-
https://www.epiruspost.gr/sterepsan-sti-thesprotia-ta-stelechi-tis/
...το λες πιο δομικό πρόβλημα!
-
Εγω δεν εχω καμια αμφιβολια για το ποιος θελει να μου τον ακουμπησει περισσοτερο ή λιγοτερο. Ψηφιζω πλεον για το καλυτερο μα οχι για το λιγοτερο κακο.
-
Αυτό ακριβώς. Αμ πως...
-
Η έτσι νομίζεις
-
Ηπιο πολιτικό κλίμα σήμερα...
Η μήπως είναι κλήμα και το φάει ο γάιδαρος...
-
Ο Τσίπρας και οι βουλευτές, αποσύρθηκαν για πάντα από τη βουλή;
Πείτε μου πως είναι αλήθεια.
Σας παρακαλώ. -
Λάθος κατάλαβες. Βγήκαν σε τηλεεργασία οι Ζαίοι. Επειδή ανακαινίζουν τα καθίσματα της αντιπολίτευσης, να τα 'χουν φρεσκοβαμμένα μετά τις εκλογές
-
Το απολυτο καραγκιοζιλικι οι ενεργειες Τσιπρα. Πραγματικα τι κανει αυτος ο ανθρωπος, για να μεινει στο προσκηνιο, δε λεγεται...
-
-
Ο Τσίπρας κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλά από τα εφηβικά του χρόνια. Την ανακατωσούρα, την αναμπουμπούλα, την βαβούρα, τον τραμπουκισμό. Θεωρεί ότι με αυτούς τους τρόπους ξεσηκώνεται ο λαός.
Το πέτυχε μία φορά προ του 2015 πείθοντας τα πρόβατα ότι θα ηγηθεί μίας παγκόσμιας επανάστασης. Τα ίδια προσπαθεί να κάνει και τώρα, αλλά προφανώς οι πλατείες του τελείωσαν.
Οπότε περιορίζεται μόνο στην κοινοβουλευτική ανακατωσούρα θεωρώντας ότι ίσως έτσι θα πείσει ορισμένους ψηφοφόρους.
Προσωπικά μου αρέσει αυτή η στάση. Όσο ποιο πολύ ρίχνει στα σκατά την αριστερά, τόσο ποιο πολύ απομακρύνεται η κάθε προοπτική εξουσίας. Και μαζί συμπαρασύρει και τους ενοίκους της ίδιας πολυκατοικίας (ΚΚΕ-ΜΕΡΑ25) που δεν ξέρουν πως να συμπεριφερθούν μπροστά σε αυτά τα πολιτικά γεγονότα και προσπαθούν να κρατήσουν ισορροπίες.
Καλά να πάθουν όλοι τους.
-
Αυξάνονται 20 ευρώ οι εισφορές για τους ΕΕ...
Ωραία πάντως η κυβερνητική παρουσίαση της αύξησης...
Σου λέει πόσο ήθελε να σου παίρνει ο Κατρούγκαλος...
Ετσι θυμάσαι ότι στα 20000 κέρδους, δηλαδή σκάρτα 1700 τον μήνα, ήθελες 440 τον μήνα εισφορές, δηλαδή έμεναν 1200 και φόρος 22 % από το πρώτο ευρώ έπεφτες στα 900.
Και μετά σε κατηγορούσαν για φοροδιαφυγή, γιατί έπρεπε να συντηρήσεις εκατομμύρια ξύστες και μίζες και κομπίνες...
Οξω ρεεεεεεεε
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αυξάνονται 20 ευρώ οι εισφορές για τους ΕΕ...
Και μετά σε κατηγορούσαν για φοροδιαφυγή, γιατί έπρεπε να συντηρήσεις εκατομμύρια ξύστες και μίζες και κομπίνες...Σιγά τα λεφτά ρε συ, €20....τα βγάζει ένα υδραυλικός σε 10' επίσκεψη!
Εϊναι φαύλος κύκλος, το κράτος αυξάνει φορολογία γιατί χάνει από την φοροδιαφυγή και οι ΕΕ φοροδιαφεύγουν γιατί αυξάνει φόρους το κράτος. Όμως η φοροδιαφυγή είναι στο DNA μας....δεν αλλάζει, παρά μόνο με αυστηρούς νόμους. Ξέρω 100αδες ΕΕ και ούτε ένας δεν πληρώνει κανονικά φόρους...ούτε ένας!!
-
Προφανως τα νεοφιλελευθερα καπιταλιστικα συνεταιρακια σας στην εξουσια τα ειχαν κανει σκατα.
Αλλα και τωρα η αυξηση δεν ειναι 20 ευρω αλλα κοντα 100. Ειδικα για οσοι είναι κοντά στη συνταξ ερορ.
Και προφανως η επιλογη παρουσιασης ειναι ξεφτιλλα αλλα ειναι αστεια και η παραπληροφορηση. Αναλογη της προσπαθειας δικαιολογησης των προβήματων των αθλιων κατασκευων της στελλαντις. Και αποκρυψης των μαυρων των εργολαβων. -
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Προφανως τα νεοφιλελευθερα καπιταλιστικα συνεταιρακια σας στην εξουσια τα ειχαν κανει σκατα.
