-
Είδες που τα έκανες αχαταρμά;
Αν εγώ, με νόμιμη άδεια οπλοφορίας, ή ένας ενας αστυνομικός στην ώρα του καθήκοντος, χρησιμοποιήσει το όπλο του για να αμυνθεί, θα περάσει από Δικαστήριο και λογικά θα αθωωθεί, "τελώντας εν αμείνει". (Μπορεί και να καταδικαστούμε, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα). Αν το Κράτος εκτελέσει έναν άνθρωπο, ο οποίος πλεόν βρίσκεται κρατούμενος, άρα δεν αποτελεί κίνδυνο, είναι ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικό θέμα!
-
Παρακαλώ κύριοι (και μεταξύ μας από τους αγαπημένους μου εντός της φάρμας) μη φεύγουμε από το θέμα. Αυτό που έχει πολιτικές προεκτάσεις που όμως δεν είναι αυτές που ταιριάζουν.
Εχει γίνει νομίζω κατανοητό πως η απόφαση των νομοθετών να ελαφραίνουν σταδιακα εδω και χρόνια τις κυρώσεις για ανομίες και κακουργηματα στους υπόλογους, όχι μόνο δεν αποφέρει βελτίωση στην κοινωνία αλλά κάνει πιο διστακτικούς τους δίκαιους και πιο θρασείς τους άδικους.
Με απλά λόγια. Όταν ξέρεις ότι ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας μπορεί να είναι ένας φονιάς, παιδέρας ληστής, μέλος συμμορίας κλπ αποφεύγεις να τον κατονομάσεις, να βοηθήσεις τα θύματά του ή να εμπλακείς στις δουλειές του. Γιατί? Μα γιατί πχ τα πολλάκις ισόβια δεν είναι ισόβια και τα πολλά χρόνια με στόμφο κάθειρξης συνήθως δεν ξεπερνούν τα 5...
Πως να υποδείξεις πχ κάποιον που σε απόπειρα ληστείας σε πυροβόλησε - ευτυχώς δεν σε πέτυχε και εντέλει σε 5 - 6 χρόνια θα είναι έξω μετά την καταγγελία σου? Απλά δε την κάνεις. Κρύβεται ο δίκαιος γιατί το κτήνος που θα έπρεπε είτε να σαπίσει στην φυλακή ή να πάει για ευθανασία μπορεί κάλλιστα να κυκλοφορεί σύντομα πάλι στο δρόμο?
Ναι, αυτό είναι ένα πολιτικό ζήτημα. -
@realzeus said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αν εγώ, με νόμιμη άδεια οπλοφορίας, ή ένας ενας αστυνομικός στην ώρα του καθήκοντος, χρησιμοποποισει το όπλο του για να αμυνθεί, θα περάσει από Δικαστήριο και λογικά θα αθωωθεί, "τελώντας εν αμείνει". (Μπορεί και να καταδικαστούμε, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα). Αν το Κράτος εκτελέσει έναν άνθρωπο, ο οποίος πλεόν βρίσκεται κρατούμενος, άρα δεν αποτελεί κίνδυνο, είναι ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικό θέμα!
Πόσες χιλιάδες άχρηστα κορμιά μπορεί να μαζέψει και να συντηρεί το κράτος,δηλαδή ο μακακας φορολογούμενος;;;;
Εξαιτίας αυτού,ο βλάκας Παρασκευόπουλος,έβγαλε τον επαίσχυντο νόμο για την αποσυμφόρηση των φυλακών. Αποτελέσματα όλοι οι γύφτοι που κλέβουν κατ'επανάληψη και διακινούν ναρκωτικά,να πηγαίνουν στο τμήμα για καταγραφή και μετά ξανά μπίζνες! Βάλε και τα αλλοδαπά που μας κουβάλησαν να δεις ότι για να τους μαντρωσεις όλους θέλεις μία πόλη σαν τη Θεσσαλονίκη. -
Tελικά επιτρέπεται κάποιος να αφαιρεί ανθρώπινη ζωή -και μάλιστα άνευ δίκης- ή όχι; Προς τι οι άδειες οπλοφορίας και οπλοχρησίας; (και μην ισχυριστεί κάποιος ότι εγώ ξέρω και θα τον τραυματίσω μόνο ή το έχω μόνο για απειλή κ.τ.λ. γιατί οι περιστάσεις και η "κακιά στιγμή" μπορεί να τον διαψεύσουν)
Κανονικά σε κάθε απλό πολίτη (και σώμα ασφαλείας ή στρατιωτικό εκτός ώρας υπηρεσίας) θα έπρεπε να απαγορεύεται αυστηρότητα και με βαρύ πρόστιμο η κατοχή και η χρήση όπλου.
