-
Πολιτισμός είναι ο διαχωρισμός των εξουσιών, το δικαίωμα σε υπεράσπιση και δίκαια δίκη, σε έφεση κλπ. Αλλά η αυστηρότητα των ποινών επίσης είναι πολιτισμός και η θανατική ποινή είναι πολιτισμός, η κατάργησή της είναι έλλειψη πολιτισμού και οπισθοδρόμηση. Μην μπερδεύουμαι την αυτοδικία ή τον θρησκευτικό ζήλο, άλλο αυτά και καλώς δεν υπάρχουν.
Ένα κράτος δικαίου οφείλει να έχει σωστούς νόμους και αυστηρότατες ποινές για βαριά εκγλήματα. Και το σθένος να το υποστηρίξει και όχι να περιμένει να γίνει "η δουλεια" από τους άλλους φυλακισμένους. Και εφόσον η ζωή είναι το υπέρτατο αγαθό, αυτός που την στερεί από κάποιον πως πρέπει να τιμωρηθεί? Με 10 χρόνια φυλακή και μετά σπίτι του? Προφανώς και όχι!!
Γενικά ειναι τεράστια συζήτηση για ένα τελείως λάθος σύστημα που επιβαρύνει οικονομικά απίστευτα χωρίς κανέναν απολύτως λόγο.
-
Εννοείται ότι ο andy είναι όαση μπροστά στο αντίπαλο δέος του!
Και η θανατική ποινή είναι σεβασμός απέναντι στο θύμα. Ειδικά όταν γίνεται χωρίς βασανισμό του θύτη που μπορεί και να μη του αξίζει στην τελική εφόσον έχει διαπράξει θηριωδεία
-
http://www.zoornalistas.com/2022/10/blog-post_24.html?m=1
Τώρα να βαστηξει;
-
Παρακαλώ τους (μη) αγαπητούς αριστερούς, να μη χαλάνε το προφίλ τους και μαζί και το δικό μου. Να επανέλθουν στα συγκαλά τους και να εκφραστούν ως συνήθως.
Ότι δηλαδή δεν πιστεύουν ότι αυτά που λέω τα πιστεύω. Ότι είμαι σε διατεταγμένη υπηρεσία από την Πειραιώς και προσπαθώ να γλυτώσω τη ζωή του παιδο-βιαστή, επειδή είναι διακεκριμένο μέλος του γνωστού κόμματος παιδοβιαστών.
Συνέλθετε παιδιά, πλησιάζουν κι οι εκλογές σε λίγο καιρό, κάντε επιτέλους λίγο αντιπολίτευση στο στυλ σας...
-
Κάποιοι έχετε ένα πρόβλημα: Αφού δεν αντέχετε την παραθεση αντικειμενικων αρνητικων αποτελέσματων δίχως προσωπικές αιχμές -δεν κυβερνάτε εσείς, ο Ηγεμων κυβερνα- το γυρνάτε στο προσωπικό και στην τρελιτσα. Εγώ έχω αποδείξει ότι θέλω αν μη τι άλλο να συζητώ.
Η αντιπολίτευση που ΜΟΥ ζητάς Andy είναι πανευκολη: Πχ "η βίλλα Τσίπρα στο
ΒρωμοπουσιΚαλοπηγαδο. Επειδή τα γραπτά μένουν εδώ μέσα, όταν...έσκασε το θέμα έγινε ο απαραίτητος χαμουλης από συνήθεις υπόπτους. Εγώτο κομματοσκυλοκουβέντα. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, δλδ καταδικάστηκαν οι ψεύτες, αλλά και πάλι κουβέντα. Τέτοια περιμένεις και ζητας. Εγώ πάλι όχι. Το παράδειγμα που δείχνει τη διαφορά ποιότητας ενδεικτικό και λόγω των ημερών.Το μόνο που πετυχαίνετε κάποιοι ειναι απλά να μου αποδεικνυετε πόσο δίκιο έχω που βαράω τη δεξα στο δόξα πατρί της και βέβαια παρόλα τα ανεπαλληλα ξεφτιλικια που κερνάει ο Ηγεμων πρώτα εσάς, εσεις εκεί, βράχοι. Αλλά οι άλλοι φταίνε, οι άλλοι είναι κομματοσκυλα και εσείς οι έξυπνοι και οι μάγκες.
-
@ggab said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Έπειτα πόσα χρόνια χρειάζονται για να σωφρονιστει ένας παιδοβιαστής;;;;νομίζω τουλάχιστον 30 χρονάκια.