Είπαμε η ΝΔ είναι ΠΑΣΟΚ και μάλιστα χειρότερο από το ορίτζιναλ!
-
Εντωμεταξύ αυτή η παπάτζα με τις αυξήσεις των εισφορών δεν έχει τελειωμό. ( Υποπτεύομαι ότι με εντολή Μωυσή , θα μαζευτεί , αλλά όσο περνάει ο καιρός τόσο λιγότερο πιθανό μου μοιάζει πια)
Σου λέει ΑΝ έβγαζες 20.000€ με ένα νόμο που ίσχυε πριν τέσσερα χρόνια ΘΑ πλήρωνες περισσότερα. Θα μπορούσαν κάλλιστα να γράψουν και τα άλλα αποφθέγματα που λέγαμε παιδιά " αν η γιαγιά μου είχε καρούλια θα ήταν αυτοκίνητο " και λοιπές φράσεις της καθημερινότητας για να πείσουν.
Αν πιαστούμε βέβαια από αυτό το σενάριο , τότε σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία το 75% των Ε.Ε. "δείχνουν" κάτω από 12.000€ ετήσιο εισόδημα (μαύρη μαυρίλα...... και τον χρυσοπλήρωσα τον υπέροχο προηγούμενο νόμο), αλλά, όλοι αυτοί λοιπόν από την πρώτη μέρα είδαν αύξηση στις εισφορές σε σχέση με το νέο νόμο και τώρα βλέπουν ακόμα μεγαλύτερη.
Δεν υποστηρίζω , το ακριβώς αντίθετο , απλά βαρέθηκα κάθε φορά ΚΑΙ να πληρώνω ΚΑΙ να με δουλεύουν στα μούτρα με κάθε λογής εξυπνάδες ......Έλεος ......
-
ε, ναι
κανουν 9.6% αυξηση και το παρουσιαζουν σαν λυτρωση...
#mono_vitara -
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αλλα και τωρα η αυξηση δεν ειναι 20 ευρω αλλα κοντα 100. Ειδικα για οσοι είναι κοντά στη συνταξ ερορ.
Και προφανως η επιλογη παρουσιασης ειναι ξεφτιλλα αλλα ειναι αστεια και η παραπληροφορηση. Αναλογη της προσπαθειας δικαιολογησης των προβήματων των αθλιων κατασκευων της στελλαντις. Και αποκρυψης των μαυρων των εργολαβων.Ετσι καλά που τα ανακατεύεις όλα θα ήσουν εξαιρετικός να πουλάς μίξερ...
-
Εγώ ξέρω ότι η ηλικία των άνω των 60 που δεν είναι ξύστες, γιατί θα ήταν ήδη συνταξιούχοι, μπορούν πλέον να πληρώνουν την πρώτη κατηγορία εισφορών, γιατί έτσι και αλλιώς τα λεφτά που πλήρωσαν ΠΡΙΝ ΤΟ 2002 τους τα έχουν φάει ήδη με τους νόμους Κατρούγκαλου κλπ.
Ετσι ένας που πλήρωνε από το 1982 για παράδειγμα έχει χάσει 20 χρόνια υψηλές εισφορές, ένας του 1987 15 χρόνια.
Προφανώς λοιπόν μετά το 2017 θα πληρώνει τις ελάχιστες, γιατί είναι λίγα τα χρόνια μέχρι την σύνταξη και τα 67.
Με τα λεφτά που πλήρωνε ήταν για 2300 η σύνταξη, τώρα αν πληρώνει ανάλογα θα πάρει 1300. Αν πληρώνει την χαμηλή για 10 χρόνια το πολύ θα πάρει 900-1000. Σιγά τα ωά...
-
Ναι αλλά ο νόμος νομίζω λέει πως τα τελευταία έτη μετρούν κατά πολύ στο τελικό ποσό σύνταξης (?) Μπορεί να του έφαγαν τις υψηλές εισφορές αλλά στον αλγόριθμο της σύνταξης έχουν προτεραιότητα τα τελευταία έτη. Αν βάλεις στα τελευταία έτη την βασική κατηγορία κάνεις ένα τεράστιο λάθος.
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ναι αλλά ο νόμος νομίζω λέει πως τα τελευταία έτη μετρούν κατά πολύ στο τελικό ποσό σύνταξης (?) Μπορεί να του έφαγαν τις υψηλές εισφορές αλλά στον αλγόριθμο της σύνταξης έχουν προτεραιότητα τα τελευταία έτη. Αν βάλεις στα τελευταία έτη την βασική κατηγορία κάνεις ένα τεράστιο λάθος.
μα τι λεμε τωρα...
οταν ξεκινας δεν εχεις λεφτα και πας με μειωμενες εισφορες.
τα μικτα συνταξης της κατηγοριας που υποστηριζει ο κριου ειναι .... 770 το μηνα. ΜΙΚΤΑ. με 40 χρονια εισφορες.... αντε γεια.
εκτος και αν μιλαμε για την χρυση εποχη πασοκ και χοντρου που οι εργολαβοι με τα μαυρα εβγαζαν χοντρα και εδιναν παραπανω εισφορες. μονο.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2