Πριν λίγο κάναμε ολόκληρη συζήτηση πως δεν έχει δικαίωμα κανένας να αφαιρεί οποιαδήποτε ανθρώπινη ζωή και είναι δείγμα πολιτισμού η κατάργηση της θανατικής ποινής, κι απ'την άλλη να επιτρέπεται η οπλοχρησία και άρα μέσω αυτής κι η αυτοδικία; Παράλογο.. -
Το σκεπτικό σου είναι λάθος. Ακόμα κι αν κάποιος οπλοφορεί νομίμως η χρήση του όπλου επιτρέπεται μόνο αν δεχτεί αντίστοιχη απειλή, δηλαδή αν του βγάλει πρώτος ο άλλος όπλο.
Αλλιώς αν το χρησιμοποιήσει πάει για ανθρωποκτονία ή ότι ζημιά προκαλέσει στον άλλο. Και καλά ξεμπερδέματα στο δικαστήριο μετά, ανάλογα τι θα έχει κάνει και τι θα μπορέσει ν' αποδείξει. -
@panormus772 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Tελικά επιτρέπεται κάποιος να αφαιρεί ανθρώπινη ζωή -και μάλιστα άνευ δίκης- ή όχι; Προς τι οι άδειες οπλοφορίας και οπλοχρησίας; (και μην ισχυριστεί κάποιος ότι εγώ ξέρω και θα τον τραυματίσω μόνο ή το έχω μόνο για απειλή κ.τ.λ. γιατί οι περιστάσεις και η "κακιά στιγμή" μπορεί να τον διαψεύσουν)
Κανονικά σε κάθε απλό πολίτη (και σώμα ασφαλείας ή στρατιωτικό εκτός ώρας υπηρεσίας) θα έπρεπε να απαγορεύεται αυστηρότητα και με βαρύ πρόστιμο η κατοχή και η χρήση όπλου.
Πριν λίγο κάναμε ολόκληρη συζήτηση πως δεν έχει δικαίωμα κανένας να αφαιρεί οποιαδήποτε ανθρώπινη ζωή και είναι δείγμα πολιτισμού η κατάργηση της θανατικής ποινής, κι απ'την άλλη να επιτρέπεται η οπλοχρησία και άρα μέσω αυτής κι η αυτοδικία; Παράλογο..Δικαίωμα στην οπλοκατοχή και οπλοχρησία κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες έχουν οι ένστολοι εν ώρα υπηρεσίας. Εξαιρέσεις στην οπλοκατοχή υπάρχουν για σωματοφύλακες, κυνηγούς (με ειδικές άδειες κτλ) και άλλους εργασιακούς η χομπύστες. Από εκεί και πέρα κουμπούρια κουβαλάει συγκεκριμένη μερίδα του υπόκοσμου.
Το να κουβαλάς μαζί σου σίδερο χωρίς σοβαρό λόγο όποιος και αν νομίζεις ότι είσαι το κάνεις αποκλειστικά για λόγους μόστρας και για να έχεις κάτι να λές σε νεαρές Βουλγάρες στα κωλόμπαρα. Σε κάθε άλλη περίπτωση ο επίδοξος νεροπιστολέρο είτε θα φάει το κεφάλι του είτε θα πάρει κανάν αθώο στο λαιμό του για ψύλλου πήδημα εν βρασμό ψυχής.