Αυτό κανείς δεν το ξέρει. Μπορεί και ποτέ, γιατί αυτό είναι αρρώστια στο μυαλό τους. Κρίνουν οι ειδικοί και αναλόγως τους κρατάνε φυλακισμένους, ή με βραχιολάκι ή ο,τιδήποτε άλλο αποφασίσουν.
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
πολιτική ορθότητα
Πολιτισμός λέγεται.
-
Αν και δεν νομίζω προσωπικα να είχα γράψει κατι, να πούμε το ακριβές. Απ' όσους κατηγορήθηκε ο Τσίπρας, ήταν γιατί το έριξε στην ντόλτσε βίτα με αμφισβητούμενο πόσο ενοικίασης (πολυ μικρό για να είναι αληθινό...).
Τα παραπολιτικά καταδικάστηκαν γιατί έγραψαν ότι μετακομισε εκεί μόνιμα, όχι για τα υπόλοιπα.ΥΓ: Ένας σπουδαίος αθλητής και άνθρωπος πέθανε σήμερα. Τυγχάνει και πολιτικός, μεγάλη απώλεια για τον ΣΥΡΙΖΑ και το πολιτικό μας σύστημα να χάνονται τέτοιοι χαρακτήρες.
-
Fiverg εσύ (το ξέρεις ότι) ξέρεις να συζητάς ακόμα και όταν κρίνεις ότι πρέπει να "πυροβολησεις".
-
Φρίκη στη Βρετανία: 24 άνδρες κατηγορούνται πως βίαζαν και εξέδιδαν μια 13χρονη στο Μπράντφορντ
https://www.protothema.gr/world/article/1295289/friki-sti-vretania-24-andres-katigoroudai-pos-viazan-kai-exedidan-mia-13hroni-sto-bradford/Έδεσαν 24 για βιασμούς και μαστροπία ανηλίκων που έγιναν απο το 2007-2011!!!
(Όλοι μουσουλμανοι και εκτός απο το εγκληματικό της πράξης λογικά στα πλάισια του δογματισμού τους και της νοοτροπίας τους για την θέση της γυναίκας και το δικαίωμα τιμωρίας και ελεγχου τους , άλλη μαστιγα και αυτοί.)Και εδώ που όλα είναι φρέσκα , τα τηλέφωνα και οι καταγραφές στο διαδίκτυο ζεστά , το κοριτσάκι να μπορεί να μιλήσει με την κατάλληλη βοήθεια για τα πρόσφατα γεγονότα , τον κατηγορούμενο διαθέσιμο για να τον ταράξουν στην φάπα και τα μπουνίδια με τηλεφωνικούς καταλόγους , ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΣΥΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!! Να κουνήσουν λίγο τα νερά , να δουν τι άλλο θα ψαρέψουν αν δεν έχουν ακόμη αδιάσειστα στοιχεία!
-
@realzeus said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
πολιτική ορθότητα
Πολιτισμός λέγεται.
Political Correctness....πολιτισμός είναι άλλο πράγμα και σίγουρα δεν είναι το να κυκλοφορούν ελύθεροι βιαστές, δολοφόνοι και παιδεραστές. Πολιτισμός είναι η ύπαρξη θανατικής ποινής (και όχι αυτοκδικίας, αυτό μας ξεχωρίζει από τους βάρβαρους του παρελθόντος) για τέτοια εγκλήματα, με τις σωστές φυσικά διαδικασίες.
Εξάλλου και εσύ που λές όλα αυτά για την θανατική ποινή μας έχεις γράψει οτι κυκλοφορείς και οπλοφορείς....οπότε (γιατί οπως μας έλεγαν, εαν έχεις όπλο να είσαι και έτοιμος να το χρησιμοποιήσεις...)...μάλλον συμφωνούμε στο τέλος!?!?!
-
Τα έχεις κάνει αχταρμα Φάνη. Δεν έχει καμία σχέση η αυτοπροστασία με την απόφαση της Πολιτείας να θανατώσει κάποια μέλη της κοινωνίας. Η θανάτωση ενός κρατούμενου ΔΕΝ είναι πολιτισμός και καμία πολιτισμένη χώρα δεν την εξασκεί σε καιρό ειρήνης.
-
"Επίσης, από την Υπηρεσία μας αναζητήθηκε βιντεοληπτικό υλικό από τις εγκαταστάσεις του Αστυνομικού Τμήματος Ομονοίας, από επιχειρήσεις πέριξ αυτού και από την καφετέρια «UP COFFEE & MORE», στην οποία αναφέρθηκε η παθούσα. Όπως προέκυψε, το Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας δεν διέθετε λειτουργικές κάμερες και καταγραφικό μηχάνημα και η καφετέρια «UP COFFEE & MORE» δε λειτουργούσε κατά το επίμαχο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει καταγεγραμμένο βιντεοληπτικό υλικό."
