕΡΑ25. Μόνο που διαβάζω τις πρώτες ανακοινώσεις τους μετά το συμβάν, μου έρχεται αναγούλα.
Αν δεν ξέρετε το κόμμα που θα λύσει τις παθογένειες, ΚΟΥΛΗ ΔΑΓΚΩΤΟ !!1!!1!
-
Ο τοτός και το σκουλήκι...και με λύπη ανακοινώνουμε...και έξυπνοι και μορφωμένοι ...κλπ...κλπ...
Το παρεάκι...
-
Ο τοτός και το σκουλήκι...και με λύπη ανακοινώνουμε...και έξυπνοι και μορφωμένοι ...κλπ...κλπ...
Το παρεάκι...
Με το βαμβάκι...
Το παρεάκι...
Χαχαχα...
-
Ένα gif Χαρδαλιάς ήθελα να ρίξω αλλά δεν το ανεβάζει
-
@antoniokon said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Το παρεάκι...
Με το βαμβάκι...
Χαχαχα...
Είναι η αστική ευγένεια, σε αντιδιαστολή με τα σκουριασμένα κονσερβοκούτια...
τί είναι ο Τοτός και το σκουλήκι, να ξέρω κι εγώ πως την πάτησα;
θα το γκουγκλάρω...έντιτ: ωραίο! καλύτερο κι απ την Αννούλα και τη φλογέρα.
touché που λέτε και σεις οι αστικά ευγενείς...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2