Κατά τα άλλα περί θανατικής ποινής τα είπαμε, υπάρχουν κενά για τον παραδειγματισμό κτλ και ο χρόνος δεν επαρκεί.
-
-
@ggab said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αν εγώ, με νόμιμη άδεια οπλοφορίας, ή ένας ενας αστυνομικός στην ώρα του καθήκοντος, χρησιμοποποισει το όπλο του για να αμυνθεί, θα περάσει από Δικαστήριο και λογικά θα αθωωθεί, "τελώντας εν αμείνει". (Μπορεί και να καταδικαστούμε, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα). Αν το Κράτος εκτελέσει έναν άνθρωπο, ο οποίος πλεόν βρίσκεται κρατούμενος, άρα δεν αποτελεί κίνδυνο, είναι ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικό θέμα!
Πόσες χιλιάδες άχρηστα κορμιά μπορεί να μαζέψει και να συντηρεί το κράτος,δηλαδή ο μακακας φορολογούμενος;;;;
Εξαιτίας αυτού,ο βλάκας Παρασκευόπουλος,έβγαλε τον επαίσχυντο νόμο για την αποσυμφόρηση των φυλακών. Αποτελέσματα όλοι οι γύφτοι που κλέβουν κατ'επανάληψη και διακινούν ναρκωτικά,να πηγαίνουν στο τμήμα για καταγραφή και μετά ξανά μπίζνες! Βάλε και τα αλλοδαπά που μας κουβάλησαν να δεις ότι για να τους μαντρωσεις όλους θέλεις μία πόλη σαν τη Θεσσαλονίκη.Όσα χρειαστεί, αυτό συμβαίνει σε όλες τις χώρες τις Ευρώπης. Στα υπολοιπα δεν έχεις άδικο, αλλά σε καμία χώρα δεν μένουν μέσα για μικροπαραβατικότητα. Το πρόβλημα είναι όταν τους πιάνουν 10 φορές για το ίδιο πράγμα και τους ξανα-αφήνουν. Μου είχαν ανοίξει την επιχείρηση 3 φορές, μου πηραν το χρηματοκιβώτιο, υπολογιστές και σπασανε πόρτες παράθυρα κλπ. Δεν ζητάω όμως το κεφάλι τους.
-
Πριν λίγο κάναμε ολόκληρη συζήτηση πως δεν έχει δικαίωμα κανένας να αφαιρεί οποιαδήποτε ανθρώπινη ζωή και είναι δείγμα πολιτισμού η κατάργηση της θανατικής ποινής, κι απ'την άλλη να επιτρέπεται η οπλοχρησία και άρα μέσω αυτής κι η αυτοδικία; Παράλογο..Η αυτοπροστασία δεν είναι αυτοδικία. Αυτοπροστασία είναι όταν προστατεύεις την ζωή σου. ή την ζωή κάποιοου άλλου ΕΚΕΙΝΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ. Αυτοδικία είναι όταν δεν κινδυνεύεις και απλά πας να δείρεις ή να σκοτώσεις κάποιον για κάτι που έκανε σε πρότερο χρόνο.
Ρε σεις, πραγματικά δεν καταννοείτε απλές έννοιες;
-
Πριν λίγο κάναμε ολόκληρη συζήτηση πως δεν έχει δικαίωμα κανένας να αφαιρεί οποιαδήποτε ανθρώπινη ζωή και είναι δείγμα πολιτισμού η κατάργηση της θανατικής ποινής, κι απ'την άλλη να επιτρέπεται η οπλοχρησία και άρα μέσω αυτής κι η αυτοδικία; Παράλογο..Η αυτοπροστασία δεν είναι αυτοδικία. Αυτοπροστασία είναι όταν προστατεύεις την ζωή σου. ή την ζωή κάποιοου άλλου ΕΚΕΙΝΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ. Αυτοδικία είναι όταν δεν κινδυνεύεις και απλά πας να δείρεις ή να σκοτώσεις κάποιον για κάτι που έκανε σε πρότερο χρόνο.