για το βιασμο 19χρονης απο επιορκους
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ? Ε? -
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
"Επίσης, από την Υπηρεσία μας αναζητήθηκε βιντεοληπτικό υλικό από τις εγκαταστάσεις του Αστυνομικού Τμήματος Ομονοίας, από επιχειρήσεις πέριξ αυτού και από την καφετέρια «UP COFFEE & MORE», στην οποία αναφέρθηκε η παθούσα. Όπως προέκυψε, το Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας δεν διέθετε λειτουργικές κάμερες και καταγραφικό μηχάνημα και η καφετέρια «UP COFFEE & MORE» δε λειτουργούσε κατά το επίμαχο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει καταγεγραμμένο βιντεοληπτικό υλικό."
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ? Ε?Νομίζεις ότι πιάσαμε πάτο αλλά δυστυχώς συνεχίζουμε το σκάψιμο.
Θύμα ομαδικού βιασμού παραιτήθηκε από την δίωξη των τριών βιαστών της δηλώνοντας εξαντλημένη έπειτα από 7 (επτά) αναβολές της δικής.
-
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ? Ε?Γιατί, είχε περάσει από κει ο Κούλης για τσίπουρα και στο τσακίρ κέφι κατέβασε τις κάμερες?
Να απολογηθεί ο υπεύθυνος του ΑΤ γιατί δεν λειτουργούσαν οι κάμερες και να πει τι υπηρεσιακές ενέργειες έκανε για να αποκατασταθούν.
-
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ? Ε?Γιατί, είχε περάσει από κει ο Κούλης για τσίπουρα και στο τσακίρ κέφι κατέβασε τις κάμερες?
Να απολογηθεί ο υπεύθυνος του ΑΤ γιατί δεν λειτουργούσαν οι κάμερες και να πει τι υπηρεσιακές ενέργειες έκανε για να αποκατασταθούν.
ναι, ο koulis δεν ηξερε, ηταν αλλου, ειχε φυγει για σουκου με την υπερλαμπρη
-
Μετά από όλα αυτά νομίζω θα πρέπει να ξεκινήσει μια ΕΔΕ.
-
Πάντως μεταξύ σοβαρού κι αστείου, τι σκατά έχουν πάθει ξαφνικά οι άντρες στην Ελλάδα με τους βιασμούς? Φύγανε απ' τη χώρα οι Ρωσίδες με το Ουκρανικό και έχουν σύνδρομο στέρησης?
Κάτι πάει στραβά. Εκτός αν πέσανε τυχαία πολλά περιστατικά μαζεμένα και δίνεται λάθος εντύπωση. -
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Πάντως μεταξύ σοβαρού κι αστείου, τι σκατά έχουν πάθει ξαφνικά οι άντρες στην Ελλάδα με τους βιασμούς? Φύγανε απ' τη χώρα οι Ρωσίδες με το Ουκρανικό και έχουν σύνδρομο στέρησης?
Κάτι πάει στραβά. Εκτός αν πέσανε τυχαία πολλά περιστατικά μαζεμένα και δίνεται λάθος εντύπωση.Φταίει ο Νεοφιλελεύθερος Καπιταλισμός και ο koulis
-
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ? Ε?Η κάμερα του Αστυνομικού Τμήματος δεν τους κατέγραψε γιατί κανείς δεν αντικατέστησε το καταγραφικό από την παλιότερη περίπτωση που και πάλι είχε ασχοληθεί το Εσωτερικών Υποθέσεων με τον αστυνομικό που κατέβρεχε και εξευτέλιζε μία γυναίκα ΑμΕΑ πριν τρία χρόνια.
-
@realzeus said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Τα έχεις κάνει αχταρμα Φάνη. Δεν έχει καμία σχέση η αυτοπροστασία με την απόφαση της Πολιτείας να θανατώσει κάποια μέλη της κοινωνίας. Η θανάτωση ενός κρατούμενου ΔΕΝ είναι πολιτισμός και καμία πολιτισμένη χώρα δεν την εξασκεί σε καιρό ειρήνης.
Εγώ τα εχω κάνει αχταρμά!;!; Αχαχα
Εσυ δηλαδή μπορεις να σκοτώσεις εν βρασμό ψυχής, αλλά το κράτος με νομιμες διαδικασίες δεν μπορει;;; Μάλιστα….I rest my case…
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2