Ο νόμος λέει -όπως έγραψε κι ο mastoras παραπάνω- πως για αυτοπροστασία,αυτοάμυνα δικαιούσαι μόνο με ίδιο όπλο η κατώτερο να υπερασπιστείς τον εαυτό σου.Αν ο άλλος μπει με μαχαίρι δικαιούσαι μόνο με μαχαίρι ή με τα χέρια,πόδια, όχι με όπλο. Δεδομένου πως ο άλλος αν είναι με όπλο να σε απειλήσει,έχει πάντα το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού -εκτός αν είσαι ο Λούκυ Λουκ με το όπλο καθημερινά πάνω σου,πράγμα επικίνδυνο-,η οπλοχρησία είναι άχρηστη κι επικίνδυνη σε απλό πολίτη ή σε αστυνομικό/στρατιωτικό εκτός υπηρεσίας. Γι αυτό και πρέπει να καταστεί αδύνατη στην καθημερινή ζωή.
Αλλιώς,να γίνουμε USA... -
Ο νόμος λέει -όπως έγραψε κι ο mastoras παραπάνω- πως για αυτοπροστασία,αυτοάμυνα δικαιούσαι μόνο με ίδιο όπλο η κατώτερο να υπερασπιστείς τον εαυτό σου.Αν ο άλλος μπει με μαχαίρι δικαιούσαι μόνο με μαχαίρι ή με τα χέρια,πόδια, όχι με όπλο. Δεδομένου πως ο άλλος αν είναι με όπλο να σε απειλήσει,έχει πάντα το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού -εκτός αν είσαι ο Λούκυ Λουκ με το όπλο καθημερινά πάνω σου,πράγμα επικίνδυνο-,η οπλοχρησία είναι άχρηστη κι επικίνδυνη σε απλό πολίτη ή σε αστυνομικό/στρατιωτικό εκτός υπηρεσίας. Γι αυτό και πρέπει να καταστεί αδύνατη στην καθημερινή ζωή.
Αλλιώς,να γίνουμε USA...Δεν είναι ακριβώς έτσι. Ο Νόμος δίνει το δικαίωμα οπλοκατοχής σε ανθρώπους που έχουν ειδική άδεια. Αν θα γίνει χρήση του όπλου όμως, θα εξεταστεί από το Δικαστήριο αν ήταν σύννομη και θα υπάρξουν ποινές αν δεν ήταν.
Καμία σχέση βέβαια δεν έχει αυτό με την θανατική ποινή.
-
Αλλιώς,να γίνουμε USA...Δεν είναι ακριβώς έτσι. Ο Νόμος δίνει το δικαίωμα οπλοκατοχής σε ανθρώπους που έχουν ειδική άδεια. Αν θα γίνει χρήση του όπλου όμως, θα εξεταστεί από το Δικαστήριο αν ήταν σύννομη και θα υπάρξουν ποινές αν δεν ήταν.
Καμία σχέση βέβαια δεν έχει αυτό με την θανατική ποινή.
ρε συ αλεξ, ελα τωρα... στην ιδια χωρα ζουμε.
η οπλοκατοχη δινεται μονο με βυσμα.
και η κατοχη οπλου σημαινει οτι δεν υπαρχει εμπιστοσυνη στους 'ευρωπαικου τυπου' μηχανισμους αστυνομευσης.
γιατι οταν πιστευει καποιος στην 'ευρωπαικη κατακτηση' των δημοκρατικων ελευθεριων, οπως ειναι και η ανεξαρτητη και σωστη δικαιοσυνη, πρεπει να πιστευει αντιστοιχα και τις υπολοιπες δομες. επειδη επι του πρακτεου δεν ισχυουν αυτα, ας ειναι και η θανατικη ποινη στο τραπεζι, και μονο με τον φοβο της, θα αποτρεψει εγκληματα. ειδικα σε παιδια. -
Αφού ακόμη και μετά από όποια δικαστική απόφαση,όσο βαριά ποινή και να είναι δε δικαιούται να αφαιρεθεί ανθρώπινη ζωή, πόσο μάλλον δε δικαιούται να αφαιρέσει ανθρώπινη ζωή για οποιοδήποτε λόγο με απόφαση ολίγων sec.,κανένας άλλος πολίτης.
-
Αλλιώς,να γίνουμε USA...Για να μη γίνουμε ούσα.............. κάνε ότι κοιμάσαι!
Αυτοί οι άθλιοι νόμοι μου θυμίζουν τους κανόνες εμπλοκής με τα μεμετια. Εντός των χωρικών υδάτων μας και με τα πυροβόλα στραμμένα πάνω μας,οφείλουμε να ρωτήσουμε αν έχει επιθετικές διαθέσεις!!! Σε θετική απάντηση τους πρέπει να μας ρίξουν πρώτοι για να απαντήσουμε!!!!!!!!! Δηλαδή με μια ομοβροντία τους πάμε πάτο περιμένοντας να μας ρίξουν!!!!!!! Μία απο τα ίδια χάλια και στην προσωπική αυτοάμυνα μας. Θα έρθει το κάθε κατακάθι σπίτι μας και θα ψάχνουμε μαχαίρι,κατσαβίδι και μπαλτά,αναλόγως τί κρατά ο εισβολέας.
Όχι δεν ψηφίζουμε εθνοπροδοτες........ -
Πολύ έμπλεξε η κουβέντα. Έχουν γίνει αχταρμάς η θανατική ποινή με την αυτοδικία και η οπλοκατοχή με την ελευθερία κάποιου να πυροβολεί ασύστολα και αδιάκριτα κατά την κρίση του. Αυτά είναι διαφορετικά πράγματα, δεν βγαίνει άκρη με τέτοιους συσχετισμούς.
Γενικά πάντως όποιος είναι υπέρ της θανατικής ποινής ανοίγει τον ασκό του Αιόλου. Κάποιος μπορεί να την εγκρίνει για τους παιδόφιλους, άλλος για τους εθνοπροδότες, άλλος για τους βιαστές, άλλος για τους αλλοδαπούς αν πειράξουν Έλληνα, άλλος για τους υπέρμαχους του Πούτιν, άλλος για τους Γερμανοτσολιάδες, άλλος για τους υποστηρικτές των φονιάδες των λαών Αμερικάνοι.
Κάθε φορά διαφορετική κυβέρνηση που έχει πλειοψηφία, με διαφορετική ιδεολογία και διαφορετικά συμφέροντα , θα αποφασίζει ποιος θα ζει και ποιός όχι?Δηλαδή πραγματικά με εκπλήσσει ο τρόπος που προσεγγίζετε το θέμα, είναι ταυτόχρονα τόσο απλοικός και τόσο επικίνδυνος.
-
Περί χειραγώγησης της θανατικής ποινής και εφόσον μιλάμε για δημοκρατίες δεν θα μπορεί ο καθένας να εκτελεί κόσμο για πολιτικούς ή άλλους λόγους.
Αν ήμασταν ή γίνουμε απολυταρχικό καθεστός αυτό που λες έχει βάση.
-
Στην άλλη της όψη η Δημοκρατία είναι η δικτατορία της πλειοψηφίας, που υπακούει σε νόμους που η ίδια επιλέγει.
Αν επιτραπεί στην πλειοψηφία να επιλέγει κατά το δοκούν που και πότε θα εφαρμόζεται η θανατική ποινή, το αν θα υπάρχει επισήμως ή όχι απολυταρχικό καθεστώς είναι αδιάφορο.Κάποια πράγματα όπως η ανθρώπινη ζωή, δεν τα αγγίζεις για κανένα λόγο. Τόσο απλά.
-
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
η οπλοκατοχη δινεται μονο με βυσμα.
και η κατοχη οπλου σημαινει οτι δεν υπαρχει εμπιστοσυνη στους 'ευρωπαικου τυπου' μηχανισμους αστυνομευσης.
γιατι οταν πιστευει καποιος στην 'ευρωπαικη κατακτηση' των δημοκρατικων ελευθεριων, οπως ειναι και η ανεξαρτητη και σωστη δικαιοσυνη, πρεπει να πιστευει αντιστοιχα και τις υπολοιπες δομες. επειδη επι του πρακτεου δεν ισχυουν αυτα, ας ειναι και η θανατικη ποινη στο τραπεζι, και μονο με τον φοβο της, θα αποτρεψει εγκληματα. ειδικα σε παιδια.Δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά Γάτε μου.
Οπλοκατοχή μπορεί να έχει οποιοσδήποτε είναι αθλητής σκοποβολής (πρέπει να κάνεις κάποιος αγώνες κάθε χρόνο) και όποιος έχει βάσιμη υποψία για κίνδυνο της ζωής του (π.χ. επιχειρηματίες). Το ίδιο ισχύει σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες.
Επίσης στις ΗΠΑ με την θανατική ποινή, τα βίαια εγκλήματα είναι πολλαπλάσια σε σχέση με τον γειτονικό Καναδά, που δεν υπάρχει η θανατική ποινή. Οπότε όχι, δεν αποτρέπει τα εγκλήματα η θανατική ποινή!@panormus772 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αφού ακόμη και μετά από όποια δικαστική απόφαση,όσο βαριά ποινή και να είναι δε δικαιούται να αφαιρεθεί ανθρώπινη ζωή, πόσο μάλλον δε δικαιούται να αφαιρέσει ανθρώπινη ζωή για οποιοδήποτε λόγο με απόφαση ολίγων sec.,κανένας άλλος πολίτης.
Σε κατάσταση αυτοάμυνας δικαιούται, βάσει του Νόμου. Βέβαια θα συρθεί σε τεράστιες δικαστικές περιπέτειες όποιος χρησιμοποιήσει όπλο και σε αυτό δεν διαφωνώ. Δεν μπορείς απλά να βαράς στο ψαχνό, θα πρέπει να ελεγχθείς για αυτό.
ΥΓ: Πάτησα χθες και σήμερα 3-4 likes στον andya3. Πάει, χάλασε ο κόσμος. Χαχα.
-
Σταθερή η προσπάθεια της αριστεράς να παρουσιάσει την νδ ως κόμμα παιδεραστών...
Δεν είναι. Ως κόμμα όμως, ως μηχανισμός, είναι διαχρονικά κόμμα ηλιθίων.
Νομίζουν ότι το να είσαι πολυσυλλεκτικό κόμμα, πρέπει να μαζεύεις κάθε καρυδιάς καρύδι.
Εν τω μεταξύ ο ανταγωνισμός μεταξύ των υποψηφίων βουλευτών, υπερβαίνει κάθε λογική, με αποτέλεσμα πολλά φυντάνια να μπαίνουν μέσα.
Επί της ουσίας όμως καλά κάνει η αριστερά και τους ξεφωνίζει ως παιδεραστές, κάποτε κάποιος πρόεδρος της νδ θα έπρεπε να ασχοληθεί και με το κόμμα σε επίπεδο τοπικών και όχι μόνο κοινοβουλευτικής ομάδας και κεντρικής επιτροπής.
Οταν δίνεις πασίτσες στον αντίπαλο μέσα στην περιοχή σου, το γκολάκι θα το φας.
Αυτά συμβαίνουν με την νδ.
Αντίθετα και το πασοκ και η αριστερά, είχαν στελέχη που είχαν μάθει στην παρανομία και έτσι τα κόμματα αυτά έχουν ένα εξαιρετικό σύστημα φακελώματος για τον κάθε ένα μας.
Δεν μπαίνεις σε αυτά για να αρπάξεις κοκκαλάκι εξουσίας, αν δεν έχεις περάσει αφισοκολλητής τουλάχιστον.
Βέβαια επί κινέζου, στο πασοκ οι φάκελλοι ατόνησαν, γιατί αισθάνονταν πολύ ισχυροί έχοντες όλους τους νταβατζήδες στο πλάι τους, έτσι υπήρξαν φαινόμενα λαμογίων που ήταν μέλη Τ.Ε. και στα δύο κόμματα εξουσίας. Ηξερα έναν που ήταν νδ στα βόρεια προάστια και πασοκ στα νότια...
Γενικά η διαφθορά υπήρχε πάντα στην χώρα μας. Μετά το1981 γιγαντώθηκε και διαχύθηκε σε όλα τα επίπεδα και ακολούθησε και η νδ, γιατί αλλιώς πως θα μάζευε κόσμο.
Ο σύριζα έμαθε γρήγορα και αυτός τα κόλπα, έκανε και κάτι λαθάκια σαν πρωτάρης, αλλά όπως μας είπε ο Πολλάκης την δεύτερη φορά θα είναι αλλιώς.
Για εμάς τους απλούς, η μόνη άμυνα, είναι υπάρχουν λίγες κρατικές δουλειές και να μπορούμε να τις ελέγξουμε.
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Σταθερή η προσπάθεια της αριστεράς να παρουσιάσει την νδ ως κόμμα παιδεραστών...
Δεν είναι. Ως κόμμα όμως, ως μηχανισμός, είναι διαχρονικά κόμμα ηλιθίων.
Νομίζουν ότι το να είσαι πολυσυλλεκτικό κόμμα, πρέπει να μαζεύεις κάθε καρυδιάς καρύδι.
Εν τω μεταξύ ο ανταγωνισμός μεταξύ των υποψηφίων βουλευτών, υπερβαίνει κάθε λογική, με αποτέλεσμα πολλά φυντάνια να μπαίνουν μέσα.
Επί της ουσίας όμως καλά κάνει η αριστερά και τους ξεφωνίζει ως παιδεραστές, κάποτε κάποιος πρόεδρος της νδ θα έπρεπε να ασχοληθεί και με το κόμμα σε επίπεδο τοπικών και όχι μόνο κοινοβουλευτικής ομάδας και κεντρικής επιτροπής.
Οταν δίνεις πασίτσες στον αντίπαλο μέσα στην περιοχή σου, το γκολάκι θα το φας.
Αυτά συμβαίνουν με την νδ.
Αντίθετα και το πασοκ και η αριστερά, είχαν στελέχη που είχαν μάθει στην παρανομία και έτσι τα κόμματα αυτά έχουν ένα εξαιρετικό σύστημα φακελώματος για τον κάθε ένα μας.
Δεν μπαίνεις σε αυτά για να αρπάξεις κοκκαλάκι εξουσίας, αν δεν έχεις περάσει αφισοκολλητής τουλάχιστον.
Βέβαια επί κινέζου, στο πασοκ οι φάκελλοι ατόνησαν, γιατί αισθάνονταν πολύ ισχυροί έχοντες όλους τους νταβατζήδες στο πλάι τους, έτσι υπήρξαν φαινόμενα λαμογίων που ήταν μέλη Τ.Ε. και στα δύο κόμματα εξουσίας. Ηξερα έναν που ήταν νδ στα βόρεια προάστια και πασοκ στα νότια...
Γενικά η διαφθορά υπήρχε πάντα στην χώρα μας. Μετά το1981 γιγαντώθηκε και διαχύθηκε σε όλα τα επίπεδα και ακολούθησε και η νδ, γιατί αλλιώς πως θα μάζευε κόσμο.
Ο σύριζα έμαθε γρήγορα και αυτός τα κόλπα, έκανε και κάτι λαθάκια σαν πρωτάρης, αλλά όπως μας είπε ο Πολλάκης την δεύτερη φορά θα είναι αλλιώς.
Για εμάς τους απλούς, η μόνη άμυνα, είναι υπάρχουν λίγες κρατικές δουλειές και να μπορούμε να τις ελέγξουμε.
ελαχιστο το τμημα της περιγραφης και αποδοχης γιατι η νουδουλα ειναι το αγαπημενο κομμα των παιδεραστων και εκτενες το 'παρε την ευθυνη απο πανω μας, ειμαστε καλα παιδια, ελεγε οτι ηταν 17'
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2